Orijinalini görmek için tıklayınız : Deniz M3 vs Şef Typer -- Fırom Angara
:) yapım aşamasında az kaldı bitsin deneyecek hepsi ile:) video yok şu an için elimde ama istediğim gibi oluyor setup güzel motor güzel araba güzel. bakalım bekliyoruz.
hade bakalım typrlar cok havalandı bu ara bı hesaplarını alıverın:)
ıstanbulda varmış bitane :)bizde burda deniyoruz 0-400m 106larla e46ları felan e46 chipli eksozlu.e36m3 lerle e46ları...ama genede söylüyorüm. tünay'ın yazdıgı speclerde bir s2000 250km ye kadar önde olur diyorum e46 m43 le...ama tabi denemeden olmaz..
250 ye kadar zor bence ama bı sure onunde gıtmelı dıye dusunuyorum.....
hondatalı bi s2000 bulda getır bakalım araya neler sıgıyormus 260 a kadar bastıgımızda uzay mekıgımı gezegenmı ufomu bakarız artık !! daha oyle bı aracla deneme fırsatım olmadı bılemıyorum :D:D ama once bul bıtane 1 beklıyorum gece 5 te bıle arasan gelırım denemeye canım kardesım :)
1 tane var Ankarada Deniz sende iyi tanıyorsun ama yürümez işte :D
Ama Tünay bı ayarlarsa bu gece bakarız neler olduguna :D
cagatays
11-10-2008, 12:35
katılıyorum senın araca gore konusuyorum tabı 17 lerle ve tesısatsız.. cok alt devirde basılmadıgı surece her hızda kprolu contalı ctryı alıcaktır(daha dorusu kafa cıkattırmaz dıelım)..
cunku 2 ye 1 hem tesısat 19 la 170e kdr 1 boy ondesın ctrnın:)
kpro sonucta nos gibi bişiy deıl asırı fark yaratmaz:)
kprosuz onume gecemıyor ama kprolu yu 180 de gecıyorum o surata kadar 1 boy onumde oluyor bılemedın 1.5 boy kprolu !!! arkadaslar sızı su yanıltıyor bence bakın m3 ler 3un sonuna kadar normal bı sekılde yuruyor 3. wıtes 6500 den sonra araba kımlık degıstırıyor we en ıyı wotesıde 4. wıtes eger 4. wıtese kadar bı 5 boy atmadıysanız hıc bır sansınız yok (HACIM WAR HACIM ):) ben burada m3 fanatıklıgı yapmıyorum sadece dogruları soyluyorum. HONDA DUSMANIDA DEGILIM hatta bu gıdısle benıde hondacı yapıcaksınız dıye korkuyorum :) dun mag kardesımın type r ına bındım cok guzel dewır cewırıyor araba hayran kaldım desem yalan olmaz !!!!
dragon07
11-10-2008, 12:36
kpro yaklaşık her viteste 1boy gibi fark ettiriyor.bildigim kadarıyla...
cagatays
11-10-2008, 12:37
1 tane var Ankarada Deniz sende iyi tanıyorsun ama yürümez işte :D
Ama Tünay bı ayarlarsa bu gece bakarız neler olduguna :D
olmaaaaaaazzzzzzzzzzzzz!!!!! dun fatıhı elınden zor kurtardık ondanmı bahsedıyorsun kardesım ?:D:D:D:D:D sen kafaya koydun benı kırdırmaya :D:D:D:D ben onunla denemem delımısın sen en az 10 boy yerım ondan !! hem satar sonra 3 tane m3 alır o arkadas ! kac kurusluk araba kı bızımkıler haddımızemı duser onunla denemek?
cagatays
11-10-2008, 12:42
ıstanbulda varmış bitane :)bizde burda deniyoruz 0-400m 106larla e46ları felan e46 chipli eksozlu.e36m3 lerle e46ları...ama genede söylüyorüm. tünay'ın yazdıgı speclerde bir s2000 250km ye kadar önde olur diyorum e46 m43 le...ama tabi denemeden olmaz..
ben kendı m3 umden bahsedıyorum kardesım bu hafta bende bı rejıme sokuyorum aracımı hafıfletecem( hafıfletecem derken 1460 olan standart kıloma ınecem )o s2000 lede denıyebılırız
olmaaaaaaazzzzzzzzzzzzz!!!!! dun fatıhı elınden zor kurtardık ondanmı bahsedıyorsun kardesım ?:D:D:D:D:D sen kafaya koydun benı kırdırmaya :D:D:D:D ben onunla denemem delımısın sen en az 10 boy yerım ondan !! hem satar sonra 3 tane m3 alır o arkadas ! kac kurusluk araba kı bızımkıler haddımızemı duser onunla denemek?
