Orijinalini görmek için tıklayınız : AL Vtec - Cit Saxo vts RoLL
Pazar günü eskisehir deki dostlarımız ile sivrihisarda bulusup rolling yaptık
Acıkcası hangı araçlar gelecegini bilmiyordum
Saxo vts ve 206 gti getirdi arkadaslar
zevkine eglencesine bastık
gelen araçların speclerını tam olarak bilmiyorum
benım arac bellı
fıltre eksoz headers oem beyın kısa vs bolt on motor ıcı standar vti
sag koltuk ve arka koltuk sokuk 15 jant var
ıyı seyırler
AL Vtec saxo vtes 70-220 Roll 2 deneme
https://www.youtube.com/watch?v=ji9092KojLY&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg
https://www.youtube.com/watch?v=ji9092KojLY&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg
AL Vtec Peugeot 206 gti 70-200 RoLL 2 Deneme
İlk deneme yokuş yukarı basıldı
2.deneme duz yol 5.vitesi kaçırdım
https://www.youtube.com/watch?v=NMP9nLfUSNU
https://www.youtube.com/watch?v=NMP9nLfUSNU
saçma sapan yorum yapılmazsa sevınırım kalbınızı kırmayım
sacma yorumlarınızı kendı ıcınızde saklayın foruma yazamayın
teşekkurler
flexamin
09-02-2015, 13:41
maşallah deneyen araçlara
maşallah combo al vtec yine utandırmamış :icon_tup:
R21TURBO 41
09-02-2015, 13:58
Maşallah maşallah.
AhmetKadir
09-02-2015, 14:10
saxo yavas kalmıs ama 206 denemesı guzel olmus. 206 da neler var acaba?
206 Guzel tutunmus vtec'e masallah dneyen araclara
206 gtı stockmuş galiba...
vtı le iyi yürümüş valla
maşallah araçlara kazasız belasız
maşallah mertcan vti güzel yurümüş saxsonun specleri neydi...
masallah abi vitesler muazzam
206 stock
vts stock
oyle soylendı :)
206 stock
vts stock
oyle soylendı :)
su stok olayını anlamış degilim walla mertcan... :)
valla bende bılmıyorum kanka
saxoda tımıng fıltre eksoz kısa vardı gordugum kadarı ıle
206 da sadece fıltre eksoz kapak acılmamıs dendı
acıkcası ben o arabalar ıcın gıtmedım denk geldı denedık eglendık donduk :)
ama 2001 yılından bu yana arabalar ıle ugrasıyorum hayatımda boyle gıden stock 206 ılk defa gordum :)
yanı benım vtı da kotu gıden bır araba degıl
eş deger cogu vtı dan net 3-4 boy hızlı bı araba benımkı ona gore kıyas yapabılırsın :)
63owen63
09-02-2015, 16:01
@mertcan : İstanbul'a yol düşerse denemek isterim, çok güzel, hızlı bir vti, keza ankaraya düşerse de ben haber ederim :)
her zaman seve seve
acıkcası gecsem gecılsem cok dert etmem
vıdeosunu eklerım :)
Ankara ya beklerım burada senınle deneyecek cok araba cıkar hatta senın speclerde hazırladıgımız bır polo tdi da var onlada basarız :)
Maşallah araçlara. 206 iyi tutunmuş.
63owen63
09-02-2015, 16:12
her zaman seve seve
acıkcası gecsem gecılsem cok dert etmem
vıdeosunu eklerım :)
Ankara ya beklerım burada senınle deneyecek cok araba cıkar hatta senın speclerde hazırladıgımız bır polo tdi da var onlada basarız :)
Benim de yok öyle kaygılarım , umarım denk geliriz yaza doğru bir şekilde :)
bkz : http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=7749679#post7749679 boy boy :p
Ankara da ki araç kimin ? Nedir planlar , özel degilse ? :)
Aracın yazılımı bız yaptık eksoz dp var forumdan bırısı degıl kendı halınde bır musterı ama guzel yuruyor arac dsg 1.6 tdı polo :)
valla bende bılmıyorum kanka
saxoda tımıng fıltre eksoz kısa vardı gordugum kadarı ıle
206 da sadece fıltre eksoz kapak acılmamıs dendı
acıkcası ben o arabalar ıcın gıtmedım denk geldı denedık eglendık donduk :)
ama 2001 yılından bu yana arabalar ıle ugrasıyorum hayatımda boyle gıden stock 206 ılk defa gordum :)
yanı benım vtı da kotu gıden bır araba degıl
eş deger cogu vtı dan net 3-4 boy hızlı bı araba benımkı ona gore kıyas yapabılırsın :)
o nasıl bi stok anlayışı bende halen cözmüş degilim sen gibi 206 çok rüzgarına giriyor ama senide geriletir
güzel net denemeler olmuş ,,çekimiylede zevk verdi ,,maaşallah Merto,,,
biz senin arabayı yıllardır bildiğimizden neyin ne kadar stock olduğunu daha rahat yorumlayabildik tabi :)
Masallah kankam , arayı ufak ufak actıktan sonra yuzde bi tebessüm beliriyor :D
Mikrop_Ali
09-02-2015, 17:37
güzel eğlenceli bir haftasonu oldu bizim için maasalah al vtec formunda diger araclarında maasallahı var
206 stocksa cok ıyı gidiyo gercekten :D
Mertcan,senelerdir aynı arabayı kullanıyorsun,ama yüz ifaden,sanki ilk defa çok sevdiği,hayalindeki otomobile kavuşmuş da,aldığı gün ilk defa rollinge çıkarmış gibi.
Otomobiline olan sevgin,ilgin yüzünden belli.Hırs yok,heyecan var.Keşke herkeste bu heyecan,bu ilgi olsa.Hiçbir Rolling videosu konusunda saygısızlık olmazdı.
Neşeniz bol olsun.Tüm otomobillere Maaşallah.
Onur Fatih
09-02-2015, 20:32
206 cok guzel tutunmus vtec e ayrica masallah :)
masallah combo her ıkı tarafta guzel bı çekişme olmuş ulan vıtes atttıgnda kalbım kğt küt attı:D masallah
ogunozcan
09-02-2015, 20:41
lan cok guzel 2 vıtes ıle 3 atana kadarkı seklın semalın hahahaah
Mertcan,senelerdir aynı arabayı kullanıyorsun,ama yüz ifaden,sanki ilk defa çok sevdiği,hayalindeki otomobile kavuşmuş da,aldığı gün ilk defa rollinge çıkarmış gibi.
Otomobiline olan sevgin,ilgin yüzünden belli.Hırs yok,heyecan var.Keşke herkeste bu heyecan,bu ilgi olsa.Hiçbir Rolling videosu konusunda saygısızlık olmazdı.
Neşeniz bol olsun.Tüm otomobillere Maaşallah.
Abi guzel yorum icin tesekkur ederim
Ben Civic in kontağıni çevirip
Garajdan çıkartınca sanki ilk defa biniyorum gibi hissediyorum
Nedense arabamı cok seviyorum :)
Maşallah Mertcan, keyifli videolar.
206 nın içi takılı mı?
Bu arada yüz ifadesi muazzam, 2 boy da oturuştan gelmiş :D Allah ayırmasın VTI dan
Abi guzel yorum icin tesekkur ederim
Ben Civic in kontağıni çevirip
Garajdan çıkartınca sanki ilk defa biniyorum gibi hissediyorum
Nedense arabamı cok seviyorum :)
Rica ederim.
Aynı hisleri ben de 106 ile yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.
İnsanlar geçme-geçilme savaşından kurtulup,sadece kendi mutlu olduğu için otomobiliyle uğraşırsa,yani arabasını kendine yaparsa (başkasını geçmek için değil) bu camia daha seviyeli ve saygılı bir ortam haline gelecek bence.İnanıyorum ki,polisin ve halkın bakış açısı da böyle değişecek.
