Orijinalini görmek için tıklayınız : 2016 GT-R Fiyatları Açıklandı
Nissan 2016 model GT-R'lar için 4 farklı versiyon belirlemiş. Bunlar "Premium, Black Edition, NISMO ve 45th Anniversary Gold Edition" olarak adlandırılıyor. Yeni GT-R'lar bir eski model yılına nazaran daha güçlü olmalarının yanı sıra, aynı fiyat etiketine sahipler.
http://i.hizliresim.com/mGDo24.jpg
Taban model olan Premium, 101.770$ ve 550 HP gücünde. Selefiyle aynı, 3.8 litrelik Twin-Turbo V6 motora sahip olan modelin, 5 HP'lik kazanımının motor elektroniği üzerinde yapılan yeni ayardan kaynaklandığı bildirilmiş. Ayrıca yeni modelde eski 10 kollu jantları yerine, yeni 20 kollu jantlar kullanılmış.
Black Edition ise, Premium modelin 10.000$ daha pahalı. Fiyatı 111.510$ olan bu modelde, siyah alüminyum Rays markalı jantlar, siyah ve kırmızı iç döşeme, Recaro koltuklar ve karbonfiber arka spoiler bulunuyor. Gücü ise Premium modeli ile aynı.
http://i.hizliresim.com/Yv96Ok.jpg
Yeni kasada en yüksek performansa sahip olan model ise NISMO modeli olacak. Yine aynı motor ile 600 HP / 481 lb-ft tork üreten model, özel ayarlanmış süspansiyon sistemi, gelişmiş aerodinamik, alkantra döşeli kabin ve yenilenmiş dış görünüm ile geliyor. NISMO modelinde, renk seçeneği olarak "Solid Red, Jet Black, Super Silver ve Pearl White" sunulmakta. Fiyatı ise 149.990$
Son model ise GT-R adının 45. yılı şerefine üretilmiş. Premium modelini baz alan aracın farklılığı ise "Silica Brass" adı verilen altın rengi boyası. Nissan bu rengin 2001 R34 GT-R M-Spec'in rengiyle aynı olduğunu da belirtmiş. U.S pazarında sadece 30 örnek satışa çıkarılacak olan aracı özel kılan diğer kısımlar ise, motor bölmesinde aracın kimlik numarası ve orta konsolda ise "45th Anniversary" plakası bulunması. Bu versiyonun fiyatı ise, Premium'dan sadece 1000$ pahalı olarak; 102.770$
Ayrıca Nismo hariç tüm modeller, 11 hoparlörlü Bose ses sistemine, geri görüş kamerasına ve yine Bose'un aktif gürültü iptaline sahip.
Grimlord
18-03-2015, 06:43
para olacak solid redini alacaksın,ölümsüz olacaksın :)
http://www.rssportscars.com/photos/news/nissan-announces-prices-2015-gt-r/2015-gtr-prices-02-rear-m.jpg
turbo&quattro
18-03-2015, 07:01
Tr fiyatlari x ~4 olur heralde.
Gtr ilk ciktifinda 80.000 dolar civarindaydi....
İyi tuttu. Ben aldigimda 88.000 dolar idi amerika fiyati 2009 da.
Day Walker
18-03-2015, 07:53
Tr fiyatlari x ~4 olur heralde.
Aynen kanka hatta üzerine bile çıkar
citiyar bu deger :D ama nismo suna safip olmak isterdim....
Mehmetmert
18-03-2015, 08:30
Kacinci makyajini yedi bu platform?
yasindemir
18-03-2015, 13:10
Kasa değiştirmesini beklerdim, yüzü eskidi artık.
Gtr ilk ciktifinda 80.000 dolar civarindaydi....
İyi tuttu. Ben aldigimda 88.000 dolar idi amerika fiyati 2009 da.
Abi yurtdışı kaynaklarda "daha fazla güç, aynı fiyata" gibi lanse etmişler. Ben de kaynağın ve Nissan'ın bildirisinin yalancısıyım. : )
hakotech
18-03-2015, 23:14
Bi ısınamadım şu arabaya arkadaş..
Nissan Türkiye bu sene fuara da kırmızı renk R35 GTR getiricekmiş yani bayi GTR lar yolda gray ler değer kaybedicek bence
Abi yurtdışı kaynaklarda "daha fazla güç, aynı fiyata" gibi lanse etmişler. Ben de kaynağın ve Nissan'ın bildirisinin yalancısıyım. : )
Yanı olan fıyatı artırmadık demek ıstemıslerdır.
Malesef fıyatları cok arttı gtr ların. Black yada premıyum ların fıyatı ıyıde nısmo gereksız pahalı,alınmaz.
Nissan Türkiye bu sene fuara da kırmızı renk R35 GTR getiricekmiş yani bayi GTR lar yolda gray ler değer kaybedicek bence
6 yıl sonra mı akılları basına geldı,alan aldı sımdıye kadar,arac ıyıce degerını yıtırdı,yenısı cıkınca bırseyler olur.
Unutmadan 2010 yılındada fuara getırmıslerdı. Servıs ıcın yatırım gerekıyordu yapmadı salaklar...
onursumer
19-03-2015, 09:33
murat abinin dediği gibi fuara daha oncede getirdiler satışa sunmadılar gene oyle birşey yaparlarsa şaşırmam :)
DoganSuper
03-04-2015, 20:16
nismo fiyatı uçmuş.. diğerlerine bakarak
Konuya farklı bir yorum getireyim.Japonya Drift Kralı Keichii Tsuchiya bu araç çıktığından beri r32 r33 r34 dahil olmak üzere uzun süredir kullanıyodu.Geçenlerde izlediğim bir videoda bu araçların r34 ve sonrası için söylüyorum bir SuperCar olmadığını iddaa ediyor.Sebebi ise tamamen görüntüsüyle ilgili.Tamam canavar gibi bir performans var ama gerçekten bir Lambo,Ferrari,porsche veya Nsx değil.Bence de artık bu kasanın değişmesi gerekli diye düşünüyorum...
bence skylinelar arasındaki en süksesizi bu kasa oldu sönük kaldı bana göre.makyajlı nasıl olacak merak ediyorum
Arac gecen sene makyajlandı....
Gercı her sene makyaklıyorlar...
Suv dan parayı buldu nissan bence ezber bozabilirler bu sefer :)
Konuya farklı bir yorum getireyim.Japonya Drift Kralı Keichii Tsuchiya bu araç çıktığından beri r32 r33 r34 dahil olmak üzere uzun süredir kullanıyodu.Geçenlerde izlediğim bir videoda bu araçların r34 ve sonrası için söylüyorum bir SuperCar olmadığını iddaa ediyor.Sebebi ise tamamen görüntüsüyle ilgili.Tamam canavar gibi bir performans var ama gerçekten bir Lambo,Ferrari,porsche veya Nsx değil.Bence de artık bu kasanın değişmesi gerekli diye düşünüyorum...
eger onun sozune.bakiyim dersen adam.hala ae86 uretilsin yaaaaa kafasinda o kadar kafaya takmamak.lazim..
Aslında tam tersi. R35 GT-R'lar safkan spor otomobildir.. Performans seviyeleri de buna bağlı olarak daha yüksektir. R34 ve öncesi ise binek sedan Skyline modellerinin sportif versiyonudur, spor araba değildir.
Genel olarak da R35, çok daha başarılı olmuştur.
Konuyla alakalı olarak da fiyatlar, Amerika için inanılmaz yüksek görünüyor.
ömerin dedigi dogru bana göre eski kasalar daha seksi dursada bildiğin sedandan dönmelerdi :) bunda öyle yok safkan spor r35 ha skyline adı altında suv ve sedan üretiyo nissan ama bununla aynı şasiyi fln paylastıgını düşünmüyorum arastırmadım. murat abi komple bi makyaj yemesinden bahsediyorum yani r36 cıksa artık seneler oldu bu kasayı göreli :) çabuk tüketim çağındayız şu arabayı bile tükettik..
2016 modelde cikicak.