Evet ondan bahsedıyorum Denız kardeşim :D
Geçilmeyecek araba yoktur :p
B.Aktepe
11-10-2008, 12:43
hulk hangı araba bılmıyorum denemedım !!! kprolu type r ın warsa da gel denıyelım canım kardesım ne olduguna bakarız !!
ya bu ünlem nedir? adam akıllı soru soruyorum. cevaba bak. hulk minikslerin ek kasa
k20 swap civicleri. benim kprolu type-r ım yok. ne olduğuna bakmayada gerek yok. sadece denedin mi denemedin mi sonucu sordum. neyse yazmışsın cevabını yukarda.
kprosuz onume gecemıyor ama kprolu yu 180 de gecıyorum o surata kadar 1 boy onumde oluyor bılemedın 1.5 boy kprolu !!! arkadaslar sızı su yanıltıyor bence bakın m3 ler 3un sonuna kadar normal bı sekılde yuruyor 3. wıtes 6500 den sonra araba kımlık degıstırıyor we en ıyı wotesıde 4. wıtes eger 4. wıtese kadar bı 5 boy atmadıysanız hıc bır sansınız yok (HACIM WAR HACIM ):) ben burada m3 fanatıklıgı yapmıyorum sadece dogruları soyluyorum. HONDA DUSMANIDA DEGILIM hatta bu gıdısle benıde hondacı yapıcaksınız dıye korkuyorum :) dun mag kardesımın type r ına bındım cok guzel dewır cewırıyor araba hayran kaldım desem yalan olmaz !!!!
gene tesısat ve 19 varmıydı.. onların etkısını dusunerek yazmıstım ben;)
bırde 6 ılerı 320 hp veren bı 321 lıkolsaydı.. o nası gıderdı kımbılır:o..
286lar 5 ılerıdır bılmeyen arkadaslar olabılır dıe yazalım:D
BMK TypeR
11-10-2008, 12:45
sen 7 tane e36 ya bınmısın demekkı 8 . ye bınmen lazım ıstersen bıde benım e36 ya bınerız zamanın olursa !!benım arabam standart agırlıgında degıl ( ben 2 kısıydım aracta )ayrıyetende cok agır 19 larla yuruyorum hafta sonu 17 lerı takıcam warsa standart type r ınız getırınde bı denıyelım arkadaslar sıfırdan kalkalım 260 a kadar gazdan ayagımızı cekmıyelım .. bı bakalım ne olacak cok merak edıyorum !! ben fanatıklık yapmıyorum burada sadece sunu soylemek ıstedım kprolu type r la kprosuz arasında ucurum war kprosuz type r m3 e kafa gosteremez bıle dedım
aralarında 3boy fark var yuksek hızlardada 4-5boy olur k-pro, normalıde o zaten suan senın arabanda anormal bısey yok stok 286m3 zaten caı hederslı egsozlu typr cok duzgunse stok m3 4-5boy gecer:) senınkı 160gıbı gecıyo o anormal geldı bana ama demek yuk varmıs bıde 19lar ondandır ozaman:)
ya bu ünlem nedir? adam akıllı soru soruyorum. cevaba bak. hulk minikslerin ek kasa
k20 swap civicleri. benim kprolu type-r ım yok. ne olduğuna bakmayada gerek yok. sadece denedin mi denemedin mi sonucu sordum. neyse yazmışsın cevabını yukarda.
Deniz siteye biraz yabancı.İstanbul'da kim de ne var bilmiyor.O yüzden de sıkıntı olmuş ;)
abı sen unlemlere takılma o denızın tarzı:)
kaanKY playboy yaw:)alper ıle couple couple gezıyolarmıs:)caddelerden uzaklastı cocuk...
yarın ızınlıyım ben hatundan hangı ruzgar nereye suruklerse artık haberleselım:)
yoklan caddeden çok da uzaklaşmadım karşı kaldırımdayım sadece :D
Deniz süpersin :D:D:D
Kaan kanka nıye gelmedınız :rolleyes:
Tünay güzel gece oldu yarına haberleşelim tekrardan :)
geldik kanka ayıpsın geç kaldık ama geldık
Bu akşam beklıyoruz çaya kahveye :D
Bu akşam beklıyoruz çaya kahveye :D
nerde ısmarlıycan çayı
Once rollıng ıcın hız belırlememız lazım.
Ben ankaraya geldıgım de denız ıle denıcem ınsallah.
1.rollıng
1. Vites 20km/h - 220km/h
2.rollıng
2. Vites 50km/h - 220km/h
3.rollıng
2. Vites 60km/h - 220km/h
4.rollıng
3. Vites 80km/h - 220km/h
5.rollıng
4. Vites 100km/h - 220km/h
6.rollıng
m3 un ıstedıgı herhangı bır vıtes alt devir
7.rollıng
m3 un ıstedıgı herhangı bır vıtes ust devır
hepsıne varım. Bunları deneyıp sonucları yazmak lazım kı olay netlessın. Bu denemelerın k-pro olmayan ve k-pro olan type-r da yapması lazım kı bu olay burda bıtsın. Hatta e46 m3 unde bu denemelerde olması ıyı olur bulabıulırsenız angaralılar...
Tum sonuclara bakıp konusmak en ıyısı.
Sımdı benım 220 ye kadar denememın sebebı benı maracın ıcı bos oldugu ıcın yuksek hızlarda dengesızlık yasıyorum ozellıkle frenaj da. Ama onumuz acık olur yol duz olursa ozman gaz kesmeyız allah ın ıznı ıle.
flexamin
11-10-2008, 13:28
bizim evin burda e46 m3 war bakayım sahibi ile konuşayım akşama yazarım siteye
edo typer
11-10-2008, 13:30
katılıyorum senın araca gore konusuyorum tabı 17 lerle ve tesısatsız.. cok alt devirde basılmadıgı surece her hızda kprolu contalı ctryı alıcaktır(daha dorusu kafa cıkattırmaz dıelım)..
cunku 2 ye 1 hem tesısat 19 la 170e kdr 1 boy ondesın ctrnın:)
kpro sonucta nos gibi bişiy deıl asırı fark yaratmaz:)
benım aracı tarıf ettın gıbı geldı;) yok ole bı model;)
edo typer
11-10-2008, 13:34
bıde bısey sorucam...286lıkların 321lıklerı gectıgı soylenıyor,dogru mudur?
einstein bile bunu çözemez, typer mı M3 mü? :D :D :D
Once rollıng ıcın hız belırlememız lazım.
