Orijinalini görmek için tıklayınız : Gkl cupra - eg k20 swap İzmİt 6 Şubat rollİng
GKLCUPRA
10-02-2015, 20:34
Baştan söyliyim yorum yapıcaklara lütfen yorumları mantıklı biçimde yapalım lütfen ortalığı karıştırmanın anlamı yok !!
Öncelikle izmitte bizi misafirperver bir şekilde ağırlayan Varol Tantoğluna , Şafak Şahintürke ve Gökhan Günaya çok teşekkür ederim ayrıca Tolga Demirtaşa Kurtköy Alkan Garage a aracımın üstündeki bol emeklerinden olayı çok teşekkür ediyorum. Lafı fazla uzatmadan video koyuyorum
Benim aracımın speclerini herkes biliyo zaten
hondalardan çok anlamam söylenenleri yazıyorum
EG nin specleri
fn2 şanzıman
ep3 boğaz kelebeği
ince conta
kpro beyin
benim araç içinden deneme
https://www.youtube.com/watch?v=tMCmlD-FhO0&feature=youtu.be
hondanın araç içinden deneme
https://www.youtube.com/watch?v=0dXuqQVJmyk&feature=youtu.be
istanbulda da sorunsuz dosthane denemelerin geçmesi dileğiyle !!!
NOT:arada bize saplayan evo 9 a ne diyeceğimi bilemedim
Mikrop_Ali
10-02-2015, 20:38
hiç adil olmamış deneme :D
onurtasli
10-02-2015, 20:39
Maşallah deneyen araçlara
cupranın speçleri nedir ??
deneyen araçlara maşallah kazasız belasız
bymurat___61
10-02-2015, 20:52
Deneme adıl deıl ama :) cupra dehset yuruyor
Mehmetmert
10-02-2015, 21:00
Cupranın maşallahı var ya cidden
2. videoda noldu,emergency Brake'ler yanmış
individual
10-02-2015, 21:05
Cupraya maşallah.Açık ara farklı uzuyor.
Arac içi daha güzel videolar olsa keşke.
Commander696
10-02-2015, 21:05
Dostum senin aracın specleri biz doğarken beynimize mi kodlanıyor?Herkes nasıl bilsin?Specleri yazarsan seviniriz bilmeyenler olarak;İyi yürümüş aracın maşallah.
cupranın speçleri nedir ??
deneyen araçlara maşallah kazasız belasız
maşallah cupra ısınlanmıs gursel abı sen cuprayla denersın sıkıntı olmaz :)
Maşallah araçlara :)
Evo neydi öyle yahu
penguinhakan
10-02-2015, 21:34
Maşallah Atay , harika olmuş cupra , kazasız belasız ...
Evo akıtarak gelmiş :)
masallah evonun sesı ne oyle yav :D masallah
bulutatik
10-02-2015, 21:48
Video guzel masallah ,fakat arkadasin dedigi gibi herkes bilmiyor specleri..
gaddarkerim
10-02-2015, 21:55
Maşallah her ikide araca vites geçişleri gerçekten iyi olmuş ancak gkc cupraya soylenicek soz yok....
Güzel deneme.her iki araca da maşallah fakat honda mı gitmiyor cupra mı çok hızlı
Masallah cupranin specleri neler
Vuuu Cupra ezber bozmuş resmen, maşşallah hepinize
R21TURBO 41
10-02-2015, 22:28
Cupra gerçekten farklı. Maşallah subanAllah. Açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum. Arkadaşların dediği gibi Ezber bozan 1.4tsi olmuş. Muhabbet ayrı güzeldi , Arda nın Ewolf la geçişi de efsane olmuş :)
GKLCUPRA
10-02-2015, 22:28
Dostum senin aracın specleri biz doğarken beynimize mi kodlanıyor?Herkes nasıl bilsin?Specleri yazarsan seviniriz bilmeyenler olarak;İyi yürümüş aracın maşallah.
aracımda forged piston kol ve hybrid turbo var diğer bilindik specler haricinde hacim sabit bırakılmıştır 1395cc den 1408 cc ye yükseldi sadece
Commander696
10-02-2015, 23:00
Teşekkür ettik.
Aracın gücü ve 100-200'ü nedir peki?
maşallah deneyen araçlara.... evo nerden cıktı oyle yaw :D
100_200 ciddi merak ettim ? Maasallah bu arada ciddi yurumus cupra
Burak Demirci
11-02-2015, 02:22
41 nr plakalı kırmızı egmı bu denediğiniz güzel gitmiş cupra
Video efsane olmuş söylencek söz yok özellikle evonun geçişi...
valla hondada baya gidiyor ama cupra yok olmuşş resmen :) maşallah araçlara 100-200 ünü bende merak ettim cupranın
orhan_guney
11-02-2015, 09:04
videoları dün izledim buraya koyulmadan, Maşallah deneyen araçlara, evo da çok emek var güven garajın aracı.
cupra tahmini kaç hp lerde?
100-200 ölçüldümü, bilindik tsi lerle alakası yok?
kelalper
11-02-2015, 10:31
ben dsg yazılımını merak ettim gerçekten. İyi sapıtmamış. Cupra gerçekten ezber bozan cinsten.
Cupra fenaa gidiyor masallah
alisahin
11-02-2015, 10:57
cupraya maşallah ama tamamen samimiyetinize inanarak soruyorum ? nos veya brakeboost kullanıyormusunuz ? yanlış anlamayın lütfen.
yusuf yılmaz
11-02-2015, 11:00
cupraya maşallah ama tamamen samimiyetinize inanarak soruyorum ? nos veya brakeboost kullanıyormusunuz ? yanlış anlamayın lütfen.
bulunmuyor
gerçekten cupra iyi yürümüş bu alkan garage kimdir yeri nerdedir valla helal olsun specler detaylandırılırsa bence daha iyi olur bütün araçlara maşşaallah..not:evo yorumsuz:)
bence cupra swap.. eg değil...oha bu nee...maşallah
Sanki stage 2 cupra ile daha iyi olurmuş deneme
Bu cupra uçmuş ışınlanmış resmen :)
Bu arada arkadan gelen kırmızı cisim neydi be..
orhan_guney
11-02-2015, 11:21
yokmu 100-200 cupranın ?
Her iki aracada maşallah cupra efsane ezber bozan cinsten :)
cupranin 100 200 10 un altında havalar duzelsin tekrar olcecegiz
ykavcioglu
11-02-2015, 12:35
cupra aşmış maşallah:D:D
yasindemir
11-02-2015, 12:50
Cupraya nazar değmesin, maşallah fena gidiyor. Seat reklam yerine bu videoyu koysa arabanın satışları çok net artar :)
maşallah araçlaradaaa ben bi cupranın bu kadar vürüye bilecegine gerçekten kendi adıma inanmıyorum.... heleki k20 ileee
yinede maşallhh diyelim
yani sizce bu deneme adilmi mantıksız turbo hondayla deneseydiniz anlardım..
Cem agbi araç 1.4tsi 2.0tfsi değil :)
Levent Y.
11-02-2015, 14:22
300 beygirlik cuprayi 4-5 sn 100-200 giden turbo hondayla denemek bence samca olur ama bu setup da cupra icin cok yetersiz kalmis... Dbn dosyasi var mi cupra nin? Arac sahibinide rasit abiyi de tebrik ederim..
MertSerhanÖ.
