Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu yakasi karda eglenmeye cikanlar
Evet beyler cikan var mi ve nerelerdesiniz ? Tavsiyeler :)
Anadolu degılde ben avrupa yakası unkapanı mehreb kafe cıvarındayım gayet eglencelı dakıkalar yasanıyor suan hatta kardan adam yapıp atanı gordum baya eglenıyoruz :D (suan usudugumden kafeye gırdım ısınıyorum) :D
Yok mi hic anadolu delikanlisi :D
Silence45
18-02-2015, 23:15
valla biz gündüz eğlendik abi ya :D
bizde kartopu oynadık :D
anadolu yakasında kayışdağı ara sokakları gayet eğlenceli halde
abi çekmeköyde çıktık kaldırım duvarında bitti :D
Rot kolu kırdık rot başıyla birlikte 20 lira. Sikinti yok :D
Atakentte mahsur kaldım ben. Çıkamıyorum, kurtköye de gitmem lazım sanırım e11 le gidicem bu gidişle. :D
yavuz364
19-02-2015, 07:24
sancaktepe, çekmeköy flan çok güzel :) dün akşam ben sultanbeyli taraflarında turladım ama pek kimse yoktu sokaklarda
ulasoztas1
19-02-2015, 07:33
bizim ev yokuşta kalıyor yokuşu çıkabilsem gece çıkıcam turlamaya ama yokuştan çıkamayacağı için ilk bu sefer içimde patkadı kar eğlencesi :byebye:
Gelsene Güngörene doktorrrr :D
dün gece ataşehir varyapın ordaydık, ticariler driftbattle yapıyolardı :D
yol geniş, kar küreme araçları girmediği ve oturan çok olmadığı için kar bozulmamıştı
Evet beyler cikan var mi ve nerelerdesiniz ? Tavsiyeler :)
dün gece ataşehir varyapın ordaydık, ticariler driftbattle yapıyolardı :D
yol geniş, kar küreme araçları girmediği ve oturan çok olmadığı için kar bozulmamıştı
+1 varyap iki gecedır ordayız :)
https://www.youtube.com/watch?v=hA24aGJ6Arg
Geçen karda maltepe sahildeki doldurulan alanda olan ispark a girmiştim tavsiye ederim alan geniş hep aynı yerde dönmek zornda kalmıoyrsunuz gerçi bn gittiğimde buz tutmuştu ama şimdi süperdir :D
TheKaptan
19-02-2015, 16:12
Göztepe özgürlük parkının orasıda güzel