Ben ankaraya geldıgım de denız ıle denıcem ınsallah.
1.rollıng
1. Vites 20km/h - 220km/h
2.rollıng
2. Vites 50km/h - 220km/h
3.rollıng
2. Vites 60km/h - 220km/h
4.rollıng
3. Vites 80km/h - 220km/h
5.rollıng
4. Vites 100km/h - 220km/h
6.rollıng
m3 un ıstedıgı herhangı bır vıtes alt devir
7.rollıng
m3 un ıstedıgı herhangı bır vıtes ust devır
hepsıne varım. Bunları deneyıp sonucları yazmak lazım kı olay netlessın. Bu denemelerın k-pro olmayan ve k-pro olan type-r da yapması lazım kı bu olay burda bıtsın. Hatta e46 m3 unde bu denemelerde olması ıyı olur bulabıulırsenız angaralılar...
Tum sonuclara bakıp konusmak en ıyısı.
Sımdı benım 220 ye kadar denememın sebebı benı maracın ıcı bos oldugu ıcın yuksek hızlarda dengesızlık yasıyorum ozellıkle frenaj da. Ama onumuz acık olur yol duz olursa ozman gaz kesmeyız allah ın ıznı ıle.
miniksler bni de unutmayın, bi de gelrken blow off u da:D
hulk ı bekliyoruz ankaraya..
tamam moruk gelecek hafta gelirken yanımda getiriyorum
BMK TypeR
11-10-2008, 14:23
tamam moruk gelecek hafta gelirken yanımda getiriyorum
3vites de 80de m3 basarsa 320i derler m3 e soylemesı benden:) ahahahaaha
cagatays
11-10-2008, 19:37
3vites de 80de m3 basarsa 320i derler m3 e soylemesı benden:) ahahahaaha
3.wıtes 80 derken m3 le deneyecegınden bahsetmıyor bence type r ların aralarındakı denemeden bahsedıyor bence . yoksa 80 le 3. wıteste sokakta bıle gezmıyorum ben :) saka gıbı yanı:D:Dyerden goge kadar haklısın yanı eger m3 ten bahsedıyorsa hatta 318is dıyelım tam olsun :D:D:D:D:D
Deniz nerdesın sen saat 21.30 gıbı tansaştayız.
cagatays
11-10-2008, 20:03
Deniz nerdesın sen saat 21.30 gıbı tansaştayız.
seyıre gıdıyoruz mac ızlemeye oraya gelın macı ızlerız oradan cıkarız sonra
Tamam o zaman saat 23 gıbı buluşalım ;)
3 kişi bastim typerin söförlüğü cok ii deildi 1 boy geriden bastim k prosuz ile onlar başka araba ile roll ypıolardi 5 de geçıorum 220 230 lardan sonra geldim geçtim önüne dynolar heryerde ayni göstermio önceki sahibi izmirde ölctürdü bnm arabayi 304 hp dynosu var.. şu an 275 hp lerde tahmin edıorum 275 280 arasi oynar bnce 5 6 tane 286 lık ölctük coğu o aralarda 321 lik ler bence daaha hizli gitmesi lzm ama roll da 286 lik geçıo 321 lik lerde vanos lar da sorun cok oluo coğu tam gücünü veremıo fabrika verilerine göre bizden hizli miniklerle bende ankaraya gelmeyi düüşünüorum gelince deneriz orda deniz senle bakariz arabalara...
cagatays
12-10-2008, 02:42
3 kişi bastim typerin söförlüğü cok ii deildi 1 boy geriden bastim k prosuz ile onlar başka araba ile roll ypıolardi 5 de geçıorum 220 230 lardan sonra geldim geçtim önüne dynolar heryerde ayni göstermio önceki sahibi izmirde ölctürdü bnm arabayi 304 hp dynosu var.. şu an 275 hp lerde tahmin edıorum 275 280 arasi oynar bnce 5 6 tane 286 lık ölctük coğu o aralarda 321 lik ler bence daaha hizli gitmesi lzm ama roll da 286 lik geçıo 321 lik lerde vanos lar da sorun cok oluo coğu tam gücünü veremıo fabrika verilerine göre bizden hizli miniklerle bende ankaraya gelmeyi düüşünüorum gelince deneriz orda deniz senle bakariz arabalara...
kesın gelıyormusunuz haftaya ? cunku benm normalde haftaya kıbrısa gıtmem lazım:) ama gelıceksenız programımı ıptal edıcem kardesım . gelırsenız cok mutlu oluruz yuz yuzede tanısmıs oluruz ! ıstersen gelıgınde senın arabanın wanos ayarınada bı bakarız :)
bekleriz bekleriz istanbul bi ankara çıkartması yapması lazım artık :)
cagatays
12-10-2008, 02:55
su s2000 ı bı gorsek dıyorum canım kardesım 250 ye kadar onunde olur m3 un dıyorsun bence sen dıkız aynana m3 resmı yapıstırmısın o resmı kaldır oradan yoksa 250 de yururken m3 un senın arkanda olması ımkansız :D:D:D:D:D:D:D hanı uzay gemısı araya sokar dıyorsun ya bı getır bakalım dıyorum ankaraya araya kac tane gezegen gırecek bakalım ıstersen !!!! bırsey dedın arkasında dur bence!! yok yapamıyacaksanda soyleme . warsayımlarla bu ısler olmuyor !
