Orijinalini görmek için tıklayınız : Satış Sonrası Hizmetin Önemi!
Öncelikle bu konuyu marka kötüleme amaçlı açmadım.Sadece bilinçlenmek hakkımızı aramak amaçlı bir konu olsun istedim. Sahne yine o distribütörün. :)
http://img.hurriyet.com.tr/_np/6469/28456469.jpg
Bursa’da, vitesinde sıkıntı yaşadığı kamyonetinin yenisi ile değiştirilmesi için otomotiv devine karşı 2 yıldır sürdürdüğü hukuk savaşını kazanan Ahmet Koç, yılın bilinçli tüketicisi seçildi. Koç, ödülünü Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin elinden aldı.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28521224.asp
darkmoon
22-03-2015, 10:55
arabayı çıkartamadım hangi model..
Transporter a benzettim ben ama adama göre çok alçak.
Aranel Ciryatan
22-03-2015, 10:58
gün geçmiyor ki o "*****" firmanın yeni bir mevzusu olmasın :D Nefret ettiğim marka :D
Ödül alsa ne yazar, mahkeme değişim kararı vermiş olmasına rağmen distribitör aracı değiştirmemek için elinden geleni yapıyor. 2 senedir kaldığı otoparka aracın 6bin küsür borcu var.
ozgurluk
22-03-2015, 11:05
Transporter sanirim, arac assagi dogru meyilli bi yerde sanirim.
Bende tam olarak çıkaramadım abi :P
Bi ayna camı için kırk takla atan firmadan ne beklenir ki,
http://forum.altyazi.org/index.php?showtopic=193091
chatlaxs
22-03-2015, 11:42
transporter
http://oi61.tinypic.com/20879lj.jpg
http://www.mynet.com/haber/guncel/otomotiv-devi-ile-savasti-yilin-bilincli-tuketicisi-oldu-1760044-1
Ciddiye alıp transporter dıyenler bıle olmus abı :D
ozgurluk
22-03-2015, 12:48
Sazan avi olduk
barakuda26
22-03-2015, 12:54
Tek bi servise mal etmemek lazım bu tür olayları ama genel anlamda müşteri memnuniyetindeki olay yine dağıtıcı firmaya dokunuyo, bu tür servisleri bünyesinde bulundurmaması gerek. Her marka için geçerli bu. Ülkemizde hukuk sistemine güven o kadar az durumda ki kimse bu adam gibi uğraşıp hakkını aramak yerine ''amaaan mahkemeye versem nolucak bişey çıkmaz bundan X firmasının arkası avukatı vs. sağlamdır kazanırlar'' düşüncesi mevcut. Kolay kolay kimse Haklı taraf benim kazanırım düşüncesi pek yok çünkü adalet sisteminin içindeki durum belli. Helal olsun bu adama :)
Sazan avi olduk ��
Baya avlanmışız, ben ciddiye almıştım. :)
painkller
22-03-2015, 15:12
forumu balık restorantına döndürmüşsün abi :/
Dogus gibi rezil bir distributor var mi acaba. Bu kadar paraya ac bu kadar yuzsuz servis gormedim ben. Vw de hala ayni ayipli mali satabildigi icin dunya capinda tebrik edilmeli bence. Kac ulkede kac tane karar cikti dsg icin hala adamlar cayir cayir dsgli arac satiyorlar.
berkay_aydin
22-03-2015, 23:05
hemen polise şikayet etmeliyim
erhanarici18
23-03-2015, 08:56
ajanlar iş başında
hemen tam boy resim ve markanın gizlenmemiş hâli çıktı ortaya
Thracian
23-03-2015, 10:59
Her zamanki marka diyebiliriz
orhan_guney
23-03-2015, 11:32
ne çok biliyorsunuz ya sizene adam çatır çatır araba satıyor bir bilen bir akıllı sizmisiniz alanlar gerizekalımı bırakın artık şu muhabbeti, baydı artık.