11-02-2015, 14:23
bugün oem turbo ile 10.5 saniye koşan polo gti'da vardı.Gkl de oem turbo ile 11.7 dbn'si var.E adam aracımda forged kol piston hybrid turbo var diyor gayet normal hızlı olması.Neden bu kadar şaşırılmış cupra'nın yürümesi hakkında onu anlamadım.:)
hayırlısı hepsine maşlllah :)
eee Denemeler basladıysa DS3 le hemen bekliyoruz nerde ne zamanm ? deniyoruz
yusuf yılmaz
11-02-2015, 14:29
bugün oem turbo ile 10.5 saniye koşan polo gti'da vardı.Gkl de oem turbo ile 11.7 dbn'si var.E adam aracımda forged kol piston hybrid turbo var diyor gayet normal hızlı olması.Neden bu kadar şaşırılmış cupra'nın yürümesi hakkında onu anlamadım.:)
Oem 11.2 idi
hadii beyler ne zaman deniosssss
MertSerhanÖ.
11-02-2015, 14:36
pardon,hatta 11.2'ymiş.Şuan mantiken 10 altlarına inmiştir.ds3'le bencede güzel olur.Ne zaman deneme??
35AR5226
11-02-2015, 14:39
maşallah cupraya cidden :)
Doktorun dilinde tüy bitti ds3 diyor başka bişi demiyor.ancak cevap yok :(
kelalper
11-02-2015, 15:02
2 de basarlarsa 3 ortasına kadar tutunur bence ds3 e sonra ds3 kopar gider.
@oz
Her zaman söylüyorsunuz ds3 diye .. 7.5 koşan arabayla 9.5 koşan arabayı denemek istiyorsunuz , sonucu baştan belli ama memnuniyet ile eğlencesine deneriz..
az havalar düzelsin.. :)
Maşallhh Atay aracına Adanada olsam da yakından takip ediyorum , çok iii gidiyor Allah kaza bela vermesin , Eg k20 de bence gayet başarılı bir araç , evonun gidişi ayrı bir şey zaten ; bu gidişle bizim Gti da böyle olacak sanırım :D Raşit Turunç , Tolga Demirtaş ve Alkan Garage teşekkürler ellerinize sağlık , tekrardan her iki araca da masallhhh :icon_tup:
@oz
Her zaman söylüyorsunuz ds3 diye .. 7.5 koşan arabayla 9.5 koşan arabayı denemek istiyorsunuz , sonucu baştan belli ama memnuniyet ile eğlencesine deneriz..
az havalar düzelsin.. :)
sen kimdin ?
13.5 saniye koşan araçla denerken haksızlk deilmi ?:)=
Stock Egk20 :)
banane beni bağlar en hızlıyım dien siz deilmitydiniz ucuyordunuz hep beraber adaletme demek yok yarış bu herkes kimsenin keyfine göre araba hazırlamak zorunda deil Hee ewo zaten neyin neolduğunu bize açıklıyor ama olsun Adaletsizlik istersen Ewoyla deneselermiş :) adaletsizlik budur
hadi beyler deneyelim fark emez
sen kimdin ?
13.5 saniye koşan araçla denerken haksızlk deilmi ?:)=
Stock Egk20 :)
banane beni bağlar en hızlıyım dien siz deilmitydiniz ucuyordunuz hep beraber adaletme demek yok yarış bu herkes kimsenin keyfine göre araba hazırlamak zorunda deil Hee ewo zaten neyin neolduğunu bize açıklıyor ama olsun Adaletsizlik istersen Ewoyla deneselermiş :) adaletsizlik budur
fazla yazmadığım için nickten tanımazsın normal olarak...
cok konustuk vs zamanında .. istanbulpark.. vs ..
en hızlıyım diyen yok da ... en hızlı tsi diyen çok ...
ama 1.4 tsi da en hızlı araba da gkl şu anda yok baska..
arabayı da biz hazırladık.
GKLCUPRA
11-02-2015, 16:16
En hızlı 1.4 tsi benim sorun yok deneyelim sadecebu hafta sonu işlerim var sonra istediğin zaman @oz
mannerboy
11-02-2015, 16:20
cupra nosmu bastı yaw çok fena yürümüş
GKLCUPRA
11-02-2015, 16:22
Bu arada yazmayı unuttum araba stage 10 ve 500. Shot nos vardır bilginize...
kelalper
11-02-2015, 16:22
Penguen kızmasın sonra. Adam tutturdu en hızlı 1.4 tsi benim diye.
Bence en hızlı 1.4 Tsi GKL cupra , şuan TR de yok sanırım başka 1.4 Tsi olarak :heyoo:
Penguen kızmasın sonra. Adam tutturdu en hızlı 1.4 tsi benim diye.
kızmaz kızmaz hakan sever bizi :))
fazla yazmadığım için nickten tanımazsın normal olarak...
cok konustuk vs zamanında .. istanbulpark.. vs ..
en hızlıyım diyen yok da ... en hızlı tsi diyen çok ...
ama 1.4 tsi da en hızlı araba da gkl şu anda yok baska..
arabayı da biz hazırladık.
sen tolgasın 2.0Tsi in var hatirladım ytamam sen gel s enlede deneyelim
orhan_guney
11-02-2015, 16:59
adam yanıyor :)
sinansimbil
11-02-2015, 17:31
vay beee rodajım biteydi :D
Patisever
11-02-2015, 17:39
vay beee rodajım biteydi :D
Kostebek nerelerdesin la bunarada cupra bildiğin supra olmuş masallah
sen tolgasın 2.0Tsi in var hatirladım ytamam sen gel s enlede deneyelim
evet o benim hatta en son kubilay abiyle yanındaydık istanbulparkda yakıt muhabbeti yapmıstık..
beni de neyle denetmek isterdiniz ? :)
35AR5226
11-02-2015, 18:02
bence konu sapıtılmasın hızlı 1.4 tsi ı olan adamla denesin . adamlar denemek istemiş denemiş araçlarını görmüş birbirlerine bilenme gibi bişi göremedim ben. şu mantığı gecelim artık şahinle toros yarışında şahin geciyo başkasıda şahine bmw le kafa tutuyo saçma geliyo bana
yoshimura
11-02-2015, 18:22
maşallah cupra baya bir hızlı imiş cidden.
ÇALIŞKAN07
11-02-2015, 18:28
bence cupra da nos var öyle hızlanma olamaz
Bu arada yazmayı unuttum araba stage 10 ve 500. Shot nos vardır bilginize...
stage 12 bucuk değilmiydi ya :confused:
bence cupra da nos var öyle hızlanma olamaz
oldu oldu cok da güzel oldu :))
nos yok ..
Yarisin bahanesi olmaz bunu daha onceki konularda konustuk , peki 13,5 sec kosan eg k20 ile 9,5 sec kosan cupra ne kadar adilse 6,5 kosan ds3 ile denemeniz o kadar adaletli olur 9,5 sec kosan arac tabiki 13,5 kosan aracin yanindan nos basar gibi uzar neden bu kadar sasiriyosunuz anlamiyorum acikcasi arac hizli olabilir masallah ama bu video bir basari icermez
Tholl-ga
11-02-2015, 19:12
Yarisin bahanesi olmaz bunu daha onceki konularda konustuk , peki 13,5 sec kosan eg k20 ile 9,5 sec kosan cupra ne kadar adilse 6,5 kosan ds3 ile denemeniz o kadar adaletli olur 9,5 sec kosan arac tabiki 13,5 kosan aracin yanindan nos basar gibi uzar neden bu kadar sasiriyosunuz anlamiyorum acikcasi arac hizli olabilir masallah ama bu video bir basari icermez
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Hadiiii nos koa fis tis soldan saga gecen ewoya dikkat edin ozaman camlara hahahaha rant kavgasi yapmiyoruz denemek istiyoruz
@pasa evet ds3 le denicez 2.0 s3 felan da var iatersen ama ds3 guzel sanirim size
Merhabalar ...
