Orijinalini görmek için tıklayınız : Plasti Dip ile Jant Boyama hk.
Leader01
24-02-2015, 01:51
Merhaba arkadaşlar,
Aracım füme civic fd6, jantları parlak gunmetal rengine boyamayı düşünüyorum plasti dip ile araştırdım ancak kesin bilgi bulamadım, 4 jantı kaplamam için ortalama ne kadar gider 400 ml sanırım şişesi kaç şişe gider ?
Merhaba;
Tago nickli abicim bu işle ilgileniyor. Kendisi 1 kutunun benim jantlara yeteceğini iletmişti. (benim jantlar 13 :) )
Sizin işi 2 kutu çözer bence
benim bi arkadaş canı sıkıldıkça renk değiştiriyor, 3 kutunun rahat yettiğini söylemişti
flexamin
24-02-2015, 10:20
15 inch için 2 şer kat için 1 kutu yetmişti. ama 17 inç için 2 kutu yetti (3 kutu olsaydı daha iyi olurdu)
VteC_MaNiaC
24-02-2015, 12:20
valla boyamasına boyanıyor.. velhasıl kelam bence balata tozu, sıcaklık ve kir bir araya gelince jantlarda çok effektif olmadığını düşünmekteyim.. ama çok pratik ve başarılı bir uygulama
Merhaba arkadaşlar,
Aracım füme civic fd6, jantları parlak gunmetal rengine boyamayı düşünüyorum plasti dip ile araştırdım ancak kesin bilgi bulamadım, 4 jantı kaplamam için ortalama ne kadar gider 400 ml sanırım şişesi kaç şişe gider ?
Leader01 kardeşim direkt seni Plasti Dip Adana bayimize yönlendiriyorum. Bizler ile iletişime geçtiğini belirtirseniz ne isterseniz yaparlar. Oldukça profesyonel çalışan bir bayimiz.