Orijinalini görmek için tıklayınız : Ds3 Big turbo & cupra big Turbo & Rabbit Gti
Ds3 Komple Takılı
Forged motor Big turbo (VF35)
1.8 bar
Cupra Tamamen sökük
1 tek yarış koltuğu
Forged Motor Big Turbo (hybrid)
Rabbit Tamamen Takılı
2kişi :)
Gtx28 .9 bar 2 kişi
video tek parça ama mami abi otobuse salladığı için arayı minik kestim eheheh
Ayrıca sona denemesinde Ds3 ün vite teli koptu yapıcak bişiy yok iddda olursa ORDA da söedliğimiz gibi birgünlük isi var sıkıntı yok ne zaman isterseniz :)
Ds3 Vs Cupra
https://www.youtube.com/watch?v=tH9de-9hXl4
https://www.youtube.com/watch?v=cCR4oOg4avI
Rappid Gti
http://youtu.be/a4g1nlBAVd8
Tholl-ga
23-02-2015, 10:03
Deneyen arac sahiplerine maaşallah emeklerinize sağlık
Cupra önde gidio diyecek biri cikicakmi acaba
onursoytam
23-02-2015, 10:05
maşallah güzel denemeler olmuş
Şarkılar efsane şerbet anlaşıldı bizde deneyelim.
Maşallah deyen araçlara..
Kamera arkaya dönük müzik açık roll yapmak güzel olsa gerek:)
Masallah deneyen araclara...
Maşallah deneyen araçlara dertsiz belasız bitmiş deneme en güzel kısmı bu
mert1612
23-02-2015, 10:12
sonuç gayet normal maşallah araçlara. ama neden korna değilde 1-2-3 diye bağrılıyo kornalarmı sökük :)
öyle çok bir fark yok 2 boooy 1 bot 1 ayna boyu kadar diye bir yorum bekliyorum :D
Mami abi bileğine sağlık Okanın tavşanıda gayet keyfli yürüyormuş :D
hatırlatma : Yusuf bey bizim videolar ne oldu ?
Aracların hepsine masallah diyorum
sahiplerinin kesesine bereket.. kazasız belasız sürüşler
dün gece biraz fazla kalabalıktı ortalık, trafik de fazlaydı.. sıkıntı yasanmaması da sevindirici oldu..
ds3 ü tekrardan tebrik ederim.. :)
mami bey 2 cay demiştim 1 demlik dediniz alacağım var :)
Blackbird
23-02-2015, 10:24
Maşallah araçlar güzel yürümüşler, Golf mk1'e extra maşalah çok iyi. :)
Patisever
23-02-2015, 10:27
Mami abi idolsun maşallah okan bu tavsan bi başka
mami_makinen
23-02-2015, 10:27
Egzos seslerinden dolayı korna duyulmadığından elle saydım
Videonun birinde 3 te kesici show yapıyorum camı kapatayım derken devir saatini unuttum diğer videodada 240 gibi otobüs yüzünden gazı bıraktım tekrar bastım
Pasha 34 sana 1 demlik çay borcum var ne zaman istersen ödeyebilirim bayrampaşa / tekstilkent tarafına yolun düşerse beklerim yemek yemeden gel yemekten sonra çay içeriz
mami abii tebrik ederim ....deneyen araçlarada maşşallah
öyle çok bir fark yok 2 boooy 1 bot 1 ayna boyu kadar diye bir yorum bekliyorum :D
Mami abi bileğine sağlık Okanın tavşanıda gayet keyfli yürüyormuş :D
hatırlatma : Yusuf bey bizim videolar ne oldu ?
ya allah aşkına diyorum şu eski muhabbetinizi buraya taşımayın burası da kirlenmesin.. videolar lazımsa başlıgıda var orda oraya yazın bir zahmet.. herkes sıkıldı artık bu olaydan..
Fatih Kavak
23-02-2015, 10:33
noldu ateşli ds3 e
Soruyordunuz görebildiniz mi? :D
benim anladığım birşey var sanırsam bizim ölçümlerin başka arabayla yaptığımızı düşünüyorlar muharremin typera da aynısını söylediler insan ne düşünüyorsa onu söylüyor fikri neyse zikride odur diyorum yorum bazı şeylerin farkına varmışlardır inşallah. Yeniden geldikleri icin tesekkur ederiz
güzel iş olmuş elinize kolunuza sağlık,bide araba sökük olsa eyvah eyvah, okanın rabbit'te cılgın ... bu arada batmanın yenı sahıplerı ds'ten hızlıyız diye atar yapıyolar sağda solda bilginize ....
Masallah doktorun elinin deydigi araba hep hizli
Mami abi cok stabilsin yil 2007 yine her aksam ben hizliyim diyenlerle deniyordun suan yil 2015 hep stabil gidiyorsun abi bir kere deneyip birakmak yok hep tam gaz bilegine emegine kuvvet abi tebrik ederim
MertSerhanÖ.
23-02-2015, 10:52
Maşallahh deneyen tüm araçlara.Ds3 whopper maşallah pek bi ateşli :D Mami abi bu arada speclerini eksik yazmışssın Özgün abi düzelt lütfen.O şarkılarla en az roll anında +15 hp alınır sonra yazmadınız gizli spec olmasın ahahahah :D tüm araç sahiplerinin kesesine bereket.
Ds3 gerçekten saka gibi gidiyor ya :) Müslüm Gürses şarkılarıyla rolling de ilk defa görüyorum mami abi :D
maşallah hiç trafik yokmuş... araçlara da maşallah.
mami_makinen
23-02-2015, 11:03
güzel iş olmuş elinize kolunuza sağlık,bide araba sökük olsa eyvah eyvah, okanın rabbit'te cılgın ... bu arada batmanın yenı sahıplerı ds'ten hızlıyız diye atar yapıyolar sağda solda bilginize ....
öyle bi mevzu varsa hemen onlarlada bi deneme yapalım
Grimlord
23-02-2015, 11:28
müzikli roll hakikaten çok iyiymiş :)
deneyen araçları tebrik ederim,ds3 harbiden fena gidiyor
Demekki cok geride kalmamis aksine hala ayni yerde sayiyormusum ;)
Guzel denemeler olmus masallah araclara :)
maşallah araçlara
herkesin emeğine sağlık kesine bereket
ama rapiid ağrı kesici olmuş :D
Tebrikler güzel denemeler olmuş
maşallah araçlara hepsinde ayrı emek var..
mami abi DamaR lı roll başka olmuş :D
maşallah ds3 mami abinin maşalahı var okan golf fena hacımm ....maşallah..
Deneyen araclara Masallah, Ds3 uyandirma servisi :)
Tebrik ederim Mami abi
vites kolu olayı sanssızlık ama tamır edılıp denense bıle sonucun degısmıcegı cok acık bır sekılde ortada.Ozgun abınınde Mami abininde emegıne saglık ,Okanın rabıtte harıka olmus gercekten:)
Mami başkan bileğine sağlık :) uyandırdın tatlı rüyalarından bunları ne güzel de uyuyolardı :)
maşallah araclara,
rappid
maşallah araclara,
rappid
rappid çok keyifli onada ayrıca maşallah
araç sökük değil..kamerada arkaya dönük..bu adamla denenirmi..? :D roll başlamadan geçmiş zaten..:D maşallah Mami başkan..
agungoren
23-02-2015, 12:46
Masallah ds3 ve mami abi
Masalhh araçlara güzel deneme olmuşda Ds3 ün geçiceğini Atay kardeşimiz zaten demişti, nie bu kadar hırs yaptınız beyler :) , DS3 de güzel yürüyor , GKL Cupra da ,rappit de kendine göre masalhh bütün araçlara :icon_tup:
Bu arada 1.......( uzun ) 2.3 kısa nasıl bir deneme olmuş anlamadık :cool: Korna olayı daha hakkaniyetli olmuş benim kendi fikrim , tekrardan deneyen arkdaşlarımızın kardeşlerimizin ayağına sağlık kazasız belasız sürüşler :icon_tup:
Guzel geceydi mami abiyle sökmeye karsiyiz :) hatta ben dedim iki kisi olim abi :)
byspeedman
23-02-2015, 13:00
Maşallah deneyen araçlara trafik biraz riskliymiş kazasız belasız sonuçlanmış THP rulezzz
individual
23-02-2015, 13:26
1.6THP daha üstün bir motor 1.4TSI'a göre.