Burda aslında konusulmadığı için sizin de bilmediğiniz bir durum var .. hondacı arkadaşlarımız denemek istediler, cupradan biz emindik ve davet edildik gittik.. sonucta süreleri bilinen iki arac kalkıp da bu kadar fark varken denenmez ... ha bu arada karşı tarafın süresini de kimse söylemedi acıkcası ... genel olarak stg2 polo olsun cupra olsun genel olarak hondacı arkadaslarımız tarafından daha yavas olarak biliniyor .. adaletli ya da adaletsizlik yok ... ben hatta roll e yetişemedim adanadan döndüm izmite gectim.. 12 gibi ordaydım videolardan izleyebildim.. gece 2.5 a kadar da oturduk sohbet muhabbet ettik... kimse niye denendi adalet var mı yok mu .. süreydi, geçildim vites kacırdımdı , aracımda sorun vardı, dv kacırıyordu vs vs konusmadı hatta cok da eglenceli keyifliydik herkes birbirini tebrik ettik.. .... sorun sanırım videoyu burda paylaşmamız oldu ..
Hadiiii nos koa fis tis soldan saga gecen ewoya dikkat edin ozaman camlara hahahaha rant kavgasi yapmiyoruz denemek istiyoruz
@pasa evet ds3 le denicez 2.0 s3 felan da var iatersen ama ds3 guzel sanirim size
sizi o zevkten mahrum edecem .. ds3 le denemeyi cidden cok isterdim guzel de olurdu.. ama roccoyu emekliye ayirdik malesef
yasadigimiza sukurler olsun..
sizi o zevkten mahrum edecem .. ds3 le denemeyi cidden cok isterdim guzel de olurdu.. ama roccoyu emekliye ayirdik malesef
yasadigimiza sukurler olsun..
geçmiş olsun kaza yaptığını bilmiyordum ama bilseydim böyle bişey demezdim ozamn gkl hadiii nezamn. Hadta somu aziz abi aj de hazir olur dedi. Gorelim orta klaslari :)
geçmiş olsun kaza yaptığını bilmiyordum ama bilseydim böyle bişey demezdim ozamn gkl hadiii nezamn. Hadta somu aziz abi aj de hazir olur dedi. Gorelim orta klaslari :)
eyvallah ... kimsenin basına gelmesin.. bi kaza yapmıştım, topladık tamir ettik.. muayene soktuğum gece biraz kullanmıştım allahtan özlemiştim de ...4 saat filen kullanabildim totalde.. ertesi gün öğlene gümledik..
Allah kimsenin başına vermesin.. 2 gece uyuyamadım sinir bozukluğundan vs ... neyse.. olan oldu..
havalar düzelsin bence güzel güzel denerler.. izleriz biz de
penguinhakan
11-02-2015, 20:11
bizim hale kardeş olduğumuzu anlamayan kas kafalılara yazıyorum. gözleri ile okumuyanlar bir yerini açıp dinlesinler bi zahmet. atay benim kardeşim benden hızlı bunu kabul etmeyecek kadar küçük insanlar olmadığımızı anlamadınız mı hala. yiyorsa çıkartın 1.4 tsi da sırayla verelim boyunun ölçüsünü.
yusuf yılmaz
11-02-2015, 20:12
Honda nin 13.5 sn si nerden cikti sahibi oyle demiyor
ardacngns
11-02-2015, 20:13
Sahibi arkadasım dbn cihazıyla ölçmüş mü hiç peki ?
Sahibi arkadasım dbn cihazıyla ölçmüş mü hiç peki ?
10,7 dbni olduğu söylenen baska bir honda ile kafa burun gittiğini söyledi 240 a kadar .. az önce ben de görüştüm aracın sahibi ile.
ardacngns
11-02-2015, 20:19
10,7 dbni olduğu söylenen baska bir honda ile kafa burun gittiğini söyledi 240 a kadar .. az önce ben de görüştüm aracın sahibi ile.
Özgünde 13.5 uğu faraZi solemiştir zaten benimde tahminim 11.5 12.5 arası çıkartır die düşünüyorum ama biliosnz dbn işleri yol hava ruzgar eğim herseye göre değişiyor
hakan sanada yazıoyorum 1,4 1,6 2,0 2,2 2,5 3 3,5 3,8 Mallar meydanda NE zaman deniyoruz DS3 le he 1,4 tsi yiyiyo kıcımız sona noslu diosunuz HAHHAHAA hadi beyler ds3 burda suanda deniyormuyuz? hava cuuma kuru Bekliyorum gelicekmisiniz hakan sen bitir hazır arabam de öle konuş yoksa bence sus konuşma hadi cnm
dbn bende hemen verebilirim isteyene o araba 12.8 in altına inemez imkanı omlayan seyler sölemeyin :) jha saniyeden bahsetmiyorum önemli deil denemiyormuyuz?
ya abi nedir bu ds3 le tsi denetme isteğinin özel sebebi cidden cok merak ettim ? :))
makarasına sormuyorum cidden soruyorum
hepsini sikeriz biz Tsi la lafını sölemeden önce düşünücektiniz hadiiii
hepsini sikeriTsi la lafını sölemeden önce düşünücektiniz hadiiii
valla anlamadım telefondan yazıyorsun sanırım .
düzeltttim hadi bekliyorum ben cidddden stage 56494964 cuypra die dokay solemiş 500 shot basıyormusssunuz evet hadi bekliyorum bizde nos mos yok 42mm pal var szinkiler gibi buyrun
penguinhakan
11-02-2015, 20:51
soda verelim mi gaz yapmış sanırım tsi lar...
yusuf yılmaz
11-02-2015, 20:53
ya abi nedir bu ds3 le tsi denetme isteğinin özel sebebi cidden cok merak ettim ? :))
makarasına sormuyorum cidden soruyorum
Ozgun bunu kim.deklare etti onu da aciklarsan
yusuf yılmaz
11-02-2015, 20:55
Forum beynide karisti sanirim alintiyi Ozgun un ifadesine yapmistim ozur Tolga
ya denediğimzi gece sölicem hadi . hakan ben herkese gaz yaparımda tsi bana yapamaz kardeşim he he sensin sensin
hızlısı hangisi gelicem diorum varmı daha ötesi ya Boş yazmayın denemicek adam yazmasın buraya hadi Gereksiz konuyu pisletmeyin
bizim hale kardeş olduğumuzu anlamayan kas kafalılara yazıyorum. gözleri ile okumuyanlar bir yerini açıp dinlesinler bi zahmet. atay benim kardeşim benden hızlı bunu kabul etmeyecek kadar küçük insanlar olmadığımızı anlamadınız mı hala. yiyorsa çıkartın 1.4 tsi da sırayla verelim boyunun ölçüsünü.
Ben boy olcumu alamadim ama olcusunu aldigim 2 tane cupraniz var boy degilde direkle olctuler eger videolari izlemek istersen discovery de cuma aksamlari turbo friday programinda belgesel olarak yayinliyolar basarilar
Bulut Y.
11-02-2015, 21:25
Aren sen politikaya atilsana la :D :D
penguinhakan
11-02-2015, 21:26
Ben boy olcumu alamadim ama olcusunu aldigim 2 tane cupraniz var boy degilde direkle olctuler eger videolari izlemek istersen discovery de cuma aksamlari turbo friday programinda belgesel olarak yayinliyolar basarilar
Ne iciyorsan azalt biraz halusulasyon goruyorsun her kusun eti yenmez su klavye sovalyeligini birak seni kaile alip cevap veriyorum diye ciddiye aldigimi sanma git kendi klasmaninda adamlarla dene .Sana bir belgesel cekerler 18+ li kanallarda peak atarsin.Hadi baska kapiya...
penguinhakan
11-02-2015, 21:27
ha bir de orda ben yoktum. o zaman hd izlerdin ...
