PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : All Motor K24 EG Civic---Z20LER Astra Gtc Stage 3 Teaser @Ankara

Görkem
05-03-2015, 19:24
Sıkıldık kış aylarından artık gelse yaz derken, son açtığım konuyla benim gibi sıkılan Şeref abim uzun zamandan sonra tekrar denk arabalarımız olduğunu fark edince hemen çıkıp deneyelim dedik,,

Ama göze geldik ne yazıkki :( daha ilk denememizde şanzımanda oluşan ufak sorun nedeni ile 4. vitesten atan civic i miz sonra 3 e ve 4 e geçememeye başlayınca fazla zorlamadan garaja gönderdik,,zaten honda da en iyi sayılı ustalardan olan Şeref abim sorunu giderdiğinde nası olsa tekrar deneme yapıcaz,,

o yüzden bu konu şimdilik sadece ön tanıtım konusu gibi olsun,,,işin içine biraz heyecan girsin bakalım dedim :)

Honda-Tech K24 Civic =

High Compression Engine
Drag Cartel 3.2 cams
cam timing
AFI inake manifolt
PLM Headers
1000 cc enjektör
E50 yakıt
Hondata Kpro
Flow master head port polish

Astra Gtc 2.0 Turbo =

Boosterperformance yazılım
Opc turbo k04
Opc enjektör 475cc
Custom cooler 6.5 litre
1.9 cdti astra filitre
76mm Nevzat Usta downpipe 76mm komple egzoz
E10 yakıt

2. vites 70km Roll Teaser :p

https://www.youtube.com/watch?v=u2Tz6HaettU

Coming sooonnn ;)

Civic in başarısı zaten raporlu imzalı fenalarda maaşallah

http://i.imgur.com/opWpMRi.jpg?1

Mustang Dynoda 300+ bg ler

nazardan uzak şöle bundan 5-6 sene önceki gibi denemeler yapmak dileğiyle eski günlerimizdende bi hatırlatma yapim :)

BONUS

sene 2010 bravo HGT-Krc Civic :) ben askerden yeni gelmiştim daha 3. günü 6 ay sonraki ilk rolingim :D

https://www.youtube.com/watch?v=aeFL3TPhhi8

Görkem
05-03-2015, 19:27
Bonus video Edit ;)

https://www.youtube.com/watch?v=aeFL3TPhhi8

Victiz
05-03-2015, 19:43
K24 yerinde duramıyor :D

BU®AK
05-03-2015, 19:55
Tebrikler Görkem...

Görkem
05-03-2015, 20:11
Tebrikler Görkem...

teşekkürler ,,,iki taraflı bir emek var ,,Şeref abimizinde emeğine sağlık araba duruşuyla gidişiyle çok güzel,,,

haa bu deneme için ikimiz içinde tebriklik bişi yok ,,,dediğim gibi teaser tadında sadece,,,herhangibir sonuca bağlanmasın

ilerleyen günlerde güzel bir kaç deneme yapar zaten ekleriz videoları ,,

haa zaten geçme geçilme gibide bir durumumuzda olmadığından aramızda,,iki araçta kendini kanıtlamış arabalar,,yapılanlar belli,,,emeği geçen herkes tebriği zaten haketmiş durumda

RCkid
05-03-2015, 20:16
Hakikaten teaser gibi olmuş:)
Salın artık hayvanı şeref abi:)

GokhanErol
05-03-2015, 20:18
maşAllah heriki aracıda yakından bildiğim için keyifli deneme olacak derken en soğuk günü bulduk... :)
video da eg havlıyo gibi çıkmış sesi, aslında giderken bi yokladık patırdama yapmadı benle denediğinde 4. vites sinyal vermişti inceden de, kısmet değilmiş ilk roll de naza çekti kendini resmen sağlık olsun gene halledilir bakılır diyek hacı...
inşAllah şeref usta çözer kısa zamanda guzel denemeler izleriz...

Anti
06-03-2015, 10:49
Hayvanlar terli :D

Astra zaten bizim araç ona laf yok sadece maşallah diyorum. K24 de atmoları küstüren / köstüren Ankaraya meydan okuyor hayvan gibi koşuyor maşallah. Hastasıyız Şeref dede :D

SKSafir
06-03-2015, 14:28
Maşallah ikinizede
Astra şaşırttı beni açıkcası ama Civicin sorunu giderildikte sonra daha iyi olur.

PF 551
06-03-2015, 20:07
Maşallah araçlara k24 vites kaçırmış galiba

iynn-RS
06-03-2015, 20:07
Maaşallah ikiside zimba gibi :)

2. viteste basilmasina rağmen gtc nin geriye hic dusmemesine çok sasirdim ben.beklemiyordum acikcasi.

Bir sonraki denemeye k24 un biraz daha hizlanip gelmesi lazim bence .

murat çelik
06-03-2015, 21:24
araclara maşallah ilerde güzel deneme olur bu 2 araç arasında

Görkem
07-03-2015, 10:17
Hakikaten teaser gibi olmuş:)
Salın artık hayvanı şeref abi:)

tam tat ta olduğnda paylaşmak istedim zaten,,,hayvan hakketen hayvan seke seke geliyor yerinde bile duramıyor

maşAllah heriki aracıda yakından bildiğim için keyifli deneme olacak derken en soğuk günü bulduk... :)
video da eg havlıyo gibi çıkmış sesi, aslında giderken bi yokladık patırdama yapmadı benle denediğinde 4. vites sinyal vermişti inceden de, kısmet değilmiş ilk roll de naza çekti kendini resmen sağlık olsun gene halledilir bakılır diyek hacı...
inşAllah şeref usta çözer kısa zamanda guzel denemeler izleriz...

evet gerçekten çok soğuktu,,dediğin gibi sorunlar halolur nede olsa çıkarız güzel bi günde tekrar:icon_tup:

Hayvanlar terli :D

Astra zaten bizim araç ona laf yok sadece maşallah diyorum. K24 de atmoları küstüren / köstüren Ankaraya meydan okuyor hayvan gibi koşuyor maşallah. Hastasıyız Şeref dede :D

:icon_tup:

bizim terimiz soğumasın gel hava güzel :heyoo:

Maşallah ikinizede
Astra şaşırttı beni açıkcası ama Civicin sorunu giderildikte sonra daha iyi olur.

sağalun teşekkürler

Maşallah araçlara k24 vites kaçırmış galiba

teşekkürler ,,vitesin kendinde bir problem oldu kaçırmaktan ziyade

Maaşallah ikiside zimba gibi :)

2. viteste basilmasina rağmen gtc nin geriye hic dusmemesine çok sasirdim ben.beklemiyordum acikcasi.

Bir sonraki denemeye k24 un biraz daha hizlanip gelmesi lazim bence .

evet en azından hafiflik orta etken olabilirdi,,,ama güzel atmosferik bir araba için gerçektende

araclara maşallah ilerde güzel deneme olur bu 2 araç arasında

sağol Murat abi kesinlikle zevkli denemeler bizi bekler ;)