Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon 1.6 TDİ Superchips hakkında
S.a herkeze
Leon 1.6 TDİ 105 clh motorlu araca superchips yazılım uygulatmayı düşünüyorum yaptıran uygulayan var mı
superchips hakkında yazılım olarak tırtıklı eğrilere sahip diye bir duyum aldım aslı astarı veya 1.6 tdi uygulnmış
after before dyno çıktısı var mı
son olarak tavsiye eder misiniz
teşekkürler
Mehmetmert
19-02-2015, 23:54
Paket yazılım bence çok mantıksız.
Türkiyeye özel üretilmiş bir paket yazılım olsa anlarım,kötü değildir,uçup kaçmasınıda beklemeyin.Büyük ve köklü firmadıır.Size kalmış ileride destekte önemli(istenildiği zaman orjinale dönebilme,biraz daha açtırma,gerekirse kıstırma...vs işleri zor olcak sanırım )
megachips olsaydı konyada megachipse yaptırmayı düşünüyorum lakin yok bende araştrma yaptığım kadarıyla kkonyada superchips mantıklı geldi
illeriye dönük yerli firmalar daha iyi
Mehmetmert
20-02-2015, 00:21
megachips olsaydı konyada megachipse yaptırmayı düşünüyorum lakin yok bende araştrma yaptığım kadarıyla kkonyada superchips mantıklı geldi
illeriye dönük yerli firmalar daha iyi
Superchips Konyada kim yapıyor? Tek bayiisi İstanbuldaki BTG Maslak?
http://www.superchips.co.uk/locate-dealer
http://www.hykgarage.com/
burası yapıyor
Mehmetmert
20-02-2015, 00:40
Anladim iyi arastirmak lazim ben tek Turkiye bayiisi var diye biliyorum sitesindede sadece orasi gozukuyor
Superchips bireysel kisilerle calisiyormu bilmiyorum,kimsenin hakkindada ters birsey soylemek yada zan altinda birakmak olmaz ama Superchips yuklediklerine emin olmadan yaptirmazdim,once bu konuyu netlestirip sonra superchipsi dusunurdum
Www.superchips.co.uk den sagdan dyno verilerine bakabilirsin bende memnun kalacagini dusunuyorum. Degerler kotu degil.
Www.superchips.co.uk den sagdan dyno verilerine bakabilirsin bende memnun kalacagini dusunuyorum. Degerler kotu degil.
değerler kötü değil after before dynosu önemli benim için
tırtıklanmaa var diye duyum aldım
ve yazdığı değerlere pek dikkate almayın önemli olan kaç hp ve tork kazanıldığıdır
teşekkür ederim
Anladim iyi arastirmak lazim ben tek Turkiye bayiisi var diye biliyorum sitesindede sadece orasi gozukuyor
Superchips bireysel kisilerle calisiyormu bilmiyorum,kimsenin hakkindada ters birsey soylemek yada zan altinda birakmak olmaz ama Superchips yuklediklerine emin olmadan yaptirmazdim,once bu konuyu netlestirip sonra superchipsi dusunurdum
büyük ihtimalle frencayz mı nedir bilmiyorum onu ödememek görüştüm telefonla bigisayara bağlıyoruz ingiltereden çevrim içi bağlantı ile yazılımı yüklüyorlar dedi
değerler kötü değil after before dynosu önemli benim için
tırtıklanmaa var diye duyum aldım
ve yazdığı değerlere pek dikkate almayın önemli olan kaç hp ve tork kazanıldığıdır
teşekkür ederim
Bilgilendirdigin icin sagol da ben sana attim ordan bakabilirsin biraz arastirmaktan zarar gelmez al yinede armut pis agzima dus yapayim
http://www.superchips.co.uk/curves/GolfMk71.6TDI105psremap.pdf
Clh son kasa oluyo heralde bak buraya tiklarsan acilir :)
onn_dear
20-02-2015, 17:57
megachips zaman zaman talebe göre bayisi olmayan şehirlere de gidiyor yanlış bilmiyorsam. Onu takip edin hiçbir bağlantım yoktur yanlış anlaşılmasın ama 1.6 TDI ım olsa megachipsten başkasına yaptırmazdım.
63owen63
20-02-2015, 18:06
Megachips tavsiye ederim , paket yazilimdan ziyade :) belki oralara yol düşüyordur, ya da bir gun siz yakin bi bayiye seyehat edeedecek olursunuz o arada halledersiniz.
Bilgilendirdigin icin sagol da ben sana attim ordan bakabilirsin biraz arastirmaktan zarar gelmez al yinede armut pis agzima dus yapayim
http://www.superchips.co.uk/curves/GolfMk71.6TDI105psremap.pdf
Clh son kasa oluyo heralde bak buraya tiklarsan acilir :)
çok özür dilerim kusura bakmayın
dyno için çok teşekkür ederim
megachips zaman zaman talebe göre bayisi olmayan şehirlere de gidiyor yanlış bilmiyorsam. Onu takip edin hiçbir bağlantım yoktur yanlış anlaşılmasın ama 1.6 TDI ım olsa megachipsten başkasına yaptırmazdım.
aynı düşüncedeyim lakin megachips yok konyada
Megachips tavsiye ederim , paket yazilimdan ziyade :) belki oralara yol düşüyordur, ya da bir gun siz yakin bi bayiye seyehat edeedecek olursunuz o arada halledersiniz.
hocam gidiyim geleyim dedim ama araçta bir sorun olsa ne yapabilirim?
teşekkür ederim
Superchips ilk yazılımm firmalarından biridir ; kendileri wrc araçlara flash mosfed islemcili ecularda buji ateşleme milisaniyesi degistirmekle pek meshurdur zaten gunumuzun yazılım parametrelerinden en önemli degisken budur :) herneyse büyük bir firma buyuzden guvenebilirsiniz yalnız sormak istedigim bir durum var neden dr.ecu varken yeni arayıslar içerisindesiniz ? yani profosor abi gayet iyi yazıyor yazılımı ne gerek var atraksiyona?
Superchips ilk yazılımm firmalarından biridir ; kendileri wrc araçlara flash mosfed islemcili ecularda buji ateşleme milisaniyesi degistirmekle pek meshurdur zaten gunumuzun yazılım parametrelerinden en önemli degisken budur :) herneyse büyük bir firma buyuzden guvenebilirsiniz yalnız sormak istedigim bir durum var neden dr.ecu varken yeni arayıslar içerisindesiniz ? yani profosor abi gayet iyi yazıyor yazılımı ne gerek var atraksiyona?
konyada var mı yeri
herhangi sorunda veya güncellemede yardım edebilecek mi
konya da yaşşıyorum il değiştirmek zor benim iççin
Ben olsam yaptirirdim Tr nin mazotu kotu degil :) eski arabamda cok yazilim denemistim , superchipsli olaniyla denedim sasirmistim iyi gidiyordu bende custom vardi , dusunme bile :) yeni kasalarda eskisi gibi giden gormedim zaten, full stok araba 150 olmus daha nolsun
konyada var mı yeri
herhangi sorunda veya güncellemede yardım edebilecek mi
konya da yaşşıyorum il değiştirmek zor benim iççin
Iletisime gecersen yardimci olucaklardir buna suphen olmasin.
ankarada Var cok uzak bi mesafe değil dyno yapma imkanınızda olur.. Tertemiz bi haftasonu hem gezmiş olursunuz....
Iletisime gecersen yardimci olucaklardir buna suphen olmasin.
müsait bir zamanda geçerim lakin DR.ECU ya kırgınım :)
Ben olsam yaptirirdim Tr nin mazotu kotu degil :) eski arabamda cok yazilim denemistim , superchipsli olaniyla denedim sasirmistim iyi gidiyordu bende custom vardi , dusunme bile :) yeni kasalarda eskisi gibi giden gormedim zaten, full stok araba 150 olmus daha nolsun
superchips in fiyatıda makul geldi dyno verilerini gördüm bide ecu fast a bakacam gelişmeleri yazarım araç bu arada 8000km ilk yağı değişsin yaptırmayı düşünüyorum
ankarada Var cok uzak bi mesafe değil dyno yapma imkanınızda olur.. Tertemiz bi haftasonu hem gezmiş olursunuz....
hocam zamanım yok bide gitgel aynı masraf eğer superchips iyi markaysa yaptırmayı düşünüyorum yaptıracağım yerin evimle arası yürüme mesafesinde
DR.ECU MEGACHİPS ECUFAST vb markalar konyada şubesi olur o zaman yaptırırım
bir sorum abiler olacak yazılımı yaptırdıktan sonra racechip vb marka modül atsak ne olur?
dostum yazılımdan sonra race chip ne işe yarıcak aracı lift mode a sokarsın :) limtileri aşacaktır..
dostum yazılımdan sonra race chip ne işe yarıcak aracı lift mode a sokarsın :) limtileri aşacaktır..
teşekkür ederim bilmediğimden soruyorum lift mode nedir abi safe mode gibi bir şey mi
Mehmetmert
27-02-2015, 22:12
Limp mode demek istemiştir.
Eğer yazılım üstüne box takarsanız,DPF'ye elvada diyin
Türkçesi korumaya almak limp mode..
Bence superchipsten ziyade forumdan chare nickli Mustafa'nın sahibi olduğu ve yazılımlarını yaptığı, kendi aracımda ve arkadaşın aracında da yazılımı bulunan Ecutech'in Konya bayisiyle iletişime geçmeni öneririm. Madem diğerleri yok orada bayi olarak. Herhangi bir probleminde de direk yanında olurlar. İstediğin gibi de olur aracın.
http://www.ecutech.com.tr/bayi-konya.html
Benim 10 bin km oldu, biraz daha açtık 10 bin i doldururken hatta, sıfır sıkıntı kullanıyorum, tavsiye ederim.
Eyup Duygun
28-02-2015, 01:54
Modul taksak ne olur ? Sorusu cok sacma sız kullanıcısınız boyle bırseye benım kaanatımce karar veremezsınız.
Sız ıstedıgınız beygiri soylersınız yazılımcınız ona göre parca ıster veya ıstemez.Bone stock 1.6 TDİ dan tekerlekte 135-138hp cıkıyor.
Bu hp yeterlı degıl dersenız herkesın tarzı farklıdır kımı dpf yapar kımısı box takar kımısı turbo upgrade yapar bu lıste uzar gıder.
Ben kendım yazılımcıyım.Sahsı fıkrım para sızın araba sızın tabııkı ama elın yabancı sırketıne nacızane 1.6 tdi nız ıcın bosa para vermeyın.Ulkemızde cok daha ıyı tunerlar mevcud.Kısısel ıstegınıze gore yazılım yaptırın..
Limp mode demek istemiştir.
Eğer yazılım üstüne box takarsanız,DPF'ye elvada diyin
dpf baş belası cidden
Türkçesi korumaya almak limp mode..
Bence superchipsten ziyade forumdan chare nickli Mustafa'nın sahibi olduğu ve yazılımlarını yaptığı, kendi aracımda ve arkadaşın aracında da yazılımı bulunan Ecutech'in Konya bayisiyle iletişime geçmeni öneririm. Madem diğerleri yok orada bayi olarak. Herhangi bir probleminde de direk yanında olurlar. İstediğin gibi de olur aracın.
http://www.ecutech.com.tr/bayi-konya.html
Benim 10 bin km oldu, biraz daha açtık 10 bin i doldururken hatta, sıfır sıkıntı kullanıyorum, tavsiye ederim.
teşekkür ederim superchiste karar kıldım gibiyim
Modul taksak ne olur ? Sorusu cok sacma sız kullanıcısınız boyle bırseye benım kaanatımce karar veremezsınız.
Sız ıstedıgınız beygiri soylersınız yazılımcınız ona göre parca ıster veya ıstemez.Bone stock 1.6 TDİ dan tekerlekte 135-138hp cıkıyor.
Bu hp yeterlı degıl dersenız herkesın tarzı farklıdır kımı dpf yapar kımısı box takar kımısı turbo upgrade yapar bu lıste uzar gıder.
Ben kendım yazılımcıyım.Sahsı fıkrım para sızın araba sızın tabııkı ama elın yabancı sırketıne nacızane 1.6 tdi nız ıcın bosa para vermeyın.Ulkemızde cok daha ıyı tunerlar mevcud.Kısısel ıstegınıze gore yazılım yaptırın..
bilgi amaçlı sormuştum saçma olabileceğini düşünmemiştim