Penguen bey bekleyin size de sıra gelecek :)
GKLCUPRA
11-02-2015, 21:32
Uzatmaya gerek yok beyler varsa 1.4 tai yollayın yoksa boşa atar yapmayın konuyuda kirletmeyin ds3 e ayrı spec yapıcam o işte bitsin onlada denerim arencim bi ara bide benle dene de gözün farklı bi tsi görsün ama sonra direklemi ölçersin yoksa semtlerle mi onu bilmem
beyler neoldu k20 adam deilde ds3 mü adam yok öle yağma gkl deniomusun denemiomusun ?
korkmayın lan geçilmekten ölmesssiniz haaa incileriniz dökülmez siz siz ne yarışmaktan anlatrsınız nede baska bişiden onada spec yaparsın buna bişi yaparsın atay boş yazmayın Denemiosanız oturun oturduğunuz yerde ben ucuyorum tiriibine girmeyin işiniz güzel prim yapma çabasını sewmedim ! açık açık yazıyorum varmı yokmu ?
Valla su posta cevap verebilecegini zaten sanmiyodum , ben icraatimi koydum ortaya klavyeden degil gecede 300 km yaparak peki kalir almiyosun biliyorum ama gordugun uzere benim denedigim arac cok '' videolar vaaaaar '' diyenleri de gorduk koyduklari videolari da himmm her kusun eti yenmez penguen tarzim degil bis konusmaya gerek yok +18 ler videolar bos tehtitlere gerek yok zorunuza gidiyosa oynamayin arkadaslar
penguinhakan
11-02-2015, 21:34
hem hd hem uzun metrajlı dedi atay evet...
Sizin gibi çupralari rollerde gormek isteriz dicem ama, simdi atesleme keser limp mode olur araba close loop a girer avans kisar got keser kil doner yun olur vs. Ama it kopegin elinde herzmn cok açili 18+ video olur... Mature ayför my first roll teacher diye aratin, dns le oynamadan youtube ta izleyin...
Uzatmaya gerek yok beyler varsa 1.4 tai yollayın yoksa boşa atar yapmayın konuyuda kirletmeyin ds3 e ayrı spec yapıcam o işte bitsin onlada denerim arencim bi ara bide benle dene de gözün farklı bi tsi görsün ama sonra direklemi ölçersin yoksa semtlerle mi onu bilmem
gkl'yi ds3'e hazırladığınızda haberim olsun lütfen..
Direk mi ilçe mi vilayet mi sayarız hep beraber
Penguenler koşuyor mu ? Ben hiç duymadım ?
Arencim ? Seni tanimam hic sana samimi postum da yok nerden bu samimiyet merak etme ben gece roll a ciktigimda arabalariniz ariza moduna gecmesin yeter :D
beyler neoldu k20 adam deilde ds3 mü adam yok öle yağma gkl deniomusun denemiomusun ?
özgün sabahtan beri 2 sn fark var diyoruz niye denemek istiyorsunuz... gereksiz diye... illa bi sekilde atayı gecmeniz ve özel bir zevk falan mı almanız gerekiyor .. ? hani ds3 ünüze de atar yapan filen de kimse yok şu anda ?
maşallah yapmışsınız güzel de süre almışsınız... şu dediğinizin benim rocco saglam olsa karşıma s3 ü cıkarma isteğinizden bi farkı var yok.... hiç bir mantığı da yok ..
tolga Merhaba lütfen sen girme çok efendi düzgün bir insansın seninle muhabbetim de var lafım sana değil kesinlikle yeniden söylüyorum çok geçmiş olsun ama egk20 ile deneniyorsa bizimlede denenmesi lazım ama bak orda evo ilede denemişler ama ayıp deilmi bizimi hor görüyorsunuz :)
ama bence gerçekten tolga sen yazma bence yanlış anlaşılırsın bro
Ben denerm ds3 le gecilsem bile :)
yusuf yılmaz
11-02-2015, 21:45
Bence uzatmaya gerek yok Ozgun un dedigi gibi burda yazmayalim artik bir gece kararlastiralim burda klavye sovalyeligi yapan yapmak isteyen herkes gelsin roll sart degil ds3 lede yapariz sorun yok isteyen tsi.lede
Dip not ;tuvalet arayanlar da vardi onlar da gelebilir lutfen...
Bence uzatmaya gerek yok Ozgun un dedigi gibi burda yazmayalim artik bir gece kararlastiralim burda klavye sovalyeligi yapan yapmak isteyen herkes gelsin roll sart degil ds3 lede yapariz sorun yok isteyen tsi.lede
Dip not ;tuvalet arayanlar da vardi onlar da gelebilir lutfen...
Yusuf bey iyi aksamlar bizim videolar vardi yukleyecektiniz var mi bir gelisme ?
tolga Merhaba lütfen sen girme çok efendi düzgün bir insansın seninle muhabbetim de var lafım sana değil kesinlikle yeniden söylüyorum çok geçmiş olsun ama egk20 ile deneniyorsa bizimlede denenmesi lazım ama bak orda evo ilede denemişler ama ayıp deilmi bizimi hor görüyorsunuz :)
ama bence gerçekten tolga sen yazma bence yanlış anlaşılırsın bro
güzel abicim ben cidden yanlıs anlasılmam acık net ve temiz yazıyorum zaten ...
burda bir cok kişi olayın basını ya anlamadı ya da yazılmadı arada ben yazdım ama tekrar yazayım..
izmitteki arkadaslara biz 10 sn altı oldugumuzu soyledik telefonda onlar da denemek istediler..
gidildi denendi vs.. sohbet muhabbet geri donuldu ben son 2 saat sohbet kısmına yetiştim.. keske istanbul roll ortamı da ordaki gibi olsa gayet keyifli vs gecti hersey.. öncesi sonrası dahil.. evo deneme yapmadı zaten arkadan basmış ki bence cok zevksiz olacak video da güzel bir ayrıntı olmuş..
hani hondacılar cupranın bu şekilde gidecegini tahmin etmiyorlar dı ama ortada atarlanma vs de yoktu..
ben de diyorum ds3 ün iyidir güzeldir masallah süresini de koymussunuz.. atay sana bişi diyor mu ? ds3 ile ilgili ?
demiyor .. hani baska tsi cılara laf etmek istiosan bari atayın konusunda yapma bu zamana kadar demedim bişi de ne zaman işin içinde tsi olsa ds3 diyorsun bro..
klasmanları farklı şu anda... farklı birşeyler yapılsa etse zaten merak etme deneyelim derler ...
sen farkında olmadan bana bile ds3 dedin rocco için arkasından s3 de dedin abicim .. yapma gözünü sevim..
(dipnot... zamanı kestiremiyorum da istediğim gibi giderse herşey ilk ben diyecem bunu sana :) ) abicim getir ds3 ü diye :)
artık geceriz geciliriz nolur bilmiyorum o zaman görürüz ama 3 aydan önce böyle birşey diyeceğimi de sanmıyorum)
daha da birşey yazmıyorum ama atayı kardeşim gibi severim, konusunu artık daha kirletmeyeyim..
