Orijinalini görmek için tıklayınız : Camaro z28 hakkinda
2002 camaro z28 almis bulunmaktayim ancak aracla ilgili bi bilgim yok, 5.7 corvette motoru varmis heralde, 6 ileri manuel ve 35.yil ozel versiyonu. Aracta headers, 76 mm flowmaster catback, kn filtre kiti ve ecu bulunmakta. Assagi yukari gucu nedir? 35.yil ozel olunca ne farki var? Eski sahibi ecu ile 50 bg aldigini soyluyor
Tanker siparişi çıktın mı ONUR :) güle güle kullan kazasız.
Tanker siparişi çıktın mı ONUR :) güle güle kullan kazasız.
Tesekkur ederim :) yokmu bir bilen
Bizde de 97 model 30.yılı var hayırlı olsun güzel makinedir.ecu ile 50hp biraz abartı olmuş ama yaklaşık 330hp civarları vardır bi ölçtürün isterseniz, daha üst çıkması zor o spec ile ls1'den :)
Bu speclerde bir ls1 tekerde 330-340bg verir. Yurtdışındaki forumlarda örnekleri mevcut. %12-15 arası aktarım kaybınıda koyarsak üstüne ~380bg civarıdır diyebiliriz.
Sahibi 400 bg oldugunu soyledi assagi yukari 350-400 arasi o zaman, stok olarakta 310 bg sanirim
2002 Z28 ler için 325bg gözüküyor. 2001 yılında LS6 emme manifolduyla birlikte EGR iptali gelmiş motorlara.
Araci aldim ama hicbi bilgim yok kronigi vs hakkinda, dikkat edilecek seyleri neler bilmiyorum. Cok binmeyecegim zaten. Arkada bi ugultu sesi var tekerlek bilyasi gibi ayni, diff sesi gibi artarak gitmiyor belli hizda baslayan sabit bi ses, masallah iyi yakiyor :)
Hayırlı olsun. Eger yoksa şanzıman soğutucusu taktırın.
Kac para sanz sogutucusu? Trafiktemi isiniyor yada 2-3 basmadan sonra dinlendirmekmi lazim?
Hayırlı olsun. Eger yoksa şanzıman soğutucusu taktırın.
Arac manuelmis.
Kac para sanz sogutucusu? Trafiktemi isiniyor yada 2-3 basmadan sonra dinlendirmekmi lazim?
Otomatik sanzimanlarda yag sogutucu iyilestirmek gerekir. Manuel viteslerde ihtiyac olmaz.
turbo&quattro
12-02-2015, 17:36
Herhangibir garaja git bir opsunler seni o zaman anlarsin Amerikayi :D
Herhangibir garaja git bir opsunler seni o zaman anlarsin Amerikayi :D
Haha, abi yana yana insurence in ucuzunu ariyorum zaten rot balans bi de frenleri tornalatmam lazim :D rot balans wheel alignmentta frenci ne diye gecer bulamadim :D
Hayırlı olsun Onur, keyiflidir eminim. Amerika da mısın şu an? Ordaysan al bir C7 :)
M_PROJECT
12-02-2015, 18:55
Haha, abi yana yana insurence in ucuzunu ariyorum zaten rot balans bi de frenleri tornalatmam lazim :D rot balans wheel alignmentta frenci ne diye gecer bulamadim :D
tornalatmak istiyorsan skimming diye gecer . skimming brake discs . torna cok para tutabilir sanirim amerikadasin , ebayden yada mopar bayilerinden uygun disk temin etmen daha az maliyetli olur . insurance icin en iyi fiyat teklifini ispanyol mahallelerindeki local insurance sirketlerinden alirsin . bazen geico da uygun fiyat verir .
barakuda26
13-02-2015, 15:02
iç aydınlatma ışığı sönmüyo diye duydum bazı modellerde :) hayırlı olsun onurum ;)
Kronik kankacim isiklar yansin patlar ins tez zamanda :)