Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa - Mudanya Kara Yolu Geçit Mevki Zincirleme Kaza . . .
Bursa-Mudanya karayolu Geçit mevkiinde Bursa istikametine geliş yönünde sis ve gizli buzlanma sebebiyle nedeniyle 100'den fazla araç birbirine girdi.
https://www.facebook.com/video.php?v=10155241217305296&pnref=story
Arkadaşlar İçimiz'de Bursada yaşayanlar var. Umarım bu olayın içinde kendileri ve ykaınları yoktur. Allah ordakilerin yardımcısı olsun . . .
Allah allah bu nasıl bir kaza böyle tam kaos..
Cacık olmuş ortalık. Allah star etsin.
Kaza raporu nasil tutulcak ? Cok kotu olmus
kaza raporu herhalde arkadakıler ondekılere oder en arkadakıde kendıne kalır hrhalde.amerıkada yasanan kazalara dönmüş. emınım bu havada yardırarak gıden takıp mesafesını korumayan dangalagın bırının yuzunden bu kaza olmustur gecmıs olsun herkese
Dün aksam 7 civarında falan berbat bi sis vardı mahalle arasında dahi 10 mt önümü zor görüyordum...
Bi haber sitesinde yazana göre 22 aracın tutanağını polis tutmuş diğerleri kendi aralarında anlaşmış ama kaskosuz araç sahiplerinin vay haline..
free-hifi
21-02-2015, 12:42
50 araç kumburgazda birbirine girmişti :( fena oldu bu kar
Allah star etsin.
Anlamaya çalışıyorum,anlayamıyorum :D
Bu kadar andavaliz işte 120yle kica girip selektor atan biri yuzunden olmustur kaza kesin
Polis anonsunda 150 araç deniliyor son rakamlar.
Çok pis olmuş valla. Bu karambolde şuçluyu bulabiliceklermi :)
Okudum we bende anlayanadım.
Acaba otomatik düzeltmenin bi oyunumu:)
E.Bozoglu
21-02-2015, 13:31
Benim oturduğum yerin 6 7 KM ilerisi birkaç arkadaşım kazaya karışmış sabah şok geçirdim fotoğrafları görünce
barakuda26
21-02-2015, 14:39
Takip mesafesi başka birşey değil, aracı biraz iyi olan basıyo gidiyo ne yağmur ne kar ne sis dinliyo, sonucu ortada malesef yaşın yanında kurununda yandığı bi olay. Allah yardımcıları olsun.
Abi bu nedir ya korku filmlerinden bir sahne gibi . Herkese geçmiş olsun .
Çok kötü olmuş ya Allah düşürmesin..
aposport
21-02-2015, 18:14
KARLA MÜCADELE kavramı sadece KARLA MÜCADELE olarak algılayan, BUZU kardan, zor hava koşullarından saymayan, TUZLAMA- SOLISYONLAMA ihtiyacı duymayan BELEDİYE ler ve KARAYOLLARI zihniyetinin bir sonucudur bu kazalar.
Şu 1 haftada 1000 den fazla araba bu kazalar nedeniyle pert oldu. İnsanlar yaralandı, öldü... Milli servet gitti.. Ama nerde bunu idrak edecek zihniyet bunlarda....
Kesin kasko şirketlerinin pertten sattıkları arabalarıda topluyordur bunlar...
Bu kazalara karışanlar toplu organize olup, bu yukarıda adı geçen zihniyeti bozuk kuruluşlara toplu bir dava açsalar, o buzlar bunların bir yerine kaçacak ama nerdee....
Koyun her yerde koyun... Nasip kısmet der geçer bizim halkımız...
KARLA MÜCADELE kavramı sadece KARLA MÜCADELE olarak algılayan, BUZU kardan, zor hava koşullarından saymayan, TUZLAMA- SOLISYONLAMA ihtiyacı duymayan BELEDİYE ler ve KARAYOLLARI zihniyetinin bir sonucudur bu kazalar.
Şu 1 haftada 1000 den fazla araba bu kazalar nedeniyle pert oldu. İnsanlar yaralandı, öldü... Milli servet gitti.. Ama nerde bunu idrak edecek zihniyet bunlarda....
Kesin kasko şirketlerinin pertten sattıkları arabalarıda topluyordur bunlar...
Bu kazalara karışanlar toplu organize olup, bu yukarıda adı geçen zihniyeti bozuk kuruluşlara toplu bir dava açsalar, o buzlar bunların bir yerine kaçacak ama nerdee....
Koyun her yerde koyun... Nasip kısmet der geçer bizim halkımız...
Bknz. 2:10
https://www.youtube.com/watch?v=5GPCfX-vRrc&t=2m10s
Draniela
21-02-2015, 18:39
Bir kişi patlayınca arkadan hepsi patlamış. Kötü oldu cidden
Bknz. 2:10
https://www.youtube.com/watch?v=5GPCfX-vRrc&t=2m10s
hayatımda bukadar gülmemiştim :D allah bunların temizlendiği günüde gosterecek inş
Kürtcede Allah yardım etsin - Korusun demek
umuttuner
21-02-2015, 23:40
Bugün sabah 07:30 gibi Bandırma'dan Bursa'ya doğru yola çıktık.Yolu bilenler için söyliyim Karacabey'e gelmeden çok kötü bi sis vardı güneşle beraber, kesik yol çizgilerinden en fazla üçünü görebiliyordum.90 km yolu iki saate yakın bir sürede gittik.Polis çoğu yerde trafiği yavaşlatıyordu gizli buzlanma sebebiyle.Geçmiş olsun kazaya karışanlara.
Leader01
22-02-2015, 19:47
doğu plakalı kamyonlarda ondan star yarab yazıyor demek ki :D