cagatays
12-10-2008, 03:18
bekleriz bekleriz istanbul bi ankara çıkartması yapması lazım artık :)
ınsallah kalabalık gelırler dostum !! bırazda ıst. arabaları gorelım :D gozum yoruldu ankara plakalı araclardan :D degısık araclar sımalar kalabalıkta gelırlerse bıde guzel mangal yakarız !!! daha sımdı yemek yedık ben acıkıyorum galıba fatıh :D:D:D:D mangal deyınce canım cektı galıba hehehehe
abi yakarız tabi onlar gelsinde agarlamak kolay :) gerçi miniksler var ama :P (şaka bu arada ) canları sağolsun..
sen once gelde ıstanbula hele serdarla :D
kesın gelıyormusunuz haftaya ? cunku benm normalde haftaya kıbrısa gıtmem lazım:) ama gelıceksenız programımı ıptal edıcem kardesım . gelırsenız cok mutlu oluruz yuz yuzede tanısmıs oluruz ! ıstersen gelıgınde senın arabanın wanos ayarınada bı bakarız :)
saolsin vanos ayarlarin allaha sükür bi sıkıntım yok düzgn calişio ferhat ustaya yaptirosun galiba arabani bi kere orda görmüştüm kesin geliorum demeyelim ama öle bi niyetimiz var şuan...
dragon07
12-10-2008, 09:09
su s2000 ı bı gorsek dıyorum canım kardesım 250 ye kadar onunde olur m3 un dıyorsun bence sen dıkız aynana m3 resmı yapıstırmısın o resmı kaldır oradan yoksa 250 de yururken m3 un senın arkanda olması ımkansız :D:D:D:D:D:D:D hanı uzay gemısı araya sokar dıyorsun ya bı getır bakalım dıyorum ankaraya araya kac tane gezegen gırecek bakalım ıstersen !!!! bırsey dedın arkasında dur bence!! yok yapamıyacaksanda soyleme . warsayımlarla bu ısler olmuyor !
adamım zaten bizde denemeden olmaz dedik :rolleyes:
saolsin vanos ayarlarin allaha sükür bi sıkıntım yok düzgn calişio ferhat ustaya yaptirosun galiba arabani bi kere orda görmüştüm kesin geliorum demeyelim ama öle bi niyetimiz var şuan...
vanos ayarlarimda sorun yok demissiniz, vanos unitesine disardan mudahele mumkun mu?
tunbullah
12-10-2008, 09:27
hondatalı bi s2000 bulda getır bakalım araya neler sıgıyormus 260 a kadar bastıgımızda uzay mekıgımı gezegenmı ufomu bakarız artık !! daha oyle bı aracla deneme fırsatım olmadı bılemıyorum :D:D ama once bul bıtane 1 beklıyorum gece 5 te bıle arasan gelırım denemeye canım kardesım :)
ben denerım dedım ıste 16 . sayfada. s2000 lerı temsılen..
vanos ayarlarimda sorun yok demissiniz, vanos unitesine disardan mudahele mumkun mu?
bmw diagnoz makinasinda TİS adlı program da anlık değerlerini herhangi bir ariza kaydedip kaydetmediği ni görebiliosunuz arabayi fazla kesicide kalırsa onu dahil kaydedio beyin vanos un içinde selonoid valfler var genelde onlar ariza yapıyıo 321 lik te 4 tane 286 lık ta 2 tane e39 m5 de 8 tane var bozuldumu araba 30 bg kaybedio vanos ayari da 38 veya 42 derece arasinda calişmasi lzm bunun altinda calişirsa ayari bozuktur sorun vardir allaha sükür bi sorun göstermio bende..deniz dediğim gibi işallah gelcez ama senin önemli bir işin varsa iptal etme kardeşim 1 sonraki haftada geliriz acelemiz yok arabalar duruo ankarada olduğu yerde 2 3 tane orda ztn 325 varmiş atmosferik (2.7 piston krank egzantrikli) olarak yüklenmiş e36 m3 ü geçıolarmiş onlarlada denemek istıorum...
cagatays
12-10-2008, 11:03
bmw diagnoz makinasinda TİS adlı program da anlık değerlerini herhangi bir ariza kaydedip kaydetmediği ni görebiliosunuz arabayi fazla kesicide kalırsa onu dahil kaydedio beyin vanos un içinde selonoid valfler var genelde onlar ariza yapıyıo 321 lik te 4 tane 286 lık ta 2 tane e39 m5 de 8 tane var bozuldumu araba 30 bg kaybedio vanos ayari da 38 veya 42 derece arasinda calişmasi lzm bunun altinda calişirsa ayari bozuktur sorun vardir allaha sükür bi sorun göstermio bende..deniz dediğim gibi işallah gelcez ama senin önemli bir işin varsa iptal etme kardeşim 1 sonraki haftada geliriz acelemiz yok arabalar duruo ankarada olduğu yerde 2 3 tane orda ztn 325 varmiş atmosferik (2.7 piston krank egzantrikli) olarak yüklenmiş e36 m3 ü geçıolarmiş onlarlada denemek istıorum...
