Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpeğin Sonu
HondatugraL
11-03-2015, 10:25
Dakikalardır gülüyorum bu nedir ya :D :D :D
https://www.facebook.com/video.php?v=853948507986540
Sabah Sabah iyi güldüm ahahahaha :D bide süzülüyo yavrum ayakları çekip uçuşa geçiyo :D
LnchCntrl
11-03-2015, 10:33
Yazık ya nasıl çakıldı garibim :D
Day Walker
11-03-2015, 10:49
ahahahahaahhahah :hehe:
Yiğit G.
11-03-2015, 10:52
hiç gülmedim.Keşke adam çakılsaydı...
Bolkar1st
14-03-2015, 19:58
sessiz güldüm :D
Canselmo
14-03-2015, 20:07
uahhaha :D :D :D :D
ahahahahah komik olmuş :D
hiç gülmedim.Keşke adam çakılsaydı...
Hayvanları insanlardan daha mı çok seviyorsun abi?
34btr1907
15-03-2015, 03:13
kendi adıma cevap verıyım evet :D
HondatugraL
15-03-2015, 16:47
İnsanları bilmemde hayvanları çok sevdiğini biliyorum yiğit abinin oyuzden gülmemesi normal hayvanlar insanlara göre daha masum
Cok acidim hayvana ya.Allahtan bisey olmadi
coolvtec
15-03-2015, 16:51
Yazık köpeciğe, ama kendi kaşınmış :)
LnchCntrl
15-03-2015, 17:58
Ben insanları çok seviyorum ama hayvanlara sevginin ötesinde bi duygum var. Biraz acayip ama kuşlar yemek yerken uçmasınlar diye yolumu değiştiririm, bi kedi köpek yaralıysa alır bakımını yaparım dilleri yok şikayet edemiyorlar ve zerre kadar kötü duyguları yok..
Tayfun.O
15-03-2015, 19:19
Hayvanları çok severim :) Ama video gülünmicek gibi değil bildiğin uçacağına inanmış :) Ayrıca köpeğe acıyan varsa acımasın kolay kolay bir şey olmuyor :)
Yiğit G.
16-03-2015, 23:26
evet :)
Patisever
16-03-2015, 23:37
bencede ewet hayvanlar baska dünya
34btr1907
01-05-2015, 12:29
http://i.imgur.com/zJ2zYoM.jpg
peki sen ?
daha önce de cvp vermısım kendı adıma , hatırlattı bu foto , yanılmamısım.
o değilde 2. fotoğrafta kot pantolonlu köpeğin sağ ayağı neden havada ???
peki sen ?
daha önce de cvp vermısım kendı adıma , hatırlattı bu foto , yanılmamısım.
Ben insanları daha çok seviyorum galiba.
Bu hayvanları sevmediğim anlamına gelmiyor, yanlış anlaşılmasın sakın. Yazdıklarımın iğneleyici olmadığını, iyi niyetimi ve hayvan sevgimi izah etmek için şunu da anlatabilirim. Geçen senenin bir vaktinde, yürüyüş yolunda kız arkadaşımla yürüyorduk ve bir kaç köpeğin bir kedinin etrafını çevirdiğini gördük. Aralarında irice olanları da vardı fakat köpeklerin arasına girip kovmaya, dağıtmaya çalıştım. Tam o sırada bir tanesi kediyi yakalayıp ağzında hırpaladı. Ancak 2-3 saniye sonra ona dönüp kovunca bıraktı zavallı kediyi ağızından. Sonrasında yol üzerindeki bütün veterinerleri teker teker arayıp dükkana gelmelerini, yardımcı olmalarını istedim ki saat bu sırada 2-3 gibiydi. En sonunda tartışmalı ve sancılı da olsa bir veterineri yatağından kaldırdım, gelmesine ikna ettim (Ejder Veteriner Kliniği). Kediyi ameliyat ettirdim; cebimde ne varsa verdim adama yeter ki elinden ne geliyorsa yapsın diye ve operasyon bittiğinde eve götürüp sabaha kadar da bekledim. Bir candı ve ben elimden gelen her şeyi yapmak istedim... Maalesef ertesi sabah öldü.
