Orijinalini görmek için tıklayınız : mtec veya space xenon
driver_can
05-03-2015, 12:28
6r polo aracıma xenon takacağım.Kısa farlar h7.Mtec kullanmak istiyorum.Daha önce space kullandım ince balast iki kez arıza verdi satıcı ilgilenmedi en son uzay otodan kendim değiştim bir daha sorun yaşamamıştım.Ama şimdi kaliteli birşey istiyorum.Dp tuningle konuştum gold serisini tavsiye ediyor.300 lira gold serisi,150 tl silver serisi arada ki fark nedir tam olarak?Değer mi iki katını vermeye?Mercek yok farlarımda alırsam 6000k veya 8000k alacağım.Zaten genelde amerikan parkları kullanıyor uzun yol ve bol çukurlu yollarda kullanıyorum kısaları?
meLaNchoLic
05-03-2015, 12:45
mtec vs bilemedimde.. burda bizim kırtasiyeci polosuna fama auto diye bişey taktırdı 30000k masmavi hem görüntü hem aydınlatma çok güzel.. onu görünce bizde gidip getze taktırdık aynısından.. getz de çok güzel aydınlatmaya başladı.. yüksek kelvinli ıslak zeminde göstermez diye düşünüyoduk ama yağmurlu havalardada çok güzel aydınlatıyor şaşırdık.. henüz bir sorun yaşamadık bakalım
driver_can
05-03-2015, 13:02
bilgi için teşekkürler o tarz bişey düşünmüyorum bu iki marka xenonda birinin tercih edeceğim kullanıcı yorumlarına göre.
darkmoon
05-03-2015, 14:51
araban arıza ışığı yakıyorsa canbus lı olanlardan al
Jeandan-R
05-03-2015, 15:01
mtec vs bilemedimde.. burda bizim kırtasiyeci polosuna fama auto diye bişey taktırdı 30000k masmavi hem görüntü hem aydınlatma çok güzel.. onu görünce bizde gidip getze taktırdık aynısından.. getz de çok güzel aydınlatmaya başladı.. yüksek kelvinli ıslak zeminde göstermez diye düşünüyoduk ama yağmurlu havalardada çok güzel aydınlatıyor şaşırdık.. henüz bir sorun yaşamadık bakalım
30K ve aydınlatma çok güzel. Hemde yağmurda.
6000k mtec kullanıyorum çok memnunum
İnsanları kör edeceğenize bunu alın
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-polo-6r-led-li-gti-bi-xenon-far-takimi-1000tl-203180804/detay
meLaNchoLic
05-03-2015, 16:06
30K ve aydınlatma çok güzel. Hemde yağmurda.
aynen bende yagmurda bi boka yaramaz diyodum ama orjinalden falan kat kat iyi oldu en azindan onumuzu goruyoz.. sislerede 30k koyduk o sudan yansiyinca karsidaki binalari falanda aydinlatiyo :D
suana kadar karsidan selektor atan da olmadi kimsenin gozunude almiyor demekki
evrendogu
05-03-2015, 16:25
katılıyorum, merceksiz xenon kullanımı hiç hoş değil. bence görüntüsü de güzel değil.
driver_can
05-03-2015, 17:52
Arkadaşlar öle 30.000 falan koymayacağım aracın sarı lamba görüntüsünü kaldırmak istiyorum sadece Zaten haftada bir
Gün kullanıyorum aracı
30k kelvin nedir ya sene olmus 2015 bilinclenelim artik yazik gunah
Lütfen gidip merceksiz araca xenon takmayın. İlla sarı ışıktan kurtulmak istiyorsanız, gidip beyaz halojen takın...
30 k ile yağmurda siyah asfaltta bi bakın bakalım, ben oem renk halojenlerle görmüyorum zaman zaman..
driver_can
05-03-2015, 18:29
Kaliteli beyaz renk 5000k-6000k xenon renginde holojen ne kullabilirim?h7 ampul tipinde yalnız ömrü kısa olmayan duyduğuma göre çabuk patlıyormuş çünkü
Jeandan-R
05-03-2015, 19:12
aynen bende yagmurda bi boka yaramaz diyodum ama orjinalden falan kat kat iyi oldu en azindan onumuzu goruyoz.. sislerede 30k koyduk o sudan yansiyinca karsidaki binalari falanda aydinlatiyo :D
suana kadar karsidan selektor atan da olmadi kimsenin gozunude almiyor demekki
Karşıdaki binayı aydınlatıyor diyorsun, sellektör atan olmadı diyorsun. Belki sellektör attığını görmemişsindir. Küfür yemeye gerek yok.
sislerde mtec kullanıyorum 4 senedir.
bir kere balast değişti garantiden, şimdi sisler yanarken marş yapınca göz kırpıyor sisin biri , yine balast gidici sanırım.
meLaNchoLic
06-03-2015, 20:25
Karşıdaki binayı aydınlatıyor diyorsun, sellektör atan olmadı diyorsun. Belki sellektör attığını görmemişsindir. Küfür yemeye gerek yok.
aydınlatıyor dediğim sudan yansıma yapıyor öyle gündüz gibi aydınlatmıyo tabi bide farların üzerinde siyah film var o yüzden çok fazla göz almıyor karşıdan.. onu özellikle denedik karşıdan başka arabayla falan gelirken dikkat ettik göz alma durumu yok..
bu kuru zemindeki hali.. yağmur yağarsa onuda çekerim daha sonra
http://img500.yukle.tc/thumbs/3676xenongetz.jpg (http://img500.yukle.tc/image.php?id=3676xenongetz.jpg)
8000k mtec kullaniyorum mercekli farlar olduğundan
Dağılma yapmıyor aydınlatma cok çok. İyi
Geceyi gündüze çeviriyor.