Maşallah DS3'e nazar değmesin.
ddeeneyelim tekrar diin yeniden deneyelim sıkıntı yok aksama hazırlanır ds3
1.6THP daha üstün bir motor 1.4TSI'a göre.
Maşallah DS3'e nazar değmesin.
Üstün bir motor oldugunu neye göre karar verdin turboya göremi hacıma göremi ?
individual
23-02-2015, 14:27
Üstün bir motor oldugunu neye göre karar verdin turboya göremi hacıma göremi ?
1.6THP'den turbo değiştik'den sonra alınan güçler ve 1.4TSI'dan sonrasında alınan güçler ortada.
VAG'dan zaten 1.4 Turbo Supercharge bırakıp. Sadece 1.8Turbo motor'a geçiş yaptı.
1.6 - 1.8 cc düşük hacimli motorlarda sadece turbo olan motorlar daha çok cevap veriyor.
Ben turbosu'da değişmiş 1.4TSI 280HP,300HP, üstü görmedim.
Ki cupra 280HP yada üstü olsaydı DS3'ü geçerdi.
280 hp veya ustu cupraniz varsa getirin hemen deniyelim ds3 le
sizce bu denenen arac kac hp idi???
onursoytam
23-02-2015, 14:49
başkan senin süren ne durumda 1 bar da
mami_makinen
23-02-2015, 14:53
Eğerki 300 bg ve üzeri cupra var ise onunlada deneyelim
Selcuk_RoL
23-02-2015, 14:54
Ya hersey bitti simdi yok kornaydi yok 1.2.3 tu bumu kaldi ya arada bi otobus fark var oda mami abi ilk kez vites atamamis yani kiniyorum bu arada kesiciler fln:) yani ona ragmen o kadar fark bir daha denenir bu sefer cupra bassin mami abi sonra bassin 280 e kadar yine bi otobus net olur bosa kurek cekmeye gerek yok
bu golf rappid mi? rapid mi? yoksa rabit mi?
Şuna açıklık getirsek önce :)
Ya hersey bitti simdi yok kornaydi yok 1.2.3 tu bumu kaldi ya arada bi otobus fark var oda mami abi ilk kez vites atamamis yani kiniyorum bu arada kesiciler fln:) yani ona ragmen o kadar fark bir daha denenir bu sefer cupra bassin mami abi sonra bassin 280 e kadar yine bi otobus net olur bosa kurek cekmeye gerek yok
1 otobus iyimser rakam kanka vites atamamasi keremin ahi tuttu kanka gecen konuda Mami abi yazdi ya :D
Tholl-ga
23-02-2015, 15:10
bu golf rappid mi? rapid mi? yoksa rabit mi?
Şuna açıklık getirsek önce :)
Rabbit .
başkan senin süren ne durumda 1 bar da
Valla hic olcemedim cakmaklik taktirdigimmilk gun olcucem :) ama sole soliyebilirim 8 saniyelerde kosuyorum 9 degil yani eminim :)
mami_makinen
23-02-2015, 15:13
Valla hic olcemedim cakmaklik taktirdigimmilk gun olcucem :) ama sole soliyebilirim 8 saniyelerde kosuyorum 9 degil yani eminim :)
Şimdilik 8 basınç açıldıktan sonra 7 ve daha düşük çıkar
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTABF7n4_cAv-RCP41xbh7bVfp0cGv4JBWrdMepu5gHxhFUixix3g
Tholl-ga
23-02-2015, 15:25
http://u1312.hizliresim.com/1j/y/w1qd0.jpg
zevkli denemeler olmuş. araçlara maşallah.rabbit ile ds3te deneseydi keşke
serkanAYB
23-02-2015, 15:54
Mamİ abİ 3 tekİ kesİcİ Şovunda mÜzİĞe ayri bİr zevk katmiŞ sikarim dİyosun :) maŞalla Çok gÜzel doktorun elİne senİn bİleĞİne saĞlik
Ya abi sen olunca izlemeside ayri keyif oluyor ds3 ciddi hizli
mami abi ozgun bulusmasi zaten farkli bisey olmasi zor
bu arada okan sen en issin oyle nasil bir makinedir o bayildim :)
Deneyen araçlara maşşallah ds3 7.5 koşuyor diyorsunuz 100-200 cupra 9.5 aradaki mesafe daha fazla olması ?????
