Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzel bir egsoz sesi için yardım :)
Araç 1.6 turbo insignia kafa yormayacak uzun yolda işkenceye dönüşmeyecek vites aralarında turbo patırdamalarını duyabiliceğimiz bir ses arıyoruz arkadaşlar önerileriniz nedir arka susturucu sağ sol çif kafa orasını pek elletmek istemiyorum birde kumandalılar cutoutlar üzermi arabayı?
bence en güzeli kumandalı olur uzun yol vs yapıyorsanız canınız sıkıldıkça aç kapa ben kullanıyorum memnunum ama güzel birşey alın dandikler çabuk bozuluyor benim merkezi kilit beyni bozuldu bide bazen takılı kalıyor :D turbo olduğu için üzmez diye düşünüyorum sonuçta back pressure olayı ama bilgli kişiler daha sağlıklı yorumlar yapar...
Önceki aracımdada vardı hoş oluyo istediğimde açıyorum istediğimde kapıyorum da cutout olayı turboya sıkıntı verirmi alt devir falan ondan emin olamadım
komşu Astra cabrio 1.6 turbonun orta susturucunun yerine kumandalı egzoz koydu. Ses gayet tok ve güzeldi. Katalizör iptal değildi.