LnchCntrl
23-03-2015, 12:23
alanlar tabi gerizekalı değilde neden bu kadar öfkeleniyosunuz ki. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz kırk yıllık saçma satış stratejileri, hoşnut bırakmayan satış sonrası hizmetler, binbir taklalar vs vs.. Alan alıyor zaten, gereksiz yorum yapmışsınız.
ne çok biliyorsunuz ya sizene adam çatır çatır araba satıyor bir bilen bir akıllı sizmisiniz alanlar gerizekalımı bırakın artık şu muhabbeti, baydı artık.
Orhan nerde çokluk orda şımarma ukalalık bu istanbulluların mayasında var doğuş illahlah ettirdi burnundan kıl aldırmazlar tenzilat yapmazlar ilgilenmezler suratları bile garip iki servisi tek geçerim biri Altur golfu aldığımız diğer Burhaniye passatı aldığımız.Alturdan alınan Golf 2 sene sonra mekatronik arızası verdi kitlenti çok cüzzi rakama halletiler.
Bi tek benim aram doğuşla çok iyi herhalde :D Bir dediğimi iki etmezler, çok çok ince yaptıkları kıyakların sayısını ben unuttum artık o kadar fazla. Aracımı bırakırım 1 gün bile kalacak olsa hemen son model denk bir ikame araç verirler. Ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar, fiyatlarda indirim yapıyorlar. Ama forumu okuyorum, hayatın da vw kullanmamış sadece showroom'dan içeri girip fiyatları pahalı diye çıkıp giden bi kitle var, durmadan bi laf sallıyorlar. Takdir ettim bu azmi :D
He, doğuş holdingi sever miyim; asla, nefretliktir. Yahudi mantığı ile çalışan ve siyasi görüşleri bana ters olan bir patrona sahip, ama nedense doğuş otomotiv ile hiç bir problemim olmadı bugüne kadar :)
Day Walker
23-03-2015, 13:25
Sen orda çalışıyo olabilirsin kardeşim ama her malın bi ederi bide kalitesi var.
hayatın da vw kullanmamış sadece showroom'dan içeri girip fiyatları pahalı diye çıkıp giden bi kitle var, durmadan bi laf sallıyorlar.
Bu arada bu laf bu konuda yazan hiç kimseye değildir. Bu konuda öyle bir durum söz konusu değil çünkü, genel olarak yazdım. Lütfen konu yazarları üstüne alınmasın :)
Bi tek benim aram doğuşla çok iyi herhalde :D Bir dediğimi iki etmezler, çok çok ince yaptıkları kıyakların sayısını ben unuttum artık o kadar fazla. Aracımı bırakırım 1 gün bile kalacak olsa hemen son model denk bir ikame araç verirler. Ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar, fiyatlarda indirim yapıyorlar. Ama forumu okuyorum, hayatın da vw kullanmamış sadece showroom'dan içeri girip fiyatları pahalı diye çıkıp giden bi kitle var, durmadan bi laf sallıyorlar. Takdir ettim bu azmi :D
He, doğuş holdingi sever miyim; asla, nefretliktir. Yahudi mantığı ile çalışan ve siyasi görüşleri bana ters olan bir patrona sahip, ama nedense doğuş otomotiv ile hiç bir problemim olmadı bugüne kadar :)
hayatın da vw kullanmamış sadece showroom'dan içeri girip fiyatları pahalı diye çıkıp giden bi kitle var, durmadan bi laf sallıyorlar.
Bu arada bu sözüm bu konuda yazan hiç kimseye değildir. Bu konuda öyle bir durum söz konusu değil çünkü, genel olarak yazdım. Lütfen konu yazarları üstüne alınmasın :)
Thracian
23-03-2015, 14:29
dediklerinizde haklısın ama doğuş grubun var böyle bi eksikliği
Thracian
23-03-2015, 14:33
Bu arada bu sözüm bu konuda yazan hiç kimseye değildir. Bu konuda öyle bir durum söz konusu değil çünkü, genel olarak yazdım. Lütfen konu yazarları üstüne alınmasın :)
Hala 98 model Rover 216Sİ ilk sahibiyim. Amca hala dayı oğlundan duyanların yorumlarını çok okudum. Ne demek istediğinizi iyi bilirim.
Polo'dan LT35'e kadar kullandım vw. Güzel arabadır. AMA maalesef DOĞUŞ bu konuda çok kötü
Hala 98 model Rover 216Sİ ilk sahibiyim. Amca hala dayı oğlundan duyanların yorumlarını çok okudum. Ne demek istediğinizi iyi bilirim.
Polo'dan LT35'e kadar kullandım vw. Güzel arabadır. AMA maalesef DOĞUŞ bu konuda çok kötü
O konuda bende katılıyorum, örneğin avrupa'da verdikleri garanti süreleri ile TR'dekiler arasında dağlar kadar fark var. Bizde 2 yıl, dışarıda çok daha uzun periyotlarda. En basit örneği budur Doğuş'un adiliğinin :)
vw guzeldır fuar dan satın aldım ılk sahıbıyız annemden yadıgar tamaş yuzunden sıkayette bulundum aracı almanyadan aracı sahıplendıler bızım gavatlar basının cagresıne bak dıyıp gerı yolluyor 8 adet sanzuman deyıstırdım nedense dayanmıyor sanzumanı 4 adet ben kırdım 2 adet yengem kırdı 1 adet abım kırdı artık sanzumanların sıkıntılı oldugunu anladık yapacak bır sey yook :)
canozgur106
23-03-2015, 14:43
vw guzeldır fuar dan satın aldım ılk sahıbıyız annemden yadıgar tamaş yuzunden sıkayette bulundum aracı almanyadan aracı sahıplendıler bızım gavatlar basının cagresıne bak dıyıp gerı yolluyor 8 adet sanzuman deyıstırdım nedense dayanmıyor sanzumanı 4 adet ben kırdım 2 adet yengem kırdı 1 adet abım kırdı artık sanzumanların sıkıntılı oldugunu anladık yapacak bır sey yook :)
Şanzuman azmi diye buna denir:)
Her şikayet sonrası Almanya'ya bir bildirim yapalım lafı geçiyor. Peki bu bildirimler gerçekten yapılıyor mu? Yapılıyorsa Almanya bu konuya neden müdahale etmiyor? Ya da Doğuş bu distribütörlüğü devam ettirebilmek için Almanya VW ne neler veriyor?
Bende yakın zamanda VW sahibiydim. Doğuşun kapısından 1 kere bile girmedim şükürler olsun..
Şanzuman azmi diye buna denir:)
yapacak bırsey yok kırılıyor :D
Her şikayet sonrası Almanya'ya bir bildirim yapalım lafı geçiyor. Peki bu bildirimler gerçekten yapılıyor mu? Yapılıyorsa Almanya bu konuya neden müdahale etmiyor? Ya da Doğuş bu distribütörlüğü devam ettirebilmek için Almanya VW ne neler veriyor?
Bende yakın zamanda VW sahibiydim. Doğuşun kapısından 1 kere bile girmedim şükürler olsun..
ımkanın varsa gıdıyorsun wolfsburg şikayet edıyorsun aracı ruhsatınla beraber once dıstbıtorun ırzına gecıyor sonra bayının o bayının servısıne ceza kesıyorlar sonra o bayı musterı menmunıyetı dıye senın aracını ucretsız bakımlarını yapmak ıcın senı menmun etmeye calıyor benım basıma gelen bu :)
canozgur106
23-03-2015, 17:15
[QUOTE=elpadre;7791355]yapacak bırsey yok kırılıyor :D
Sağlık olsun reis gelen şanzumana gelsin sizlere bişey olmasın:)
kelalper
23-03-2015, 18:55
adamların mahkeme kararına uymaması gayet normal. Ülke ayağa kalkmışken haber kanalında penguen belgeseli yayınlayan adamlardan ne bekliosunuz ki? Devir onların devri mahkeme kararı vs onlara işlemiyor. Haa zamanı geldiği zaman bütün hepsi ellerinden gidecek ve sürünecekler. Sanıyorlar ki sonsuza kadar devam edecek.
sırf bu olaylar ve dsg sorunundan dolayı vw ye geçemiyorum bir türlü.
