Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : PPR MOTORSPORT ' a ÖZÜR !!

canozcan
05-03-2015, 22:05
kaan hakkında daha önce açmış olduğum bir konu vardı. o konu silinmedi çünkü herkez yaşananları görsün dendi tech yöneticeleri tarafından. ben şimdi yaptığımın yanlış olduğu kanaatine vardığım için bu konuyu açma vazifesini hissettim kendimde ki herkez son durumu bilsin. en başta motorumun kırılmış olması kaana karşı kızgınlığımın ilk kıvılcımı olmuştu. daha sonra motorun yağ yakması eklendi vs. vs. bu yaşadıklarımın yüzünden içinde bulunduğum duruma yapılan olumsuz eleştiriler (okan hariç) ve tamamen ticari rakiplerinin veya amaçlarını bilmediğim kişilerin hamleleri kaan aleyhinde harekete geçmeme sebep oldu. şimdi diyebilirsiniz senin kendi düşüncen yok mu ama o an o durum içinde olmanız gerekir diyebilirim bende. ancak bu yaşadıklarımın kaanla yakından uzaktan ilgisi olmadığının, başta da dediğim gibi zamanla farkına vardım. bana halen her konuda elinden geldiğince yardımcı olmakta. müşterisini sandığım gibi yüz üstü oratada bırakan bir esnaf değildir. kendisinden hepinizin huzurunda özür diliyorum eğer özrümü kabul ederse buraya bir iki satır yazmasınıda gönülden istiyorum.

Mehmetmert
05-03-2015, 22:08
Hayırlısı olsun herşeyin o zaman :)
İki tarafta anlaştıysa bence sorun çözülmüştür,forumda amacını yerine getirmiştir(dolaylıda olsa) Diyorum

EREN34
05-03-2015, 22:09
İnsan kenfi hatasını anlayıp özür dilemesi erdemdir. Öncelikle tebrik ederim.

O günden bu güne değişen ne oldu? Gelişmeler neydi? Bunu merak ettim.

3rk4n
05-03-2015, 22:25
Hacı kusura bakma da adamın ekmeğiyle oynayıp sonra bunları yazmak normal değil bence okuyanlar edenler tanımadığı halde kaan hakkında olumsuz düşüncelere kapılanlar.

canozcan
05-03-2015, 22:28
işte tamda bu yüzden bu konuyu açtım. ben normal olmadığını düşünmüyorum.

Absyrtos
05-03-2015, 22:29
Burdan anladık ki konular üzerinden hemen bir tarafa hak vermemeliyiz tebrik ederim sorunun çözülmesine sevindim.

President
05-03-2015, 22:36
Valla kardeşim senide kaan'ıda tanımam. Ama kul hakkına girdin. Ben bu konuyu tesadüfen gördüm şu an. Açtığın diğer konuyu 1000 kişi gördüyse örnek olarak, bu konuyuda 900 kişi görürse, aradaki 100 kişinin kaan hakkındaki olumsuz düşüncelerinin vebali senindir. Esnaflık yapan bu işten ekmek yiyen kişiler hakkında karalama yapmak bu kadar kolay olmamalı. Yazık günah.

canozcan
05-03-2015, 22:44
Valla kardeşim senide kaan'ıda tanımam. Ama kul hakkına girdin. Ben bu konuyu tesadüfen gördüm şu an. Açtığın diğer konuyu 1000 kişi gördüyse örnek olarak, bu konuyuda 900 kişi görürse, aradaki 100 kişinin kaan hakkındaki olumsuz düşüncelerinin vebali senindir. Esnaflık yapan bu işten ekmek yiyen kişiler hakkında karalama yapmak bu kadar kolay olmamalı. Yazık günah.

bizde kul hakkını kuldan almaya uğraşıyoruz...