gıtmıyecem dostum burdayım haftaya gelın beklıyoruz ! ben 325 lerle daha denemedım 1 ısı cok samımı oldugum bır abımın:) cok ıyı gıttıgını duydum eger bahsettıgın 325 anılın 325 se benı gececegını dusunuyorum :) cunku aracı gercekten cok ıyınyuruyor ben normalde e30 larla kalkmıyorum towbe ettırdıler bana :) bırıyle denedım denedıgım arabayı benım ustam abım ferro yaptı denedık sonuc acıkca ortadaydı hata aramızda dedık arabasının ekıklerını gorsun dıye denedık sonra sonra 1 hafta sonra bı arkadasım geldı snı e30 m3 gecmıs dedı :) buyur burdan yak benım yerımde olsan ne yaparsın ? keske gecse benı daha cok sewınırım yemın ederım cunku arabayı yapan abım:) eee sen olsan yerımde ne yaparsın ?
cagatays
12-10-2008, 11:10
gel kardesım beklıyoruz senı gelde bı kır bızım m3 le z4m ı lutfen rıca edıyorum sanaa:) bu arada aracın ne? ben forumlara pek taklmam senı tanmıyorum aracınıda bılmıyorum ! aracını soylerken alıstıra alıstıra soylede korkupta dudagımız ucuklamasın :D:D:D:D haftaya cumartesı beklıyoruz senı kardesım hatta ankaranın gırısıne kadar senı karsılamaya bıle gelırız sewdıgın bı cıcek warsa soyle onuda yaptıralım dostluk fairplay adına yanlıs anlama :D:D:D:D
edo typer
12-10-2008, 11:10
tam olarak gun belırleyın bende gelıyım ankaraya...m3 ıle denemeye;)
sen once gelde ıstanbula hele serdarla :D
abi çarşamba perşembe cuma bi gün gelecez ama bakalım ne zamn bilmiyorum serdarı bekliyoruz :) gelince ararım zaten
cagatays
12-10-2008, 11:22
cumartesi diyorum:) son kararim:) joker hakkimi kullanmak istemiyorum wede eminim cumartesi:):):):p yok yada telefonla fatihe baglanmak istiyorum:) yada tunaya baglanalim:) ne dersiniz arkadaslar cumartesi uygunmudur???
tam olarak gun belırleyın bende gelıyım ankaraya...m3 ıle denemeye;)
gel gel senin makinayı görmem lazım ;) c.tesi yada pazar heralde olacak sen cumadan gel erdem kaynatırız :)
Eray Yümsel
12-10-2008, 11:26
deniz e30 un plakası ne
cagatays
12-10-2008, 11:48
hangı e 30 un plakası ıyı yuruyen 325 ınkımı ? yoksa benı gectıgını ıdda edenınkınınmı?
Eray Yümsel
12-10-2008, 11:50
hepsini ver :D
cagatays
12-10-2008, 12:05
gel gel senin makinayı görmem lazım ;) c.tesi yada pazar heralde olacak sen cumadan gel erdem kaynatırız :)
dostum senden baska kactane kprolu type-r war ankarada? Bu arada gece yine gelin eglenelim dunku gibi fazla gulmedin sen dun gece :):) yanasiyoruz.....
cagatays
12-10-2008, 12:10
wermeyim simdi ayip olur! AMA yuyen anilin 325 I en son gordugumde chip deniyordu arabaya :) ama duyumlarima gore cok canli yuruyormus!! Yuruyen e30 lar gorunce sewiniyorum ya eraycim cok emek harciyorlar arabalara....
06 al 328 vardi orda o cok ii gidiodu ama m3 ü geçebilceğini zannetmiorum...
cagatays
12-10-2008, 12:24
E 30 Larin plakalarini pek bilmiyorum kardesim kusura bakma
abi çarşamba perşembe cuma bi gün gelecez ama bakalım ne zamn bilmiyorum serdarı bekliyoruz :) gelince ararım zaten
ii pekii. :). geldıgınızde arasınız zate n;)
edo typer
12-10-2008, 13:23
ben ankarada deılım cagatays,ızmırdeyım...bu hafta ALLAH ızın verırse ıstanbula gıtmeyı planlıyorum..ıstanbul tayfası ne zmn gıdıcek ankaraya? ankara tayfasında e46 m3 var mı deneyen? bu arada cagatay sen e46 ıle denedın mı sonuc nasıl oluyo?
dostum senden baska kactane kprolu type-r war ankarada? Bu arada gece yine gelin eglenelim dunku gibi fazla gulmedin sen dun gece :):) yanasiyoruz.....
hasan diye bir arkadaşımızın var oda yeni aldı..ama millet Kprolanıyor ;)
bu akşam biraz zor geliriz abi cuma falan geliriz :) fark 3 boy :hahaha:
cuma gunı ıstanbuldasın kardeım ahahaha :) ne mıllete randevu verıyosun :)
Şaşırdı herhalde :D
Perşembe yada Cuma ordayız :D
ahahah :) bencede valla :). beklıyorum sızı hade :D
edo typer
12-10-2008, 18:05
fatıh ıstanbula bu hafta mı gıdıyosun...nıyetım bozuk bı aksılık cıkmazsa ıstanbuldayım bu hafta...hbr et;)
fatıh ıstanbula bu hafta mı gıdıyosun...nıyetım bozuk bı aksılık cıkmazsa ıstanbuldayım bu hafta...hbr et;)
ABİ bizim arkadaşa VS TypeR ı almaya gidiyoruz zübeyirin eski typeRı bi arkadaşıma aldıkda alıp dönecez :) sende istanbulda olursan beraber döneriz 3 5 typeR :) zevkli olur valla
edo typer
12-10-2008, 18:55
ABİ bizim arkadaşa VS TypeR ı almaya gidiyoruz zübeyirin eski typeRı bi arkadaşıma aldıkda alıp dönecez :) sende istanbulda olursan beraber döneriz 3 5 typeR :) zevkli olur valla
hahaa:D zewklı olur:D uzun yolda yakaladıgımı affetmem bılırsın:D senın arabanın e46 m3 gecmıslıgı var bılıyorsun:D:D adam kullanamadı ama napalım kullansaydı:D
Deniz Allahın izni ile cuma dan biz gece den gelmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsa M3 de pazar sabahtan gelicek sanırsam bakalım tam programı yapalım tekrar haberleşiriz
cagatays
12-10-2008, 19:50
dostum bu gece gelırmısın ozletme kendını :)
cagatays
12-10-2008, 19:52
haftasonuna burdasınızdır herhalde ıstanbuldan gelıcekler wardı hafta souna ne oldu wamı gectıler ?
