PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik Parlatıcı Jel

MehmeT.
26-02-2015, 14:04
Herkese hayırlı günler dilerim, çoğu kişi tarafından övülen ve önerilen meguiars endurance lastik parlatıcı jelinden aldım.

İlk seferde şununla uyguladım lastiğe ; http://www.martiboya.com/files/Oto-Suengeri.jpg

Ama sonra çoğunu sürgen emince şuna geçtim belki bu olur diye, http://images.hepsiburada.net/assets/OA/200/OA_3976422.jpg

Ama bu da emiyor sanki jeli tam uygulayamıyorum ziyan oluyor :)

Sizin önerileriniz nelerdir yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Yani lastiğe nasıl bir malzemeyle sürebilirim tam verim almak için ?

devil_berk22
26-02-2015, 19:34
ben ayakkabı sungerıyle suruyorum

Eren G.
26-02-2015, 19:36
Aliexpressden alabiliyorsan 10-15 tanesi 2-4 dolar olan sungerlerden al. Cok ince olduklarinfsn urunu zaten az emiyorlar. Arti sungerle uygulamadan once. Sungeri suya tutup sonra biraz sikip urunu uygularsan urunu daha da az emer.

Edit: ha en iyisi bence sarp al jelle ugasicaksan bari sarp uygula bol bol daha iyi. Ama endurance aliyorsan aerosol sprey olanini alirsan cok daha kolay uygularsin aklinda olsun.

MehmeT.
27-02-2015, 12:24
Teşekkürler bugün marketten ayakkabı süngeri aldım kutulu olanlardan, http://i.ytimg.com/vi/qOmail_rxIY/hqdefault.jpg

şu adamın sürdüğünün meguiars olmayanından :D Kullandım güzel geldi komple lastiğe rahat uygulayabiliyorum, öbür türlü yuvarlak süngerler pek randıman vermiyor sanki.. Spreyi de vardı alırken ama jel daha uzun ömürlü olduğu için jel tercih ettim sanki sprey çok çabuk bitecekmiş gibi geliyor :)

XoR
27-02-2015, 12:27
Ben bununla sürüyorum.

Tavsiyem süngeri güneşte bırak içindeki ayakkabı cilası kurusun. Saklama kabınıda güzelce yıka ve ciladan arındır. Kuruduğu zaman jeli emmiyor :)

http://www.marketimyilmazlar.com/image/cache/data/diger/ayakkabi/Bu1951-1-500x500.jpg

Sezgin
27-02-2015, 12:36
havalar ısınmaya başlıyor, haftada ortalama 2-3 kez araba yıkatan bırıyım. bu yuzden çok pahalı olmayan omru de cok uzun olmayan f/p iyi olan parlatıcı tavsıyelerınızı alabılırmıyım ?

Berkan
27-02-2015, 12:39
havalar ısınmaya başlıyor, haftada ortalama 2-3 kez araba yıkatan bırıyım. bu yuzden çok pahalı olmayan omru de cok uzun olmayan f/p iyi olan parlatıcı tavsıyelerınızı alabılırmıyım ?

hakkıyla ilk uygulamasını yapıcaksan ısıtarak (2.3 kat atarak yani sonra üstten gecerek ömrü uzatırsın zaten) gyeon'unu al. yok ilk sefer ugrasamam dersen sonaxınki gayet başaralı ve meg.den daha uzun ömürlü bence

XoR
27-02-2015, 12:46
Meg Endurance'ın kokusu efsane buarada :D ben arada çay tabağına döküp odada tutuyorum 1-2 gün :)

fussy
27-02-2015, 13:07

Sarp jel f/p ürünüdür. Tavsiye ederim

Sezgin
27-02-2015, 15:34
hakkıyla ilk uygulamasını yapıcaksan ısıtarak (2.3 kat atarak yani sonra üstten gecerek ömrü uzatırsın zaten) gyeon'unu al. yok ilk sefer ugrasamam dersen sonaxınki gayet başaralı ve meg.den daha uzun ömürlü bence

ya ben forumda samet dıye bır arkadaştan alıyordum doldurma, 10 lıraya. 500 ml falandı sprey seklınde cok ıyıdı. yıne o model no name de olur bısıler bakıyorum. Sonaxın jellerı falan gereksız pahalı. Ben hergun camurun da suyunda ıcıne gırer cıkarım, arabayı yenı yıkattım surası ıslakmıs kenardan geceyım demem :D Oyuzden pahalı bısı alıp hergun atıp 1 hafta da bıtırmemın bır anlamı yok :D

Sezgin
27-02-2015, 15:36
Sarp jel f/p ürünüdür. Tavsiye ederim

istanbulda bulabileceğimiz bir yer var mı ki ? Fiyatları uygun anladıgım kadarıyla. 5 Litresi bile varmış :D

exvitermini
27-02-2015, 17:07
sarp ı cok aradım cok alakasız bi benzinlikte buldum :).güzel ürün en az 3 gün parlak kalıyor lastikler.

