PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göğüslük+elektronik tesisat sökülmesi

xxozanxx
13-10-2008, 15:17
arkadaşlar bir aracın yada benim araç diyelim daha net olsun 1999 megane coupe için sıfıra kadar KOMPLE göğüslük+elektronik tesisat sökülmesi (motor hariç) ve takılması için işçilik ne kadar alınır maximum ???

Netlik için liste: tüm göğüslük+arka koltuğun altındaki benzin pompası geçiş yeri parçaları+farlar+sisler+stoplar+akü+tavandaki bir kaç tuş+ön kapıların içleri ve lambo door takıldığı için kapıya giden elektrik ve hoparlör kablolarının ekstra uzatılması...

çok teşekkürler şimdiden:)

Tugral
13-10-2008, 15:32
walla ben crx'i swaplarken dediğin komple sistem sökülmüştü. Toplamda 100 lira bile tutmamıstı. Tabi meganın daha komplike olduğunu düşünürsek. Elektiriğinde cok önemli bi unsur olduğunu unutmamamız gerekiyor(bakınız yanan araçlar) 150-200 arası tutar bana göre

kv661
13-10-2008, 17:03
300 tutar ozancım :( rahat

xxozanxx
13-10-2008, 17:29
hadi ya kıvanç...
ben araba boyanırken yaptırmıştım zaten şimdi ödemesine geldi yine sökilmicek yani.çok yakın tanıdık arkadaşa yaptırdım diye fiyat bile sormadım.şimdi 1000 ytl dedi bana!!!

Tugral
13-10-2008, 17:30
bu işlerde baştan fiyat konusulması sart. Arkadaslık baska iş baska hiç unuytmamak lazım. Keske bastan konussaydınız. Şimdi dicek bişe kalmamıs

xxozanxx
13-10-2008, 17:45
haklısın tuğral...
ama arkadaş dediğin hemde yakın arkadaş,2-3 KAT kazık atacağına göstermelikte olsa 3-5 indirim bile yapar değilmi aradaki hukuktan dolayı?(üstelik parçada değil işçilik)

Schumi
13-10-2008, 18:41
1000 ytl mi. Çüş diyorum. Bende söktürdüm araba. Motor söküldü takıldı iç döşemelerin tamamı söküldü takıldı. İki ustaya toplam 1000 vermedim. Biraz daha altını verdim. Motor yani birde bu. Ayrıca araç içi tesisatın sökülmesi çok ama çok KOLAY. Ben söktüm iç tesisatı. Zor olan konsolun sökülmesi ve konsol içi tesisat.

XoR
13-10-2008, 18:47
Torpido söküldü komple çıplak kaldı tamamen.Kalorifer peteği delinmişti değiştirmek için herşey söküldü temizlendi kontak spreyi sıkıldı tertemiz toplandı.250 ytl verdim klima gazı dahil :)

Ozan çok fazla para istemiş bence verme yazık kolay kazanmıyoruz

xxozanxx
13-10-2008, 18:57
sağolun öncelikle beyler...
okudukça deliricek gibi oluyorum,o kadar yakın arkadaşımki yazık ya valla:(

evet aynen konsol zor kısmı bitek zaten.döşemeci ercü vardır izmirde çok ünlü.onu aradım hemen torpido sökme takmaya 150 alıyoruz dedi.
döşemeciye 200 ytl vermiştim sökme takma bu arada...sanırım oda biraz fazla ama buna göre daha insaflı sanırım.
çok kafam attı...tekrar sağolun :)

1000 ytl mi. Çüş diyorum. Bende söktürdüm araba. Motor söküldü takıldı iç döşemelerin tamamı söküldü takıldı. İki ustaya toplam 1000 vermedim. Biraz daha altını verdim. Motor yani birde bu. Ayrıca araç içi tesisatın sökülmesi çok ama çok KOLAY. Ben söktüm iç tesisatı. Zor olan konsolun sökülmesi ve konsol içi tesisat.

Torpido söküldü komple çıplak kaldı tamamen.Kalorifer peteği delinmişti değiştirmek için herşey söküldü temizlendi kontak spreyi sıkıldı tertemiz toplandı.250 ytl verdim klima gazı dahil :)

Ozan çok fazla para istemiş bence verme yazık kolay kazanmıyoruz

PaSHa-brk
13-10-2008, 22:58
hangi mekan burası?

xxozanxx
14-10-2008, 00:05
...............

sülüman
14-10-2008, 22:03
geçenlerde gen aynı megan söktük kalorifer petegi deiştirdik 100 lira işcilik aldık. vede okadr basitki 2 saatte bitirdik.senin dedigin yerlerde dahil olsun toplam 250 olur taş çatlasın oda.çok 1000lira verme