Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : c2 vts



hakan308
13-03-2015, 01:39
Bu arac hakkında bildiklerniz nelerdir tüp uyumlu kronik arıza varmı fikirlerinizi bekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2007-model-bakimli-vts-204313362/detay

braga26
13-03-2015, 03:32
1. sorun emme manifoltundaki civata eksiği. tüm dünya üzerindeki C2 VTS'ler fabrikadan böyle çıkar ve bi kaç yıl sonra arabada özellikle sıkıştırılarak kullanılıyorsa rölantide arabadan ıslık sesi gelmeye başlar. bu arada sorun basit bir şekilde eksik 2 civata takılarak giderilir.

2. sorun vites halatı sorunu. özellikle rolling de koşturulan ve yüksek hızda seri vites geçişi yapılan VTS lerde zamanla vites sallanmaya boştaymış hissi vermeye başlar. bide araba kullanırken vitesi devamlı avuçluyorsanız buda sorunu artırır ve en sonunda vites geçmez duruma gelir. bu tarz bi durumda 400 TL civarı masrafınız olur halatlar değişir.

3. sorun ise bir citroen klasiği amortisörlerden ses gelmesi. koni alırsanız geçer yoksa kurtulamazsınız.

4.kronik sorunu elektronik gaz kelebegi ve manifold sensörü
not:forumda gördüğüm bi konudan alıntıdır sene 2011 fiyatlar 17-19 arasıymıs ikinci el sıfırları ise 31den satılmıs

tuzemen
14-03-2015, 19:07
ilandaki araba için konuşursak km çok fazla bence + fiyatta çok fazla. ön tarafla oynamışlar.ön ekler orjinal vts eki değil. çakma olanlardan takmışlar. bence fiyat çok fazla bu araba için değmez. kronik sorun olarakta vites halatı var benim bildiğim.

focust1
16-04-2015, 16:56
mrb arkadaşlar ilandaki araç ile ilgili bilgisi olan var mıdır.

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-duzgun-kullanilmis-c2-vts-209084514/detay)