Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza Sonrası tamir için gün olarak limit var mı ?
Phenomenal
10-03-2015, 15:15
arkadaşlar biliyorsunuzdur (konu açmıştım) ufak bir kaza geçirdim araç da maddi hasar var
sormak istediğim arabayı tamire veremiyorum lazım olduğundan dolayı
herhangi bir sorun olur mu ? bir limiti var mıdır? gün ay olarak
bu cumartesi vermeyi düşünüyorum ama üstünden 1 hafta geçmiş olacak bir sorun olur mu bu konuda görüşlerinizi bekliyorum
1 ayı geçirme diyolardır ne olur ne olmaz.
Burak Mehmet
10-03-2015, 15:25
yasal olarak 5 iş günü içerisinde bildirilme zorunluluğu var ama bu durumla çelişen enteresan durumlarda var mesela;
her satılan poliçe bir üründür ve Türkiye'de satılan her ürünün 24 ay garantisi olmak zorunda bu nedenle poliçeniz içerisinde gerçekleşen bir kazayı poliçenin ilk kesim tarihi üzerinden 24 ay geçene kadar yaptırabilirsiniz...
Gereksiz bilgileri geçtikten sonra sorunuzun cevabını vereyim. Hiç sıkıntı olmaz geçmiş olsun..
mert_can 41
10-03-2015, 16:09
Eğer kaskonuz kapsıyosa araba verirler 1 hafta içinde aracınız çıkar büyük ihtimal :)
ben mart ın tutanağını ağustosta işleme sokmuştum belli bi zamanı olsa bile kısa deildir aracını bırakıcağın yere sorarsan dha net bilgi alırsın