Orijinalini görmek için tıklayınız : yazıcı problemi !!!
arkdaslarım abilerimm..benim bi sorunum var...yazıcımı pc ye yükleyemiyorum..yaklasık 1 ay önce sony vaio vgn-fz31e modeli bi dizüstü aldımm..pc de suan windows vista var..aldıgımda böle geldi..
yazıcının kurulum cd sini takıyorum..yazılım aktarılıyor,yazılım güncelleniyor fln dio bütün aşamalar tamamlanıyor ve birden yükleme pencerresi kapanıyor kendiliğinden..modeli lexmark 2300 serisii.
kuzenim vistadan olabilir dedi aynı yazıcıyı onun pc ye kurmaya calıstık olmadı yine..ultimate vistamıı nee öle bisey vardı pc de..sonra format atılıp xp kuruldugunda sorunsuz calstı yazıcı...
smdi eger sorun bundaysa vistadan kaynaklanıyorsa ne yapabilirm yardım edin ltfenn:(:(
lexmark ın sitesinde driver yüklmesine bakıyorum ama her modelin var sadece bu modell yok kafayı yicemmmm :mad:
cd de vista için dirver varmı..?
vistadan kaynaklanıyorsa driverı yoksa bişey yapamazsın
hayırr abi cd de öle bisey yokk..sadece takıon kuruluoo öle bi secenek fln hiç bisey cıkmıoo..vistadan mıı onuda tam bilmiorumm kii..böle bi sorunla karsılasan varmı acaba aramızdaa:(:(
xp de service pack III yüklü ise yazıcıyı tanımıyor ( başıma gelmişti ) vistanın da kullandığın proğramında böyle bişey olabilir...
ne yapabiliriz buna peqi:(:(..pc format attırsam vista yerine xp kullansam pack II veya III yükletsem herhangi bi sorunla karsılasırmıyım acaba..zararı fln olrmu???
Eray Yümsel
13-10-2008, 22:19
xp kurcaksın pc ye :)
laptopmu pcmi ?
çoğumuz ağız alışkanlığı ile laptopa pc deriz o yuzden sordum
evt abi bendede var o alıskanlıktan..masaüstü değil,laptop benim ki:s
xp kurcaksın pc ye :)
kurmayı düşünüyorum ama bi sorun cıkmaz inş. suandan güzl ve sorunsuz olcaksaa bian önce yaparım..
Serencebey
13-10-2008, 22:59
Driver (http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/downloads.cgi?ccs=220:19:0:85:0:0&emeaframe=&fileID=15725&searchLang=tr&os_group=Windows%20Vista)
Bunu ındır kur halledecektır.
Extralari (http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/downloads.cgi?ccs=220:19:0:85:0:0&searchLang=tr&os_group=Windows%20Vista&target=)
yaptım bunuda fakat olmadıı..kurarken hata veriyor..bi sorunla karsılasti bu yüzden geri cevirdi fln die bi yazı cıktıı:(:(
Serencebey
13-10-2008, 23:29
Vistanın kurulum asıstanı dıe bı zıkım var çişe giderken bile izin alman gereken onu kapat bence once :)
ahahah nefrettt edioyrumm bu güncellemelerden yaaa..aynen çişe giderken bile izin almk lazım yaa..yapamadım wlla abiicimm..kafayı sıyırcamm biraz daha ugrasrısamm bastırcam formatıı xp yapılsınnn..yoksa snirlerim alt üst olcakkk:D:D
forever xp:icon_tup: sanırım artıkkk
sen pc ne xp yükle service pack II..;)
ahahah nefrettt edioyrumm bu güncellemelerden yaaa..aynen çişe giderken bile izin almk lazım yaa..yapamadım wlla abiicimm..kafayı sıyırcamm biraz daha ugrasrısamm bastırcam formatıı xp yapılsınnn..yoksa snirlerim alt üst olcakkk:D:D
forever xp:icon_tup: sanırım artıkkk
laptopun markası ne.. umarım msi değildir eüer oyleyse vista harici işletim sistemi kurulamıyor..
sen pc ne xp yükle service pack II..;)
evt büyük ihtimal öle yapıcam..pack II veya pack III..baska caresi yok sanırım...
bilgisayarın markası msı deil abii..sony vaio vgn-fz31e serisi