Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra Gtc 2.0T stage 3--Leon Cupra
Evet kışın uzun sürmesiyle bari eski videolardan bir edit yapim dedim :)
Sağolsun Hikmet kardeşimle arabayı ilk yaptığım zamanlardan beri sık sık deniyoruz ,,,iş çıkışı moral olsun stres atılsın diyip bile yollarda buluşmuşluğumuz olmuştur :D Zaten videolardaki kısa repliklerden bile denerken yancı dostlarımızla bile ne kadar eğlenerek denediğimizi göreceksiniz
Astra Gtc 2.0 Turbo =Boosterperformance yazılım--Opc turbo--Opc enjektör--Custom cooler--1.9 cdti filitre--76 Nevzat downpipe 76mm komple egzoz
Leon Cupra =Pschiptuning yazılım--76mm iskender downpipe 76mm Cut out--Forge Dv--Kn filitre
ilk alıştırmalar,,yeni tanışmalar,,,ayarsızlıklar,,:hahaha:
Gtc Camcar
2. vites 50km
https://www.youtube.com/watch?v=h9iSybP05tw
3. vites 80km
https://www.youtube.com/watch?v=xsoxlhJdpxg
Cupra Camcar
https://www.youtube.com/watch?v=qjvOU_buDrI
https://www.youtube.com/watch?v=oMZcL_qvR1E
Yazdan kalma güzel günler :heyoo:
Gtc Camcar
2. vites 60-240km
https://www.youtube.com/watch?v=JS7For-txfo
2. vites 60-240km
https://www.youtube.com/watch?v=FWMcJkgB87I
son hallerimiz :icon_tup:
Cupra Camcar
3.vites 80km
https://www.youtube.com/watch?v=n8H-WI-YDqs
https://www.youtube.com/watch?v=mCR9jvkGCy0
2. vites 60-270km
https://www.youtube.com/watch?v=1yQ0hovTyaY
2.vites 60km
https://www.youtube.com/watch?v=pPh6csL4RTY
https://www.youtube.com/watch?v=2BB4VBha4rc
buda son olarak Leonumuzun bu haftaki Mustang Dyno sonucu 268bg teker 1.22 çarpanlı hesaplanan 327bg
http://i.imgur.com/f35KA6l.jpg?1
maaşallah dostum ;)
Son hali güzel oldu Görkem.
Maasallah akrolar hepside guzel denemelerdi :)
ikinizin arabasida 10 numara.
Videolar dünden bugune BB Gtc tadinda olmuş :D
Cok emek harcandi ve karsiligi en iyi sekilde alındı gtc den.Tr de tek ve guźel bi ornek oldu.
Booster erhan ve gorkem ikilisi Opele bakiş açimi degistirdi :D
Hizlanma sirasi hikmette bu sefer :D
Çok beğendim, Maşallah. Yapılmayanla uğraşmak daha keyiflidir. 1.6 CDTI nın dizlerinin bağları bi çözülse keyifli sonuçlar çıkacak dizelden de :)
Vay panpam gün yüzüne çıkarmışsın denemeleri :) Adamlığın da araban da 10 numara.
Şu denemelerden aldığım keyfi de biliyosun zaten kendimden geçişler falan ahahah muhabbetimize nazar değmesin, araçlarımıza da.
İlk fitne İbodan gelmis ahahah.
Westi555
02-03-2015, 21:58
Gtc'nin son hali çok iyi olmuş, cupra ile başabaş gitmiş her iki aracada maşallah dikkatimi çeken birşey var dyno grafiğinde ki Tork eğrisi bana pek normal gelmedi, çok güzel başlayıp sonra büyük hızla düşüyor, bi kontrol ettirmekte fayda var sanırım.
GokhanErol
02-03-2015, 22:03
akreps rolling guzel gazlamali maşAllah... :)
Son hali güzel oldu Görkem.
teşekkürler Ömerim
Maasallah akrolar hepside guzel denemelerdi :)
ikinizin arabasida 10 numara.
