Orijinalini görmek için tıklayınız : Cs go twich yayini
Cs ci arkadaslar yayini izlemeye davet ederim :)
http://www.twitch.tv/almasxxx
Online match atmaktayiz
İyi Seyirler
Not: Bazen küfür vs cıkabilir :D
takip ettim biraz daha geliştireyim oyunu size katılmak isterim
cs nerelere gelmiş ben 1.5 le başladım 2004 2005 li yıllarda 1.5 ile geri bıraktım 2012 yılında 1.5 benim efsanem 1.6 dan daha çok severim ben condition zero dan sonrasını kaçırdım :) bende böyle online oynamak isterim nasıl oynuyorsunuz :)
cs nerelere gelmiş ben 1.5 le başladım 2004 2005 li yıllarda 1.5 ile geri bıraktım 2012 yılında 1.5 benim efsanem 1.6 dan daha çok severim ben condition zero dan sonrasını kaçırdım :) bende böyle online oynamak isterim nasıl oynuyorsunuz :)
steam dan indirip online olarak oynanabiliyor
her gece 1.6 ya bekleriz.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=168651
1.6 zor imkansız benim icin cs go da ki grafiklerden sonra ulan biz bunu nasıl oynadık diorum :D
Tabi ki grafik farkı var fakat Go oynayan çok yok aramızda..
non-steam çıkarsa ona da bi sw açarız :D
oyunda bayan var sanırım bızde cs de leventte kufur eksık olmuyorrrr:D
Onurkk06
21-03-2015, 09:39
Ben de biraz daha geliştirince katılacam aranıza
Ben de biraz daha geliştirince katılacam aranıza
Eğer 1.6 için konuşuyorsanız lütfen geliştirmeye çalışmayın, zira oynarken ulan benden daha kötüleri varmış diceğiniz arkadaşlar var. Örnk: Berkan, levent, b16, SerkanYazgann, Protrive vb.
Onurkk06
21-03-2015, 10:03
Eğer 1.6 için konuşuyorsanız lütfen geliştirmeye çalışmayın, zira oynarken ulan benden daha kötüleri varmış diceğiniz arkadaşlar var. Örnk: Berkan, levent, b16, SerkanYazgann, Protrive vb.
Ahahah yok 1.6da iyiyimdir ama csgo ilk bir hafta bune aq eski cs buna her türlü basar dememe sebep oldu
CSGO da gold4 üm şuan, global oldum ama düştüm.
hile yapan var mı?
Günümüzde olursak tutamazlar bizi :D