B.Battal
11-02-2015, 21:50
Seat ibizanin bir ayna boyu gecildigi video varmis link verir misiniz?
emre cubra aj
11-02-2015, 21:53
ben AJ nin sahibiyim herkese iyi akşamlar.AJ bitmedi bitsin ilk ds3 ile deneriz :)
cakaragol
11-02-2015, 21:55
Masallah araxlara eg de guzel giden aracta bizzat kendim denedim safaj kankamla yanliz soylr birsey var 10 5 10 7 kosan k20 istanbulda yok zubeyir jr typer haric burda bi bilinsin ikincisi o siyah typet 11 5 11 7 giden bir arac yanlis soylenmis buarada cupra hizli saygi duymak lazim eglencisjni basilmis olabilir ortada hirs varsa tabiki denk araba ile denemesi zevkli olur ✌️
emrecim yazdım ama aziz abi ile konuştum die yanlış anlaşılma oolmasın lütfen .
bakın beyler sanırım hepiniz yenisiniz bu denemeler konusunda kisme kimseye göre klasman felan yapmaz arabam hızlı dersin gelirler denersin denemez kuyrugunu kıstırır gidersin kimin ne saniyesi olduğu kimseyi ilgilrdnriemez
@tolga bula bula o arabayımı bukldunuz kardeşim atasehirde ep3 k20 k24 k26 kaynarken lütfen ya lütfen gerçekten ben inanmıyorum kusurua bakma
Penguen hakan sen senelerdir konuşuyosun hiç bişey göremedim 3 araba değiştirdim 4. Yü aldım hala seni göremedim bi yürütte şu arabayı görelim be :)
emrecim yazdım ama aziz abi ile konuştum die yanlış anlaşılma oolmasın lütfen .
bakın beyler sanırım hepiniz yenisiniz bu denemeler konusunda kisme kimseye göre klasman felan yapmaz arabam hızlı dersin gelirler denersin denemez kuyrugunu kıstırır gidersin kimin ne saniyesi olduğu kimseyi ilgilrdnriemez
@tolga bula bula o arabayımı bukldunuz kardeşim atasehirde ep3 k20 k24 k26 kaynarken lütfen ya lütfen gerçekten ben inanmıyorum kusurua bakma
davet edildik gibi oldu özgün, söylenenlere göre o klasmanda kötü bir arac da degil bildiğim kimse aksini de demedi.. ha ben anlamam hondalarda fazla ama soruyoruz ediyoruz iyi diyorlar onun içinde.. bu arada normalde ben roll muhabbetlerini genel olarak okurum ederim pek de yazmam .. atay'ın konusu olunca acıkcası yazdım o araç ile ben gecelerce ugrastım emeğim cok.. yoksa kimsenin avukatlığını vs yapmak içinde burda yazmıyorum, konuya bir numaralı yazma sebebim budur aslında ..
mami_makinen
11-02-2015, 22:05
ben AJ nin sahibiyim herkese iyi akşamlar.AJ bitmedi bitsin ilk ds3 ile deneriz :)
Senin aracın için zaten 3-4 ay öncesinde deneme teklif ettiler edende eczacı Murat bende deneriz dedim ve o günden beri ince ayarları yapılıyo az kaldı buhün yarın denicez denildi sürekli yani biz denemek isteyen kimse herkesle deneriz hiç sıkıntı değil ister ilk ds3 le dene istersen en son dene farketmez
emre cubra aj
11-02-2015, 22:22
Senin aracın için zaten 3-4 ay öncesinde deneme teklif ettiler edende eczacı Murat bende deneriz dedim ve o günden beri ince ayarları yapılıyo az kaldı buhün yarın denicez denildi sürekli yani biz denemek isteyen kimse herkesle deneriz hiç sıkıntı değil ister ilk ds3 le dene istersen en son dene farketmez
önceki setup ımızda teklif ettik cevabınız bana gelmedi geldiğinde de biz yeni setup a başlamıştık ama inş sıkıntısız biterse deneriz dostluk kazansın geçmek geçilmek sorun değil yani
mami_makinen
11-02-2015, 22:32
önceki setup ımızda teklif ettik cevabınız bana gelmedi geldiğinde de biz yeni setup a başlamıştık ama inş sıkıntısız biterse deneriz dostluk kazansın geçmek geçilmek sorun değil yani
Cevabımızmı gelmedi :)
Hiç böyle mevzuları sevmiyorum inan ben şimdiye kadar denemek isteyen kimseyi geri çevirmedim o yüzden cevap gelmedi dersen gülerim
emre cubra aj
11-02-2015, 22:36
Cevabımızmı gelmedi :)
Hiç böyle mevzuları sevmiyorum inan ben şimdiye kadar denemek isteyen kimseyi geri çevirmedim o yüzden cevap gelmedi dersen gülerim
''gelmedi geldiğinde de biz setup a başlamıştık'' yazdım yazımda :)
mami_makinen
11-02-2015, 22:40
''gelmedi geldiğinde de biz setup a başlamıştık'' yazdım yazımda :)
Yaw he he tamam
Yaw he he tamam
Kanka bizim denemelerimiz guzelmis zamaninda be. Sorgusuz sualsiz her isteyenle ciktim zilyon kez denedim. Ayar gayar zirt pirt hic bakmadim. Sonunda ya gecersin ya gecilirsin. Gecilince de efendi olursan karsindakini dusman bellemezsen tekrar deneme sansin olur. Ama anlamiyorum bu arkadaslari surekli eksik eksik eksik. Ne bitmez eksikmis bu anlamadim :)
Mami emre bizden kucuk bir kardesımız eczacının sozune bakma sen bitirsin zaten bende soyledım dener oda sende denersin kac senedir gazlıyoruz biliyorsun olayları
mami_makinen
11-02-2015, 23:38
Mami emre bizden kucuk bir kardesımız eczacının sozune bakma sen bitirsin zaten bende soyledım dener oda sende denersin kac senedir gazlıyoruz biliyorsun olayları
Biliyorum Paşam zaten 1.4 tsi benim arabanın dengi değil bende biliyorum fakat deneme teklif edilirse bende devamını getiriyorum mevzu bu
mami_makinen
11-02-2015, 23:40
Kanka bizim denemelerimiz guzelmis zamaninda be. Sorgusuz sualsiz her isteyenle ciktim zilyon kez denedim. Ayar gayar zirt pirt hic bakmadim. Sonunda ya gecersin ya gecilirsin. Gecilince de efendi olursan karsindakini dusman bellemezsen tekrar deneme sansin olur. Ama anlamiyorum bu arkadaslari surekli eksik eksik eksik. Ne bitmez eksikmis bu anlamadim :)
Aynen kanka güzel günlerdi inşallah devamıda gelir sen yaz gelince roll moduna geçiyosun zaten :)
emre cubra aj
11-02-2015, 23:41
öncelikle senle tanışıyomuyuz ? sürekli eksik eksik eksik dediğimizi nerden biliyosun ? araba bitmedi şuanda bitsin yapılacak denildi bitmeden yapmamımı istiyosun ? sen ayar gayar yapmadan yapıyosan aynen öle devam et.
öncelikle senle tanışıyomuyuz ? sürekli eksik eksik eksik dediğimizi nerden biliyosun ? araba bitmedi şuanda bitsin yapılacak denildi bitmeden yapmamımı istiyosun ? sen ayar gayar yapmadan yapıyosan aynen öle devam et.
Sana yazdigimi nerden biliyorsun? Hayirdir neden hemen ustune aldin? Foruma yazmak icin herkesle tek tek tanismam mi gerek? Nasil devam edecegimi ben bilirim.
Aynen kanka güzel günlerdi inşallah devamıda gelir sen yaz gelince roll moduna geçiyosun zaten :)
Kardesim yaz ola hayrola. Ondan once bi mangal yapicaz. Havalar bi toparlasin.
mami_makinen
11-02-2015, 23:51
Kardesim yaz ola hayrola. Ondan once bi mangal yapicaz. Havalar bi toparlasin.
Harbiden iyi olur Sword kardeşimde gelsin onsuz olmaz
emre cubra aj
12-02-2015, 00:00
neyse inşallah bittiğinde dostça denicez mami abi ile geçmek geçilmek sıkıntı değil
ceyhun737
12-02-2015, 07:32
Doktorum:) buradan belgeseli her gun kendine cektiren penguenlerden , rsa tayfadan falan sana deneme cikmaz , ds3 un deneyecegi arac DEV rc dir :)
Bora abi passata yazılım yapmayaydın iyiydi denerdim ben senle :)) flash 1.7. geçilen marmariste çayları ısmarlardı:))) senin red denemelerini hatırlıyorum da önüne gelenle çıkıp gaz basılıyordu o dönemde daha keyifliydi bu işler bencede.
