PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : S55 AMG Egzos Kayıt

hepkem
08-03-2015, 17:51
Kar videosu sonrası genel istek ses özel videosu üzerineydi. Cumartesi akşamı çok rüzgar olmasına rağmen harici mikrofon bağlantısı ile kayıt testi için kısa bir deneme yaptık. Kaput içi, tampon, araç içi ve araç dışı kayıtları içeren daha profesyonel bir çalışma öncesi deneme açısından için iyi oldu. Ses kaydı genel olarak video kaydından daha zor olduğundan ekipman ve daha çok zaman lazım ama şimdilik malzeme bu, iyi seyirler ;)

https://www.youtube.com/watch?v=0FqvtQZb77o

DenizKaan
08-03-2015, 20:28
Ses ve video muhteşem.

bkaraca
08-03-2015, 20:31
Araba ve ses çok kötü diyelim nazar değmesin.Maşallah tam bir canavar .

asit
08-03-2015, 20:36
Başarılı çekim önceki videonuz daha baya güzeldi :)

arabasızadam
08-03-2015, 20:39
Sesi gidişi konforu harika Maşallah ,yakıt ne durumda?

TigeR
08-03-2015, 21:03
5.25 dakika :love::love::love:

individual
08-03-2015, 21:08
Çekim şahane.

+soner
08-03-2015, 21:24
Heyecanlandırıcı kükreme.Kullanırken mutluluk hormonunuz tavan yapıyordur :D

Runo
08-03-2015, 21:35
Ses muazzam maşALLAH nazar değmesin

Kahn23
08-03-2015, 22:13
Hey maşallah. Sesine kurban be ;)
Dünyada Mercedes bi yana diğerleri bi yana.

onursumer
08-03-2015, 22:51
of çok iyi ya kendim kullanmış kadar keyif aldım bu yuzden hacimli araba almak istiyorum :D

MertSerhanÖ.
08-03-2015, 23:04
Çok çok iyi maşallah ya.Acaip aracın içinde olmak istedim şuanda şişti bi yerlerim :D

serdargoksu
08-03-2015, 23:07
pizzacı olmasa tünelde çok daha hızlı gidilebilirdi :)

Eyüp
08-03-2015, 23:31
Maşallah , ses çok güzel..Hiç sıkılmadan devamlı tebesüm ile izledim :)

hepkem
09-03-2015, 18:49
Ses ve video muhteşem.

Araba ve ses çok kötü diyelim nazar değmesin.Maşallah tam bir canavar .

Başarılı çekim önceki videonuz daha baya güzeldi :)

Çekim şahane.

Ses muazzam maşALLAH nazar değmesin

Maşallah , ses çok güzel..Hiç sıkılmadan devamlı tebesüm ile izledim :)

deneme videosu olmasına rağmen beğendiğinize sevindim. iyi dilekler için çok teşekkürler arkadaşlar. Allah, herkese daha iyilerini nasip etsin inşAllah.

Sesi gidişi konforu harika Maşallah ,yakıt ne durumda?

yakıt çok değişken. uzun yol 120 sabit 11-12lt, uzun yol ara gazlamalı 16-17lt, şehir içi 22-25lt, tam dur kalk 30-35lt :)
4-5lt+ hacimli 4 kapı lüks sedanların sıfırlarının 400-500K € olduğunu düşünürsek 2004 S55 AMG + yakıt yanında bedava kalıyor ama genel kriterlere göre benzini içiyor :)
zaten aracı OPET'in kurucusu Öztürk ailesinin şirketinden satın aldığımda ilgili arkadaş, opet bizim biz benzin yetiştiremiyoruz demişti :D

5.25 dakika :love::love::love:

5:25'de 6500 devir çevirince şahane ses geliyor ama bir miktar bozulma var.
daha iyi bir mikrofon ve profesyonel ses kayıt ekipmanı ile tam yük altında da bozulma olmadan ses kayıt planımız var ;)

Heyecanlandırıcı kükreme.Kullanırken mutluluk hormonunuz tavan yapıyordur :D

günlük kullanıyorum. masraflı bir araç, ilgi istiyor ama konforu, karizması, gidişi ve sesi ile hakkını veriyor :cool:

Hey maşallah. Sesine kurban be ;)
Dünyada Mercedes bi yana diğerleri bi yana.

hacimli mercedes'lere karşı bu araç öncesi biraz daha mesafeliydim ama S55 sonrası bakışım değişti;)

of çok iyi ya kendim kullanmış kadar keyif aldım bu yuzden hacimli araba almak istiyorum :D

Çok çok iyi maşallah ya.Acaip aracın içinde olmak istedim şuanda şişti bi yerlerim :D

teşekkürler arkadaşlar. inşallah daha iyilerine binmek sizlere de nasip olsun. yeni videolar ile keyfi paylaşmaya devam :icon_tup:

pizzacı olmasa tünelde çok daha hızlı gidilebilirdi :)

cumartesi akşam trafiği videoda belli oluyor. diğer araçları rahatsız etmek pek hoşuma gitmiyor. ufak motor kullananların ne zaman ne yapacağı da belli olmuyor. mesafeli gitmekte fayda var ;)

kdmavili
09-03-2015, 19:28
maşallah, tam cruise aracı.

TayfunS
09-03-2015, 20:33
Çekim kalitesi, araba çok iyi maşallah . Işıklarda kalkarken o moto kurye aynayı alacak sandım

TigeR
09-03-2015, 20:54
5:25'de 6500 devir çevirince şahane ses geliyor ama bir miktar bozulma var.
daha iyi bir mikrofon ve profesyonel ses kayıt ekipmanı ile tam yük altında da bozulma olmadan ses kayıt planımız var ;)

İnşallah abi kulaklarımızın pası silinsin :D

hepkem
09-03-2015, 21:09
maşallah, tam cruise aracı.

teşekkürler. cruise için ideal ama abc sport süspansiyon ile virajlardaki yol tutuşu da 2ton bir araca göre fena değil. muğla ören - akyaka arası virajlı yollarda geçtiğimiz eylül ayında gece gazlamıştık, muscle car formatında gayet keyifliydi. havalar güzelleşsin, virajlı parkurlarda video hazırlarız inşAllah ;)

Çekim kalitesi, araba çok iyi maşallah . Işıklarda kalkarken o moto kurye aynayı alacak sandım

teşekkürler. kuryelerin nereden fırlayacağı belli olmuyor :D

İnşallah abi kulaklarımızın pası silinsin :D

inşAllah arayı uzatmadan tekrarlarız :)

yan53
09-03-2015, 21:14
maşallah ses çok güzel nazar değmesin

Görkem
11-03-2015, 18:17
güzel paylaşım teşekkürler,,,ses muhteşem zaten ;)

sinanbaysal
11-03-2015, 21:31
Böyle içim bi garip oldu çok fena ses maşallah diyelim kazasız belasız :)

Ahmet Saraçoğlu
11-03-2015, 21:39
Çokgüzel olmuş hocam.Neyle ve nasıl sabitleyerek çektiniz?Bende yapmak istiyorum 560sel de rahat zamanda araç çekimi

Yiğit G.
12-03-2015, 00:27
arkadaş bu nedir ya.. araban var basamıyorsun iyimi... Akşam olmasına ragmen boşluk yok.. 1-2 yerde basılabilmiş oda kısa mesafe... Şöyle yardıra yardıra göremedik... Neyse nazar degmesin çok güzel.

CasabLanca
12-03-2015, 00:58
gök gürlüyor yağmur yağmıyor :)

mmert
14-03-2015, 14:07
araba kaliteli video kaliteli ses kaliteli maşallah.

hepkem
15-03-2015, 20:33
maşallah ses çok güzel nazar değmesin

güzel paylaşım teşekkürler,,,ses muhteşem zaten ;)

Böyle içim bi garip oldu çok fena ses maşallah diyelim kazasız belasız :)

gök gürlüyor yağmur yağmıyor :)

araba kaliteli video kaliteli ses kaliteli maşallah.

teşekkürler arkadaşlar.

arkadaş bu nedir ya.. araban var basamıyorsun iyimi... Akşam olmasına ragmen boşluk yok.. 1-2 yerde basılabilmiş oda kısa mesafe... Şöyle yardıra yardıra göremedik... Neyse nazar degmesin çok güzel.

sadece ekipman deneme amaçlı çıktığımızdan böyle oldu. cumartesi akşamı doğru bir tercih değil. hafta içi gece, pazar gece veya pazar sabah idael seçenecekler ;) teşekkürler.

Çokgüzel olmuş hocam.Neyle ve nasıl sabitleyerek çektiniz?Bende yapmak istiyorum 560sel de rahat zamanda araç çekimi

canon 5d mark 3 ile çekim yapıldı. ön-arka koltuk arasında tripod üzerinde makine yer aldı. flash bağlantı bölümüneden de vakum ile sunroofa sabitlendi. bu şekilde istediğin hareketi yapsanda da kamera oynamıyor ;)
ses harici yönlü mikrofon bagaja vakumla bağlanıp, metal kollara ile plaka seviyesine uzatılarak alındı.
ideal ayarı yakaladığımızda videonun sonuna ekipmanların bağlantılarını da gösteren bir bölüm eklerim

turboman
15-03-2015, 20:55
tork dediğin böyle olur otomatiği bikere daha sevdim allah tekerine taş değirmesin maşallah