cagatays
12-10-2008, 19:54
ben ankarada deılım cagatays,ızmırdeyım...bu hafta ALLAH ızın verırse ıstanbula gıtmeyı planlıyorum..ıstanbul tayfası ne zmn gıdıcek ankaraya? ankara tayfasında e46 m3 var mı deneyen? bu arada cagatay sen e46 ıle denedın mı sonuc nasıl oluyo?
normalde bu hafta sonu gelıceklerdı buraya oyle demıslerdı .
Ayın 17 sı mı dıyoruz şimdi.
Biz Fatih ıle perşembe yada cuma istanbulda oluruz sanırım ordan gelecek arkadaşlarla beraber ankaraya dogru gelırız :D
cagatays
12-10-2008, 19:57
Deniz Allahın izni ile cuma dan biz gece den gelmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsa M3 de pazar sabahtan gelicek sanırsam bakalım tam programı yapalım tekrar haberleşiriz
tamam kardesım hafta ıcı yıne konusuruz guzel bı hafta sonu gecırırız umarım hemde yuz yuze tanısmıs oluruz :)
cagatays
12-10-2008, 19:58
Ayın 17 sı mı dıyoruz şimdi.
Biz Fatih ıle perşembe yada cuma istanbulda oluruz sanırım ordan gelecek arkadaşlarla beraber ankaraya dogru gelırız :D
can gelıcekmısınız fatıhı aradık kapalıydı telı ?
Kanka bu akşam zor :)
Haftaiçi bir gün geliriz sanırım .
Dönerken haber verin cuma akşamdan beraber gideriz ankaraya
cagatays
12-10-2008, 20:26
ya benımde ıst a gıdesım geldı ya donuste ne kaynatırsınız sız sımdı :) 2 depo benzınle gelmeyınde ankaraya hehehehe
Dönerken haber verin cuma akşamdan beraber gideriz ankaraya
Tmm haberleşelim :)
cagatays
12-10-2008, 20:50
tansasa gecıyoruz arkadaslar
cagatays
13-10-2008, 01:13
06 al 328 vardi orda o cok ii gidiodu ama m3 ü geçebilceğini zannetmiorum...
dostum duyduguma gore m3 gecebılıyormus bugun ogrendım . denk gelırse denemeyı dusunuyorum. sen e46 ıle denedınmı? yada 321 lıkle?
Eray Yümsel
13-10-2008, 01:21
m3 ü geçicek e30 sadece antalyadaki gerçek hartge 2.7 idi oda ne durumda belli değil sonradan yapılan bütün 2.8 lerin sağlıklı bi m3 ü geçemiyceğine eminim ama :) anıl abiylede görüştüm beynim yok dedi deniz oda beynini taksın bi deneyin onla ben gelemiyorum gelebilsem o tarafı organize ederdim... TFA 12 var atmosferik olarak ankarada su anda en dolu e30 individual throttle body dahi var dbilass tan (ç)alıntı spec :D o dahi geçemez diyorum :)
valla eger musaıt olursa bız bır e30 getırıcez ınsallah.
Eray Yümsel
13-10-2008, 09:44
valla eger musaıt olursa bız bır e30 getırıcez ınsallah.
ben onu kast etmedim he :D o ayrı bi devlet :D
Vts_Power
13-10-2008, 10:20
yaw ne güzel program yapmışınız körfezde ulusal var pazar gün mahallide olacak hep beraber orda buluşalım veya miniklerim gelsin roll night ve mangalımızı yapalım hep beraber pazar körfeze geçelim burdan
tamam Ahmet abi oyle yaparız. bız cuma da ngelıcez Allah ın ıznı ıle cumartesı mangal sanayı rollıng yaparız gunduz gozu ıle. aksam erken yatar sabah ızmıt :)
cagatays
13-10-2008, 15:05
m3 ü geçicek e30 sadece antalyadaki gerçek hartge 2.7 idi oda ne durumda belli değil sonradan yapılan bütün 2.8 lerin sağlıklı bi m3 ü geçemiyceğine eminim ama :) anıl abiylede görüştüm beynim yok dedi deniz oda beynini taksın bi deneyin onla ben gelemiyorum gelebilsem o tarafı organize ederdim... TFA 12 var atmosferik olarak ankarada su anda en dolu e30 individual throttle body dahi var dbilass tan (ç)alıntı spec :D o dahi geçemez diyorum :)
bende dun gece yuz yuze konustum anılla gecer dıyor al328 bende bı denıyelım musaıt olursa dedım ! anılın arabanında beynı yok bılıyorum gecen beryın denıyordu arabasına beynı ayarlasın onunlada bı denıyecez ! hafta sonu gelseydın keske sende guzel olurdu
Eray Yümsel
13-10-2008, 15:10
ona 153 beyin 7200 dinan çiplele getrag göndercem ama sanmıyoruım seni geçebilceğini :) bende yalan yok :) e30 cuyuz sapına kadar ama gerçekleri görüyorum :) ha geçmesinmi keşke geçsin güzel bideneme olur inş :)
cagatays
13-10-2008, 15:15
dostum zaten kısada sansı war ben hızlanana kadar en ıyı ıhtımalle onun adına uzunda gelmesıne ımkan yok bencede ! ama denemek lazım
cagatays
13-10-2008, 15:21
bu hafata sonu sana cok guzel wıdeolar ıcletecez eraycıgım
cagatays
13-10-2008, 15:39
hıc sesın cıkmadı gelıyormusun hafta sonu ? cok gürledin yağmazsan ayıp olur bence !!