Maşallah Mertcan, keyifli videolar.
206 nın içi takılı mı?
206 komple sokuktu on arka koltuklar
Ve 14 teneke jant vardı on arkada
Resul911
09-02-2015, 21:25
206 ilk gördüğümde rc diye düşündüm ama gti olduğunu görünce şaşırdım walla
berkayGLRN
09-02-2015, 21:41
Al vtec e masallah :) vitesler cok ıyı ama yuzundekı tebessum heycan daha iyi abi nice güle güle gazmalar :)
Masallah cok kaliteli bir deneme olmus tebrik ederim
Masallah bu arada deneyen araclara
OMTechJr.
09-02-2015, 21:47
bu 206 stocksa civic 1.4.
Stock Gti ,stock Rc ayarinda gidiyo hatta rc den hizli bence :)
Maasallah ikisinede Ankara arabalari deplansmanlarda hep yuz gulduruyor maasallah :)
schizophrenic
09-02-2015, 22:11
Tebrikler mertcan abi , roll yaparkenki ahatlığına ayrı bi hayranım
bi elimlede traş olabilirim havasında yüz ifadelerin :D
CasabLanca
09-02-2015, 23:35
Maşallah abi yürümüşsün de vites aralarında lak lak arabaya azcık soluk aldırsaymışsın :D
Maşallah AL mertcan'a :)
diğer 2 aracın stock olma ihtimali = örneklendiremedim !!!
Bu 206 gti in stock demesi bülent ersoyun kadınım demesi gibi bişey :D
al vtec formunda masallah seninde mimikler efsane mertcan :))
206 ile arkadaşım çok uğraştı bilinen bir arabaydı zaten K 206 GTI. 3 ayrı setup sürdü. filtre egzos yazılımlı, filtre egzos yazılım rc emme ve kısa şanzuman, sonrasındada komple kapak piston itb vs olarak. Her setup'un ne kadar hangi arabayla gidebildiğini çok iyi bildiğimden söylüyorum diğer araçta büyük ihtimal 17/77 kısa var çok fark ediyor, söküklük durumuna görede takribi 60-100 kg arası hafifleyebiliyor, sökülmenin boyutuna bağlı olarak.
kısa ve söküklük nedeniyle sana bu kadar tutunmuş sanırım. RC emme uzaktan tahminim yok gibi çünkü RC emme varken Tuğça'nın arabasında senin aracın gibi bolt on Vtecleri 2-3 boy geçiyordu istanbulda K Gti.
Maaşallah diyeyim. AL vtec her haliyle takip ettiğim bir araç zaten Allah kaza bela göstermesin mertcan.
206 gtı nın gıtmesıne herkes sasırıyor.aslında 206 gtı saglıklı ıse gercekten guzel yuruyen araclar.need for speed'den fırtlayan ucaktan buyuk kanadı olan 206lar dan bahsetmıyorum tabı yada bilinçsiz abuk subuk kullanan suruculerın elıne dusmus 206lardanda bahsetmıyorum
206 gtı nın gıtmesıne herkes sasırıyor.aslında 206 gtı saglıklı ıse gercekten guzel yuruyen araclar.need for speed'den fırtlayan ucaktan buyuk kanadı olan 206lar dan bahsetmıyorum tabı yada bilinçsiz abuk subuk kullanan suruculerın elıne dusmus 206lardanda bahsetmıyorum
kanka 10 yıldır al vtec bende 10 yıldırda denk geldıkce 206 ıle denerım ama hayatımda boyle bı 206 gormedım STANDART sadece fıltre ıle yuruyen :)
soyle bı durumda var yukarıda yazdım benım dıyen vtı net 3-4 boy atarım kendı arabamla :)
masallah 206 ya :)
Yav hakkatten 206 gti cok degisik bir arac, 92 model 2.0 accord varken denemistik 3e atinca hafiften ayiriyordum ve fark aciliyordu cok ilginc ama cani alinmisti o ayri. Ama gel gelelim boyle yuruyenleri de var. Vallahi ilginc ya. AL vtec de gecmis vti sahibi olaraktan ciger 3u ve 4u bitirisinden belli maasallah. Herkesin ayagina saglik gunduz cekimi bir baska.
smtkrglu
10-02-2015, 10:49
Maşallah abi AL king her zamanki gibi :D bişey dikkatimi çekti ben böyle giden 206 görmedim vts daha iyi tutunması lazım gibiydi :D
Pek yürüyen 206 görmediğimiz gibi sağlıklı 206nın önü açık.
Vti'ın çok iyi gittiğine göre kıyaslarsak gayet başarılı deneme olmuş maşallah
Maşallah mertcan güzel deneme olmuş 206 ile olan baya heyecanlı olmuş ;)
cagataayk
10-02-2015, 11:19
206 gti iyi tutunmuş maşallah güzel denemeler olmuş, ilk iki vitesten sonra rahatlık moduna geçişin çok hoş abi.Kazasız belasız :)
Abi maşallah AL ye çok canlı gidiyor :) vts le denk kareler beklerken 206 sürpriz yaptı. Stock yazısını okuyunca bi gülümsedim sadece. Keyifli denemeler izlettirdiniz maşallah 3 aracada..
maşallah al vtec'emize :icon_tup:
mertcan kanka sende çok yakışıklı çıkmışsın :)
Maşallah Mertcan hakkını vermişsin her zamanki gibi :)
Tebrikler abi. Yüzündeki tebessüm eksik olmasın denemelerde :D
volkan23
10-02-2015, 18:28
Mercan abi maşallah
MaşAllah araçlara.
Çok güzel denemeler olmuş.
Mertcan adamsın la :)
serkanokan
10-02-2015, 23:14
Masallah vtece ;)
arkadaslar insanların söyledikleri realiteyi değiştirmez, 10+ sene önce biliyorduk 106 vts 206 ,
bugün zır stock 206 hiçbir zaman mertcanın speclerinde bir vti a böyle tutunamaz !!! hayal görmeyin.
arkadaslar insanların söyledikleri realiteyi değiştirmez, 10+ sene önce biliyorduk 106 vts 206 ,
bugün zır stock 206 hiçbir zaman mertcanın speclerinde bir vti a böyle tutunamaz !!! hayal görmeyin.
problem yok ben cok takılmadım denedık zevk aldık saglıklı 206 gtı da gormus olduk boyle yuruyormus :D
Commander696
11-02-2015, 12:54
Stock 206 gti böyle gidiyorsa dünyanın sonu yakındır.Vtece maşallah.
İnsanın arabasını sevmesi başka sey maşallah mertcan :)
Mikrop_Ali
11-02-2015, 15:54
Ankara'nın atmoları bu yaza hızlı girecek herkes hazır olsun
chiefkadir
11-02-2015, 15:59
Zevkli bir gündü, AL formundaydı maşallah
Valla o 206 stock falan deildi abi..zaten burda önemli olan 206 deilde dostca okadar yolu tepip bize yalan söylemeleri. Ayıp ama cidden.
snan1910
11-02-2015, 23:23
206 da gizli spec birşeyler var belli , maşallah mertcan abi hakkını veriyorsun vtec in :)
maşallah al vtece güzel denemeler olmuş
sinanbaysal
13-02-2015, 11:04
Maşallah iki aracada .
Mertcan güzel deneme olmuş,temiz olmuş,dostca olmuş...
Araçlara başarılar benım de 206 gtı vardı sunu net soyleyım kesınlıkle stok degıl sağlam tutunuyo gorunuyor.
AL Ses vıtes gayet iyi kardesım.
Basarılar.
canozgur106
14-02-2015, 01:10
MaşAllah Mertcan AL Vtec'e stock Gti bu kadar yürüyosa bravo..
AL vtec müzelik :) maşallah Mertcan
ali bodrumlu
19-02-2015, 10:05
maşşşalah deneyen araclara vtec güzeell yüürüüüüyorr ..... bu arada hocam viteslerrr cok iiyii ...