PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Efendiler

Sert@ç
11-02-2015, 00:25
EFENDİLER
BİZ TEKKE VE ZAVİYELERİ DİN DÜŞMANI OLDUĞUMUZ İÇİN DEĞİL
BİLAKİS BU TİP YAPILAR DİN VE DEVLET DÜŞMANI OLDUKLARI
SELÇUKLU VE OSMANLIYI BU YÜZDEN BATIRDIĞI İÇİN YASAKLADIK.
ÇOK DEĞİL YÜZYILA KALMADAN EĞER BU SÖZLERİME DİKKAT
ETMEZSENİZ GÖRECEKSİNİZ Kİ: BAZI KİŞİLER BAZI CEMAATLERLE
BİR ARAYA GELEREK BİZLERİN DİN DÜŞMANI OLDUĞUNU ÖNE
SÜRECEK, SİZLERİN OYUNU ALARAK BAŞA GEÇECEK, AMA SIRA
DEVLETİ BÖLÜŞMEYE GELDİĞİNDE BİR BİRLERİNE DÜŞECEKLERDİR.
AYRICA UNUTMAYIN Kİ; O GÜN GELDİĞİNDE, HER BİR TARAF
DİĞERİNİ DİNSİZLİKLE SUÇLAMAKTAN GERİ KALMAYACAKTIR.
17 ARALIK 1927.ANKARA.
Mustafa Kemal Atatürk.

Karakuş
11-02-2015, 00:29
Konu kilit yer ama olsun. Bu adam geleceği görmüyordu, Türk milletini çok iyi tanıyordu.. Ruhu şad olsun...

Eray Yümsel
11-02-2015, 00:33
Gördüğünüz okuduğunuz herşeyi gerçek sanmayın dünyada tarihi değiştirebilen bir güç var adıda illuminati o yüzden bi konuyu konusmadan önce 3 kez düşünün öyle karar verin ve ben size şunu söylüyorum bu konu çok derin girerseniz cıkamazsınız iyice araştırın iyice ama

SerkanYazgan.
11-02-2015, 00:35
Yüzyıllar boyudurmadan akan kanın nedenleri; din,dil,ırk. İnsan hangi makama gelmiş olursa olsun, eğer ki içindeki cehaleti ehlileştirememişse mutlaka taraf seçecektir. Bakmak değil, görmek lazım. Atamız gördü, söyledi ve şuan yaşıyoruz.

SerkanYazgan.
11-02-2015, 00:38
Gördüğünüz okuduğunuz herşeyi gerçek sanmayın dünyada tarihi değiştirebilen bir güç var adıda illuminati o yüzden bi konuyu konusmadan önce 3 kez düşünün öyle karar verin ve ben size şunu söylüyorum bu konu çok derin girerseniz cıkamazsınız iyice araştırın iyice ama

Ona hiç girmeye gerek yok ki abi. İnsanlar şuan dünyada olup bitenden haberdarsa bunun belirli kişiler tarafından yapıldığını farketmiştir. Rusya ya vurulan darbe, petrol fiyatları, İran'a ambarbo, Irak ve Filistin savaşı...

Sert@ç
11-02-2015, 00:43
Bu konuyu aman tartisma yeri haline getirmeyelim...
Atamizin sozlerini bu konu altinda paylasalim

Eray Yümsel
11-02-2015, 00:46
Ona hiç girmeye gerek yok ki abi. İnsanlar şuan dünyada olup bitenden haberdarsa bunun belirli kişiler tarafından yapıldığını farketmiştir. Rusya ya vurulan darbe, petrol fiyatları, İran'a ambarbo, Irak ve Filistin savaşı...

Sen hala micheal ı ivan ı esad ı anlatıyosun :) ben sana kendin geçmişini araştır diyorum okuyun en büyük güç internet araştırın neler görceksiniz bakın ...

Karakuş
11-02-2015, 00:55
Sen hala micheal ı ivan ı esad ı anlatıyosun :) ben sana kendin geçmişini araştır diyorum okuyun en büyük güç internet araştırın neler görceksiniz bakın ...

herkesin bir adaleti varsa, Allah'ın da vardır abi. Elbet günü gelir herşeyin, yahudilerden bu kadar korkmaya gerek yok

Yekta
11-02-2015, 01:52
Bir güruh dini sömürerek siyaset yapıyor diğer taraf Atatürkü.
Biraz araştırın okuyun karşılaştırın her okuduğunuza da inanmayın.