tamam Ahmet abi oyle yaparız. bız cuma da ngelıcez Allah ın ıznı ıle cumartesı mangal sanayı rollıng yaparız gunduz gozu ıle. aksam erken yatar sabah ızmıt :)
bizde perşembe gece çıkacağız %95 cuma sabah orda olacagız VS typeR ı alacağız inş. sonra akşam sizinle beraber döneriz c.tesi gecede roll yaparız c.tesi sabah dinlenirsiniz siz biraz..pazarda izmit :)
Istilldo
13-10-2008, 17:19
pazar izmit iptal
ankarada roll yapıyoruz :)
ahmet abi gelmiosa yarısa pazar sabah rolling yaparız daha iyi :)
pazar izmitte yariş varsa ankara da gelsin adapazarinda roll yapalim yol cok güzel...
tunbullah
13-10-2008, 19:09
gel kardesım beklıyoruz senı gelde bı kır bızım m3 le z4m ı lutfen rıca edıyorum sanaa:) bu arada aracın ne? ben forumlara pek taklmam senı tanmıyorum aracınıda bılmıyorum ! aracını soylerken alıstıra alıstıra soylede korkupta dudagımız ucuklamasın :D:D:D:D haftaya cumartesı beklıyoruz senı kardesım hatta ankaranın gırısıne kadar senı karsılamaya bıle gelırız sewdıgın bı cıcek warsa soyle onuda yaptıralım dostluk fairplay adına yanlıs anlama :D:D:D:D
bu sacma konusmanın sebebını anlayamadım. ben de senı tanımıyorum ama ben duzgun bı sekılde yazmıstım.Bu konuşma uslubundan sonra senın gıbı bı adamla araba denemem.
bı cevap yazmak ıstersen ozelden atarsın..
herkeze saygılar.
cagatays
13-10-2008, 19:15
bu sacma konusmanın sebebını anlayamadım. ben de senı tanımıyorum ama ben duzgun bı sekılde yazmıstım.Bu konuşma uslubundan sonra senın gıbı bı adamla araba denemem.
bı cevap yazmak ıstersen ozelden atarsın..
herkeze saygılar.
sen benı yanlıs anladın kardesım ben senden rıca edıyorum gelde bır denıyelım lutfen ! ben sana sakasına oyle yazdım :) surada arkadasız hepımız bak suradakı herkez ne olacagını merak edıyor m z4 basar da dadenemek ıstıyor senınle .
bizde perşembe gece çıkacağız %95 cuma sabah orda olacagız VS typeR ı alacağız inş. sonra akşam sizinle beraber döneriz c.tesi gecede roll yaparız c.tesi sabah dinlenirsiniz siz biraz..pazarda izmit :)
kardeşim arabayı alın dükkana gelin burdan cıkarız
kardeşim arabayı alın dükkana gelin burdan cıkarız
haberleşiriz abi ;)
98 m3 stock cip yok filtre yok rolla varım kaan haber ver heycan olsun
tamam ilker abi...
bu c.tesi istanbuldan gelecek arkadaşlarla birlikte güzel bir gün geçireceğiz hem muhabbet hem deneme hem mangal :)
bu c.tesi istanbuldan gelecek arkadaşlarla birlikte güzel bir gün geçireceğiz hem muhabbet hem deneme hem mangal :)
fatıh hbr verın yaws
ıyı bısı yapalım ozamn ama cuamrtesı herkes gelemeye bılır pazar daha ıyı olmazmı?
2gün 2 gece :D
I. ulusal tektörki rollink günü @ankara :D :p
Drag yapamıyorlar bıraksınlar bız kendımız yapalım hem drag hem rolling :D
fatıh hbr verın yaws
ıyı bısı yapalım ozamn ama cuamrtesı herkes gelemeye bılır pazar daha ıyı olmazmı?
