PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Meguiars Ultimate Compound > Ultimate Polish > Lıquid Wax

MehmeT.
17-03-2015, 19:00
Herkese hayırlı günler dilerim öncelikle :)

Başlıkta da belirttiğim gibi bu ürünleri sırasıyla uygulamayı düşünüyorum. ( El İle )

Araç ta kılcak çizikler çok geçenlerde ışık dolu bir kapalı yerde bakınca içim gitti..

Öncelikli amacım UC ile çizikleri almak ( el ile alabildiğim kadar tabi ) sonrasın da U.Polish ile güzel bir parlatmak,

en sonunda ile boya koruma için Lıquid Waz atmak. Ve sonrasında aracı her yıkamada sarı şampuan ile yıkamak ve sonrasında ultimate quick detailer ile hızlı cila geçmek :D

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir acaba bu uygulamama için ?

Bana mantıklı geldi nedense:)

MehmeT.
17-03-2015, 19:12
Ya da hiç boyaya aşındırıcı pasta sürmeden ( UC ) Direk Ultimate Polish cila atıp üstüne wax atmak mı mantıklıdır sizce ?

Yani Ultimate compound sitesinde boyası ihmal edilmiş yüzeyler için diyor, boşu boşuna kullanmış olmayayım..

Görüşleriniz için teşekkürler şimdiden.

kurtlukaya
17-03-2015, 22:06
hiç uğraşma onlarla onlardan daha performanslı ürünler var , çizikleri elle almak yorucudur , elle alırım diyorsan cg swirl b gone veya gtechnic p1 ve g technic in el pad i güzel iş çıkarır , yok pasta apmak istemezsen maskeleyici ürünlerden cherry wet wax bu konuda iyidir , veya cg glassworks glaze veya pb glaze sürüp üzerine maskeleyiciözelliği olmayan cila carnabua cila sürebilirsin colli 915 i

MehmeT.
17-03-2015, 22:46
Hocam teşekkürler önerin için de o markaları nereden temin edebileceğimi bilmiyorum :) Ben Bauhaus ta her aradığımı buluyorum sonax olsun meguiars olsun o yüzden bunları tercih ediyorum :)

MehmeT.
18-03-2015, 13:49
Bugün yaptığım alışverişte NXT 2.0 sıvı cila aldım mor pedli olan , yanına bir de hızlı cila aldım meg in. UC ve Polish'in ikisini atacağıma şimdilik tek bunu atacağım bakalım kafam çok karıştı :D

Sezgin
18-03-2015, 15:28
nxt bi işe yaramaz partlatma dışında. cizikler hareler olduğu gibi kalır. UC nedir bilmiyorum ama uygulama sonrasını yazarsan sevınırım. el ile yapmak ıstıyorum bende artık alabildiğim kadarını alsam yeter.

MehmeT.
18-03-2015, 18:54
Abi UC dediğim Meguiars Ultimate Compound.

Bugün aracı meguiars sarı şampuan ile yıkayıp kurulayıp eve geldikten sonra nxt attım ama biraz aceleyle çünkü hava kararmak üzereydi, komple camlara, farlara ve stoplara uyguladım. İçinden çıkan pede her seferinde nohut tanesi kadar uyguladım öyle çok aman aman bi parlama olmadı ama yine de fayda etti. Zaten çizikler için almadım ben abi bunu.

Çizikler için ultimate compound öneriyorlar onun içinde de mikro aşındırıcılar varmış o yüzden..

mirafiori
20-03-2015, 10:04
1-Yıkama 2- Kil ile temizlik 3- İpa 4 yıkama: uygulamadan önce yaparsanız faydası olur

kurtlukaya
20-03-2015, 14:57
hocam erdem boya sanal pazar veya detailing dükkanı sanal pazar , meguairs e göre çok daha kaliteli ürünler , 40 gr lık bölünmüş kutulardan alın alırsanız

mirafiori
21-03-2015, 09:08
detailing dükkanını bende tavsiye ederim hızlı kargo, ürün paketlemeleri v.s bölünmüşlerde dahi prof. :) dün 100 tllilk siparişim oldu en son :)