Can's
05-03-2015, 22:52
helal olsun nardır konulardan bırı bence ınsallah ornek olur

fa'R'uk
05-03-2015, 23:15
Konu sahibi senin dediğine göre 100 kişiden değil konuya muhatap Kaan dan helallik almaya açmış konuyu Kaan da helal ederse bize de saygı duymak kalır.

turci
05-03-2015, 23:18
özür beklerken özür dilemek ?
ortada bir yanlış varsa ve yanlışı yapan insanın bunu görmesi,özür dilemesi önemli birşey fakat
sizi bu konuma getiren ya da özür dilemeye iten olay nedir,konuyu açar mısınız?

ferhatcam
05-03-2015, 23:21
gün geçmiyor ki bu forum beni şaşırtmasın...

jeffy
05-03-2015, 23:25
öbür konu çok uzamıştı..

biraz geçte olsa güzel bi hareket..

ceyhun737
05-03-2015, 23:49
Simdi anlamadim Kaan Beyi sucluyordunuz ne oldu nasil bir gelisme oldu ki Ozur dilediniz , anlattiginiz olaylarda Kaan Beyin sizden ozur dilemesi gerekiyordu

Eray Yümsel
05-03-2015, 23:51
Simdi anlamadim Kaan Beyi sucluyordunuz ne oldu nasil bir gelisme oldu ki Ozur dilediniz , anlattiginiz olaylarda Kaan Beyin sizden ozur dilemesi gerekiyordu

neyini anlamıyosun kaan yardımcı oldu konu çözüldü işte + adam yazmıs oraya x kişilerin etkisinde kaldım ve bunu yenı anladım diyo işte okumadan yorum yazmayın şuraya

ceyhun737
06-03-2015, 00:12
Hayirdir okuma yazma dersi de mi vermeye basladiniz? Yorumu yazarken bir dahakine sizden onay aliriz olur mu:)

ibratice
06-03-2015, 00:13
öbür konusunada yazmıştım burayada yazıyorum tekrarlıyorum kaanın artık bunlardan bir ders alıp işyapacağı adamları daha iyi seçmesi herkeze her işe girmemesi gerekiyor.

Eray Yümsel
06-03-2015, 00:15
Hayirdir okuma yazma dersi de mi vermeye basladiniz? Yorumu yazarken bir dahakine sizden onay aliriz olur mu:)

şu yorumun bile çok cocukca kardeşim bunun yerıne okumamısım kusura bakma demen lazım hala atarlı ergen triplerinde bişeyler yazıyosun sen bizden onay almak yerine okudugunu anla yazmadan öncede 2 kere düşün 3 kere de kendı yazdıgını oku öyle yolla böle zan altında kalma olmazmı...

16EC813
06-03-2015, 00:20
Allah insana akıl vermiş niye ? aklımızla hareket edelim diye ..aklın yolu birdir

ceyhun737
06-03-2015, 00:21
Konu üstü kapali anlatildigi icin gelismelerin nasil
Oldugunu merak ettim ve bu yuzden sordum nerenizden cikardiniz okumadan yorum yaptigimi? Atarli ergen tripleri komik olmus ancak dusuncenize saygim var.

rodya
06-03-2015, 00:55
Yav arkadaşlar burdaki çoğu kişi " siteye özür konusu aç yoksa magduriyetini gidermem" benzeri bi tehdit olduğunu düşünüyor. Bunun yegane sebebi de konu sahibi. Niye kandırıyoruz ki birbirimizi

ErkanCanS
06-03-2015, 01:03
Aslında tam olarak o değil.İş şikayete gelince en ince ayrıntılarına kadar giriliyor hatta özel konuşmalar bile buralara dökülüyor.Fakat bir şekilde mevzu kapatılınca ''oldu bitti kardeşim kurcalamayın işte'' ye getiriliyor. Konuyu açan kişi özür diledi de ona inanan , destek veren insanlarda belki nedir ne değildir öğrenip özür dilemek isteyecekler. Ayrıca meraklı milletiz vesselam :)

canozcan
06-03-2015, 01:04
Yav arkadaşlar burdaki çoğu kişi " siteye özür konusu aç yoksa magduriyetini gidermem" benzeri bi tehdit olduğunu düşünüyor. Bunun yegane sebebi de konu sahibi. Niye kandırıyoruz ki birbirimizi

