PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka Hakkında yardım.

KGüneyli
11-02-2015, 16:29
- SA arkadaşlar, niyetine girmiş olduğum Sprinter'ıçin bugun işlermlere basladım ALLAH'ın izniyle.

Arac şubat sonu gelecek mart gibide teslim alıcam kısmet olursa. Şuan bi sıkıntım var, KG plaka almak istiyorum. O bilakadar Sanırım üsküdar ve ümraniye'deymiş. Doğal olarak o civarda ikamet etmem gerekiyormuş Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı acaba? Sadece 1 haftalık bana o civarda bir adreste ikamet edior gözükmemi sağlayabilecek birisi. Geri kalan işlemlerimi Mercedes Mengerler hallediyor.

ege_c
11-02-2015, 20:57
Ikamet taşımak uzun hikaye. Ben 2 kere ege plaka aldım ikisinde de ege plakalarin bağlı bulunduğu ilçede ikamet eden birine satış verdim plaka alindiktan sonra satışı geri aldım. Tanidik biri yoksa satis verebileceğin kg plakanin bagli bulunduğu ilce emniyet mudurlugunun saginda solunda muameleciler var .noterden satis+ vekaletname veriyorsun onlar senin adina uğraşıyorlar 100-150 lira bi para alirlar.kolay gelsin.

berkay_aydin
11-02-2015, 21:02
İlk ben alıyım aracı o şekilde oluyorsa satış vereyim :D

KGüneyli
11-02-2015, 21:21
Berkayım ilk sen alamıyorsun. Kanka o şekildede konustum. Firma gözükücekmişim vergi levhası cart curt baya uzun işler oldu. Sen beni evde yaşıyor göster gerisini ben halledicem kardesim

ege_c
11-02-2015, 22:44
Aha o ege plakaya çökende geldi :D :D