Mehmetmert
23-02-2015, 16:25
Guzel deneme olmus,zaten sonuc beklendik birseydi :) Herkesin ayagina saglik...
Deneyen araçlara maşşallah ds3 7.5 koşuyor diyorsunuz 100-200 cupra 9.5 aradaki mesafe daha fazla olması ?????
Hiz zaman grafigi cizip,altindaki alan toplam alinan yolu gosterir.
-7.5 saniye 100-200 kosan bir araba 375metrede bu sureyi tamamlar
-9.5 saniye 100-200 kosan bir araba 475metrede bu sureyi tamamlar.
*Aradaki fark 100metre,ortalama bir araba 4-5 metre araliginda dersek 20-25 boy arasi yapar.
*iki direk arasi 50 metre dersek,100-200 hiz araliginda 2 direk fark olur...
Tabi yazdigim farklar sadece 100-200 icin gecerli,100-250...vs hizlarda daha fazla olucaktir.Fazla birsey aramaya gerek yok surelere gore sure zaten ortada :)
*Aradaki fark 100metre,ortalama bir araba 4-5 metre araliginda dersek 20-25 boy arasi yapar.
Tabi yazdigim farklar sadece 100-200 icin gecerli,100-250...vs hizlarda daha fazla olucaktir.Fazla birsey aramaya gerek yok surelere gore sure zaten ortada :)
Ben daha fazla gecer diye tahmin ediyordum....
Mehmetmert
23-02-2015, 16:32
Ben daha fazla gecer diye tahmin ediyordum....
Bende :) goremeyiz kamerada saniyordum ama 2 sn falan gozuktu :)
biri 200 ken dieri olmaz ona göre hespalamak lazım ikisidde 400 metrede kaç km ye geldiği önemli hatta söle diim yavas arac 200 e geldiği metrede dierikaç km ye cıkmış olduğu önemli buna baz alınarak 100-200 arası 500 metredeiken dier hızlı arcın 500 metrede yaptığı km ye bakmanız lazım
458 Italia nın stock 100-200 süresi de 7.5 sn civarı
Ds3 için bahsedilen hızı burdan anlayabilirsiniz
Ciddi hızlı arabalar herkesin emeğine sağlık cupra da video ya göre gayet iyi gitmiş hani kaybolma durumu söz konusu değil
Çünkü dediğim gibi ufak hata ile saniyede 5-10 boy fark atılır..
Kazasız belasız.
Mehmetmert
23-02-2015, 16:52
biri 200 ken dieri olmaz ona göre hespalamak lazım ikisidde 400 metrede kaç km ye geldiği önemli hatta söle diim yavas arac 200 e geldiği metrede dierikaç km ye cıkmış olduğu önemli buna baz alınarak 100-200 arası 500 metredeiken dier hızlı arcın 500 metrede yaptığı km ye bakmanız lazım
Tabiki oyle,zaten altina dip not dustum hizlar arttikca yazdigim farklarda articaktir.Benim yazdigim sadece 100-200 suresine gore,cupra 200 dediginde ds3 kim bilir kac km/h hizda olucaktir buda farki artirir tabii.Ayni seyden bahsetmek istedim ama yanlislikta olmus olabilir
Levent Y.