Herhangi bir beklentim yok.bütün beklentilerim cok oldu karşılanmıştı. Her hangi bir art niyet aramayın lütfen.

bugra_0101
06-03-2015, 01:09
canozcan yaptığın güzel bir davranış olmuş tebrik ederim seni kaanada teşekkür etmek lazım müşterisine sahip çıktığı için

ceyhun737 ergen triplerine giriyosun dediğin adamın yaşına bir bakta ondan sonra yaz ;)

bugra_0101
06-03-2015, 01:11
ceyhun737 ergen triplerine giriyosun dediğin adamın yaşına bir bakta ondan sonra yaz ;)

pardon yanlış anlamışım kusura bakma (;

canozcan
06-03-2015, 01:27
Buraya istesem bu konuyu açmazdım. Ama adam hakkinda yanlıs düşünmüşüm ne yaptığının önemi yokki sonuc olarak ben magdur değilim. Tabiki eksik olan herseyimi tamamladı. Açık Açık yazmanın bence anlamı yok. Buraya sadece hakkinda yanlış düşündüğüm için konu açtım. Obur konuda ilgilenen herkese Teşekkür etmiştim. Şimdi işini gördü vs vs. Diye düsünmeyin lütfen.

dahan
06-03-2015, 04:04
Olması gerektig gibi olmuş,yola devam

BaybuRtlu69
06-03-2015, 07:41
Özür dilemekte bi erdemliktir, öncelikle tebrik ederim..

Doğru bir davranış olmuş, çünkü daha önce açmş olduğunuz konu başlığı yüzünden, PPR ye gitmekten bi çok kez vazgeçen arkadaşa rastlamıştım.
Her iki tarafta uzlaştıysa ne güzel..

srkn.ylc
06-03-2015, 08:12
Orta yolu bulup anlaşmanıza çok sevindim iki tarafıda tebrik ederim. :icon_tup:

orhan_guney
06-03-2015, 08:32
Özür dilemekte bir erdemliktir, fakat buradan şunu anlıyoruz, insanları lekelemek kolaydır, ama temizlemesi oldukça zordur, inşallah ders çıkartılmıştır.

Maxi
06-03-2015, 08:43
oyun parkına çevirdiniz forumu!

Vtec_2
06-03-2015, 08:47
Özür dilemekte bir erdemliktir, fakat buradan şunu anlıyoruz, insanları lekelemek kolaydır, ama temizlemesi oldukça zordur, inşallah ders çıkartılmıştır.

orhan abi yhaaaaa :D bole konusmasana. Hayirli cumalar

Patisever
06-03-2015, 09:16
Biz zaten demistik.dinlemedi kimse Özcan kardes sende canin yanmisti yazsim cizdin cizdiniz cizildi Adam mimlediniz AMA sanmam islerinde degisiklik oldugunu bilen biliyor kaldiki artik kendisi secici olmus diye duydum yasananlardan sonra adamin yqptigi arabalar ortada kosturuyor hala kaanla calsmadim.hic oyle.muhabbetimde olmasi AMA gordugumu yaziyorum SEN asil dana Gaza getirenleri yaz bilsin herkez sorunun cozulmesine sevindim ozur dilemissin biraz gec oldu kanimca ama gerekeni yapmissin eyw..