Araçlara maşallah cupra cidden çok güzel hızlanıyor belli güzel hazırlandığı. o setupta eg k20 ile denemesi için evet fazla güçlü de olsa çıkıp denenmiş iki tarafa da tebrikler,
Ds3'e keşke dbn süresi alınmasaydı yaw kimse denemiyor :D
Deneme dostça olmuş her ıkı araç ta güzel yuruyor kendı speclerıne gore
Basarılı olmuş...
agungoren
14-02-2015, 02:57
Simdi bi konuya aciklik getirelim
Ds3 oem olarak 156 hp
Kol,piston,big turbo,big cooler,remap=350+Hp
Bu aracla mami abi herhangi oem motor,oem turbolu bir thpye hadi cikartin aracinizi diyormu?
Sozum hakan abi ve atay'a ikinizin aracindada forget kol,piston ve hybrid turbo varken hangi mantikla varmi hizli tsi diyorsunuz?
Sizden baska suan bu setapta tsi varmi?
Tamam guzel is cikarttiniz belki videodan da belli guzel yurumus gkl cupra masallah..
Eeee cok hizliydiniz madem dev cooperla soyle yururuz boyle işinlaniriz diyorsaniz buyrun cooperda thp ds3te thp duz mantik..
Görünen o ki hep gececeginiz kesin araclarla yarisiyorsunuz
Dev cooper yusuf abi fiyaskosu haric :)
Ds3 oem olarak 156 hp
Bu aracla mami abi herhangi oem motor,oem turbolu bir thpye hadi cikartin aracinizi diyormu?
Sozum hakan abi ve atay'a ikinizin aracindada forget kol,piston ve hybrid turbo varken hangi mantikla varmi hizli tsi diyorsunuz?
Tamam guzel is cikarttiniz belki videodan da belli guzel yurumus gkl cupra masallah..
Eeee cok hizliydiniz madem dev cooperla soyle yururuz boyle işinlaniriz diyorsaniz buyrun cooperda thp ds3te thp duz mantik..
Konu GKL cupra nın konusu yorumun DEV 20 ile yusuf abinin videosunaysa o konuya geç kardeşim boşu boşuna ortalığı bulandırma.
Hala yusuf abinizin dev den hizli oldguna inandiriyo musunuz :D belgeseli var bir de 100 200 sureleri yazmis tatli tatli ben alpi 5 6 boy geciyorum diye 5 saniyelik video da matematik dersi o zaman belgesel yeterli gelmedi cunki ,
http://youtu.be/iYABieX1c9o
ceyhun737
14-02-2015, 10:27
Çok net olmus vallahi birde 270 lere gitseniz neler olacak:D
Hala yusuf abinizin dev den hizli oldguna inandiriyo musunuz :D belgeseli var bir de 100 200 sureleri yazmis tatli tatli ben alpi 5 6 boy geciyorum diye 5 saniyelik video da matematik dersi o zaman belgesel yeterli gelmedi cunki ,
söz banaysa yusuf nickli kişiyi tanımam etmem geçsede geçilsede bana bi yararı da yok geçilmişse konu orda duruyo o konuya yorum yaparsın GKL nin başka bi araçla roll yaptığı videoda başka konulara girmenin bi anlamı yok.
penguinhakan
15-02-2015, 00:34
Ds3 oem olarak 156 hp
Aman bir zahmet sen konuya açıklık getirme , çünkü bir yerinden uyduruyorsun herşeyi , ben de kol piston yok , nos olmadığı gibi , benim ve aracım hakkında yorum yapma bilader , yoksa ağır konuşacam ...
Kralsın kral :D
B.Battal
19-02-2015, 17:24
Direkler türlerine göre farklılıklar gösterirler. Boy boy direkler vardır. (memeeeeeeedd!)
Bu kısa metrajlı videomuzda da direk çeşitlerinden bir kaçına vurgu yapılmak istenmiştir.
http://v1.raf.com.tr/images/Image/product/2008/16/16_03.jpg
onurtasli
19-02-2015, 23:01
Keşke konu sahibi gkl cupra ile kısa metrajlı bir video koysaydınız
cupraya maşallah ama k20 de sıkıntı var gibi geldi dinlediğim seslerden ötürü
GKLCUPRA
20-02-2015, 22:07
hayırlısı hepsine maşlllah :)
eee Denemeler basladıysa DS3 le hemen bekliyoruz nerde ne zamanm ? deniyoruz
İyi ozaman havalar düzeldi gibi yarın gece denemeye beklerim cumartesi gecesi
yusuf yılmaz
21-02-2015, 14:07
noldu ateşli ds3 e
orhan_guney
21-02-2015, 14:14
şimdi gelıyor bekle :)
İyi ozaman havalar düzeldi gibi yarın gece denemeye beklerim cumartesi gecesi
Nerdesiniz aksamı beklemeyelim karı gibi kaçmayalım hemen deneyelim hadi beyler
maslaktayız hadiiii aksama sabah kalmayalım
MertSerhanÖ.
21-02-2015, 14:29
Ateş sizi çağırıyor ds3 hazır hadi :D
Nerdesiniz aksamı beklemeyelim karı gibi kaçmayalım hemen deneyelim hadi beyler
maslaktayız hadiiii aksama sabah kalmayalım
Bu gkl alp2 nin gectigi araba degilmi?Hala ne konusmalar bunlar bole!
Yenilen pehlivan gurese doymazmis onun hesabi bu sanirim.GKL den daha hizli bir arabanin varsa onu cikartin ds3 un karsisina bosu bosuna yakit yaktirmayin
Yenilen pehlivan gurese doymazmis onun hesabi bu sanirim.GKL den daha hizli bir arabanin varsa onu cikartin ds3 un karsisina bosu bosuna yakit yaktirmayin
gündemi bayağı geriden takip ediyorsunuz siz :) !!!
noldu ateşli ds3 e
Yürü be Yusuf Yılmaz (yürüyemedi)
varmı hızlı bişiler ewo getirekmi siz ewo geçiomuşunuz :)
GKLCUPRA
21-02-2015, 14:47
oho sen çok geriden takip ediyosun işleri galiba o olayın üstünden neler geçti neler seninde varsa 1.4 aracın çıkar onu da görelim o nasıl olmuş ayrıca denemek için bu sefer ben gelmiyecem adam gibi gece toplanırız nereye kararlaştırırsak oraya basarız
[QUOTE=GKLCUPRA;7763184]oho sen çok geriden takip ediyosun işleri galiba o olayın üstünden neler geçti neler seninde varsa 1.4 aracın çıkar onu da görelim o nasıl olmuş ayrıca denemek için bu sefer ben gelmiyecem adam gibi gece toplanırız nereye kararlaştırırsak oraya basarız[/QU
ne toplanıcazz kardeşim buyur hadi atarı yapıosun senimi beklicem akşama kadar? 100 kişi araabamı denenir işimiz gücümüz yok senin zamanınımı bekliceSS HAdii Kardeşim hadi atarı yapıosun karşılığını da alıousn :) Hadi ayaüğımızıda 200 de çekeriz seweriz öle seyleri hahahahha
Aynen ben cok geride kaldim,anlatirmisim alp2 bu arkadasi delip gectikten sonra hangi dr.ecu imzali arabayi gectin(niz)?
