Orijinalini görmek için tıklayınız : Dubai Polis / Günlük Yaşam
Ne güzel hayat :)
https://www.youtube.com/watch?v=JUlbcuy1ao0https://www.youtube.com/watch?v=wzNSypAzg8o
exclusive
24-02-2015, 17:46
iyimiş polislerin işi iş valla :D
onursumer
24-02-2015, 17:57
dubaide polis olmak varmış :D
bizimkiler de burada Doblo , Connect ile takılsınlar :D
Ali Özdoğan
24-02-2015, 18:52
Ücretsiz mesai yaparım
ismailozkan_01
24-02-2015, 19:08
dubaiye tayin mi istesem :D
Vardır bunun bişeyi ya hepsi böyle değildir heralde :D adam 7/24 sürünce sıkılır :D iyice gömdüm adamları hahhah
coolvtec
24-02-2015, 19:27
F & F 9 Dubai olmuş bu.
Moralim sinirlendi yarıda bıraktım uzun videoyu. :mad:
reklam amaçlı ya lansman gibi birşey :D
bizimkiler de burada Doblo , Connect ile takılsınlar :D
Bizimkiler Doblo Connect ile park sis gezip piyasa yaparken bu supersportları verseler neler olur kimbilir
Bizimkiler Doblo Connect ile park sis gezip piyasa yaparken bu supersportları verseler neler olur kimbilir
Al kardeşim bak burada mini ile en başta geçeni izle :)
https://m.youtube.com/watch?v=_coX-uOoAWk
Pardon , kardeşim demişim abi diceğime :)) sorry :)))
turbo&quattro
24-02-2015, 22:37
Bizim sehrin otoban polis araclari charger hemi olmus gecen gordum gurul gurul geziyorlardi :D
meLaNchoLic
24-02-2015, 22:59
Bizim sehrin otoban polis araclari charger hemi olmus gecen gordum gurul gurul geziyorlardi :D
benide götür abi o şehire :D
nfs traileri sandım şerefsizim :D
CasabLanca
25-02-2015, 00:05
bizim burda da polisler şahinle kavşakta sıfır çizen adama toros ekip arabasından şerefsiz diye anons yapsın :hehe:
mert_can 41
25-02-2015, 02:00
orda kovalamacanın da tadı olmaz ki be bir ihtimal şanslı bir suçluya denk gelirse benzinleri biter :hehe:
ÖmerF.Bayar
25-02-2015, 06:23
Klasik Dubai, ben burda yasiyorum biraz anlatayim size,
Bu Polis arabalari sadece turistlerin surekli gittigi yerlerde park halinde duruyorlar, yolda sadece vardiya degisiminde denk gelirsiniz o kadar, o zamanda polis gibi degil normal vatandas gibi davraniyorlar, hatta bikeresinde polisin gt-r ina atar yapmisligim var ki burada kurallar cok agir,
Luks araba ve oldugu dogrudur fakat baskada bisey yok, zenginliginden cok fakirligi var memleketin, dikkat ettiyseniz her tanitimda 3 bilemedin en fazla 5 farkli gosterecek hatta gidilecek yeri var, gece hayatini sevmiyorsaniz dubai tatili 4 5 gundur fazlasi inanilmaz *****i gelir,
Benim yazdiklarimdan burayi sevmedigim anlasilmasin, gayet yasanasi guzel biryer, yeterli gelir varsa ozellikle cokda zevk alinir ki bu dunyanin her yerinde ayni,
Otoyollar cok guzel, ama max 500mt de bir radar var ve kurallar cok kati, dolayisiyla herkez kurallara uyuyor, sehir icinde 120yi gecen goremezsiniz, sehirler arasi 140, ss car falan farketmiyor herkezi uzebilecek kadar agir cunku cezalar,
Telefonunuzu veya cuzdaninizi yolda birakin yada unutun saatler sonra geri alabilirsniz, en yakin kayip-bulundu ofisine birakilmistir ki benim enn cok sevdigim yani budur dubainin,
Kavga gurultu hic olmaz, buda cok onemli, insanlar birbirine saygili bazi alkolu fazla kaciran avrupalilar haric,
Alkol satisi yasak, likor shop yok, sadece ve sadece otellerdeki bar yada clublerde alkol satisi yapilabiliyor yada baska bir emirlige giderek alabilirsiniz,
Benzin cok ucuz bize gore tabiki ama benzinci cok az, surekli benzin kuyrugu oluyor delirtiyor bildiginiz,
Daha cok eklerim sormak istediginiz olursa, bu postuda bilgi amacli yazdim, reklam yapmayi buranin yuzde 20si kadar bilsek turist oranimiz yuzde 200 artar, takdiri hak ediyorlar bu konuda :)