Orijinalini görmek için tıklayınız : 320Si
kalipson
05-03-2015, 19:53
Arkadaşlar...
Linkini verdiğim araç ile alakalı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibiden-320si-lemans-mavi-156906176/detay/
tropheus
05-03-2015, 19:59
Bildiğim kadarıyla bir önceki sahibi forum üyelerinden Anıl Erdoğmuş'tu oda ilk sahibinden tamamen satandart halde alıp bu hale getirmişti kilometresinin orjinal olduğunu biliyorum onun dışında detaylı bilgiyi Onur Erdeoğmuş'tan alabilirsiniz.
kalipson
05-03-2015, 20:00
Teşekkür ederim...
Kaza boya var mıydı peki?? Duydunuz mu böyle birşey? Bir de ilanda LPG var diye işaretlenmiş...(?)
CasabLanca
05-03-2015, 20:59
Anıl'ın eski aracı alan arkadaş satıyor, kilometresi orjinal. LPG'si quattro garajda takılmıştı.
Güzel arabaymış vallaha abi içi nasıl acaba ? Dış önceden sonradan m fark etmez güzel olmuş İçi de rekaro falansa alınır
kalipson
05-03-2015, 21:09
Anıl'ın eski aracı alan arkadaş satıyor, kilometresi orjinal. LPG'si quattro garajda takılmıştı.
Kaza boya durumunu biliyor musunuz?
Güzel arabaymış vallaha abi içi nasıl acaba ? Dış önceden sonradan m fark etmez güzel olmuş İçi de rekaro falansa alınır
araç orjinal 320si si'lerin hepsi standart ve aynıdır orjinal iç dış komple M'dir, koltuklar alacantra recarodur. ilandada belirtildiği gibi carbon motor kapağı ve orjinal kilitli diff gibi artıları vardır..
HG6161 ' e ek olarak + yürüyende komple M motorda kapak harici baska parcalarda m.manueldir limited oldugu belirtir start stop tusunun üstünde normal 3.20 i den fazla devir dönüyor (7bin küsür) gibi biirsürü teranesi var
bu ilanda içi net olarak gözüküyor mesela
HG6161 ' e ek olarak + yürüyende komple M motorda kapak harici baska parcalarda m.manueldir limited oldugu belirtir start stop tusunun üstünde normal 3.20 i den fazla devir dönüyor (7bin küsür) gibi biirsürü teranesi var
bu ilanda içi net olarak gözüküyor mesela
linki unutmşumu :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-bmw-3.20si-ic-dis-m-paket-ozel-uretim-borusan-cikisli-203427503/detay
CasabLanca
06-03-2015, 14:08
Kaza boya durumunu biliyor musunuz?
arka çamurlukta boya vardı diye hatırlıyorum yalan olmasın
bu araç dışında 100 binde siyah var ilan dışında esnaf bir arkadaşta
cabrioleter
06-03-2015, 14:30
orijinal jantları duruyordur inşallah. böyle özel aracın jantını insan sıradan bi jantla niye değiştirir ki?
kalipson
06-03-2015, 17:08
Başka malumat?? :)
tropheus
06-03-2015, 17:13
Gri olanda Ankara'dan giden ADR plakalı Sİ sa sıkıntılı bir araba olduğunu biliyorum.
Bu araçlar si'ların motorları lpgyi pek sevmez.Gömlek problemleri oluyor.Bikaç yabancı forum araştırırsanız detayları görebilrsiniz.Ankara'daki ED plakalı olanı almaya niyetim vardı ama kurcalanmış hissiyatı uyandırdı galerideyken. Motorları nazik araçlar..
kalipson
06-03-2015, 17:59
Sağol Armağan :)
Bu makina için bildiğin bisey var mi??
slowmotion
06-03-2015, 20:17
Si larin süspansiyonlari inanilmaz sert oldugu icin pek tutulmadi diye yazilmisti. Forumdada konusu olmasi lazim
kaportası kolay yakalanır da motor parçası aslanın bağırsağına inmiş durumda. bi ara bende çok heveslendm sayfalarca forum okudum vazgeçtim. 4 silindirli n46 kodlu motor var üzerinde. ve sınırlı üretim. köşe bucak kaçtığımı hatırladım. gerçi şuan 5 serisi bmw em var ayrı mevzu.
Gokmen Erbas
07-03-2015, 01:50
kilitli diff yok yanlış bilgi
kaportası kolay yakalanır da motor parçası aslanın bağırsağına inmiş durumda. bi ara bende çok heveslendm sayfalarca forum okudum vazgeçtim. 4 silindirli n46 kodlu motor var üzerinde. ve sınırlı üretim. köşe bucak kaçtığımı hatırladım. gerçi şuan 5 serisi bmw em var ayrı mevzu.
n45 olmasın o? n46 320i lerde mevcut
Bizde bu araç ile ilgileniyoruz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ozel-uretim-hatasiz-bmw-3.20-si-m-paket-201656278/detay 2.sahibiymiş arkadaş komple yetkili servis bakımlı fln dedi. Si bu kadar sıkıntılı bir araba mı ?
CasabLanca
07-03-2015, 13:33
Si temiz olarak bulunduktan sonra donanım performans olarak oldukça mantıklı, özel seri bir araç motor alt yapısı m3, komple el yapımı motor, karbon külbütör kapağı vs. vs.
kalipson
07-03-2015, 19:13
Araç ya satıldı ya da kıymete bindi... :)
İlan yayından kalkmış :)
kalipson
27-03-2015, 17:10
Araç sahibinin tel.i olan var miydi?? İlan kalkmış ama hatirlayanlar bilir aracı.
Enteresan bi soru oldu ama :D
semsialtunbas
27-03-2015, 18:33
;7776587']Bizde bu araç ile ilgileniyoruz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ozel-uretim-hatasiz-bmw-3.20-si-m-paket-201656278/detay 2.sahibiymiş arkadaş komple yetkili servis bakımlı fln dedi. Si bu kadar sıkıntılı bir araba mı ?
görüştünüz mü araç sahibi ile durum nedir? hala ilanda vazgeçtiniz sanırım, çok diri duruyor aslında araç bende bakıyorum bayadır
kalipson
27-03-2015, 18:58
Şemsi kardeşim sen benim sorduğum araçla ilgili bişey biliyor musun?? :)
görüştünüz mü araç sahibi ile durum nedir? hala ilanda vazgeçtiniz sanırım, çok diri duruyor aslında araç bende bakıyorum bayadır
aracın 2.ci sahibi olduklarını aracı babalarına aldıklarını ama kullanılmadığını sölediler.Yetkili servis kayıtları ekspertiz raporları vs duruyormuş hepsin gösterebilirim demişlerdi. Bizim araç bütçemiz 20bin tl kadar kısıldı o yüzden başka araç aldık.
semsialtunbas
28-03-2015, 09:30
Şemsi kardeşim sen benim sorduğum araçla ilgili bişey biliyor musun?? :)
bilmiyorum abi malesef ama birkaç gün öncesine kadar ilanda idi diye hatırlıyorum, yayınlanma süresi bitmiş diyor yenilerler belki
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-otofenix-2007-bmw-320si-n52-b30-swapli-180.000km-831522991/detay
konu biraz hort oldu ama yeni konu açmak istemedim, bu araç ve böyle bir swap için yorumlarınız ne olur, ya da araç hakkında bilgisi olan var mıdır? 07 plaka araç Antalya'dan İstanbul'a gelmiş.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-otofenix-2007-bmw-320si-n52-b30-swapli-180.000km-831522991/detay
konu biraz hort oldu ama yeni konu açmak istemedim, bu araç ve böyle bir swap için yorumlarınız ne olur, ya da araç hakkında bilgisi olan var mıdır? 07 plaka araç Antalya'dan İstanbul'a gelmiş.
Swaplandıysa Si olmasının hiç bir anlamı kalmamış demek değil midir? 330 bakmak daha iyi bu durumda :)
tuner faruk
16-06-2020, 10:03
Antalya'da ki sahibinde en son 110'a ilandaydı şubat ayında galeri aldı 125'den ilana koydu bi ara ilandan kalktı şimdi tekrar ilanda
3,20si takip ettiğim bir seri, bu arabalar 60 liralardan bu rakkamlara nasıl geldi anlamadım...
3,20si takip ettiğim bir seri, bu arabalar 60 liralardan bu rakkamlara nasıl geldi anlamadım...
Vallahi ya zamanında alsaymışım keşke diye düşünüyorum ben de zaman zaman.
Böyle araçların piyasaları daha da komik hale geldi.
