Orijinalini görmek için tıklayınız : enteresan bi soru?
arkadaşlarım size bir soru BU ARABA SEVDANIZ olmasa neyle ilgilenir merak sarardınız?
Serencebey
08-10-2008, 21:52
bu araba sevdasının yerine olarak degılde, baska hobılerınız varmı dıye sorulursa cok daha ıyi olur sanırım.
Kimsenin buradan baska araba ıle ılgılenmeseydım bahcıvan olurdum demez sanırım :)
SULTANOGLU
08-10-2008, 21:53
sanırım müzik sevdasına kaldığım yerden devam ederdim :)
H22Power
08-10-2008, 21:58
siteye karşılaştırmalara tanker mi yük gemisi mi die konu açar olay çıkarır sora okyanusta 3 sirenle roll e başlar videosunu techturkey e koyardım:) (denizcilik okuyorum)
ya dusundumde arabamdan baska bir eğlencem yok..ailemden sonra hayatımı dolduran tek şey..
en kısa zamanda kendime yedek hobi bulmam lazım:)
Vtec-SEDAN
08-10-2008, 22:02
ya dusundumde arabamdan baska bir eğlencem yok..ailemden sonra hayatımı dolduran tek şey..
en kısa zamanda kendime yedek hobi bulmam lazım:)
aynen benimde hemen hemen böyle aslında..
arabamdan sonra.. rc arabam var mesela, kumandalı arabalarım, küçüklüğümden kalma maket arabalarım, araba dergilerim.... liste uzayıp gidiyo :D
Partyboy
08-10-2008, 22:02
Herhalde araba sevdası olmasa hayat çekilmez olurdu:D:D
aynen arabayla ugrasmak cok hoş ama araba sevdam olmasa kendımı spor camıasında bayagı geliştırırdım ama olmadı araba sevdası için harcadık sporu:)
aynen benimde hemen hemen böyle aslında..
arabamdan sonra.. rc arabam var mesela, kumandalı arabalarım, küçüklüğümden kalma maket arabalarım, araba dergilerim.... liste uzayıp gidiyo :D
ben o tur şeylerden çabuk sıkılıyorum.. gecenlerde play station almıştım topu topu 10-15 kere oynadım ve sıkıldım sattım.. beni sıkmayan tek sey araba:hahaha:
arabadan sonra benim için müzik gelir kesinlikle müzikle uğraşırdım...
Ferhat_V
08-10-2008, 22:32
arabadan sonra spor yada kendimi tamamen işime verirdim..
her dakka arabayla uuraştığım için annem sürekli dırdır lanıo.benimde direk cevabım:uyuşturucu bağamlısı yada alkolik olsaydım dahamı iyi olurdu:D:D ewliyseniz eşinizede söleyebilrsiniz:D:Dbenimde war başka hobilerim ama hepsi ufak tefek sanırım bisiklete binerdim araba gelince pabucu dama atıldı salonda yatıo
bu araba sevdasının yerine olarak degılde, baska hobılerınız varmı dıye sorulursa cok daha ıyi olur sanırım.
Kimsenin buradan baska araba ıle ılgılenmeseydım bahcıvan olurdum demez sanırım :)
ben olurdum ulen ...
alala kardeşim kendi fikirlerinizi söylerken genelleme yapmayalımn ... hem bahçivanlık gzldir stres atarsn ...
kim daha hızlı havuç yetiştircek diye roll moll denemeleride var tavsiye ederim :P
araba sevdam olmasa adam olurdum sanırım
çiçek böcek aşk sevgi işlerine sarrdım Bahçıvan da olabılırdım ama mantıklı
arabasız bi hayat düşünemiyorum:D
ama ilgilenmeseydim çizimlere birazcık elim yatkın biraz kasarak güzel şeyler çizmeye çalışırdım.
en önce güzel ders çalışırdım:)ve arabadan başka muhabbet edebileceğim konular olurdu:P
Eray Yümsel
09-10-2008, 00:11
siteye karşılaştırmalara tanker mi yük gemisi mi die konu açar olay çıkarır sora okyanusta 3 sirenle roll e başlar videosunu techturkey e koyardım:) (denizcilik okuyorum)
mustafayla uğraşırdım heralde hahaha
araba olmasa motora sarardık heralde :D
Bodruma Yerleşir Pipomu elime alır resim çizer kafamı dinlerdim ...
Yersen :D
onurdemir
09-10-2008, 00:46
Aslında bir çok hobim var ama Otomobil bunların başında geliyor. En başta benim hayatım oldu. Çünkü mesleğim otomobil sektörüyle ilgili. Sabah gözümü açtığımda, şehir şehir dolaştığımda sırf bu tutku için heves yapıyoruz. Bunun haricinde motosiklet kullanıyorum. Motosiklet de benim için ayrı bir tutku. Uçmakla eşdeğer tutuyorum onu. Fotoğraf çekmek de hobilerim arasında. Makinem artık yanımdan ayrılmıyor. Nargileyi çok seviyorum. Belki Nargile cafe açardım bu mesleği yapmasaydım :D Farklı farklı dönemlerde kafayı bozduğum çok şey oldu. Bi ara tribünden ayrılmazdım. Olmayacak şeylerle uğraşırdım. 14-16 yaş grubu FB-GS maçlarında bile tezahurat yapmaya gidiyorduk. O derece olayın içindeydim :) En son Dinamo Kiev maçına gittim. Tribün aynı. Aynı adamlar, aynı şekilde bağırtmaya çalışıyor :) Ah Aziz başkan ah bozdun eski maratonun ruhunu :) Nerede artık gol atınca 20 koltuk aşağıya düşmeler :) Zaman zaman farklı şeylere kafayı takabiliyorum. Bu aralar motosikletteyim. Yakın zamanda ne olur bilmiyorum...
Zor bir soru olmuş cidden bilmiyorum.
Fotoğraf çekerdim dicem oda olmicak ben sadece arabamın fotoğrafını çekmeyi seviyorum :D
Heralde discovery channel izleyip otururdum :D
ALPER-VNS
09-10-2008, 01:08
çiçek böcek aşk sevgi işlerine sarrdım Bahçıvan da olabılırdım ama mantıklı
bu sarmamış halin yani :D
M_PROJECT
09-10-2008, 01:37
balikci olurddum . karadenizde ozellikle . sabaha karsi cikip gelmemek uzere :D
team_k20
09-10-2008, 01:52
karı kıza sarardık heralde :D
emreekin
09-10-2008, 02:02
tekne tekne tekneeeeeee....:D
emreekin
09-10-2008, 02:04
hahhahhahhahahah.....:D
6 yasında gece otomobilleri farlarından tanıyormusum, herhalde onsuz bir hayat düsünülemez :)
arabasız b hayat kesınlıkle dusunulmez ama suan muzıkle ılgılendıgımı soylıcek olursam araba olmasaydı heralde tum zamanım muzık olurdu.
araba olmazsa motorsiklet :D yanında da bodybuilding.. zaten bu ikisi varsa, baska bir hobi icin zamanınız kalmıyor..
YavuzNaz
09-10-2008, 08:46
benim takayı büyütürdüm herhalde denizde olmak ayrı bi tutku tekne hayatı bambaşka bi zevk..
Walla arabadan sonra eğer olmasaydı hayvanları seviyorum hayan barınağı yada veterinerlik okumaya veya olmaya çalışırdım. ama bendeki hayvan sevgisiyle çok maneviyat kazanır çok maddiyatta kaybederdim
spor, fotoğrafçılık yeni yeni model otomobil, bownling.
otomobil sevdamın yanında zaten bunlara da yer var. sadece otomobille kısıtlı kalmamak sosyalleşmek lazım. herşey rolling drag egzantirk turbo değil.
ben yazdıklarımın hepsine en az otomobil kadar zaman ayırıyorum.
Otomobil sevdası olmazsa olmaz ama fotoğrafçılığada merakım vardır.
İnşaat tadilat dekorasyon yapmayı seviyorum. Eski mesleğim bilgisayardı gece gündür bilgisayar elektronik uğraşırdım.
Araba olmasaydı güzel bi dekarasyon hobim olurdu. Ses sistemleri ve elektronik.
ya valla öyle yoğun bir iş hayatım var ki artık, otomobil sevdamı bile istedğm gibi yaşayamıyorum. heralde ilk hobim düzgün, rahat bir iş bulmak olurdu.
hahhahhahhahahah.....:D
alper suprizlerim olcak öyle deme :D:D
emre ne guluyosun olm napalım barış kardeşlik sevgi aşk önemli kavramlar bunlar
crazydog
09-10-2008, 10:43
haywanları cok sevdıım ıcın onlarla ugrasırdım veterınerlık okumak ıstemıstım olmamıstı
yada dna larıyla oynar yenı bı tur yaratırdım :D:D:D