Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da müzik tesisatı
DoDo_hamann
09-10-2008, 17:02
Yarın bir arkadaşımın aracına müzik tesisatı döşenecek arkadaşlar,Ankaralılar kime gidiyor,kimi tavsiye ediyor..Fiyatın uygun olmasıda önemli tabi,parçalarımızın hepsi hazır sadece montajı yapılacak..
Sağolun şimdiden.
Ankarada Ergazı elektronik var dogubank abi bizi söyle Aktepe elektronik gönderdi de gerekeni yaparlar. telefonlarını falan istersen werririm yardımcı olurlar
Serencebey
09-10-2008, 17:10
emek 8.caddenın sonundan sola donup yukarı cıkınca veya
4.caddenın sonundan (Serender pastanesinin oldugu cadde) yokustan asagıya ınerken orda Melodi Radyo var.
Iscilikleri cok temizdir cok muhhabetlerdır fıyatlarıda caziptir. Tanıdıgımdır babamın cocukluk arkadasları. Konusuruz Yardımcı olurlar :)
DoDo_hamann
09-10-2008, 17:50
Osman'ım sağol kardeşim, Serencemle bi konuşalım Ankara'dan biri yardımcı olursa daha iyi olur.
Burak msne gel combo konuşalım :)
ankaradaki en temiz iscilik bence EPRO oto muzik sistemlerinde. adem usta sahibi. islerinde cok iylerdir ve fiyatlari piyasaya gore herzaman cok caziptir.
yerleri cok kolay: bulbulderesi nin sonunda hassas bolge veya itfaiyeyi gectikten sonra 100m ilerde sagda, onunde genelde cok guzel bir vw kafer duruyor devamli.
TUFAN ELEKTRONİK bülbülderesi cad. no:74/B-C küçükesat/ANKARA
0312 425 53 53 PAŞA YEĞEN
emek 8.caddenın sonundan sola donup yukarı cıkınca veya
4.caddenın sonundan (Serender pastanesinin oldugu cadde) yokustan asagıya ınerken orda Melodi Radyo var.
Iscilikleri cok temizdir cok muhhabetlerdır fıyatlarıda caziptir. Tanıdıgımdır babamın cocukluk arkadasları. Konusuruz Yardımcı olurlar :)
bende aynen melodiyi önercektim =)
CasabLanca
10-10-2008, 11:57
reşit galip caddesinin sonunda iveconun yanında eternal oto müzik var şu an bulundukları yere yeni taşındılar ama önceki yerlerinden biliyorum gayet temiz iş yapıyorlar yeni yerde oldukları içinde fiyatları piyasadan aşağı
ALPER-VNS
11-10-2008, 01:35
BOSS wardı çok eskilerden oraya giderdim
sonra 8. caddede murat elektroniğe geçtim
sonra aynı caddede mert elektroniğe
en son olarak SAS wardı turan güneş bulwarında en memnun kaldığım yerdi ama hepsi kapattı sırasıyla.. müzik sistemlerinin durumu iyi deil ankarada
Sercan Keklik
11-10-2008, 01:39
koy benzını ıstanbula gel.. tatmın ol derım =) tesisata 1 kere para verıcen orası burası sökülücek arabanın aman derım..
DoDo_hamann
11-10-2008, 08:45
Melodi'de hallettik işimizi arkadaşlar teşekkür ederim, ayrıca tavsiyede ederim 10 numara işçilik ;)
Serencebey
11-10-2008, 11:31
Melodi'de hallettik işimizi arkadaşlar teşekkür ederim, ayrıca tavsiyede ederim 10 numara işçilik ;)
Keske arasaydın bende gelırdım muhabbette olurdu :D
DoDo_hamann
11-10-2008, 15:03
Tanımıyolarr oğlum seni ahaha:D bu aralar yine gidebiliriz combo,ararım seni :)
Melodiye gidersen adımı söyliyebilirsin Alican Yiğit yardımcı olurlar
Serencebey
14-10-2008, 18:24
Tanımıyolarr oğlum seni ahaha:D bu aralar yine gidebiliriz combo,ararım seni :)
Benı tanımayanın alnını karıslarım olm :D
Dogan abıye soyle veya Kemal Amcaya Ekmekçilerin oglu dıye Merkez Bankası o zaman tanımazsa ben 2 elım kanda olsa gelır hesaplarını keserım :D
Dogan abıye soyle veya Kemal Amcaya Ekmekçilerin oglu dıye Merkez Bankası o zaman tanımazsa ben 2 elım kanda olsa gelır hesaplarını keserım :D
kedimi kesiyon :hahaha:
Serencebey
14-10-2008, 18:27
kedimi kesiyon :hahaha:
alırım aklını tuul efendı :cool:
tuğl yada duhl diyolar daha cok :D
DoDo_hamann
14-10-2008, 18:34
adama burak dedim yüzü ekşidi sonra pis pis baktı lan dedim bizim serence bunlara kitleyip gitmiş heralde ihaleyide bize yıktı ahahahah :D:D
Serencebey
14-10-2008, 18:37
adama burak dedim yüzü ekşidi sonra pis pis baktı lan dedim bizim serence bunlara kitleyip gitmiş heralde ihaleyide bize yıktı ahahahah :D:D
Cok severler benı cocuklugumu bılırler cok cektırdım onlara zamanında ondandır :D
babamın mahalle arkadasları ıkı kardeste, babaları kemal amcada rahmetlı buyuk babamın yakın arkadasıydı :D
ıyı tanırız yanı bırbırımızı
Serencebey
14-10-2008, 18:38
tuğl yada duhl diyolar daha cok :D
tool dıyen yokmu yazıldıgı gıbı okuyupta :cool: