Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : JOB fn2 & NIF & WHİTE ep3 typer

Tufan Job34
08-03-2015, 14:19
Dosthane Deneme İçin Teşekkürler Herkese

https://www.youtube.com/watch?v=En56blO3HbY

Tuncay
08-03-2015, 14:33
Masallah guzel geceydi herkesin ayagina saglik kesesine bereket
jop fn2 cok guzel onada ayrica masallah

ErK_aY
08-03-2015, 14:38
Masallah tum araclara. Tufan job a ayri bi masallah.
Tuncay abi yine deneyemedik ona uzuldum ��

Tuncay
08-03-2015, 14:40
Masallah tum araclara. Tufan job a ayri bi masallah.
Tuncay abi yine deneyemedik ona uzuldum ��

Deneriz bi ara sen yabancimisin ama bu aralar fenaa ruzgar var cok tehlikeli dikkat etmek lazim

mami_makinen
08-03-2015, 14:41
Maşallah hondaların gecesi olmuş

ErK_aY
08-03-2015, 14:46
Deneriz bi ara sen yabancimisin ama bu aralar fenaa ruzgar var cok tehlikeli dikkat etmek lazim anlastik abi havalar iyi olsun yanindayim :D

orhan_guney
08-03-2015, 14:49
Maşallah deneyen araçlara, job hızlanmış tufan kesene bereket.

Patisever
08-03-2015, 15:17
Masallah mallar cewiz

Serhat Y.
08-03-2015, 17:16
tebrikler beyler güzel gece olmuş, fn2 leri rollerde görünce seviniyorum.
GKS fn2 denemeside aynı gecemi oldu, facede gördüm emrenin fn2 ile job denemişler sanırım. GKS ye ayrı sempatim vardır eski kankimin arabası çok emeğimiz vardır.

AlwaysFast
08-03-2015, 17:21
Ben katilmadim geceye serhat abi videolar bi onceki gece cekildi senin izlediklerin.Dedigin gibi fn2 videolari izlemek guzel ama Bs yi izlemek cok baska guzel ayarini bitirde ekol olarak cik yeniden..

Tufan Job34
08-03-2015, 17:42
tuncay başkanla denemek güzeldi hersey nizami tünel yok akıtma yok hırs yok.
Çok keyifli Oldu. Çok dolu fn2lere göre iyi gittiğimi düşünüyrm.
Bunada şükür.

dc_crx
08-03-2015, 19:18
Maşallah araçlara

SEÇKİN172
08-03-2015, 19:52
Maşşallah araçlara 3 araçta çok iyi gidiyor tuncay abi nıf ında maşşallahı var çok iyi yürüyor

Tuncay
08-03-2015, 20:04
Maşşallah araçlara 3 araçta çok iyi gidiyor tuncay abi nıf ında maşşallahı var çok iyi yürüyor

Saolasin Seckinim her daim kondisyonumuz ayni
Gercek stok king iste bu oluyo :)

yasin_R
09-03-2015, 00:27
Tufan King ler gibi gitmişin LAN hatta kinglerden bi tık hızlımısın ne? :) şaka maka bi yana ne güzel gece olmuş KESK'e gelseydim. Harun'u özlemişim ;) Tuncay sahada maşallah bol bol video izleriz artık da, ilerde ne oluyor ? Durum

FaBeRgE
09-03-2015, 01:22
Sesleri yeter, maşallah tüm araçlara...

fthdrn
09-03-2015, 01:57
yol daha müsait olsa tadından yenmezdi sanırım. rolling sırasında makas atıcakmış neredeyse fn2 :)
kazasız belasız sürüşler dilerim. Kesenize bereket.

Tufan Job34
09-03-2015, 08:35
Tufan King ler gibi gitmişin LAN hatta kinglerden bi tık hızlımısın ne? :) şaka maka bi yana ne güzel gece olmuş KESK'e gelseydim. Harun'u özlemişim ;) Tuncay sahada maşallah bol bol video izleriz artık da, ilerde ne oluyor ? Durum

Kanka gece güzeldi ileriyi sorma :cool: ama ben arkalarındayım finalde onlar çok hızlı masallah

Tufan Job34
09-03-2015, 08:37
yol daha müsait olsa tadından yenmezdi sanırım. rolling sırasında makas atıcakmış neredeyse fn2 :)
kazasız belasız sürüşler dilerim. Kesenize bereket.

Eyv kardesim makasa mecbur kaldık ep3 görüyo sağa atmıyo kendini bende içinden geçiyim istedim belki bidaha aynasına bakar yapmaz.

cakaragol
09-03-2015, 12:11
Masallah araclara oncelikle herkes beni ariyooo white niye boyle diye arac siyah duman atiyomus deli gibi white bendeki gibi gitmiyo ve kullanilmiyo herkes kendi arabasini gormesi acisindanda diyorim bendeyken aracda ne duman vardi ne bu denedigi arabalarla alakam vardi hepsine ayri masallah yasin abi ben sattim cok oldu bende ozledim gelince ara goruselim yakinda doncem kirmizi ep3 alcam isallah yakinda alcam hepnizi evden ☺️☺️

Tuncay
09-03-2015, 12:20
Masallah araclara oncelikle herkes beni ariyooo white niye boyle diye arac siyah duman atiyomus deli gibi white bendeki gibi gitmiyo ve kullanilmiyo herkes kendi arabasini gormesi acisindanda diyorim bendeyken aracda ne duman vardi ne bu denedigi arabalarla alakam vardi hepsine ayri masallah yasin abi ben sattim cok oldu bende ozledim gelince ara goruselim yakinda doncem kirmizi ep3 alcam isallah yakinda alcam hepnizi evden ☺ï¸â˜ºï¸

Harunum duman atan araba white degil beyaz rc o videonun devamindaki white degil

cakaragol
09-03-2015, 12:26
Tuncayim tl typer denemisinden itaberen geldi benim kulagima
Ztn bariz bello arabanin nasil gittigi onceside simdiside isallah farkina varir ercanim alisir zamanla ben ona soyledim gerekenleri gercide neyse hayirlisi olsun artik mal ercanimin biz biz oldugimuzu yine donunce gosteririz ☺️👍😉

orhan_guney
09-03-2015, 12:26
demiyorki adamlar hızlanmış :) white sahipleri işi bilen adamlar değilmi harun siyah duman atan arabayla gazlıyorlar ?

Harunum duman atan araba white degil beyaz rc o videonun devamindaki white degil

ykavcioglu
09-03-2015, 12:37
maşallah abiler...

ErK_aY
09-03-2015, 12:43
Masallah araclara oncelikle herkes beni ariyooo white niye boyle diye arac siyah duman atiyomus deli gibi white bendeki gibi gitmiyo ve kullanilmiyo herkes kendi arabasini gormesi acisindanda diyorim bendeyken aracda ne duman vardi ne bu denedigi arabalarla alakam vardi hepsine ayri masallah yasin abi ben sattim cok oldu bende ozledim gelince ara goruselim yakinda doncem kirmizi ep3 alcam isallah yakinda alcam hepnizi evden ☺ï¸â˜ºï¸
Harun kanka o duman atan benım 207 rc aracım :) :) :) zenginsek yapacak birseyimiz yok ;)

cakaragol
09-03-2015, 16:44
Yaaa orhan ne hizlandin allah askina tuncay yapilanlarla tabiki hizllanmistir ama isi bilen omur kardesim ben onlara izah ettim typerra ilk defa biniyo arkadas rc eyvallah zengin hahaha herzaman zengin olcaz tabiki neyse sizi ben gelince alirim ozaman orhan senide gorcem ama unutma bu laflari sonra videolari sil kanka demezsin isallaj :)))