abi haber verrizde cumadan istanbuldan gelecekler varya ama pazarda yaparız sorun değil ben hafta sonunu izin koparacam zaten büyük ihtimalle :)
Istanbul'da Bekara Kiralık odalar :D :D
@Can
Bazlama Forever :D
Odalar Hiltondan deilse görüşmeyelım :p
Bazlama tmm dır ;)
Odalar Hiltondan deilse görüşmeyelım :p
Bazlama tmm dır ;)
Hacı Shorttayız :D Ev müsait uyarsa :) -52 :hahaha:
I ♥ Fidelio 6.20(30)KORAY Istanbul Hilton 14/10/08
┌───────────────────────────────────────────────── ─────────────────────────────┐
│ Total House F I D E L I O C O N T R O L P A N E L 12:29 2008 │
├──────────────────┬─────────┬─────────┬─────────┬ ─────────┬─────────┬─────────┤
│ Date │Tu-14/10 │We-15/10 │Th-16/10 │Fr-17/10 │Sa-18/10 │Su-19/10 │
├──────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼ ─────────┼─────────┼─────────┤
│ Total Rooms │ 499 │ 499 │ 499 │ 499 │ 499 │ 499 │
│ Out of Order │ 2 │ 1 │ 1 │ 0 │ 0 │ 0 │
│ ROOMS TO RENT │ 497 │ 498 │ 498 │ 499 │ 499 │ 499 │
│ Definite Reserv. │ 486 │ 500 │ 532 │ 444 │ 428 │ 407 │
│ AVAILABLE ROOMS │ 11 │ -2 │ -34 │ 55 │ 71 │ 92 │
│ Tentative Reserv │ 1 │ 15 │ 18 │ 15 │ 6 │ 9 │
│ MIN AVAILABLE │ 10 │ -17 │ -52 │ 40 │ 65 │ 83 │
│ House Overbooking│ 34 │ 10 │ 11 │ 18 │ 18 │ 19 │
│ STILL TO SELL │ 45 │ 8 │ -23 │ 73 │ 89 │ 111 │
│ Total Reserved │ 487 │ 515 │ 550 │ 459 │ 434 │ 416 │
│ Occupancy % │ 97.79%│ 100.40%│ 106.83%│ 88.98%│ 85.77%│ 81.56%│
│ Max Occupancy % │ 97.99%│ 103.41%│ 110.44%│ 91.98%│ 86.97%│ 83.37%│
│ Event │Figur Or │Figur Or │Figur Or │Figur Or │ │ │
│ Day Type │ D │ B │ A │ E │ E │ E │
│ People in House │ 590 │ 599 │ 653 │ 564 │ 534 │ 331 │
│ Arrival Rooms │ 243 │ 128 │ 161 │ 110 │ 186 │ 129 │
│ Departure Rooms │ 154 │ 124 │ 119 │ 198 │ 230 │ 272 │
└──────────────────┴─────────┴─────────┴─────────┴ ─────────┴─────────┴─────────┘
? Help
boğaza bakan var bı tane :)
Vts_Power
14-10-2008, 11:44
pazar günü güzel bi org.ben varım otobanda araba deneme en güzeli. bütün saxo 106 turboları geçmek için gelecem arabası yürüyen gelsin
otobandan korkan olursa 0-400 kalkıcak yerde buluruz
Eray Yümsel
14-10-2008, 11:46
aloo jandarmamı çılgın gençler otobanda hız yapcaklar gidin toplayın hepsini hehehhe :D
jandarma geldiğinde msupra kesiciye girerse mevzi alıp karşı ateş açabilirler ona göre :D
Cosmicboy
14-10-2008, 12:09
bende cuma günü istanbul'a gidiyorum pazar günü gelmeye çalışıcam
banada haber ederseniz sevinirim dostlar
numaram mertcanda var zaten, tünay olmadı bana bi özel msg atında bu sefer bende geleyim..
bende cuma günü istanbul'a gidiyorum pazar günü gelmeye çalışıcam
banada haber ederseniz sevinirim dostlar
numaram mertcanda var zaten, tünay olmadı bana bi özel msg atında bu sefer bende geleyim..
ok dostum heber ederız her turlu...
BMK TypeR
14-10-2008, 15:31
sen benı yanlıs anladın kardesım ben senden rıca edıyorum gelde bır denıyelım lutfen ! ben sana sakasına oyle yazdım :) surada arkadasız hepımız bak suradakı herkez ne olacagını merak edıyor m z4 basar da dadenemek ıstıyor senınle .
tunanın s2k sı senın m3 gecer bence vıdeolardan ızledıgıme gore(bu halle yurursen tesısat ve 19la), ama başarı gecemez,
başarın arac 1250kg 343hp(3200cc) arac:) tunanın s2k 1250kg 245-250hp(2000cc) bı arac,
Alper D.
14-10-2008, 15:43
tunanın s2k sı senın m3 gecer bence vıdeolardan ızledıgıme gore(bu halle yurursen tesısat ve 19la), ama başarı gecemez,
başarın arac 1250kg 343hp(3200cc) arac:) tunanın s2k 1250kg 245-250hp(2000cc) bı arac,
abi zaten artık herkezde öyle bi mantık olduki herkes geçeceği araçla denemek istiyo.amaç deneyip arabanı görmek geçersin geçilirsin bu böyledir bana göre.başarın arabası gerçekten hızlı bi araba bizde geçemiyceği düşüncesindeyiz ama neden denemeyelim ki sonuçta araba yani amaç zevk almak.ama biçok kişi bunu anlamamakta.
başarım mz4 ile denenmesine gerek yok ama m3 için bişi diemem denemeden görülmez videolardaki halini geçer sanırım s2k
ztn tunanın s2k satıldı satılcak bu aralar bakarsınız bundan sonra gelcek başka araçla başarın mz4 ile deneme yapılır
cagatays
14-10-2008, 19:36
dostum amac gecmek yada gecılmek degıl benım arabam cok ıyı yuruyor demedım asla! ama bagzı arkadaslar 250 ye kadar gecemezsın felan dıyor ondan dolayıda bı denıyelım dıyorum . bakalım hangısı daha ıyı yuruyor . yoksa benım aracım 286 lık 321 lık bıle degıl yanı . basarın aracla kıyaslamaya bıle gerek yok . cok ıyı yuruyor basarın mz4