Şundan 2-3 sene önce 50-60'a satılmaya uğraşılan, aylarca ilanda kalan arabalar şimdi 200.000 TL fiyat etiketiyle ilana giriyor. Gerçekten çok enteresan.
tequila818
16-06-2020, 10:33
manuel N52B30 yüz güldürür ancak bu araç arkadaşların da belirttiği gibi bir süredir çeşitli zamanlarda galeriden ilana çıkıyor. Bu tarz araçlarda titiz biniciden almak makbul. İlanı açan galeriyi arayın sorun bu motora viskozitesi kaç yağ koyulmuş ve kaç kilometrede bir yağ değiştirmişler? Sadece bu iki soruya verilecek cevap, üslup benim gözümde +-20 bin TL ediyor. Ben çok ilanı aradım zamanında ve verilen cevaplar ne bileyim kardeşim yönünde oldu ve o otomobillerden uzak durdum. Yine de kafanıza takılan bir soru olursa cevaplarım E90 330i kullanıcısıyım.
Vallahi ya zamanında alsaymışım keşke diye düşünüyorum ben de zaman zaman.
Böyle araçların piyasaları daha da komik hale geldi.
Şundan 2-3 sene önce 50-60'a satılmaya uğraşılan, aylarca ilanda kalan arabalar şimdi 200.000 TL fiyat etiketiyle ilana giriyor. Gerçekten çok enteresan.
biliyorsundur motor sıkıntılı bu serinin, sandık motor en temizi...
o yüzden alacak arkadaşlar km ve motor kontrollerini iyi yaptırsın
biliyorsundur motor sıkıntılı bu serinin, sandık motor en temizi...
o yüzden alacak arkadaşlar km ve motor kontrollerini iyi yaptırsın
Hmm çok bilmiyordum, demek ondan fiyatlar öyleydi :) Ki o zaman km'ler 100 binlerdeydi. Şimdi neler yapılmış neler olmuştur kimbilir :)
başka konu açmıyam dedim burdan soram
bizim bi kırık arkadaş var o söledi
şanzıman bunların kısalı getrag mı ?
motorları oem fabrikada forged olarak mı toplanıyo ?
M departmanında toplanıyomuş
gerçek WTCC mi ?
vs vs kafamde deli sorular
ilanı temsili koyuyom
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320si-97.000km-az-ve-titiz-kullanilmis-991507708/detay
fiyat yorum dışı :D
halen daha temizi bulunup alınma şansımız olur mu ?
manuel N52B30 yüz güldürür ancak bu araç arkadaşların da belirttiği gibi bir süredir çeşitli zamanlarda galeriden ilana çıkıyor. Bu tarz araçlarda titiz biniciden almak makbul. İlanı açan galeriyi arayın sorun bu motora viskozitesi kaç yağ koyulmuş ve kaç kilometrede bir yağ değiştirmişler? Sadece bu iki soruya verilecek cevap, üslup benim gözümde +-20 bin TL ediyor. Ben çok ilanı aradım zamanında ve verilen cevaplar ne bileyim kardeşim yönünde oldu ve o otomobillerden uzak durdum. Yine de kafanıza takılan bir soru olursa cevaplarım E90 330i kullanıcısıyım.
aynen dediğin gibi oldu :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-sigara-icilmemis-828206596/detay
bu araç bursada bana da yakın hem gider bakarım diye hem de ilk sahibiyim deyince önce bi telefonla arayıp senin dediğin gibi sorayım bakayım nası yag kaç km yag koyduklarına hemde motor sandık diyo onu sorayım dedim
adam bana biz servise götürüyoz yagını degiştiriyo servis ne yag koyduklarıyla ilgili bir fikrim yok dedi
bende nazikçe teşekkür edip kapattım telefonu daha fazla telefon parası girmesin boştan yere diye :D
antuarri
09-02-2022, 14:58
aynen dediğin gibi oldu :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-sigara-icilmemis-828206596/detay
bu araç bursada bana da yakın hem gider bakarım diye hem de ilk sahibiyim deyince önce bi telefonla arayıp senin dediğin gibi sorayım bakayım nası yag kaç km yag koyduklarına hemde motor sandık diyo onu sorayım dedim
adam bana biz servise götürüyoz yagını degiştiriyo servis ne yag koyduklarıyla ilgili bir fikrim yok dedi
bende nazikçe teşekkür edip kapattım telefonu daha fazla telefon parası girmesin boştan yere diye :D
300 bin de arabaya istenen paraya bak. Tamam araba fiyatları arttı, bundan 1 sene öncesinin fiyatları ile kıyaslamıyorum ama yine de fiyatı çok. Millet 1 senedir ilanda duran aracının fiyatını azaltacağına arttırıyor. Bu araba 2 yıl dursun yine satılmaz :) Şahsen ben kendime araç alma konusunda cesur olarak bakıyorum lakin 300 binde geçmişinde ne olduğu belirsiz manuel bir bmw almak beni bile aşar :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-dolu-dolu-makine-arayana-330i-258-hp-manuel-1004316659/detay
bu nası bi kafadır ki 3,20 si ye swap 3,30 motor koyuyo,bide çok matahmış gibi övünüyo koyayım o kafaya beşe onu :D
Aracın motor ve yürüyeninde 320si a dair hiç bir şey kalmamıştır. Civatası civatasına 330i aktarılmıştır. Derme çatma yapılmış tek civatası dahi yoktur.