23-02-2015, 17:07
Hic bi zaman bu sekilde hizlanma hesabi yapamazsin. Yol uzerinde ruzgar bi bolumde arkandan eser sureni etkiler. Egim 100-150 arasi daha azdir 150-200 arasi daha fazladir sureni etkiler. Bi aracin 100-150 si daha iyidir digerinin ise 150-200 u yine sureyi etkiler. Biri 100-200 u 3 vites atarak olcuyodur vitesi iyi atamaz suresi geriler fakat metre olarak cok fark etmez. Senin bu yukardaki hesabina gore arabanin 100 den 200 e hep ayni oranda hizlanmasi gerekir. Bu saydigim sebeplerden dolayi dbn ler hep farklilik gosterir. O yuzden kafadan yapilan hesaplar dbn de asla tutmaz... Bu arada 458 italianin stock suresi 6.5 sec civari 7.5 degil.
Denemeye gelicek olursak; Mami abi tebrikler hizli arabayi hizli surebilmekte onemli video bunun guzel bi ornegi olmus.. DS3 bariz sekilde hizli yanliz cuprada setup ina gore bence basarili gitmis hybrid yerine 28 tarzi bi turbo ile daha da hizlanir.
onursoytam
23-02-2015, 17:14
genelde kafadan yapılan hesabın roll de 2 araç yanyana geldiğinde hesaplanan farkın ortama yarısı ile sonuçlanır :)
onursoytam
23-02-2015, 17:18
1.araç 100/200 bandına 375 metrede ulaşıyorsa
2.araç 100/200 bandına 475 metrede ulaşıyorsa aradaki fark 100 metre ise bu işlem yarı yarıya düşüyor buda levent in dediği gibi 100/150 arası ve 150/200 bandın aynı serilikte olmamasıdır.
Hız zaman grafiği hesabı bu şekilde yapılmaz.
laa sanki DS3 te gt var ya :)vf35 lan altı ustu 46 mm turbo
Mehmetmert
23-02-2015, 17:51
Beyler/abiler/arkdaslar
Surelere gore ortalama birsey yazdim,ikiside ayni ortamda ayni sekilde olculmus gibi.
Ayni araba ayni yerde,ayni sicaklikta bile ayni sureyi birebir cikaramazken benim yazdigim ortalama bir hesabi neden bu kadar abartiyorsunuz
+,- 20 30 metre olsa ne olcak sadece saniye farkini soylemek icin yazdim
Dedigim kesin dogrudur demiyorum,videodaki farktta kesinlikle yazdigim gibidir demiyorum,siz bilmiyorsunuz ben biliyorumda demiyorum.Saniye farkinin nasil metreye dondugunu soylemek uzere ilkokul seviyesindeki fizik kuralini soyledim.
Ruzgar,vites,sicaklik,kutle,egim...vs sayarsak isin icinden cikilmaz.Zaten saysam hesaplayamam bile,kimsede hesaplayamaz.Neyse uzatmaya gerek yok ortalama birseyler yazdim
Masallah Kelim. Emekleriniz yagli olsun.
Eray Yümsel
23-02-2015, 18:21
Maşallah maşallah :)
63owen63
23-02-2015, 18:35
cupra nın turbo ne ? big turbo yazılmış ? pal mi büyük sadece ?
Ds3' bekledigimden çok hızlı, daha dün muhabbeti geçmişken, çok iyi örnek oldu hızlılıgını görmem açısından :)
speed_emre
23-02-2015, 18:41
458 Italia nın stock 100-200 süresi de 7.5 sn civarı
Ds3 için bahsedilen hızı burdan anlayabilirsiniz
Ciddi hızlı arabalar herkesin emeğine sağlık cupra da video ya göre gayet iyi gitmiş hani kaybolma durumu söz konusu değil
Çünkü dediğim gibi ufak hata ile saniyede 5-10 boy fark atılır..
Kazasız belasız.
evren abi italya stokta 6.8 sn koşuyor :)
salih_560
23-02-2015, 18:47
Deniyen araçlara maşallah elinize ayagınıza sağlık ...