Daha 6 sene oldu...
bence jantlar olmamış eski jantlar daha başarılıydı.
merttepe
04-04-2015, 22:20
eger onun sozune.bakiyim dersen adam.hala ae86 uretilsin yaaaaa kafasinda o kadar kafaya takmamak.lazim..
ürettiler zaten gt86 var aynı mantalitede :)
Diger ss araclar gibi uzun omurlu olacaktir gtrda. Murcielago, 599 heleki gallardo kac sene uretildi ? Ona gore karsilastirmak lazim. Ki ben bu gtri cok sevdim ozellikle makyajlisi. Hatta bir ss icin ilk defa nismosu ciddi ciddi keske benim olsa dedim. Acaba amerikada orta direk sayilabilecek nufus biraz kasarak bu gtra sahip olabiliyor mu ?
E her yiğidin gönlünde bir aslan yatar. Adam o aracı hobi olarak görüyor ve Ae86 gibi elektronikten yoksun araçlarda pilotluğunu daha öne planı çıktığını bildiği için seviyor olabilir bunun pek te önemi yok aslında.Bahsettiğimiz kişi bir çok araçta tecrübe sahibi bir insan biraz saygı hak ediyor bence...
Octavia RS
07-04-2015, 00:32
bence jantlar olmamış eski jantlar daha başarılıydı.
+1 Kesinlikle eski jantlar daha iyiydi bencede.
Nismo falan iyi güzelde Motor Trend Channel'ın yaptığı dragda 991 ezgi geçti Nismoyu kafam hala 991 de kaldı :D
Amerikada o parayı gtra vericeğime porsche a binerim benim görüşüm uçuk fiyat amerika için.
Nissan Turkiye bu aracı getirtmeyerek inanılmaz gerizekalılık yaptı. Bu turkiye boyle oldugu surece ne servis destegi olur ne bayi çıkısı sonra ötv le galericiyle onla bunla ugras dur. Allahtan bikaç servis parçalarını getiriyorda ordan yırtıyoruz bazı cogu servis parcasının kodunu açtırmayı mail atıp parçayı talep etmekten bile aciz örnek İnciroglu kayseri adamlar duz mantık.. Arabayınında herseyini bilip kendi imkanlarımızla yurutuyoruz cok sukur arastıra arastıra.
BurakSah
05-07-2015, 23:28
Gt-R efsane ya
kickbuttowski
06-07-2015, 02:01
Gt-R efsane ya
Arkadaşa kürek gönderelim.
Gt-R efsane ya
Yanında sedan vti duruyorsa bir hiç.
Ben bu araçla ilgili en çok şunu merak ediyorum turkiyede GT-R sahibi biri aracı normal nissan servisne götürse bakım veya tamirat yaptırabiliyormu?
Ben bu araçla ilgili en çok şunu merak ediyorum turkiyede GT-R sahibi biri aracı normal nissan servisne götürse bakım veya tamirat yaptırabiliyormu?
şu zamana kadar Nissan Türkiye kendi ithalat etmediği için bakım tamirat vs. gibi durumlar için(filtresi balatası vs.si'nin herhangibi kaporta mekani aksaam) stoğunuda tutmadıgından haliyle yapamıyor . parça icinde anca sipariş gecicekte bayi japonyadan gelecek artık kaç günde geliyorsa
Bakim ve tamirat yaptirabilirsin.
Parcada siparis edebilirsin.
Sadece garanti yok.
Çok tesekkurederim bilgilendirdiniz için genelde GT-R lari sanayide iyi servislerde görüyordum o yuzden sormustum tekrar cok tesekkurler
temmuz06
06-07-2015, 19:42
herkes farklı yorumlamış mevzuyu( araç sahipleri hariç) şimdi sormadan edemeyeceğim kim olsa binmezki? benim gözüm kulağım bütün ss araçlara alışkında hala gt-r gördüğümde gözlerimin ve kulaklarımın şekli değişiyor.!
Bu arada amerika almanyada, rusya ve kıbrısta görev yaptım çok gt-r da gördüm ama hala doyamıyorum :( :)