oho sen çok geriden takip ediyosun işleri galiba o olayın üstünden neler geçti neler seninde varsa 1.4 aracın çıkar onu da görelim o nasıl olmuş ayrıca denemek için bu sefer ben gelmiyecem adam gibi gece toplanırız nereye kararlaştırırsak oraya basarız
1.4 mu cok guldum,hacmini yukselt ole konusalim ama sana soz ds3 u gec senin icin cikarticam arabami garajdan (turbo Typer)
GKLCUPRA
21-02-2015, 14:56
[QUOTE=GKLCUPRA;7763184]oho sen çok geriden takip ediyosun işleri galiba o olayın üstünden neler geçti neler seninde varsa 1.4 aracın çıkar onu da görelim o nasıl olmuş ayrıca denemek için bu sefer ben gelmiyecem adam gibi gece toplanırız nereye kararlaştırırsak oraya basarız[/QU
ne toplanıcazz kardeşim buyur hadi atarı yapıosun senimi beklicem akşama kadar? 100 kişi araabamı denenir işimiz gücümüz yok senin zamanınımı bekliceSS HAdii Kardeşim hadi atarı yapıosun karşılığını da alıousn :) Hadi ayaüğımızıda 200 de çekeriz seweriz öle seyleri hahahahha
geçen sefer ben geldim bu sefer siz gelinde demiyorum toplanalım diyorum her seferinde ben mi gelicem ben taa kartaldan maslağa mı geliyim
[QUOTE=Oz`;7763186]
geçen sefer ben geldim bu sefer siz gelinde demiyorum toplanalım diyorum her seferinde ben mi gelicem ben taa kartaldan maslağa mı geliyim
okey aksama telde konuştuk Deniyoruz
serkanAYB
21-02-2015, 15:01
maşallah araçlara :I
yusuf yılmaz
21-02-2015, 15:02
Ds3 herkese teklif etti beyler okumayan vardir belki kimse atar filan.yapmadi.denemeye.deneriz dedik geceriz gibi iddaada olmadi hic maksat denemek.ds3 deneyelim.dedi kabul.edende etti bu kadar gerilmeye gerek yok
Kar sonrası solunan hava bazı bünyelerde kafa yapıyo.
Akıl var fikir var DBN lerine baktınızmı kendi arabanızın ve ds3 ün.
Ds3 herkese teklif etti beyler okumayan vardir belki kimse atar filan.yapmadi.denemeye.deneriz dedik geceriz gibi iddaada olmadi hic maksat denemek.ds3 deneyelim.dedi kabul.edende etti bu kadar gerilmeye gerek yok
Ateşli ds3 ü siz sordunuz. Yani ortamı geren sizsiniz.
Ateşli ds3 ü siz sordunuz. Yani ortamı geren sizsiniz.
http://thegeyik.com/wp-content/uploads/2014/08/stv-caps.jpg
http://galeri12.uludagsozluk.com/557/caps-koyamayacak-kadar-tipsiz-olmak_598855.jpg
http://kralcaps.com/media/created/v29v57.jpg
mami_makinen
21-02-2015, 15:18
Ateşli ds3 nerde diye konuya yazan sizsiniz şimdi sanki biz deneme için ısrar etmişiz gibi buraya yorum yapmaya gerek varmı
Ya bu başlıktaki eski postları okumadınız ya da yazılanları unutuyorsunuz ...
dbnler arasında zaten 2 sn fark var fark oldugunu siz daha iyi biliyorsunuz, ben özgüne de eski postta yazdım zaten gececeksiniz
niye illa ds3 ds3 diyorsunuz diye.. simdi atay atar yapıyormuş gibi algılanmasına ne gerek var ?
dostane vs olacaktı oyle konusulduydu gene ortam germe olayları var. hic gerek yok....
belli sonucta ds3 ün gececeği ben bundan eminim ama deneme denemedir maksat muhabbet olsun diye konusuldu...
hatırlamıosanız lütfen eski postlara bakın bu başlıkta...
yusuf yılmaz
21-02-2015, 15:22
Kardesim neden anlamak istemiyorsunuz ds3 burdan gunlerce yokmu deneyecek araba deyip durdu buna birsey demiyoruz simdi dun msg atilmis cevap yok bende dedim noldu o.kadar hevesli ds3 e neden cvp yok dedim problem nerde anlamadim kimse biz ds3 u geceriz derecemiz daha iyi demedi roll teklif eden ds3
Mehmetmert
21-02-2015, 15:45
Ds3 gecer belki ama karsisina cikmakta cesaret bence cupra ile :)
Ne olursa olsun ortamin gerilmesine gerek yok bence,umarim dostane bir deneme olur :)
GKLCUPRA
21-02-2015, 16:08
özgünün isteği üzerine denememiz yarına ertelenmiştir
Evet doktoru bu akşm bursa ekibi olarak alıkoyduk :D
noldu ateşli ds3 e
Noldu bizim videolar bosver simdi ds3 u falan
penguinhakan
21-02-2015, 20:09
Sebep ? Öğlen deneyelim deniyordu
mami_makinen
21-02-2015, 20:16
Sebep ? Öğlen deneyelim deniyordu
oraya yazmışya bursaya gidiyorum diye
penguinhakan
21-02-2015, 21:00
oraya yazmışya bursaya gidiyorum diye
Arabayı özgün mü sürecek anlamadım . Nereye yazmış gidiyorum diye ? neyse yarın denenecekmiş sanırım.
mami_makinen
21-02-2015, 21:10
Arabayı özgün mü sürecek anlamadım . Nereye yazmış gidiyorum diye ? neyse yarın denenecekmiş sanırım.
Tamam bu gece konuştuğumız gibi o saatte konuşulan yerde deneyelim uzatmaya gerek yok
mami_makinen
21-02-2015, 21:17
Tamammıdır geliyomusun sende
mami abi hep hazır kıta valla helal olsun ne diyeyim...
mami_makinen
21-02-2015, 21:24
Özgün oraya yazmış Bursaya gidiyorum yarın deneyelim denemeyi bende izlemek istiyorum diye belirtmiş arkadaşta oradan kendine pay çıkartmış
GKLCUPRA
21-02-2015, 22:02
Özgün oraya yazmış Bursaya gidiyorum yarın deneyelim denemeyi bende izlemek istiyorum diye belirtmiş arkadaşta oradan kendine pay çıkartmış
Abi yarın dediniz ona göre ayarladık herşeyi yarın buluşuruz özgün de izler sorun çözülmüş olur herkesin gönlü olur
mami_makinen
21-02-2015, 22:07
Abi yarın dediniz ona göre ayarladık herşeyi yarın buluşuruz özgün de izler sorun çözülmüş olur herkesin gönlü olur
Paşam baksana yazılanlara sanki kaçan göçen varmış gibi yazıyo kimsenin kafasında bişey kalmasın inan Ne zaman istenirse o zaman denerim sadece Özgün bende olayım dedi diye yarına sarktı
GKLCUPRA
21-02-2015, 22:12
Paşam baksana yazılanlara sanki kaçan göçen varmış gibi yazıyo kimsenin kafasında bişey kalmasın inan Ne zaman istenirse o zaman denerim sadece Özgün bende olayım dedi diye yarına sarktı
Bende onu diyorum herkesin istediği gibi olsun işte pazara ok dendi pazar olsun bidaha değiştirmenin anlamı yok
http://i.hizliresim.com/dn73NQ.jpg
Mir mir etmeyin lan. Yarin dedik kimden neyinizden saklanicaz. Eglenmeye gittttik sozumuz vardi. Oglen dememizinde nedeni var. Bos konusmasin kimse inamaya kapak olsun gaz yapuosa soda icin haddde
penguinhakan
22-02-2015, 10:57
http://i.hizliresim.com/dn73NQ.jpg
Mir mir etmeyin lan. Yarin dedik kimden neyinizden saklanicaz. Eglenmeye gittttik sozumuz vardi. Oglen dememizinde nedeni var. Bos konusmasin kimse inamaya kapak olsun gaz yapuosa soda icin haddde
Doğru konuş lannnnn , adam gibi yaz adam gibi cevap verelim.
lan sana yazı yazanmı var ayrıca sen neden atlıon onu de hele :) öle herseye zıplarmısın sen :)
mami_makinen
22-02-2015, 11:30
Ya şuraya boş muhabbet yapmayın varsa hızlı olan gelsin deneyelim işte bu kadar bg şu kadar bg yazmaya gerek yok
penguinhakan
22-02-2015, 11:42
Gel lan özledim seni özgün misafirim ol.
saolasın teşekkür ederimde ben seni sima olarak bile hatırlamıyorum malesef + yazımı atlama buyur gel :) ölçelim sen sür dyno üstunde buyur ben start stop yapıcam sadece buyrungelin 300 olduğunu idda eden herkesi beklerim 260-300
Ya şuraya boş muhabbet yapmayın varsa hızlı olan gelsin deneyelim işte bu kadar bg şu kadar bg yazmaya gerek yok
http://isorgula.com/wp-content/uploads/caps3.jpg
serdargoksu
22-02-2015, 12:05
yapıldımı deneme
serdargoksu
22-02-2015, 12:16
Yanlış anlamayın ama akşam yapılmasının sebebi nedir acaba insanların müsait olmamasımı yoksa başka birşey mi? çünkü gündüz gözüne herşey daha net görünüyor.
Yanlış anlamayın ama akşam yapılmasının sebebi nedir acaba insanların müsait olmamasımı yoksa başka birşey mi? çünkü gündüz gözüne herşey daha net görünüyor.
Genelde istanbulda yollar boş oluyor ...bugün güneş var herkes yollardadir o yüzden gündüz çok sıkıntıli
aksam ben de gelim ya sohbet.muhabbet olur.. burdan yaziyoruz herkes atarli matarli vs saniyor.. bi terslik cikmassa ben de gelecegim insallah.. mami yi tanimiom ama cay kahve icilecekse bir yerde iki cayini iceyim :))
yer ve zaman belirli ise izlemeye gelmek isteriz.
aksam dr.ecu rabbitle bende ordayım ılk denememize çıkalım bakalım 1 bar meth yok :D
mami_makinen
22-02-2015, 20:09
aksam dr.ecu rabbitle bende ordayım ılk denememize çıkalım bakalım 1 bar meth yok :D
Tavşana bi bakalım o zaman :)
BirkanYazici
22-02-2015, 22:45
Rabbit az once gulbagda onumden gecti yavas yavas masallah :)
Ds3 baya baya hizli ilk deneme 2 direk oldu
Bulut Y.
22-02-2015, 23:59
Hay masallah :icon_tup:
MertSerhanÖ.
23-02-2015, 00:02
Ds3 baya baya hizli ilk deneme 2 direk oldu
Video çekildi dimi :)
Yani daha fazla da olabilir videolar va mami abi full takili gkl full sokuk yine bir neden bb yaptin olaylari gercekten ds3 gercekten fazla hizli geldi
_muhaRRem
23-02-2015, 00:11
Yani daha fazla da olabilir videolar va mami abi full takili gkl full sokuk yine bir neden bb yaptin olaylari gercekten ds3 gercekten fazla hizli geldi
rüya görenleri rüyadan uyandırmış mami abi eywallah
Patisever
23-02-2015, 00:33
Maşallah deneem güzeldi rsa sahibi duzgun bir arkadas bugün akfıratdada eskeza denk gelmiştim mami abi hep hızlısın cupraya maşallah ama ds3 bi başka abi sanki bir önceki denemesinden hızlı geldi bana dr.ecuyede teşekkürler ozgun baskan adam perfect
Mami abi masallah ds3 e gene formundaydi bu arada bende full takili ve iki kisi deneme imkanim oldu gkl ile rabbit sevindirdi bizi:))
mami_makinen
23-02-2015, 01:31
Vites halatını kopardım fakat güZel geceydi arabam takılı gittim cupra full sökük sürücü koltuğuda spor koltuk o şekilde geldi denedik ilk videoda 3 te kesiciye kaldım yetişemedim cama kapatmakla uğraşıyodum o ara 2 videoda uzun basabildik 250 -260 civarı hatta bi ara 2 . Denemede önümüze otobüs girdi orda bi ufak küfür var :) gerçi otobüscü ne bilcek bu mevzuları bedavadan laf ettik işte :(
gelen herkese teşekkürkler gelipte gerçekten söediklerimize kulak arkası yapan ve denemede sağda solda deneme yapmayan kimseyi riske atmayan arkadaşların hepsine teşekkür ederim :) videoları yüklicem
olanda koyabilir
Özgün maşallah diyorum aracınız güzel olmuş.. maminin de kesesine bereket
ben daha önceki postlarda demiştim zaten denemeye gerek yok diye ***** sebeplerden ötürü ama deneme denemedir
iyi oldu, 1.4 tsi ında bence ciğeri bu kadar daha da fazlası olacağını sanmıyorum
2 direkle yırtmışşak sadece ne mutlu bize :))
brom ordada söledim sıkıntı yok herzaman her yerde yardımım olursa ne mutlu bana ama benim kullandığım cümlelerimin hepsini nedenini söledim sana :)
soyledin ok ama ben sana diyim carsi gene karisir...
ben yatar yarin baslik acip video koydugunuzda bi iki post yazarim daha da yazmam.. yuklenmeyin ataya cok ama :))))
Vites halatını kopardım fakat güZel geceydi arabam takılı gittim cupra full sökük sürücü koltuğuda spor koltuk o şekilde geldi denedik ilk videoda 3 te kesiciye kaldım yetişemedim cama kapatmakla uğraşıyodum o ara 2 videoda uzun basabildik 250 -260 civarı hatta bi ara 2 . Denemede önümüze otobüs girdi orda bi ufak küfür var :) gerçi otobüscü ne bilcek bu mevzuları bedavadan laf ettik işte :(
masallah mamı abı 😂😂😂
tawsanımızıda unutmamak lazım
sanada masallah Labbitt 😁😁
Mami baskan adaletini yapmis :)
MertSerhanÖ.
23-02-2015, 09:17
tawsanımızıda unutmamak lazım
sanada masallah Labbitt
Bakın kimleri görüyorum.Hayırlı olsun abi üyeliğin
Ateşle oynayınca böle oluyo. Ateşli DS3 kavurdu.
Maşallah deneyen araçlara.
karasimsek
23-02-2015, 13:00
Her kralın bir devri, her devrin bir kralı vardır ...
" Mami Makinen "
Bakın kimleri görüyorum.Hayırlı olsun abi üyeliğin ������
sonunda admın arkadsımız uyelıgımızı kabul etttı 😁😁
alper1001
25-02-2015, 18:05
Maşallah deneyen araçlara, gemiden inince ben şafağın aracına pbox sponsorluğu yaparım, kafada soru işareti kalmaz, yapılışına ve drag birinciliğine şahit olduğum, oldukça başarılı bir araç, eg k20 si. Atayın aracına ayrı maşallah, hort gibi oldu ama mazur görün, okyanusta net bulamıyorum pek.
Maşallah deneyen araçlara, gemiden inince ben şafağın aracına pbox sponsorluğu yaparım, kafada soru işareti kalmaz, yapılışına ve drag birinciliğine şahit olduğum, oldukça başarılı bir araç, eg k20 si. Atayın aracına ayrı maşallah, hort gibi oldu ama mazur görün, okyanusta net bulamıyorum pek.
alper honda satıldı abicim :)
alper1001
25-02-2015, 22:58
alper honda satıldı abicim :)
Nasip değilmiş abi, bu gemi işi yüzünden kaçırıyoruz gelişmeleri, yeni sahibine hayırlı olsun