Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 328i "Mojavebraun Metallic"
Merhabalar :) yaklaşık 5-6 aydır ciddi emek ve zaman harcadığım, çok severek aldığım e36mın yakın zamanda ayrılabilecek olmamıza rağmen konusunu açmak istedim. İnş. kalırda gelişmeleri buradan paylaşırım.
Kısaca anlatmak gerekirse 328i individual mojavebraun renge, yeterli donanıma sahip sedan bir e36 kendisi. :)
Bu renk fazla çıkmamış sanırım nette yaptığım araştırmalarda örneğine fazla rastlamadım. Aldığım tepkilerde bu yönde.
Henüz istediğim kondisyona getiremedim ama aceleyle çektiğim birkaç foto.sunu eklemek istedim.
http://i.imgur.com/DsTLQRO.jpg
http://i.imgur.com/5QhqieV.jpg
http://i.imgur.com/fC0msLt.jpg
http://i.imgur.com/XH6vbJK.jpg
http://i.imgur.com/tRkMym2.jpg
http://i.imgur.com/oaFH74u.jpg
http://i.imgur.com/rYGypBC.jpg
maşallah gerçekten güzel bi e36
speed_emre
25-02-2015, 12:01
maşallah çok güzelmiş manuel olsaymış tadından yenmezmiş :) kazasız belasız...
Renk enfesmiş,manuel olsa gerçekten güzel olurmuş :)
çok beğendim kazasız belasız..
chatlaxs
25-02-2015, 12:42
cincik gibi maşallah :)
AyrtonSenna
25-02-2015, 12:48
maşallah çok güzel duruşu var çok diri allah kaza bela vermesin
kalipson
25-02-2015, 12:54
Renk harika :)
iç ve dış renk kombinleri şahane. Ama aracın hep temiz olması lazım.
rebeloghy
25-02-2015, 12:57
Allahım rengin güzelliğine bak. Kazasız belasız maşallah
Tek kelimeyle maşallah. Lastik yanakları biraz daha küçük olsa hoş durur
maşallah gerçekten güzel bi e36
Teşekkürler :)
maşallah çok güzelmiş manuel olsaymış tadından yenmezmiş :) kazasız belasız...
Renk enfesmiş,manuel olsa gerçekten güzel olurmuş :)
Teşekkür ederim .Manuel olabilir problem değil, şanzımanım serviste bekliyo :)
çok beğendim kazasız belasız..
cincik gibi maşallah :)
maşallah çok güzel duruşu var çok diri allah kaza bela vermesin
Renk harika :)
Çok teşekkür ederim :)
iç ve dış renk kombinleri şahane. Ama aracın hep temiz olması lazım.
Teşekkür ederim. Temiz tutmaya çalışıyorum zaten biz arabaya değil araba bize biniyo :)
Allahım rengin güzelliğine bak. Kazasız belasız maşallah
Teşekkür ederim. :)
Tek kelimeyle maşallah. Lastik yanakları biraz daha küçük olsa hoş durur
Teşekkürler ön arka 45 yanak yanlış tercih yapılmış önleri 40 yanağa çevirmek lazım.
131mirafiori
25-02-2015, 13:48
Gerçekten çok güzel bir e36 maşallah :)
maşallah azımın suyu aktı resmen...
masallah bide manuel olaymış... tadından yenmezmiş.
by_hayali
25-02-2015, 14:27
maşallah ender rastlanan bir renge sahip gerçekten güzel bir e36 keşke coupe olsaymış :)
Su aracı manuele cevirmeyin orjinal kalsın elinizde kalıcaksa tek temennim budur , iyi günlerde kullanın.
Masallah baris abi kusursuz darisi bizim basimiza :)
dj ugurcan
25-02-2015, 14:54
renk efsane. duruş harika. manuel ve o direksiyon olmasaymış çok çok daha iyi olacakmış. kazasız belasız maşallah.
Gerçekten çok güzel bir e36 maşallah :)
maşallah azımın suyu aktı resmen...
masallah bide manuel olaymış... tadından yenmezmiş.
maşallah ender rastlanan bir renge sahip gerçekten güzel bir e36 keşke coupe olsaymış :)
Teşekkürler arkadaşlar :)
Su aracı manuele cevirmeyin orjinal kalsın elinizde kalıcaksa tek temennim budur , iyi günlerde kullanın.
Şanzıman ve başka marka motor koyulmadığı sürece bence orjinallık kıstası değil, duruma göre bakıcaz artık. Teşekkür ederim
Masallah baris abi kusursuz darisi bizim basimiza :)
Kardeşim saol eksik olma :) alalım bi e36 sana da inş.
renk efsane. duruş harika. manuel ve o direksiyon olmasaymış çok çok daha iyi olacakmış. kazasız belasız maşallah.
allah razı olsun tüm iyi dileklerini yazan arkadaşlardan :)
barakuda26
25-02-2015, 15:44
Bugüne kadar böyle temiz gelebilmiş gördüğüm ender E36'lardan kendisi duruşuyla rengiyle, satma düşünceniz var sanırım, düşündüğünüz rakam nedir acaba? Sadece meraktan soruyorum :)
63owen63
25-02-2015, 15:47
Daha nereye getirecektin merak ettim, bebek gibi, maşallah.
CasabLanca
25-02-2015, 20:18
Allah kaza bela vermesin süper kondisyonda duruyor, bu güzelliğin kilometresi nedir?
aykutsafakyaman
25-02-2015, 21:21
Renk tonu çok iyi keşke manuel olsaymis :)
renk donanım hepsi enfes valla bayıldım . maşallah
herşeyiyle mükemmel maşallahı var. renk gerçekten çok hoş duruyor.
maşallah araca gerçekten muhteşem.Allah nazardan saklasın.Huzur otomatikte.
maşallah kazasız belasız
Teşekkür ederim :)
Bugüne kadar böyle temiz gelebilmiş gördüğüm ender E36'lardan kendisi duruşuyla rengiyle, satma düşünceniz var sanırım, düşündüğünüz rakam nedir acaba? Sadece meraktan soruyorum :)
Teşekkür ederim hala güzel e36 lar var etrafta, bilinçli kullanıcılar olduğu sürecede olucaktır inş. :) İlanda detayları yazdım bu arada.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e36-328i-individual-mojavebraun-202087791/detay/
Daha nereye getirecektin merak ettim, bebek gibi, maşallah.
Ufak tefek işleri kaldı zaman bulabilirsem onları halledicem inş.Teşekkür ederim :)
Allah kaza bela vermesin süper kondisyonda duruyor, bu güzelliğin kilometresi nedir?
Amin cümlemize, altyapısı vardı sadece ortaya çıkardık. :) km151k civarlarında şuanda
Renk tonu çok iyi keşke manuel olsaymis :)
renk donanım hepsi enfes valla bayıldım . maşallah
Maşallah,özel bir e36..
herşeyiyle mükemmel maşallahı var. renk gerçekten çok hoş duruyor.
maşallah araca gerçekten muhteşem.Allah nazardan saklasın.Huzur otomatikte.
Teşekkür ederim eksik olmayın :)
Maşallah maşallah güzel araç :)
Abi Allah kaza bela vermesin rengine maşallah :)
herkesin dediği gibi "renk mükemmel" cidden baktıkça bakası geliyor insanın :)
maşaallah :)
Nazar degmesin cok guzel..MASALLAH
Maşallah maşallah güzel araç :)
Abi Allah kaza bela vermesin rengine maşallah :)
saol kardeşim eksik olma :)
herkesin dediği gibi "renk mükemmel" cidden baktıkça bakası geliyor insanın :)
maşaallah :)
hehe teşekkür ederim renk güzel yoksa araba tırt :)
Nazar degmesin cok guzel..MASALLAH
Saol abim teşekkür ederim :)
Bu arabayi satarsan hayatinin hatasini yaparsin ben sana diyim :) gordugum en guzel e36 bu lastik yanaklari hariç :D
Maşşallah kem gözlere şiş çok yakışıklı ihtiyar delikanlı. Fakat naçizane fikrimi söylemek isterim. Arac otomatik kalsın. Otomatik sanzuman e36 araçlarında motor ömrünü bitirmedigi bilinen bir şey. Sebebi düzgün insanların kullanması ve zorlanmamis olması. Orjinal gibisi yok. Kimbilir belkide bi gün ben alırım sizden bunu.. Gule gule kullanın.
Maaşallah, rengi de kondisyonu da harikaa...
Keşke benim de ....... :D :D
http://i.ytimg.com/vi/uaXs4pMCGXM/hqdefault.jpg
Biz devamli gorusuyoruz arabayi da canli goruyoruz ama burdan da yaziyim :) Allah kaza bela vermesin. Araba zaten guzeldi daha da guzel oldu sayende. Hayirlisi neyse o olsun tabi de satilmazsa daha da guzel olacagi kesin. Herkesin zevkleri farklidir ve memlekette duzgun arabanin ne kadar az kaldigi bellidir. O yuzden keske manuel olsaymis coupe olsaymis demenin bir anlami yok bence. Manuele cevirmek 1 gunluk iş. Sanzuman da dukkanda duruyor barışın da dedigi gibi.
onursumer
26-02-2015, 22:16
ilanıda gorunce kaşıntı tuttu ilk defa bi e36 ya evet bunu alabilirim sanırım dedim :D
maşallah zaten yapıcak hiçbirşey yok bu şekilde orjinal kalması yeterli
onurdestan
26-02-2015, 22:25
artık otomatik araba görünce mutlu oluyorum manuellerin manuel diye neler çektiği ortada inşallah satılmaz :D almayın araba çöp dicem soran olursa neden derlerse recaro yok dicem araba otomatik dicem :D şunu e36 cılar yakından görsün bi kaporta boyanın nasıl olması gerektiğinin belgesi bu araba.
Bu arabayi satarsan hayatinin hatasini yaparsin ben sana diyim :) gordugum en guzel e36 bu lastik yanaklari hariç :D
Teşekkür ederim. :)Her şeyin hayırlısı ev almak için satıyorum, saklamak için almıştım aslında.
Maşşallah kem gözlere şiş çok yakışıklı ihtiyar delikanlı. Fakat naçizane fikrimi söylemek isterim. Arac otomatik kalsın. Otomatik sanzuman e36 araçlarında motor ömrünü bitirmedigi bilinen bir şey. Sebebi düzgün insanların kullanması ve zorlanmamis olması. Orjinal gibisi yok. Kimbilir belkide bi gün ben alırım sizden bunu.. Gule gule kullanın.
Teşekkür ederim. Otomatik olması geçmişi için avantaj sayılabilir ama bilinçlsiz kullanıcı onuda üzerdi emin olun. Ben aracı manuele de çevirsem orjinalliğinden ve özelliğinden bir şey kaybetmez en azından benim için :)
Maaşallah, rengi de kondisyonu da harikaa...
Keşke benim de ....... :D :D
http://i.ytimg.com/vi/uaXs4pMCGXM/hqdefault.jpg
hehe inş. diyelim :)
Biz devamli gorusuyoruz arabayi da canli goruyoruz ama burdan da yaziyim :) Allah kaza bela vermesin. Araba zaten guzeldi daha da guzel oldu sayende. Hayirlisi neyse o olsun tabi de satilmazsa daha da guzel olacagi kesin. Herkesin zevkleri farklidir ve memlekette duzgun arabanin ne kadar az kaldigi bellidir. O yuzden keske manuel olsaymis coupe olsaymis demenin bir anlami yok bence. Manuele cevirmek 1 gunluk iş. Sanzuman da dukkanda duruyor barışın da dedigi gibi.
Reyizin yazdıkları tercüman olmuş :) Tabi bir de işin Maslak BMW Teknik Servis yönü var saolsunlar kendi işleri olmayan işlerde bile koşturdular hallettiler özellikle Ekrem abi buraları okumaz ama allah razı olsun. Abi sen de her zaman yardımcı oldun teşekkür ederim :).
ilanıda gorunce kaşıntı tuttu ilk defa bi e36 ya evet bunu alabilirim sanırım dedim :D
maşallah zaten yapıcak hiçbirşey yok bu şekilde orjinal kalması yeterli
Ben alırken özel bir e36 olduğuna inandığım için ve para harcasamda değecek diyerek aldım inş. satılırsa değerini bilecek birisi alsın isterim. Böyle olumlu yorumlardan sonra satmama için farklı yollarda aramaya başladım işin açıkçası :)
artık otomatik araba görünce mutlu oluyorum manuellerin manuel diye neler çektiği ortada inşallah satılmaz :D almayın araba çöp dicem soran olursa neden derlerse recaro yok dicem araba otomatik dicem :D şunu e36 cılar yakından görsün bi kaporta boyanın nasıl olması gerektiğinin belgesi bu araba.
Aga inş. satılmaz diyip duruyosun öpücükle mi alıcaz biz evi :) Sen beğendiysen sorun yok maşallah iyi oldu :D
Maşallah fotoğraflardan bile kendini belli ediyor kazasız belasız :)
Ozan Özer
26-02-2015, 22:50
Maşallah;renk çok sıkıymış..
Güle güle orjinal şekilde kullanmanız dileğiyle..
Her zaman uğraşırız güzel insanlarin güzel arabalariyla ;)
Maşallah fotoğraflardan bile kendini belli ediyor kazasız belasız :)
Maşallah;renk çok sıkıymış..
Güle güle orjinal şekilde kullanmanız dileğiyle..
Orjinalliğinden şüpheniz olmasın ben de olduğu sürece orjinal olucaktır . :)
Her zaman uğraşırız güzel insanlarin güzel arabalariyla ;)
Eyv. abi duygularımız karşılıklı hehe eksik olma :)
koray ozan
27-02-2015, 16:33
maşallah, Allah kazasız belasız nazarsız kullanmayı nasip etsin
Draniela
27-02-2015, 17:12
baktıkça bakasım geliyor cidden maşallah
b.ustaoglu
27-02-2015, 17:20
resmen dibim düştü :) maşallah çok çok güzel...
kalipson
27-02-2015, 17:41
Bi arkadasim ariyordu sedan... bu kadar cikamaz ama dibin dibi fiyat almamiz mumkun mu?? :)
lethaldoze
27-02-2015, 17:51
Maşşallah gerçekten tansiyon yaptı bende. E36 hastası olan herkez aynı tepkiyi veriyrdur zaten :)
Moral bozacak derecede güzel :) Maşallah
maşallah, Allah kazasız belasız nazarsız kullanmayı nasip etsin
Teşekkürler cümlemize :)
baktıkça bakasım geliyor cidden maşallah
resmen dibim düştü :) maşallah çok çok güzel...
Bi arkadasim ariyordu sedan... bu kadar cikamaz ama dibin dibi fiyat almamiz mumkun mu?? :)
İlanda numaram yazıyor. Elimden geleni yaparım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e36-328i-individual-mojavebraun-202087791/detay/
Maşşallah gerçekten tansiyon yaptı bende. E36 hastası olan herkez aynı tepkiyi veriyrdur zaten :)
36 can yahu teşekkürler :)
deeperblack
27-02-2015, 18:59
Maşallah kardeşimin kayferengi bemmesine :) Canlısını göremedik ama fotolardan yetti.
O çek kontrol OK yazınca rahat uyunuyomu bro?
Maşallah kardeşimin kayferengi bemmesine :) Canlısını göremedik ama fotolardan yetti.
O çek kontrol OK yazınca rahat uyunuyomu bro?
ahuahauh abi kayferengi moda oldu ya boyattım kimse bilmiyo :D çek kontrol terapi gibi bir şey abi moralim bozuk olunca marş yapıyorum bakıyorum her şey yolunda iyiymiş diyorum kendi kendime :D
noelbaba
27-02-2015, 19:35
Oncelikle masallah ve hayirli satislar. Sormak istedigim bir soru var, ilan aciklamasinda sarj dinamosu tamir edildi demissiniz acaba ne olduda tamir ettirdiniz yani ne gibi sorunlar cikardi ? Cunku bendede bir sorun var acaba dinamodanmi diye merak ediyorum
maşallah çok çok iyi hayran kalmamak elde değil. :)
Oncelikle masallah ve hayirli satislar. Sormak istedigim bir soru var, ilan aciklamasinda sarj dinamosu tamir edildi demissiniz acaba ne olduda tamir ettirdiniz yani ne gibi sorunlar cikardi ? Cunku bendede bir sorun var acaba dinamodanmi diye merak ediyorum
Teşekkür ederim. Bakım ve onarım yapıldı kömürleri vs. değişti tamir dediğim.
maşallah çok çok iyi hayran kalmamak elde değil. :)
Maşallah renk güzelmiş cidden
Maşallah harika görünüyor.. Renk gerçekten efsane duruyor..
E.Bozoglu
28-02-2015, 11:18
Çok güzel herşeyiyle Barış abi Maşallah
sinanbaysal
28-02-2015, 16:42
Çok güzel maşallah kazasız belasız
Maşallah renk güzelmiş cidden
Maşallah harika görünüyor.. Renk gerçekten efsane duruyor..
Çok güzel herşeyiyle Barış abi Maşallah
Çok güzel maşallah kazasız belasız
Pek gormedigimiz bir renk ve diri duruşuyla oldukca güzel gorunuyor böyle araclari gordukce seviniyorum. Piyasada yaylari kesilip basilmis yuruyen macun e36 larin bol oldugu yerde dogal orjinal durusuyla nasilda dikkat cekiyor. Allah kaza bela vermesin.
Birde sorum olacak ilanda maslakda boyattigini yazmissin tavsiye edecegin isinin gercekten ustasi bir boyaci tavsiyen varmidir. Bendede mavi e36 var on iki camurluk kaput on arka tamponu boyatmak istiyorum renk farki olur diyede guvenemiyorum tanimadigim boyacilara ki tanidigimda yok :) tavsiyeyle gidicem bir yere artik
Pek gormedigimiz bir renk ve diri duruşuyla oldukca güzel gorunuyor böyle araclari gordukce seviniyorum. Piyasada yaylari kesilip basilmis yuruyen macun e36 larin bol oldugu yerde dogal orjinal durusuyla nasilda dikkat cekiyor. Allah kaza bela vermesin.
Birde sorum olacak ilanda maslakda boyattigini yazmissin tavsiye edecegin isinin gercekten ustasi bir boyaci tavsiyen varmidir. Bendede mavi e36 var on iki camurluk kaput on arka tamponu boyatmak istiyorum renk farki olur diyede guvenemiyorum tanimadigim boyacilara ki tanidigimda yok :) tavsiyeyle gidicem bir yere artik
Kiymetli olanın ne olduğunu bilenleri görünce de ben seviniyorum. :) Dediğiniz gibi e36ların nesli giderek tükeniyo. Yay kes,öne yan sanayi M tampon ok arabam süper :)
Ben Temelli serviste boyattım işçilikleri iyidir zaten burdan da bilenler vardır. Mekanik ustamın tavsiyesiyle oldu bizzat tanımıyorum ama tavsiye ederim. İşlem için tabi ustanın görmesi lazım burdan ne desek boş.
baskan satmasan mı bunu vaz mı gecsen :)
tam sana göre bu, farklı bi renk, 28 motor, ok gibi düzgün.. Maşallah
baskan satmasan mı bunu vaz mı gecsen :)
tam sana göre bu, farklı bi renk, 28 motor, ok gibi düzgün.. Maşallah
EK 320 nın günahına da bu girdi zaten :) almadan 1 sene araba aradım sende biliyosun ama bi yola girdik bakalım hayırlısı.
maşallah diye başlayım nazarım değmesin aracın içi özellikle hoşuma gitti bilinçli kullanıldığı belli oluyor. Professional rds dikkatimi cekti bulunmaz hint kumaşı diyebilirim. Uuzun süredir arıyorum temiz bulamadım bir türlü. Tekrar maşallah kazasız belasız..
maşallah diye başlayım nazarım değmesin aracın içi özellikle hoşuma gitti bilinçli kullanıldığı belli oluyor. Professional rds dikkatimi cekti bulunmaz hint kumaşı diyebilirim. Uuzun süredir arıyorum temiz bulamadım bir türlü. Tekrar maşallah kazasız belasız..
Teşekkür ederim kiymet bilen ellerde hiçbir araba bozulmuyo seninki de çok güzel bir e36 takip ediyorum :) Prof. üzerinde vardı aldığımda ve pek bulunmuyo dediğin gibi :)