Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chevrolet Cruze Kaza Sonrası Yardım

Phenomenal
07-03-2015, 19:16
Merhaba arkadaşlar ilk kazamızı dikkatsiz bir bayan sürücü yüzünden yapmış bulunmakdayım
ara yoldan ana yola dikkatsizce çıktı ve araçlar birbirine çarptı tutanak tutuldu aşşağıda resmini vereceğim ifadesının. Hatalı bayan kulaklıkla telefonda konuşuyordu ve dikkatsizce bakmadan çıktı yola olur öyle şeyler dedik allah beterinden korusun nazarlık olsun kadın saol sun hatasının farkında ve hatalı olduğunu kabul etti ama ilk kazam olduğu için nasıl bir yol izlemem gerek bayanın ruhsat ve ehliyet fotokopisini falan aldım
foto çektim şimdi ne yapmam gerekiyor değer kaybı olurmu bununla ilgili ne yapılabilir
http://i.hizliresim.com/dnNDGQ.jpg
http://i.hizliresim.com/JpzNOE.jpg
B aracı benim
http://i.hizliresim.com/6Zvbyk.jpg

Octane
07-03-2015, 19:23
Aslında hiç bir şey yok, fakat bu ülkede malesef çamurluk boyanacağı için değer kaybı olur. Bari çamurluğu değiştirmemeye çalış, boyat yani. Tampon önemli değil isterse 100 kere boyansın.

Onurkk06
07-03-2015, 19:25
Araban kaskoluysa bunlarla servise gidiceksin

i-vtec07
07-03-2015, 19:27
geçmiş olsun cana gelmesin bende kaza atlattım bugün .

değer kaybı konusunda gelirsek . malesef boyatmadan bu şekilde satsanız daha fazla para eder . ülkemizin gerçeklerinden biride bu .

tabi pert arabaları düzgün diye satanlar yüzünden oldu bu takıntılar hep .

oğuz
07-03-2015, 19:38
boyasız halledilir gibi duruyor aslında...

Phenomenal
07-03-2015, 19:43
exper falan gerekirmi direk tutanakla gitsem servise hallederlermi
yoksa hatalıyı falan belirlemeleri gerekiyor mu ?

Phenomenal
07-03-2015, 19:43
exper servise gelip bakıyordu gerci değilmi araca

Kadyr
07-03-2015, 19:47
kaskoluysa servıse gıtsın ne demek. kaskoya ne grek var. karsı tarafın sıgortası hangı fırma ona gore anlasmalı servısı bul. hangısı daha ıyıyse gotur boyat camurlugu. yada senın duzgun dedıgın bır yer varsa kendın yaptır parasını sıgorta sırketıne fatura et. yada yada gocuksuz duzeltenlerle konus eger boyasız yapılır derse yıne cepten yaptır. sıgorta odermı bılmıyorum ama bu son soyledıgımı.
telden yazdım ımla hatası olabılır

Phenomenal
07-03-2015, 19:50
kaskoluysa servıse gıtsın ne demek. kaskoya ne grek var. karsı tarafın sıgortası hangı fırma ona gore anlasmalı servısı bul. hangısı daha ıyıyse gotur boyat camurlugu. yada senın duzgun dedıgın bır yer varsa kendın yaptır parasını sıgorta sırketıne fatura et. yada yada gocuksuz duzeltenlerle konus eger boyasız yapılır derse yıne cepten yaptır. sıgorta odermı bılmıyorum ama bu son soyledıgımı.
telden yazdım ımla hatası olabılır

chevroletin kendi servisine gitsem karşı tarafın sigortası karşılamaz mı yine yoksa onların sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu bir yeremi gitmem gerek

Kadyr
07-03-2015, 19:56
karşılar sureç uzar ama karsılar fakat camurlugu degıstırebılırler. deger kaybın daha fazla olur.

Phenomenal
07-03-2015, 20:00
karşılar sureç uzar ama karsılar fakat camurlugu degıstırebılırler. deger kaybın daha fazla olur.

değer kaybını belirleyince sigortaya karşılamaları için göndereceğim kabul etmezlerse avukat aracılığıyla dava açmayı düşünüyorum
bildiğim kadarıyla karşılamak zorundalarmış çevremde kuzenim aynısını yapmıştı parasınıda almıştı

made ın JAPAN
07-03-2015, 20:12
servis cok uzatıyor zamanı saglam bir kaportacıya git bence bide kaza yaptıgın yerdemı oturuyorsun ? gecmıs olsun bu arada

Phenomenal
07-03-2015, 20:15
servis cok uzatıyor zamanı saglam bir kaportacıya git bence bide kaza yaptıgın yerdemı oturuyorsun ? gecmıs olsun bu arada
yok ben fatihdeyim kaza yaptığım yer avcılar

Onurkk06
07-03-2015, 20:18
Nası uzatıyor ya benim corsa ya çarptılar 3 günde çıktı araba eğer yetkili servise bırakmıyosan dikat et yan sanayi takmasınlar parçaları