Selamin aleykum cumleten herkese batmanin yeni sahibibenim arkadasim sagda solda atar yapiyo demissin. Kime ne demisim bilmiyorum ne araci cikarttim ne bi ortama gittim. Laf olsun die konusuyosun ben bu gune kadar kimseye atar yapmadim yanlis anlamissindir diyorum insanlari polemik icine cekmeye calismayalim tesekkurler
İlk defa müslüm babalı bir roll videosu izledim, ki en sevdiğim parçasıdır "sende kalmış" . Bu açıdan bile ilklerin adamısın abi:) . Allah kaza bela göstermesin.
ecnebi ülkelerindeki gibi bi rolling olmuş :D van tuuu triii :D
maşallah deneyen araçlara kazasız belasız olması en güzeli
muhammet yilmaz
23-02-2015, 21:27
Maşallah güzel denemeler olmuş . Rabbit le ds3 ün denemeleride zevkli olur diye düşünyorum .
Maşallah güzel denemeler olmuş . Rabbit le ds3 ün denemeleride zevkli olur diye düşünyorum .
denenmişi var ama bizim aramızda :)
mami_makinen
23-02-2015, 21:58
Denedik çok zevkli oldu
Karsilikli zevk aldik abi :)
denenmişi var ama bizim aramızda :)
Bende biliyom 50 tl ye anlatırım oda mamiyle bizim aramızda :)
Mami abi hem Adam'ı geçiyorsun hem dertleniyosunnn şarkı iyimişş:)
mami_makinen
23-02-2015, 23:38
Bu iyiydi :)))))
///Mdrive
24-02-2015, 00:57
Geçilesim geldi mami abi, ama 260 da basmamız lazım afr orada düzeliyor :p :D
Maşallah abi Rabbim emeklerinin karşılığını almayı daim etsin, ds3 çok güzel yürüyor.
Müslüm baba eşliğinde rollde iyiymiş maşallah deneyen araçlara..
sinansimbil
24-02-2015, 10:25
Denedik çok zevkli oldu
Bu iyiydi :)))))
ne ayaksınız lan sizz :D:D:D:D
kocaman maşallah allah nazarlardan saklasın tüm araçları...
orhan_guney
24-02-2015, 10:30
Deneyen araçlara Maşallah sonuç belliydi daha öncesi, Ds3 Maşallah, darısı başımıza, Okan rabbit fena gidiyor dahada iyi gidecek inşallah methanol ve basınç acdıkdan sonra :)
Rabbit .
hiç bir şekilde gol olmamış :D
iki tarafada Maşallah çekiyorum ben konuya fransızım ama sanki başka konuda cupra geçilmez denen cupramı bu ?
BlackGetz
24-02-2015, 15:40
Baba gerekeni söylemiş ''Düşünmeden Karar Verme Boşuna'' ;)
Masallah mami abii burdan kendi kendine kıstas yapanlara söylüyorm ds3 kıstas yapılck araba deil gerckten 2 hafta önce bizzat bana kanıtladı
kelalper
25-02-2015, 09:29
kasatura mami. Neye binse koşuyo maşallah. Cupra da fena değil ama sonuç daha önceden belliydi o yüzden soyunup gelmiş denemeye.
mami_makinen
25-02-2015, 10:39
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
H22Power
25-02-2015, 11:13
Mami abi unuttun bizi görüşemiyoruz ds nin haberleri geliyor ellerine sağlık
iki aracada maşallah nazar değmesin..ama ds3 ayrı maşallah guzel ve hızlı
alper1001
25-02-2015, 18:15
ds3 ü yapanada sürenede maşallah, gkl yi bildiğim için, ds3 ün ciddiyetini tahmin edebiliyorum. İlişkiler düzelmesi de çok güzel, nice denemelere inşallah
Maşllah ds3 yine çok güzel yürümüş. allah kaza bela vermesin
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Masallah abi herzamanki gbi formdasin eline bilegine saglik👍👍
hikmetcubukcu01
27-02-2015, 07:51
mami abi sonra diyorsun ki olum sen manyakmisin taaa bodrum dan istanbula roll yapmaya geliyosun diyosun.veriyon atardamardan narkozu sonra dur durabilirsen buralarda....ds3 le siz nelere imza attiniz boyle.özgun ve mami abinin emeklerine saglik.supersiniz.deneyen araclara da kocaman massallah