Videolar dünden bugune BB Gtc tadinda olmuş :D
Cok emek harcandi ve karsiligi en iyi sekilde alındı gtc den.Tr de tek ve guźel bi ornek oldu.
Booster erhan ve gorkem ikilisi Opele bakiş açimi degistirdi :D
Hizlanma sirasi hikmette bu sefer :D
eyvallah ibocan :) evet günden güne bi opel sevgisi arttırdık sende de sanki :D bu derece etkili olabildiysek ne mutlu bize :cool:
haa buralara geldiysekte senin gazlamaların olmasa ben bi 3-5 sene sonra bitirirdim orasıda gerçek :p
Çok beğendim, Maşallah. Yapılmayanla uğraşmak daha keyiflidir. 1.6 CDTI nın dizlerinin bağları bi çözülse keyifli sonuçlar çıkacak dizelden de :)
çok teşekkürler böle yorumlar aldıkça emeklerimin karşılığını dahada bi hazmediyorum sağolun
Vay panpam gün yüzüne çıkarmışsın denemeleri :) Adamlığın da araban da 10 numara.
Şu denemelerden aldığım keyfi de biliyosun zaten kendimden geçişler falan ahahah muhabbetimize nazar değmesin, araçlarımıza da.
ne demek dostum binmukavele :) bölemiydi bu laf :D
ohoo bi bunun iki katıda kadarda videosuz denememiz vardır sıkıldıkca devam sıkmaya :hahaha:
2 arabaya da Masallah, zevkli denemeler olmuş
maşallah gorkem ve hıkmet
arkadasların arasında hırs olmadan deneme olunca gercekten cok zevklı oluyor
masallah ıkı aracada :)
maşallah araclarınıza cok keyifli olmuş
cupranın yazılımda hard cut mı var?
Maşallah görkem abi,Allah kaza bela vermesin.
Maşallah Görkem, çok emek vermişsin belli. Bizim Erhan'da maşallah hakkını vermiş her zamanki gibi :)
speed_emre
03-03-2015, 01:23
maşallah görkem çok güzel denemeler olmuş gerçektende kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Bu arada vites değiştirirken alev atmasıda ayrı keyif vermiş :D
turbogsi
03-03-2015, 06:55
Görkem maşşallah çok keyifli bir araba olmuş pompa benzini ile mi yürütüyorsun?
KA®ANLIK
03-03-2015, 07:56
Maşallah Görkem,
GTC olmuş olmuş belli :)
Gtc'nin son hali çok iyi olmuş, cupra ile başabaş gitmiş her iki aracada maşallah dikkatimi çeken birşey var dyno grafiğinde ki Tork eğrisi bana pek normal gelmedi, çok güzel başlayıp sonra büyük hızla düşüyor, bi kontrol ettirmekte fayda var sanırım.
Ben aracı aldığımda bu yazılım mevcuttu kendim yaptırmadım o yüzden net bilgim yok. O yüzden 2+ yapana kadar (ki yapar mıyım bilmiyorum bu hali de gayet keyifli :) ) dokunmam büyük ihtimalle.
AhmetKadir
03-03-2015, 08:23
denemeler esnasında sizin eglenmenız izlerken bizi bile etkılıyor. gergin ıstanbul denemelerını ızlerken kasılıyoruz :D
cupracı arkadasın vites gecıslerı cok ıyı.
ıkı aracta cok guzel gıdıyorlar, sahiplerine de araclarına da masallah nazar degmesin
orhan_guney
03-03-2015, 08:35
Maşallah araclara güzel denemeler olmuş.
Ertug_T.
03-03-2015, 10:15
Masallah super abi :)
flexamin
03-03-2015, 10:53
maşallah. iki arac da çok güzel gidiyor. Görki emeklerinin karşılığını alıyorsun.