orhan_guney
09-03-2015, 16:56
sacma konuşuyorsun olayı nerden nereye getirdin,gine harun :) ben kendi hızımı demedim sen daha konuya hakim bile değilsin ezber konuşuyorsun her seferınde, senin gözünde hiç bir typer wiht kadar gidemiyor birkezde kabullen yenılgıyı,Tuncay emek para harcıyor, jop desen oda öyle vl desen oda aynı insanarın emeklerini takdir et hacı, stoc typer bz getirdik dolu dedin bk attın arabaya milletin içinde araba gittik acdırdık bir bk cıkmadı, birşey söyluyorsan net söyle, benle deneme gecen seneyi diyorsan geldin kafana göre ful sökükdü araban cıkdım denedım oem trboyla gecdin tebrik ettik bahende bulmadık bahane olmasına ragmen ,ama sana sorsak hep sen kingsiin :) typer lar arasında, neyse alırsın kımızı ep3 deneriz ozaman konuşursun.
Yaaa orhan ne hizlandin allah askina tuncay yapilanlarla tabiki hizllanmistir ama isi bilen omur kardesim ben onlara izah ettim typerra ilk defa biniyo arkadas rc eyvallah zengin hahaha herzaman zengin olcaz tabiki neyse sizi ben gelince alirim ozaman orhan senide gorcem ama unutma bu laflari sonra videolari sil kanka demezsin isallaj :)))

yasin_R
09-03-2015, 21:39

Sattığını yeni öğrendim kardeşim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, bence de kırmızı olsun ep3 olsun ve senin olsun kapım sana hep açık :)

ErT_ThM
09-03-2015, 21:50
Masallah deneyen araçlara job typer gerckten muazam gidiyorr Fn2 piyasası hareketlenick sanırım böyle videolar izlendikçe

Tufan Job34
10-03-2015, 07:23
Masallah deneyen araçlara job typer gerckten muazam gidiyorr Fn2 piyasası hareketlenick sanırım böyle videolar izlendikçe

Havalar soğudu ısınmak lazım kanka:)

Çok sükür güzel oldu fn2 ler hızlanıcak hepsi:D
bide yaza doğru kısmet olurda egz takarsam daha güzel olucak inş:icon_tup:

cakaragol
10-03-2015, 13:27
Orhan typeri konusmayi senden ogrencek degilim ben senin gibi yasamadigim seyleri yazmam sokak agxiyla konusmam videolarla konusurum ve gelirim geldimde hep ben kimgim demedim king suan batman ztn anladinmi bos konusmayalim ben geldigimde goruruz ztn yine videolari butun arabalar icin rahat ol 😉 ben emek harciyanlaridanbiliyorim kimin nekadar gittiginide hepsinie saygim sonsuz ben bozarim herzaman ezberleri bozdumda videolarim ortada turkiyede benim gibi speclerimde hergun deneyen bir tane typer yoktu konusmak icin konusmayalim ayni sene icinde ikitane typet yurutmek her babanin harcida degil tc typer white typer 3 cude yolda 😉

cakaragol
10-03-2015, 13:28
Eyvallaj abi kismetse cok yakinda puruz olmazsa domcem kirmizi olcak 😉✌️ Benimde sana kapim hep acik

life is life
10-03-2015, 16:27
Maşallah deneyen araçlara, kazasız belasız..

canozgur106
11-03-2015, 15:24
Tayparım olsunda ep3 fn2 farketmez:)

Vtec_2
11-03-2015, 15:42
Orhan abi tak şu turboyuda cık yollara :D

MTNVTI
12-03-2015, 16:49
maşallah abiler...

Tuncayım yunus seni istiyo-R :) NIF vs TT

Tuncay
12-03-2015, 17:29
Tuncayım yunus seni istiyo-R :) NIF vs TT

Yunus ile hala yanyana gelemedik bi org yap obey :)

emre cubra aj
12-03-2015, 17:29
tufan kardeşim maaşallah

hantypR
12-03-2015, 17:38
Herkesın emegıne saglık typer guzel arac
Tufan kardesım aracına ve dıger kışilerin araclarına MAŞALLAH

Gry
12-03-2015, 19:22
deneyen tüm araçlara maşallah Job typerımıza ayrı maşallah :icon_tup:

Tufan Job34
12-03-2015, 20:14
Hepinizden allah razı olsun güzel bi geceydi nefesimizin yettiğince denedik ark.larla:icon_tup: