Orijinalini görmek için tıklayınız : Tampon Lekesi
Civic aracımın altını geçen aylarda arkadan vurdurdum bir kaldırıma. Tamponun uç kısmındaki siyahlık dikkat çekmiyor(rötuş da yapıldı zaten tampondaki ufak çiziklere) ama onun yukarı doğru yaptığı siyah iz sinirimi bozuyor. Tamponun o kısmı çizilmedi, iz var sadece resimde görüldüğü üzere. Yıkayarak çıkaramadım. Neyle çıkarabilirim bu izi? Loc falan kullansam, ya da tiner gibi birşey? Bir tavsiyeniz var mı?
http://i.imgur.com/A9C4rUw.jpg
kurtlukaya
23-03-2015, 15:54
pasta yap o bölgeye veya kille veya kir gibi bişeyse atas vinet kullanılabilir
burakgunay
23-03-2015, 16:26
tahminimce pasta yardımcı oluri bi kaportacıya uğrayın 30 sn sürer diye dusunuyorum. (bilgili oldugum bi konu değil, sadece gorudugm kadarıyla tahmin.)
Pasta ile çıkacak gibi duruyor
imprezaWRC
23-03-2015, 16:53
O siyah iz boya transferi olabilir. Boya transferini pasta ile çıkarabilirsin.
Aslında arabanın boyası kötü durumda. Üzerinde kirden bir tabaka var. Yıkamak, cilalamak, iyi bakmak yetmiyor parlatmaya. Pastaya çok ihtiyacı var. Auto King 200 tl fiyat çıkarınca bir duraksadım.(Mini onarım için gitmiştim. Aydın'daki şubeleri hem işçilik hem de müşteri memnuniyeti açısından çok tatmin edici.) Bir de pasta arabanın zaten ince boyasını iyice inceltir diye korkuyorum. Pastayla incelen boya, ikinci elde satarken yapılacak boya kalınlığı kontrolüne ne kadar etki eder merak ediyorum. Bilgi verebilecek olan?
beze biraz tiner dökerek silinse çıkabilir gibi gözüküyor
immortalboss
23-03-2015, 19:06
Bana göre tampon boyansa dahi sorun olmaz.(Kaporta kısmında olmadığını düşünüyorum.)Ancak bu fotoğraftan anladığım kadarı ile boyanması gerekmiyor.Önce güzel bir yıkayın.Sonra pasta atarak çıkarırsınız.Eğer daha da olmazsa boyanır.
By CrAzY
23-03-2015, 19:39
Sentetik tiner ,Pasta , Kill bunlar çıkarır.
sentetik tiner çözer işini. normal tiner de boya komple gidebilir :)
ÜSTÜNERC
24-03-2015, 14:03
tinerle falan bence hıc rısk almayın direk pasta cilayla ustunden gecın cıkar gibi duruyor.Cıkmazsada boyatın sonucta tampon plastik aksam.Pis gorunecegıne temiz görünür.
34btr1907
24-03-2015, 14:12
http://www.unilever.com/images/cif-cream-450x450_tcm13-290585.jpg
34btr1907
25-03-2015, 18:49
:D konu cıddıyetını bozmaktan ceza almısım sanırım bu msj uzerıne geldı,
ama cıddı cıddı cif bende cıkmaz denen şeyleri bıle cıkartmıstı.
Babamı aradım tiner ve pastayla ilgili. İkisi de varmış kendisinde. Haftasonu bir deneyeceğiz. Teşekkürler tavsiyeler için.