Ben de seviyorum hayvanları, içtenlikle. Daha önce yaşamıma aldım da... Fakat yine de ben diyemem "keşke adam çakılsaydı". Bu davranışı da hoş göremiyorum maalesef. Hayvanlara olan sevgimin, insan sevgimin önüne geçmesine izin veremem. Böyle bir düşünüş altında yatanın da günden güne gördüğümüz çirkinleşen insan yüzleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. İnsanlığın kötü gidişatı ile, hayvanların insanlardan çok daha masum konumda gelmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Hayvan olarak adlandırılanlardan daha hayvanca davranan insanlardan kelli tetikleniyor bu duygu bence. Fakat "keşke adam çakılsaydı" cümlesiyle ayrı bir kefede yer bulamayız kendimize. "Keşke böyle bir şey olmasaydı" denilebilir. Elbet içi acır insanın. Fakat ivmelenerek kötüleşen insanlık gidişatı hakkında, düşünsel olarak olsa dahi bir darbe de siz vuracaksanız; kötülüğe ortak olacaksınız demektir. İnsanlık namına bu kadar umutsuz olmamak gerek.
Tum bunları yazıp anlatma sebebim de aslen budur. İlk attığım mesajımı tekrar okuduğumda biraz kötümser ve sert olduğu gözüktüğünü fark ettiğim için anlatmak istedim bunları. Çok Polyanna oldu ama, üzüntü duyduğum ve düşüncelerimi saklamak istediğim bir konu değildi.
34btr1907
02-05-2015, 01:41
çok guzel ifade etmıssın kendını, ben vıdeodakı adam çakılsaydı lafına karsılık o cevabı vermedım ,yalın düşünüp söyledim düşüncemi sadece.
köpeğin kediye verdiği ızdırabı düşünüp yazdın sanırım ama doğa gereği bu birazda,insanlar olan beyinlerini kullanamayıp doalarında olmayan şeyler yapıp onlara yada herhangi birşeye pskopatça verdikleri zarar karşısında ben fikrimi söyledim,sorumda sanırım bunu düşünerekti,ya sen ? diye , köpeğe kediye atılan tekmeyi yapılan eziyeti savunmasız zayıf hayvanlara yapılanları gorunce bende orda sıkıntı başlıyor işte :) hayvanın ınsan tekmeledıgını gormedım,durduk yere saldıranın bıle açıklaması var ya eğitim ya kışkırtma vs insanın bır bahanesı yok sorunum o vs vs .
Yiğit G.
04-05-2015, 21:07
Ben insanları daha çok seviyorum galiba.
Fakat yine de ben diyemem "keşke adam çakılsaydı". Bu davranışı da hoş göremiyorum maalesef. Hayvanlara olan sevgimin, insan sevgimin önüne geçmesine izin veremem. Böyle bir düşünüş altında yatanın da günden güne gördüğümüz çirkinleşen insan yüzleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. İnsanlığın kötü gidişatı ile, hayvanların insanlardan çok daha masum konumda gelmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Hayvan olarak adlandırılanlardan daha hayvanca davranan insanlardan kelli tetikleniyor bu duygu bence. Fakat "keşke adam çakılsaydı" cümlesiyle ayrı bir kefede yer bulamayız kendimize. "Keşke böyle bir şey olmasaydı" denilebilir. Elbet içi acır insanın. Fakat ivmelenerek kötüleşen insanlık gidişatı hakkında, düşünsel olarak olsa dahi bir darbe de siz vuracaksanız; kötülüğe ortak olacaksınız demektir. İnsanlık namına bu kadar umutsuz olmamak gerek.
Tum bunları yazıp anlatma sebebim de aslen budur. İlk attığım mesajımı tekrar okuduğumda biraz kötümser ve sert olduğu gözüktüğünü fark ettiğim için anlatmak istedim bunları. Çok Polyanna oldu ama, üzüntü duyduğum ve düşüncelerimi saklamak istediğim bir konu değildi.
Bu dünyaya ilk gelen hayvanlar... Burası hayvanların dünyası , biz daha sonra geldik ve bir şekilde çok yanlış gelişmiş canlılarız.Bu kadar gelişmemiz gerekirdi.Bu gelişmenin sebebinde dünyayı yok etmeye başladık.Atmosferi doğayı suları herşeyi yok ediyoruz.Çok belli ki bize ait değil bu dünya.Hiçbir hayvanın doğayı yok ettiğini göremessin.Zevk için öldürdüğünü göremessin.Onlar bu dünyayı bizden kat ve kat fazla hak ediyor.Şöyle düşün hayvanlar yok olsa insanlarda yok olur.Ne diyorlar "arılar ölürse insanlık ölür" ama ya insan yok olsa , doğaya veya hayvanlara birşey olur mu ? Tam tersi çok daha güzel bir doğa ve uzun ömürlü bir dünya olur. Düşün ilk basit hayvanlar 600 milyon yıl önce yaşıyordu bu dünyada ..insan ise 200 bin yıl :) Yani bizden 600 milyon yıl önce geldiler... :) Biz sadece birkaç bin yıldır burdayız :)