ÜSTÜNERC
27-02-2015, 21:26
meguiars lastik parlatıcısı kıvamında,parlaklıgı gercekten mükemmel olan ve su değmediği sürece 1 hafta cok rahat lastikte kalan bir ürün buldum.Deri vinil torpido parlatıcısı denıyor ismi armafol.Parlaklık olarak cok iyi bir performansı var lastiğe bi zararınıda görmedim yaklasık 1 bucuk senedir kullanıyorum.Tek kötü yanı ele bulasıyor ve tırnakların arasına giriyor o yüzden eldivenle uyguluyorum.Fiyat olarakta meguiars'a 35-40 lira vermek acıkcası koyuyor.Cila vs olsa esirgemem veririmde lastik parlatıcıya o kadar vermek bana tuhaf gelıyor.7 liraya petrollerin cogunda bulabılırsınız.

titanium
27-02-2015, 21:40
meguiars lastik parlatıcısı kıvamında,parlaklıgı gercekten mükemmel olan ve su değmediği sürece 1 hafta cok rahat lastikte kalan bir ürün buldum.Deri vinil torpido parlatıcısı denıyor ismi armafol.Parlaklık olarak cok iyi bir performansı var lastiğe bi zararınıda görmedim yaklasık 1 bucuk senedir kullanıyorum.Tek kötü yanı ele bulasıyor ve tırnakların arasına giriyor o yüzden eldivenle uyguluyorum.Fiyat olarakta meguiars'a 35-40 lira vermek acıkcası koyuyor.Cila vs olsa esirgemem veririmde lastik parlatıcıya o kadar vermek bana tuhaf gelıyor.7 liraya petrollerin cogunda bulabılırsınız.

Adı nedir ürünün.? Parlatıcım bitmek üzere deneyelim.

kurtlukaya
27-02-2015, 21:55
atas ın ürünleri tam f\p ürünleri , bende çok memnunum atas ürünlerinden tavsiye de ederim

Onur Fatih
28-02-2015, 01:52
Enduranca en iyisi onun disinda alternatif 1 gun parlak kalan pembe renk spreyler var.
Vinil bende de torpido parlatiyorum lastige surme fikri aklima hic gelmemisti. Yarin bi deniyeyim :)

fussy
28-02-2015, 07:59
istanbulda bulabileceğimiz bir yer var mı ki ? Fiyatları uygun anladıgım kadarıyla. 5 Litresi bile varmış :D

İstasyonlarda denk gelen arkadaşlar var. Totallerde olabiliyor. Sanalpazar üzerinde de alabilirsin. Temizlik ürünleri alırken onu da almıştım. Sen baya sürmeyi düşünüyorsun sanırım 5 lt falan :D

İbrahim33
28-02-2015, 10:26
ben oto aksesuarcıdan aldığım sarp marka jeli ayakkabı süngeriyle sürüyorum. 2-3 gün parlaklığı kalıyor. tavsiye ederim. 7 liralık ucuz bir ürün.

selimvarli
28-02-2015, 19:02
Local lastik parlatıcı :icon_tup::icon_tup: suyla temas edince akıyor fakat kuru havada mükemmel fiyatıda 4 tl çok memnunum su gibi birşey ama çok güzel bi mat siyahlığı var.

207_TR
01-03-2015, 00:03
Wurth silikon sprey deneyin tavsiyemdir.

batu35
01-03-2015, 09:27
Wurth silikon sprey deneyin tavsiyemdir.

aynen suya bile girse lastik devam edio parlaklık :)

Ae86
01-03-2015, 10:10
Arkadaşlar soft 99 markasının tire wax ürününü tavsiye ederim.35 TL gayet bereketli bir ürün ancak mat bir görüntüsü var.

http://www.erdemboya.net/SOFT99-BLACK-Tire-Wax-Lastik-Parlatici-170-Gram,PR-229.html

Sezgin
02-03-2015, 09:28
İstasyonlarda denk gelen arkadaşlar var. Totallerde olabiliyor. Sanalpazar üzerinde de alabilirsin. Temizlik ürünleri alırken onu da almıştım. Sen baya sürmeyi düşünüyorsun sanırım 5 lt falan :D

ya ben çok dikkat etmiyorum açıkcası toza suya pisliğe. Mesela dün öğlen yıkattım arabayı, akşam evin yolunda çamurun içine daldım. Şuan leş gibi. Şirketin altındaki yıkamaya verdim bi daha yıkanacak, en azından akşama temiz olsun. E hal böyle olunca 5 Litre Anca yeter bana :D

Ssamet
02-03-2015, 09:50
Sarp kullanıyorum. İki defa yapmur yedi hala belli lastikte parlatıcı olduğu.Hem ucuz hem kalıcı.

kdmavili
07-03-2015, 21:12
soft99 un matlığı gayet şık oluyor

burakgunay
08-04-2015, 10:43
Güncel olsun, ucuz jant temizleyici ve lastik parlatıcı arıyorum. Var mı tavsiyede bulunacaklar? sarp zararlı falan dediler, nedir fikirleriniz?

ATAS Pneubell MB Lastik Parlatıcı (Parlak Görünüm) - 1Kg Bölünmüş : Jant ve Lastikler : : Detailing D (http://www.detailingdukkani.com/urun/atas-pneubell-mb-lastik-parlatici--parlak-gorunum----1kg-bolunmus_5744.aspx?CatId=247)

Sarp Protectant Deri Vinil Koruyucu Lastik Parlatıcı Jel - 200ml : Jant ve Lastikler : : Detailing D (http://www.detailingdukkani.com/urun/sarp-protectant-deri-vinil-koruyucu-lastik-parlatici-jel---200ml_2495.aspx?CatId=247)

bunları alsak mesela boşa mı almış oluruz, test eden var mı?