SULTANOGLU
23-03-2015, 19:57
ya bende dsg ile problem yasayanlari anlamiyorum. calistigim sirketteki herkesin araci vw ve dsg sanziman. sirket araci diye bukadar zulm goren sanzimanlar, arabalar gormedim ve buna ramen kimsedende sikayet duymadim. kullanilan araclar polo ve jetta.
Satış sonrası bölümüne henüz geçemedim ama satış kısmıda çok sıkıntılı bunlarda. 2015 Passat a agustosa sıra verdiler. Böyle saçma bi satış stratejisi olamaz
ya bende dsg ile problem yasayanlari anlamiyorum. calistigim sirketteki herkesin araci vw ve dsg sanziman. sirket araci diye bukadar zulm goren sanzimanlar, arabalar gormedim ve buna ramen kimsedende sikayet duymadim. kullanilan araclar polo ve jetta.
DSG'ler eski sürümlerde problemli
Dogus gibi rezil bir distributor var mi acaba. Bu kadar paraya ac bu kadar yuzsuz servis gormedim ben. Vw de hala ayni ayipli mali satabildigi icin dunya capinda tebrik edilmeli bence. Kac ulkede kac tane karar cikti dsg icin hala adamlar cayir cayir dsgli arac satiyorlar.
Adam satıyor dsg li araç arkasında da duruyor... Bizim şirkette kullanılan bütün passatların dsg leri garantileri bitmiş olmasına rağmen doğuş bakımlı oldukları için 200TL'ler gibi çok komik rakamlara değişti... Araçların en az km'lisi 150bindir.
Doğuş'a aracını bakıma götürdüğünde dedikleri saatte alıyorlar taahhüt ettikleri saatte teslim ediyorlar... Çalışanlar hep güler yüzlü... Önceden belirtirsen seninl eilgilenen servis görevlisinin aracını tahsis ediyorlar... Bilmiyorum da daha ne yapmaları lazım... Ya da diğerleri bunun üzerine daha fazla ne yapıyor?
Hangi yıldan sonrakiler problemsiz? Sanırım 7 ileri olmasıyla birlikte problemsiz hale geldi??
i-vtec07
24-03-2015, 08:24
Adam satıyor dsg li araç arkasında da duruyor... Bizim şirkette kullanılan bütün passatların dsg leri garantileri bitmiş olmasına rağmen doğuş bakımlı oldukları için 200TL'ler gibi çok komik rakamlara değişti... Araçların en az km'lisi 150bindir.
Doğuş'a aracını bakıma götürdüğünde dedikleri saatte alıyorlar taahhüt ettikleri saatte teslim ediyorlar... Çalışanlar hep güler yüzlü... Önceden belirtirsen seninl eilgilenen servis görevlisinin aracını tahsis ediyorlar... Bilmiyorum da daha ne yapmaları lazım... Ya da diğerleri bunun üzerine daha fazla ne yapıyor?
her servis aynı mı sanıyosunuz ? daha geçenlerde açıldı foruma konusu x servis müşteriye küfür etme diye ..
şuan pejo aracım var bi servis ancak bu kadar ilgili olur .
i-vtec07
24-03-2015, 08:27
Hangi yıldan sonrakiler problemsiz? Sanırım 7 ileri olmasıyla birlikte problemsiz hale geldi??
aksine 6 ileri dsg ler sorunsuz :) 7 ileriler problemli . 2012 sonrası 7 ileriler biraz daha sorunsuz ama onlardada sorun çıkartanlar var . kendi 5000 deki 2013 polo gtı mızın mekatronik değişti .
aksine 7 ileriler daha sikintili.
onursumer
24-03-2015, 09:56
Yogun trafikte surekli dur kalk kullanilmadigi surece sorun cikaricagini dusunmuyorum
Beni tek rahatsiz eden mekanik sesler hep bisey oldu saniyorum :)
SULTANOGLU
26-03-2015, 15:32
abi geç görmüşüm ya onunda çözümü basit dur kalkta Sport modda tutucan hemen 1 2 diye vites atmayınca sorun çıkartıcağını sanmıyorum.