Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul vw özel servis- usta tavsiyesi
Selamlar, polo tdi aracimin yağını filtrelerini triger setinin ( gergi ve rulmanlar dahil) degistirebilecegim ısciligi düzgün fiyatları çok ucuk olmayan usta arıyorum.
Anadolu Yakası olursa güzel olur ama maslak yada başka bi sanayide olur.
Teşekkürler.
Bostancı sanayi vwtech İlkan Usta yada maslak sanayi Exclusive garaj bilal usta
bahadı-R
12-03-2015, 09:58
Parça konusunda bana ulaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. 0539 311 31 33 BAHADIR
evrendogu
12-03-2015, 12:16
maslak Atatürk oto sanayi güney vw servis
Kurtkoy de Alkanoto... Onur bey yardimci olur
Tam dediğin gibi birini tanıyorum vw servisten ayrılma kendi yerini açmış bi tanıdığım kaynarca e5 in hemen yanında dükkan. sana yeri uygunsa tel no falan veririm
aybarsdnr
12-03-2015, 17:41
Bostancı sanayide Özelçi de iyidir.
yusuf yılmaz
12-03-2015, 17:48
Kurtkoy de Alkanoto... Onur bey yardimci olur
doğru adres
Oznrsrl ayni ustadanmi bahsediyoruz acaba yigit oto?
Kaynarcaya yakinsan yigit oto kaynarca yan yolda uzun zamandir ayni ustaya gidiyorum tanidigim iyi bir insan fiyatlarida uygun. Uyarsa adresini tarif ederim tam.bostancida ise ozelci kadir usta var.vwtech ilkan usta iyi olabilir ama bana gore cok soguk biri.yaninda ustasi ismail var tavsiye edilir ismail ilgilidir
Guney servis maslak bizim surekli gittigimiz yer.Esnaf insanlardir bende orayi tavsiye edebilirim.
SinanAdalı
12-03-2015, 23:01
Sefaköy tarafına yolun düşerse Özüçel 'de iyidir.
Maslak güney servis
Bugün gittim ama malesef cok yogundu aracı bırakamadım bende iyi esnaf olduğu belliydi