Orijinalini görmek için tıklayınız : e39 m5 sorgu
.::EmrE::.
10-02-2015, 03:38
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-iddia-ediyoruz-turkiye-de-tek-199728559/detay/
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Verilebilecek fiyat max nedir, sanırım reklam amaçlı bu fiyatı yazmışlar teklifleri bekliyoruz diye. Ciddi düşünüyorum alınır mı, ederi vs. tavsiyelerinizi bekliyorum
s2kfreak
10-02-2015, 06:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-iddia-ediyoruz-turkiye-de-tek-199728559/detay/
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Verilebilecek fiyat max nedir, sanırım reklam amaçlı bu fiyatı yazmışlar teklifleri bekliyoruz diye. Ciddi düşünüyorum alınır mı, ederi vs. tavsiyelerinizi bekliyorum
Eski dgs plakali sanırım zamanında 60xx e satıldı 1.5 sene önce falan
Gokmen Erbas
10-02-2015, 06:57
dgs 2003 modeldi.
Araba boncuktur veya degildir bilmem ama su plaka kapandiginda bi soguk bakiyorum ben ilana.
Aliburakb
10-02-2015, 07:53
Araba boncuktur veya degildir bilmem ama su plaka kapandiginda bi soguk bakiyorum ben ilana.
+1905. amaç nedir bende çözemiyorum
plakayı kapatsın ama ilanda yazsın bari plakayı. sonuçta plakayı galeri reklamı ile kapatınca ilan fotograflarının calınma olasılığı azalıyor ama yine de dediğiniz gibi soğuk geliyor araba.
1,5 sene önce 60.xxx fiyata satılan arabaya bgn 140k mı istiyolar ? Bi yanlış olmasın? :)
M5 bakıyorsan Cem Bozbey'e bi danış istersen..
kaç kişinin basına geldi hatta burdanmıydı burasımı ayıkmısıtı. tiguan mevzusuydu caldıkları arabanın sahibindende aynı renk benzerini bulup plakasını cakmıslardı.
2-3 araç sattım arkadasımın falan araclarda nokta hasar olmamasına ragmen hep kapattım. çok merak eden ciddi gozuken varsa gelir görür plakasını
Gokmen Erbas
10-02-2015, 08:38
plakayi ben olsam ben de kapatırım. sabıkalı arabalar bunlar. hemen lekeleniyor. milletin ağzı torba değil.. çok merak ediyorsan git bak arabaya, konuş veya sor söylesin ilanda yazdığı gibi..
11-02-2015, 01:24
plakayi ben olsam ben de kapatırım. sabıkalı arabalar bunlar. hemen lekeleniyor. milletin ağzı torba değil.. çok merak ediyorsan git bak arabaya, konuş veya sor söylesin ilanda yazdığı gibi..
Araçtan bir korkunuz varsa kapatırsınız evet. Neyi sabıkalı? Lekesi yoksa istedikleri kadar sallasınlar neyden korkuyorlar? Çok merak ediyorum o yüzden konu açtım, o yüzden "araç sorgulamaları" diye bir konu var, çok merak ettiğim için burdan Ankaraya gidemeyeceğim bilgi almadan.
forumda e39 m5 sorgulama konusu mevcut orda arama butonu diye bisey var konu acmadan once kullanin ki forumda kirlilik olmasin
1.8 turbo
11-02-2015, 08:48
cıddı cıddı bu rakamı verıp alcakmısın sen bu arabayı yoksa reklam amaclı mı.
99 var bende tramersız, aynı renk, kazasız belasız motoru cok cok saglıklı,kasası kusursuz, boyası kusursuz, 15 bıne yakın para harcadı sadece ıncık boncuguna. 1 tl masrafı yok. desem kı yarı parasına vereyım alıcı cıkmaz illa bu tarz ılan mı acmak lazım dıkkat cekmek ıcın.
Macera arama kanka mini al bin ne işin var m5le
99 var bende tramersız, aynı renk, kazasız belasız motoru cok cok saglıklı,kasası kusursuz, boyası kusursuz, 15 bıne yakın para harcadı sadece ıncık boncuguna. 1 tl masrafı yok. desem kı yarı parasına vereyım alıcı cıkmaz illa bu tarz ılan mı acmak lazım dıkkat cekmek ıcın.
:icon_tup:
darkmoon
11-02-2015, 09:53
arkadaşımda kankimde vardı 2003 m5 metalik gri değişensiz boyasız 70 binde bebek gibi adam 90 bin tl fiyat çekti 8 ay arayan soran bile olmadı ciddi alıcı .. en son galeriye takasa verdi sıfır e kasa aldı.. galeride 65 bin tl ye aldı.. daha bu eylülde ..
darkmoon
11-02-2015, 09:54
Katılıyorum ...
11-02-2015, 10:16
Arkadaşlar konuyu okumuyorsunuz herhalde, ben de reklam amaçlı açılmış muhtemelen, ederi nedir ne teklif edilir diye soruyorum size.
11-02-2015, 10:22
Arkadaş böyle bir kolpa da yok aradım adamı fiyat gerçekten yazılmış bir fiyat değil herhalde dedim yok dedi 140 bin TL doğru rakam, e dedim son ne düşünüyorsunuz, siz ne veriyorsunuz dedi ben max 90 kadar düşünüyorum dedim tamam ben bi patronla görüşeyim patronun arabası size dönerim diyo =) 06 TKR 05 miş plakası var mıdır tanıyan eden inanılmaz temiz oldugu idda ediliyor da.
initial-D
11-02-2015, 11:04
Merhaba,2000 740 ile takas düşünürmüsünüz.özelden cevap verirseniz iyi olur.temiz düzgün fiyatı sahibindrndekiler gibi uçmamış arıyoruzda
11-02-2015, 15:12
140 dan 115 e çekmişler fiyatı :)
140 dan 115 e çekmişler fiyatı :)
Çok sert R yapmışlar :D
dgs plaka değil bu araba, bende dgs 1 senedir :) fiyat iyiymiş ama bende mi koysam ilana :p
Gokmen Erbas
15-02-2015, 08:17
Araçtan bir korkunuz varsa kapatırsınız evet. Neyi sabıkalı? Lekesi yoksa istedikleri kadar sallasınlar neyden korkuyorlar? Çok merak ediyorum o yüzden konu açtım, o yüzden "araç sorgulamaları" diye bir konu var, çok merak ettiğim için burdan Ankaraya gidemeyeceğim bilgi almadan.
araçtan korkum yoksa kapatacaz mıyım
Merhaba,
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2003-bmw-m5...individual...kusursuz-346999475/detay)
aracı almayı düşünüyoruz , nasıldır bilgisi olan var mıdır?
Drive Fast
30-01-2017, 17:06
Merhaba,
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2003-bmw-m5...individual...kusursuz-346999475/detay)
Bu araba hakkında tek bildiğim galeriler arasında el değiştirdiği sürekli takip ediyorum iki üç tane galeri gezdi baya bir süredir de piyasada satılık
Merhaba,
uye arkadasımızın dukkanı ve aracı . bozuk araba almaz satmaz bılgınıze.arayın ne var ne yok soyler. hakan ısmı. dırek onunla konusun sıkıntı olmaz
Tekrar merhaba,
39 dan 60 dönelim dedim, E60 olarak sorgulama bulamadım,
Aracın plakası 34 DU 3307 şu anda , bilgisi olan varsa çok sevinirim
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2007-model-bmw-m5-bayii-cikisli-full-head-up-siyah-ici-beyaz-365830666/detay)
1.8 turbo
09-02-2017, 15:03
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/201456-ar-abi-e39-m5-35mky34-s62b50-400hp-3.html
eskı aracımdır şu an ılanlarda satılık. fabrıkadan cıktıgı gunden bugune kadar butun bakımları faturalı, evraklı,evvelıyatı bu kadar belırgın olan m5 az vardır. bende cok ıyı saklamıstım kapalı garajda sureklı seramık korumalı duruyordu.dusunursenız sımdıkı sahıbıyle gorustureyım sızı
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/201456-ar-abi-e39-m5-35mky34-s62b50-400hp-3.html
eskı aracımdır şu an ılanlarda satılık. fabrıkadan cıktıgı gunden bugune kadar butun bakımları faturalı, evraklı,evvelıyatı bu kadar belırgın olan m5 az vardır. bende cok ıyı saklamıstım kapalı garajda sureklı seramık korumalı duruyordu.dusunursenız sımdıkı sahıbıyle gorustureyım sızı
Makinada cok iyiymiş nasıl kıydınız :)
Year One
09-02-2017, 16:12
yakın arkadaşımda 2003 siyah renk vardı içinde bej. 146 bine satıldı 3 ay evvel. şu an istanbulda. aracı alan kişide sıfır audi rs6, ilk sahibi olduğu mb 560 sec vardı... 3 ayda m5 i 200 km kullanmış. heryerini sıfır orj parçalarla sıfırlıyor. biraz kırışmış koltuk derisi için komple iç siparişi vermiş borusandan. yanılmıyosam 15-16 bin gibi bi rakamı vardı koltukların. aracın kazası vs kesinlikle yok. her aracın alıcısı farklıdır. kolay satılanı var, ilana girmeden satılanı var.
1.8 turbo
09-02-2017, 16:41
Makinada cok iyiymiş nasıl kıydınız :)
guzeldı gercekten cokta cıgerlıydi. evlencem dıye sattım her gun kullanmam ıcap etcektı kendı evıme gecınce. arabayı sattık dugunde ıptal oldu olan arabaya harcadıgım emeklere paralara oldu :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-uzlar-2003-bmw-m5-borusan-cikisli-tr-de-tek-305648427/detay)
bu aracı bilen eden varmı temiz e39 m5 aranıyor :)
Drive Fast
23-05-2017, 22:24
yakın arkadaşımda 2003 siyah renk vardı içinde bej. 146 bine satıldı 3 ay evvel. şu an istanbulda. aracı alan kişide sıfır audi rs6, ilk sahibi olduğu mb 560 sec vardı... 3 ayda m5 i 200 km kullanmış. heryerini sıfır orj parçalarla sıfırlıyor. biraz kırışmış koltuk derisi için komple iç siparişi vermiş borusandan. yanılmıyosam 15-16 bin gibi bi rakamı vardı koltukların. aracın kazası vs kesinlikle yok. her aracın alıcısı farklıdır. kolay satılanı var, ilana girmeden satılanı var.
Koltuklar için söylediğiniz fiyat sıfır koltuk takımı için mi?
Year One
23-05-2017, 23:13
Koltuklar için söylediğiniz fiyat sıfır koltuk takımı için mi?
aynen sıfır fiyatı
Drive Fast
23-05-2017, 23:39
aynen sıfır fiyatı
ben çok ütopik bir rakam olur düşünüyordum hep iyi fiyatmış
Year One
23-05-2017, 23:48
ben çok ütopik bir rakam olur düşünüyordum hep iyi fiyatmış
Almanya bayii fiyatı tek koltuk için 2370 eur. çifti 4800 eur eder. tr ye gelmesi vergisi borusan komisyonu vs derken ufak bi araç parası çıkar :)
Drive Fast
23-05-2017, 23:48
Almanya bayii fiyatı tek koltuk için 2370 eur. çifti 4800 eur eder. tr ye gelmesi vergisi borusan komisyonu vs derken ufak bi araç parası çıkar :)
bu fiyat sadece ön 2 koltuk ise ütopikmiş evet ben komple sanmıştım :)
Year One
23-05-2017, 23:53
bu fiyat sadece ön 2 koltuk ise ütopikmiş evet ben komple sanmıştım :)
Aslında pahalı değiller. Burada da 2 bin liraya sıfırını aldığınızı düşünün... Türk lirası değersiz. euro x 4 olunca rakam fezaya çıkıyor :)
Drive Fast
24-05-2017, 00:05
Aslında pahalı değiller. Burada da 2 bin liraya sıfırını aldığınızı düşünün... Türk lirası değersiz. euro x 4 olunca rakam fezaya çıkıyor :)
aynen zaten mağlesef o yüzden piyasada tecavüze uğramış mercedes audi bmwler oldukça fazla :)