Orijinalini görmek için tıklayınız : Nissan Fren merkezi değişimi tamir ve bakım ustası
Merhaba arkadaşlar nissan Almera 2005 aracımız yolda giderken sol ön fren sıktı bi kac denemeden sonra sorun bulundu fren merkezi aldık servisten araç su an garıp fren tepkılerı verıyor frene basınca sol on fazla fren yaptığı ıcın aşırı çekme yapıyor sola dogru , bize bu parçanın değişimini yapacak fren kalibrasyonu veya ayarlarını tam olarak yapabilecek güvenilebilir bir usta lazım; servise sorduk türlü türlü cevaplar veriyorlar .
İstanbul Avrupa yakası olursa süper olur şimdiden teşekkürler.
Anadolu yakası söyleyebilirim kardeşim.
Bostancı sanayi Tonguç Fren. Babadan devir aldıkları dükkanda hala fren işi yapıyorlar. Kaliper tamiri, merkez tamiri vs. her iş ellerinden gelir. Zamanında arka kaliper tamir ettirtmiştim(yağ kaçağı vardı) hiç sorun yaşamamıştım.
Anadolu yakası söyleyebilirim kardeşim.
Bostancı sanayi Tonguç Fren. Babadan devir aldıkları dükkanda hala fren işi yapıyorlar. Kaliper tamiri, merkez tamiri vs. her iş ellerinden gelir. Zamanında arka kaliper tamir ettirtmiştim(yağ kaçağı vardı) hiç sorun yaşamamıştım.
dostum cok saol valla aksam ustu sıraları bulduk burdan bı usta cok saolasın tesekkur ederım ;)