Orijinalini görmek için tıklayınız : PlastiDip ile Jant boyama :)
Arkadaşlar internet uzerinden hepsiburadada plastiDip ürünü buldum.Dışarda jantlarımı ve aynalarımı boyamak istiyordum.Bunun içinde yaklasık 200-300 tl gider denildi.Bu ürünle jantlarını ve ayna kapaklarını boyayan arkadaşlar olmus ve 2 kutusu rahatca yetmiş.Araç Corsa 16jantlı modeli jantlarımı bu urunle boyasam kesinlikle yeter mi 4 jantima? Birde kullanım olarak omru ve çıkarmak istediğimde orjınal boyasına herhangi bir zarar verir mi?
http://www.hepsiburada.com/liste/plastidip-plastik-kaplama-spreyi-sari/ReviewsProduct.aspx?productId=otensplastidip&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=OA&Id=34676&r=0
Sayın arkadaşım. Plasti Dip firmasının hiç ama hiç Türkçe ambalajı olmadı :)
https://www.plastidipstore.com/plastidip-sprey/plastidip-mat-siyah-sprey/performix-plastidip-400ml-siyah-sprey
Bakınız youtube dahil tüm dünyada göreceğiniz video ve fotolardaki ürün budur. Buradanda rahatlıkla sipariş verebilirsiniz. Hastta isterseniz fiyattada indirim sağlanır. Yakında techturkey için özel kampanya yapacağız. Size 2 sprey tüm işlemler için yetecektir
emrahatilla
17-02-2015, 16:12
Sayın arkadaşım. Plasti Dip firmasının hiç ama hiç Türkçe ambalajı olmadı :)
https://www.plastidipstore.com/plastidip-sprey/plastidip-mat-siyah-sprey/performix-plastidip-400ml-siyah-sprey
Bakınız youtube dahil tüm dünyada göreceğiniz video ve fotolardaki ürün budur. Buradanda rahatlıkla sipariş verebilirsiniz. Hastta isterseniz fiyattada indirim sağlanır. Yakında techturkey için özel kampanya yapacağız. Size 2 sprey tüm işlemler için yetecektir
kampanya fiyatınız ne olacak
Mesela ne olsun?
Ama tabi öneriler makul olsun.
bana da iki tüp siyah lazm
0553 611 8807 ismet
emrahatilla
17-02-2015, 20:48
Mesela ne olsun?
Ama tabi öneriler makul olsun.
Piyasada 30 a var 20 veya 25 olursa burdan çok satar sanırım. 1 tüp siyahta bana lazım mesela
Arkadaşlar ürün orjinal olarak asla 50 tl altına satılmadı. Bakın zaten hepsi farklı farklı ambalajda dediklerinin. Orjınal olan yani youtube yada google örneklerindeki ambalaj amerikadan direkt ithal. Bahsedilen diğer ismi aynı yada andıran markalar zaten 4 jant için 4 adet öneriyor. Muhteviyatı o şekilde.
Orjınal olanda 16 janta kadar biz 2 adet. İnce kollu 17 de dahil. Üstü için ise artık 3 ve kademeli olarak fazlasını öneririm.
Sanırım kargo dahil 40 tl olabilir adet fiyatı
affınıza sığınarak konu haricinde bir soru sormak istiyorum.Bazı torpido parçalarını piano black yapmak istiyorum.Plastidip le yapma şansım var mı?
Bugün yapmak isterseniz parlak siyah yapabilirsiniz. Ancak 2 ay kadar beklerken high gloss serisi yeni üretildi. Youtube videolarından izleyebilirsiniz. O seri elimize varacak. Artık herşeyi piano black yapabilirsiniz
orjınal yer zaten ank da var elden alabılırsınız ostım de tam yerını unuttum ıntten bakın cıkıyor ılanları ztn zamanında aldım aynaları kaplamıstım tavsıye ederım
golgeoyunu03
17-02-2015, 22:06
Bugün yapmak isterseniz parlak siyah yapabilirsiniz. Ancak 2 ay kadar beklerken high gloss serisi yeni üretildi. Youtube videolarından izleyebilirsiniz. O seri elimize varacak. Artık herşeyi piano black yapabilirsiniz
Piano black boya kadar etkilimi acaba?
typeRace
17-02-2015, 22:12
hepsiburada dan aldım dün siyah olanını.. jant resmi olandan değil performix yani orjinal amerikan versiyonundan geldi bugün.. ilginç sitede orjinal resmini kullanmıyorlar..gizliden mi satıyorlar nedir anlamadım..
Ostim BMA oto bayimiz elden alabilirsiniz
emrahatilla
18-02-2015, 10:31
Arkadaşlar ürün orjinal olarak asla 50 tl altına satılmadı. Bakın zaten hepsi farklı farklı ambalajda dediklerinin. Orjınal olan yani youtube yada google örneklerindeki ambalaj amerikadan direkt ithal. Bahsedilen diğer ismi aynı yada andıran markalar zaten 4 jant için 4 adet öneriyor. Muhteviyatı o şekilde.
Orjınal olanda 16 janta kadar biz 2 adet. İnce kollu 17 de dahil. Üstü için ise artık 3 ve kademeli olarak fazlasını öneririm.
Sanırım kargo dahil 40 tl olabilir adet fiyatı
anladım daha ucuz olsaydı daha iyi olurdu :) 40 tl ye piyasadada var tech farkı olsa daha iyi olurdu diye düşündüm bu arada pazarlığın dibindeyiz sanırım :D
Yani yakında kampanya koşulları açıklanır. Tabi sizlerin kullanıcıların istekleri önemli. Bizimle paylaşabilirsiniz
eyuparsln
19-02-2015, 23:40
lastiği ve jantı sokmeden direk aracın üstünde kaplanırmı ?
boyle bir işlem sağlıklı olurmu?
Kesinlikle olur. Ancak jant kenarına çok sağlam atmalısın. Ğ
Mehmetmert
20-02-2015, 00:47
Ben boyamistim jantlarimi ,17" Dijon jantlara 2 kutu bol bol yetti ama jantin ic kismina kucuk kucuk parcalar seklinde sicradigi icin oralari cikarmasi cok zor.Ama icinde kaldigi icinde cokta takmadim.
Piano Black için hangi ürünü alacağız ?
5 kutu bal 100TL + 1 kg polen hediye der kaçarım ;)