erhann
06-03-2015, 09:30
Demekki neymiş ole ota b..ka konu acmamak lazımmiş
Milletin ekmeğiyle oynayıp sonra özür dilerim dememek lazım,genel olarak soyluyorum

ersandeniz
06-03-2015, 09:30
Sorunun cozuldugune sevindim, su ticari rakiplerin de adini yazin da cakallik pesinde olanlari da bilelim

canozcan
06-03-2015, 09:39
Demekki neymiş ole ota b..ka konu acmamak lazımmiş
Milletin ekmeğiyle oynayıp sonra özür dilerim dememek lazım,genel olarak soyluyorum

Soyle bir baktim acmis oldugun konulara :) ozaman durum oyleydi simdi boyle otla b.kla alakasini acarmisin?

canozcan
06-03-2015, 09:41
Sorunun cozuldugune sevindim, su ticari rakiplerin de adini yazin da cakallik pesinde olanlari da bilelim

Isim yazmaya gerek yok bi dunya is cikar hem ota b.ka karalamayim simdi kimseyi

PPR engineering
06-03-2015, 09:44
Açıkcası ne yazacağımı ilk önce bilemedim,Özcan böle bir konu açacağını bana söylemişti böle bir durum var vicdanının rahat olmadığı belirtti.Hak helal konusuna gelince tabiki gereğinden fazla gerildim konu açıldığında ama kimseye herhangi bir kin gütmüyorum bilip bilmeden yazanları zaten önemsemiyorum.Arkadaşı bu yola itenleride çok iyi biliyorum ilk defa bunu yapmıyorlar isimlerini ve kendilerini tek tek biliyorum eğer burda onların yaptığı gibi isim vererek konuşmak en basiti ama bunu yaparsam onlardan bir farkım kalmıyor.Kimin ne olduğunu zaman gösterir.

Hata yapmak insanın doğasında var herkez hata yapabilir önemli olanı hatadan dönebilmek yeri geliyo bizde hata yapıyoruz ama telefisini en iyi şekilde yapmaya calışıyoruz.Özcan hatasını anladığı için yazmış herşeye rağmen ben teşekkür ediyorum hakkım helal olsun zaten haram zıkım kelimesi ağzımdan bugune kadar düşmanıma dahil çıkmamıştır iyi forumlar arkadaşlar.

ali elbasan
06-03-2015, 09:44
hadi hayırlısı :)

Emre Ekrem
06-03-2015, 10:18
Orta yol bulunmuş sevindim, bu Post'u açıp düşüncelerini paylaşman ayrıca çok güzel, tebrik ederim. Sinirli olmandan faydalanıp sen ve senin açtığın konu üzerinden nemalanan diğer arkadaşları merak ediyorum neredeler şimdi.

Onurkk06
06-03-2015, 10:33
Yazık başka bişey değil insanlara dolandırıcı diye konu açıp insanların aklını bulandırıp şimdide özür dilemek çok ilginç forum olarak çoğumuzda yedik bunu seni savunduk biz özür dileriz bidaha böyle konuları okuyup hayırlısı deyip geçmek lazım demekki

ceyhun737
06-03-2015, 10:40
pardon yanlış anlamışım kusura bakma (;

Oku da öyle yorum yap olur mu benim hakkimda:)

rebel
06-03-2015, 10:56
Iki taraf anlasiyor bi sekilde helallik aliniyor. Hala şu yanlış,bu yanlis diyorsunuz. Insan beşerdir şaşar. Herkes haşa peygamber ya hic yanliş yapmiyor değilmi ? Arkadas hatasini anlamis ozur dilemis hellallikte almiş .Bu büyük erdemdir.Herkes kabul etmez yanlisini. Digeri daha büyük bir erdemdir ki iftira olmasina rağmen mutavazi bi tutum sergileyip helal etmiş. Olgun bir birey olan her insan bunu yapmali. Saygıda,hakta karsilikli arkadaslarim ve abilerim. Hata ve yanlış insana mahsus.

erhann
06-03-2015, 11:34
Yazık başka bişey değil insanlara dolandırıcı diye konu açıp insanların aklını bulandırıp şimdide özür dilemek çok ilginç forum olarak çoğumuzda yedik bunu seni savunduk biz özür dileriz bidaha böyle konuları okuyup hayırlısı deyip geçmek lazım demekki

Soyle bir baktim acmis oldugun konulara :) ozaman durum oyleydi simdi boyle otla b.kla alakasini acarmisin?

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=187276&highlight=

erhann
06-03-2015, 11:35
Genel soyledim erkutlada konun var

ali elbasan
06-03-2015, 11:49
hepte senımı bulur vatandas ccok geccmıs olsun

Kartal3urak
06-03-2015, 11:58
Durun bende Bi Başlık Açıp Döşeyim Sonra Şaka Şaka Der Silinmesini İsterim :D

Herşeyin Hayırlısı, Gül Rüzgarı Affetse de Gül Kırıldı Bikere..

turbo&quattro
06-03-2015, 12:13
Daha dun aksam bir arkadasimla aracina yaptiklarimiz/yapacaklarimiz hakkinda konusurken ppr ismi gecti her ikimizde tanimamamiza ragmen. Aklimda bir onceki konudan kalan 'dolandirici ' damgasi kalmisti ve direkt o aklima geldi Bu konu acilmamis olsaydi oyle dusunmeyede devam edecektim(k) belkide. Hepimiz hatalar yapiyoruz ama vicdan muhasebesi yapip haksiz oldugumuza karar verdigimizde kacimiz kabullenip ozur diliyoruz? Ozur dilemek erdemliktir, tebrikler.

wolrath
06-03-2015, 12:23
Basit bir roll de bile kanli bicakli olanlarla dolu burasi.ki ortada 1000likler dönmüs. ortayol bulunmus ve ne guzel ki arkadas kendisinde hata bulup ozur dilemis. Haksiz oldugunu hicbir zaman kabul edemeyen bir toplumda , ozur dilenmesi de kabul edilemez tabi ki.sasirmadim.

HONDAHAN
06-03-2015, 15:39
Beşer, şaşar. Hata insan içindir, yapılabilir. Yalnız; anlayabilmek, özür dileyebilmek, affedebilmek gerçekten çok güzel birşey. Her iki arkadaşı da takdir ederim.

d3n1s
06-03-2015, 15:48
burada çok gördüm "beni şöyle dolandırdı" konusu, ama ilk defa kapanan bir mevzunun üstüne özür dileme konusu açılıyor. Helal olsun canozcan'a, kolay değil böyle bir konu açmak :icon_tup:

Ome_RS
06-03-2015, 16:58
İki tarafa da helal olsun.
bir taraf hatasını anlayıp özür diliyor ki bu büyük bir erdemliktir.
diger tarafta buyuklugunu göstermiş onca eleştiriye kötü imaja ragmen hakkını helal etmiş.
iki tarafıda cok tanımam.
kaana bir kere crx im varken kelebek işlettirmiştim.
bir sorun yasamadım dip not olsun diye ekledim.
( o kadar keskin işlemiş ki takarken parmaklarımız kesildi jilet gibiydi mubarek :D )

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/395566_10150490553264644_1766090474_n.jpg?oh=245e6 80d0b2ad875e6b75aebe3dc1227&oe=5590A1AE&__gda__=1433903009_8e9ed480593e2e59756f6a486ff3119 d

FaTlH
07-03-2015, 22:03
Özcan kardeş kaan esnaf adamdır.Kimseyi mağdur edicek pozisyonada sokmaz gönlün hoş olsun.Özür dilemek erdemliktir seni taktir ettim bu konuda.

dj_batukaan
07-03-2015, 22:58
Kendisini hiç tanımama rağmen ilk konu açıldığında kendi kendime yok böyle birşey yapacak adam değil diye düşünmüştümn yanılmamışımda

bu konuda da her ikinizde erdemlik göstermişsiniz tebrikler doğrusu