Phenomenal
07-03-2015, 20:26
Nası uzatıyor ya benim corsa ya çarptılar 3 günde çıktı araba eğer yetkili servise bırakmıyosan dikat et yan sanayi takmasınlar parçaları

ondan dolayı bende servise yaptırmaktan yanayım hem yani daha antremanlılar cruze konusunda chevrolet yada opel servisleri ben öyle düşünüyorum yanlış doğru bilemem ama

MBuğra
07-03-2015, 20:33
Forumda birisinin babasi, yagli cekicle duzeltme yapiyordu. Lokal boyayla kurturabilir gibi duruyor.

kdmavili
07-03-2015, 20:59
geçmiş olsun. pazartesi dosya açılır, salı eksper gelse en geç perşembe alırsın aracı. karşı tarafın sigortasıyla anlaşmalı yere gitmeni öneririm cebinden geçici de olsa para çıkmaması için.

ibozum
07-03-2015, 21:29
Geçtiğimiz hafta arkadaşın arabasına park ettiği yerde vurdular.. Sizinkine benzer şekildeydi kapıda da hafif çizikler vardı.. Arkadaş yetkili servis olsun iyi şekilde yapılsın başım ağrımasın dedi.. Bense gerek yok bunda yetkiliye dedim ama içi rahat olsun diye gittik..

Servise çektik baktılar hemen yazmaya başladı; çamurluk değişecek, kapı ve tampon boyanacak, ayna değişecek diye.. Dedim hop hop ne oluyor kapıdaki çizikler pasta ile bile gider ne boyanması dedim yok dediler.. Yani yaklaşık 3-4bin TL tramer olacaktı..

Sonra bizim ustaya gittik baktı sadece ön çamurluk boyanacak, diğer kapı ve tapon pasta ile düzelir dedi.. Aynanın da kapağı boyanacak yada değişecek sadece o kadar.. Tramer bin TL bile olmayacak..

Yani yetkili direk değişim der bu çamurluğa.. İşini iyi yapan bir kaportacıya giderseniz daha iyi olur..

Sadık Özyer
07-03-2015, 21:43
Yaptırman 100-200 lira birşey tutar. Bence kadından al .Hasar kaydı oluşmasın.

2jz
08-03-2015, 02:49
Kadından 100-200 lira istemek olacak şey değil. Sonuçta sigortası kaskosu vardır onunda sana vereceği cevap olumlu olmaz.
Değer kaybı için karşı tarafın sigortasına dava açacaksın ama çok küçük bi hasar var alacağın para uğraştığına değecek bi para olmayacaktır.
Senin yapacağın servise gidip yaptırmak en fazla 2 gün sonra teslim alırsın aracı. Karşı tarafın sigortasıda ödemeyi yapacak.

cookies
08-03-2015, 04:27
Bir sürü usta var sigorta acenteleriyle anlaşmalı tanıdık birisine götür işte evraklarınla, işleme alsın aracın yapılsın, masrafı sigorta karşılasın olsun bitsin zaten kayda değer pek bir şey yok.. Geçmiş oLsun..

Sadık Özyer
08-03-2015, 10:21
Hasar kaydı falan :/

Mehmet Gazihan
08-03-2015, 11:15
Bi temizlet hasarı pasta cilayla, bak bakalım belki içine siner o hali, nazarlık dursun,

Leader01
09-03-2015, 00:33
Melih-Ö diye bi kullanıcı var sitede onun babası bunu düzeltir bence uğraşma kaportacıyla, eksperle konuş boyasız yaptıracağım de oraya yaptır faturayla karşı tarafın sigorta şirketine müracaat edip ücreti alırsın,

Utku
09-03-2015, 14:03
Benim tam sol arka çamurluğun stopla birleştiği yer bunun gibi göçük.Mehmet gazihanın dediği gibi pasta cila attırdım sadece göçüğü kaldı oda nazarlık bile bile yaptırmıyorum düzeltilcek boyancak değer kaybolcak gerek yok :) bunun için yetkiliyede gitme tekil bir usta bul sigorta şirketiyle anlaşması olan yanında takılırken yapsın içinde rahat eder o şekilde

Phenomenal
09-03-2015, 15:59
saolun arkadaşlar bugün hanfendiyle konuştum sigorta policesinin çıktısını falan gönderdi
anlaşmalı bir yer buldum evime yakın yarın oraya bırakacağım arabayı

R.I.P
09-03-2015, 16:01
parça değiştirmeden yapacak bir yetkili serviste yaptır bence. ben alacak olsam bu fotoğrafı görüp işlemin yetkili serviste yapıldığını bilsem hiç dert etmezdim.
değeri düşmesin diye her gün böyle binmeyi, yanından geçerken veya silerken o göçüğü görmezden mi geleceksin? Ayrıca sattığında bu halde boyasız diye alacak adam neyin kafasında merak ediyorum