Tayfun.O
08-03-2022, 09:36
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-dolu-dolu-makine-arayana-330i-258-hp-manuel-1004316659/detay
bu nası bi kafadır ki 3,20 si ye swap 3,30 motor koyuyo,bide çok matahmış gibi övünüyo koyayım o kafaya beşe onu :D
Aracın motor ve yürüyeninde 320si a dair hiç bir şey kalmamıştır. Civatası civatasına 330i aktarılmıştır. Derme çatma yapılmış tek civatası dahi yoktur.
yazık olmuş gerçekten
yazık olmuş gerçekten
tacavüz etmiş a.k mun lavugu :D acemini elinde a.. kavaga çıkarmış hesabı olmuş :D
2-3 hafta önce 210.007tl'den başka birinden ve böbrekleri boyanmamış olarak yine Bursadan ilandaydı, muhtemelen al satçı
Tayfun.O
08-03-2022, 10:43
tacavüz etmiş a.k mun lavugu :D acemini elinde a.. kavaga çıkarmış hesabı olmuş :D
Ben o kadar sert yazmayayım demiştim ama abi :D Arabanın bütün özel opsiyonlarını s... atmış resmen Tr de kaç tane kaldı ki zaten
Bir dönem bende de Si vardı. Özel ve güzel bir arabadır fakat motoru TR şartlarında malesef problemli, ince ayarlarını yapabilecek ve cebinizi çok yormayacak ustasını bulmak zor. E zaten açık konuşalım araba devir dönüyor, el yapımı motor, karbon külbütör, vs vs olsa da araba gitmiyor. :) Yukardaki arabayı ve projeyi yapanı tanımıyorum, belki bir dönem Antalya'da yapılmış araba olabilir bilmiyorum. Ama bence mantıklı olanı yapmışlar ve de iyi yapıldıysa eminim çok daha keyifli olmuştur. Si makinasını kırıp tekrar toplamaktansa ben olsam ben de swap yapardım. Emin olun siz olsanız motorun parça fiyatlarını görünce siz de aynısını yapardınız. :)
tuner faruk
08-03-2022, 11:01
Bir dönem bende de Si vardı. Özel ve güzel bir arabadır fakat motoru TR şartlarında malesef problemli, ince ayarlarını yapabilecek ve cebinizi çok yormayacak ustasını bulmak zor. E zaten açık konuşalım araba devir dönüyor, el yapımı motor, karbon külbütör, vs vs olsa da araba gitmiyor. :) Yukardaki arabayı ve projeyi yapanı tanımıyorum, belki bir dönem Antalya'da yapılmış araba olabilir bilmiyorum. Ama bence mantıklı olanı yapmışlar ve de iyi yapıldıysa eminim çok daha keyifli olmuştur. Si makinasını kırıp tekrar toplamaktansa ben olsam ben de swap yapardım. Emin olun siz olsanız motorun parça fiyatlarını görünce siz de aynısını yapardınız. :)
Antalya'da yapılan araç maviydi motor haricinde bütün özel parçaları üzerindeydi, bu ilandaki araç 210.000'den ilandaydı eski sahibiyle konuşmuştum Bursa'da yapılmış.
Tayfun.O
08-03-2022, 11:52
ben sizin kadar iyimser yaklaşamıyorum nadir olan nadir kalmalı bence 320si problemi ile uğraşmak istemeyen varsa alternatifi var 320i