İlk fitne İbodan gelmis ahahah.
onun işi o zaten :hahaha:
teşekkürler Hakan abi
akreps rolling guzel gazlamali maşAllah... :)
her zamanki akrep hallerimiz işte :D
2 arabaya da Masallah, zevkli denemeler olmuş
sağolun :icon_tup:
maşallah gorkem ve hıkmet
arkadasların arasında hırs olmadan deneme olunca gercekten cok zevklı oluyor
masallah ıkı aracada :)
kesinlikle Mertcan bu iş böleyse zevkli adı üstünde deneme bu bir yarış değil :o
çok teşekkürler
Maşallah görkem abi,Allah kaza bela vermesin.
sağol dostum :icon_tup:
Maşallah Görkem, çok emek vermişsin belli. Bizim Erhan'da maşallah hakkını vermiş her zamanki gibi :)
teşekkür ederim,,evet Gtc de hem benim hemde Erhanın emeğide alın teride gerçekten çok,,,ama her yapılannı karşılığını aldık çok şükür bu güne kadar
maşallah görkem çok güzel denemeler olmuş gerçektende kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Bu arada vites değiştirirken alev atmasıda ayrı keyif vermiş :D
evet teşekkürler Emre alevli patlamalı bol keyifli ;)
Görkem maşşallah çok keyifli bir araba olmuş pompa benzini ile mi yürütüyorsun?
Çok sağol Emre sen bu arabalarda uzmanlardan birisisin beğenmene sevindim :o
Leonda bende %10 Etenollüyüz :icon_tup: esasında ikimizde de buna göre herhangibir ayar yok benzinde 97 oktanın kalkmasıyla bizimkisi sadece yakıtta kalite arttırımı :) yoksa hala günlük kullanım 95 oktanlı yazılımdan devammız
Maşallah Görkem,
GTC olmuş olmuş belli :)
ehh bu setupla olabilcekler için gayet tatminkar ,,,ve kafamdaki her türlü araçla yürürüm dediğim arabayla yürüyebildim ,,,benim için fazlasıyla iyi bile
denemeler esnasında sizin eglenmenız izlerken bizi bile etkılıyor. gergin ıstanbul denemelerını ızlerken kasılıyoruz :D
cupracı arkadasın vites gecıslerı cok ıyı.
ıkı aracta cok guzel gıdıyorlar, sahiplerine de araclarına da masallah nazar degmesin
çok çok sağolun,,gerçekten önemli olan hep dostluk ve eğlenmek,,,bu bir hobi amaç her zaman güzel vakit geçirebilmek zaten,,o gerginliklerin yaşanması zaten her işin keyfini kaçırıyor
Hikmetin vites geçişleride gerçekten iyi short shifter da mevcut aracında
Maşallah araclara güzel denemeler olmuş.
teşekkürler
Masallah super abi :)
sağol dostum selamlar :heyoo:
maşallah. iki arac da çok güzel gidiyor. Görki emeklerinin karşılığını alıyorsun.
eyvallah Serdarım çok şükür öle ;)
bravo hgt
03-03-2015, 18:09
Gerçekten çok keyifli olmuş denemeler iki aracada kocaman maşallah herkes emeğinin karşılığını almış gibi görünüyor bundan sonrası tadını çıkarmak olsa gerek:icon_tup:
keskinli_ali
03-03-2015, 20:57
maşşallah görkem ve hikmet çok keyifli denemeler olmuş
alicancalis
03-03-2015, 23:33
Görkem eline sağlık. Keyifli bir araba oldu. Kazası belasız günlerde keyifli binmeler dilerim. Emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle Erhan'ında eline sağlık.
görkem maşallah aracına ve sana.hem mütevaziliğin hemde paylaşımcı olmanı çok takdir ediyorum.inşallah işlerin hep rast gider.brova sana ve akrepine:))
Maşallah ikisine de yazıcam da şu turbolu honda mevzusuna daldık, mazur görün :)
Giriş , gelişme , sonuç ; GTC nin kompozisyonu niteliğinde olmuş konu :)
Yuruyen Ugrasilmis Opeller gormek beni cok mutlu ediyor arac cok keyifli gorunuyor
iki araca da kazasiz belasiz surusler
MuratGürakan
04-03-2015, 14:36
Çok güzel olmuş Görkemcim. İkinizede allah kaza bela vermesin.
Bir ara deneyelim benimkininde pasları sökülsün. Full takılıyım artık stepneye kadar.Tam ideal bence.
Bir ara deneyelim benimkininde pasları sökülsün. Full takılıyım artık stepneye kadar.Tam ideal bence.
Sağol Murat, seni de göremiyoruz ortamlarda özletme Saroccoyu :) Havalar da güzelleşiyo artık bi plan yapalım
Gerçekten çok keyifli olmuş denemeler iki aracada kocaman maşallah herkes emeğinin karşılığını almış gibi görünüyor bundan sonrası tadını çıkarmak olsa gerek:icon_tup:
aynen Ferhat abi beni iyi tanıyosun biliyosun ama zaten hep o tadı yaşamak zaten :icon_tup: Allah herkesin günlüne göre nasip etsin
maşşallah görkem ve hikmet çok keyifli denemeler olmuş
Teşekkürler Ali pampam :o
Görkem eline sağlık. Keyifli bir araba oldu. Kazası belasız günlerde keyifli binmeler dilerim. Emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle Erhan'ında eline sağlık.
çok sağol Alican abi ,,,senden de bekliyoruz yeni güzellikler inşallah ;)
görkem maşallah aracına ve sana.hem mütevaziliğin hemde paylaşımcı olmanı çok takdir ediyorum.inşallah işlerin hep rast gider.brova sana ve akrepine:))
çok çok teşekkürler ,içtenliğiniz ayrıca sağolun ,,ben seviyorum gerçekten paylaşımı bu işin zevkinin bence en güzel kısmı budur ,,,
Maşallah ikisine de yazıcam da şu turbolu honda mevzusuna daldık, mazur görün :)
Giriş , gelişme , sonuç ; GTC nin kompozisyonu niteliğinde olmuş konu :)
hahah :D sağol Leventim ,,,aynen aslında kastide yapmadım elimde olan videolar neyse şöle bi gerilere giderek ne varsa ekledim ,,,ama dediğin gibi olmuş tamda :)
Yuruyen Ugrasilmis Opeller gormek beni cok mutlu ediyor arac cok keyifli gorunuyor
iki araca da kazasiz belasiz surusler
hem eski aracım bravo Hgt de de aynısını derdim genede sölüyorum biraz araştırmacı ve bilinçli ellerde olmuyo diye bişi kalmaz ortada,,,önemli olan sabır ve emek :heyoo:
Amin dostum,,,tabiki doğru diyosun ne zamandır görüşemiyoruzda ,,sohbet muhabet eski günlerimize dönelim yaww :D
Maşallah king ayağınıza sağlık güzel denemeler
maşallah Görkem. Giriş gelişme sonuç mükemmel, keyifli denemeler olmuş:)
Maşallah king ayağınıza sağlık güzel denemeler
çok sağol adamım
Masallah gorkem olmus
Eyvallah :icon_tup:
Maşallah gorkemm :)
vay Aslanım teşekkürler
maşallah Görkem. Giriş gelişme sonuç mükemmel, keyifli denemeler olmuş:)
kompozisyonumuz beğenildiyse yeterli :D saol dostum
cok keyifli oluyor bu iki arabanın denemesi gercekten.. hesap kitap olmadan, hırs olmadan olunca herkese de keyif veriyor.. ikisine de masallah. Beni tebrik eden arkadaslara da ayrıca tesekkur ederim.