Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Po Super Wash'u Nasıl Bilirisiniz

AyrtonSenna
26-03-2015, 09:38
Sevgili abilerim ve kardeşlerim geçen gün peder bey'e petrol ofisi super wash gold temizlik paketi hediye etmiş bende merak ettim sizlere danışmak isterim eğer uyarsa hafatsonu fiesta'yı anadolu yakasında hangi po istasyonunda superwash varsa sokucam eğer uymazsa maltepedeki act'ye giderim daha yakın bana 25 tl'miş zaten iç dış yapıcam.Süper wash'u istememin sebebi aracın altını yıkayacak olmaları.

imprezaWRC
26-03-2015, 09:52
Alt kısmı lifte kaldırıp mı yıkayacaklar yoksa kanal mı var? Alt yıkama varsa akan sular durur :)
Bahsettiğin paketten hiç faydalanmadım ama kimin ürünlerini kullanıyorlar merak ettim ve nerede yapıyorlar?

AyrtonSenna
26-03-2015, 10:15
Alt kısmı lifte kaldırıp mı yıkayacaklar yoksa kanal mı var? Alt yıkama varsa akan sular durur :)
Bahsettiğin paketten hiç faydalanmadım ama kimin ürünlerini kullanıyorlar merak ettim ve nerede yapıyorlar?

Yok abi alt kısmı kaldırmıcaklar yerin altında kanal var öyle yıkanıcak detaylı bir şeklide internette videosunu izledim onun için kararsızım birisi iç dış yıkama diğeri sırf dış yıkama

imprezaWRC
26-03-2015, 10:52
Yok abi alt kısmı kaldırmıcaklar yerin altında kanal var öyle yıkanıcak detaylı bir şeklide internette videosunu izledim onun için kararsızım birisi iç dış yıkama diğeri sırf dış yıkama

Bir dene, bizede izlenimlerini aktarırsın. Fotoğrafda çekersin, benim gibi alt yıkama hastası olanlarda bilgilenmiş olur.

AyrtonSenna
26-03-2015, 10:53
tamam abi allah nasıp ederse haftsonu paylaşırım inşallah

imprezaWRC
26-03-2015, 10:56
tamam abi allah nasıp ederse haftsonu paylaşırım inşallah

Böyle mi yıkıyorlar; böyle ise ben olsam hiç bulaşmazdım. Fırçalar boyanın canına okuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=O8fu4risbbU
https://www.youtube.com/watch?v=O8fu4risbbU

AyrtonSenna
26-03-2015, 11:14
evet aynı şeklide yıkanıyor ama fırçaları yumuşak fırça bezimsi yüzeye sahip ve yıkama işlemi bittikten sonra makina kurutuyor

HaKo
26-03-2015, 11:17
bunun sadece adı superwash mış. Hayatta sokmam arabamı o makinenin içine.

B.Koçer
26-03-2015, 11:19
Kırk yıllık fırçalı yıkama süperwash mı oldu :D

gökberk
26-03-2015, 11:24
Yıkandıktan sonra kurutma kısmı da var galiba bunların... Kayseri'de görmüştüm..
Arabamın boyası çok da önemli değil diyenler için büyük kolaylık aslında.

XoR
26-03-2015, 11:28
Hayaller

https://www.youtube.com/watch?v=U3Qr6omvRVI

https://www.youtube.com/watch?v=U3Qr6omvRVI

gerçekler :D

http://www.sirinevlermahallesi.com/files/firm/78512733d7.JPG

imprezaWRC
26-03-2015, 11:46
Len Xort, olm senin videoda olay otomobilden çıkıp "yıkarız orayı" moduna doğru geçmiş :D :D :D

XoR
26-03-2015, 12:05
Şarkı güzel ama :D

i-vtec07
26-03-2015, 12:47
antalyada denk geldim po nun birinde .. tünel gibi yapmışlar ama bildiğimiz fırçalı yıkama aracının parlak kalmasını istiyosan hiç götürme :)

10 lira mı ne yazıyodu üstünde yıkamaya :D sanki uygulama paketi hediye etmişler mk süper wash mış :D

burakgunay
26-03-2015, 13:03
hiç bulaşma kardeşim

AyrtonSenna
26-03-2015, 13:10
ben alt yıkama olduğundan tercih etmek istedim ama yani bilemedim sonuçta aracıma bir zararı olucaksa yapmam

imprezaWRC
26-03-2015, 13:13
ben alt yıkama olduğundan tercih etmek istedim ama yani bilemedim sonuçta aracıma bir zararı olucaksa yapmam
O videodaki alt yıkama ile anca su tutmuş olursun; bildiğin kedi sidiği gibi su sıkıyor :D :D

AyrtonSenna
26-03-2015, 13:38
abi o zaman yalan olur bizim ücretsiz alt yıkama sonuçta alt yıkama var diye aracın boyasına zarar vermesini istemem başka fikir varmı bu alt yıkama için acaba

imprezaWRC
26-03-2015, 14:53
abi o zaman yalan olur bizim ücretsiz alt yıkama sonuçta alt yıkama var diye aracın boyasına zarar vermesini istemem başka fikir varmı bu alt yıkama için acaba

Yıkama tabancasını boyanın ve diğer parçaların dibine tutmazlarsa birşey olmaz.

Ozan Özer
26-03-2015, 21:41
Bir dene, bizede izlenimlerini aktarırsın. Fotoğrafda çekersin, benim gibi alt yıkama hastası olanlarda bilgilenmiş olur.

Bostancı sanayideki Ahu Oto Yıkama'da bir kez altı yıkattım ve memnun kaldım..Dışını hiç yıkatmadım,uygun olduğunu düşünmediğim için. :)

imprezaWRC
26-03-2015, 21:46
Bostancı sanayideki Ahu Oto Yıkama'da bir kez altı yıkattım ve memnun kaldım..Dışını hiç yıkatmadım,uygun olduğunu düşünmediğim için. :)

Orası ultra salaş, kir, pas içinde bir yer; bende o yüzden hiç yıkatmadım. Alt yıkama orada ne kadar?

ilbeyyagci
27-03-2015, 07:20
Küçükçekmece PO'da superwash'ı denemiştim.

Fırçalar kauçuk tarzı boyayı pek çizme ihtimali olmayan bi madde öncelikle. Öyle tel tel,sert, haşır haşır bi madde değil. Kullandıkları maddeleri bilmiyorum ama yıkama sonrası cila atıyor makine, bariz parlıyor araba bir süre.

Yukarıda dendiği gibi alt yıkamada çiş gibi su atılıyor kanaldan, herhangi bir tazyik vs yok. Jant temizleme için 4 adet daire biçiminde fırçalar da devreye giriyor sona doğru.

Kurutması iyi gibi, sadece bagaj kapağının oralarda su kalmıştı biraz.

Hususi bunun için yol yapılır mı ? Yapılmaz. Eğer çok hassas bir adam değilsen, aracın boyası eh işte kıvamındaysa ve acele varsa yıkatılır bence. ''Mahmut Oto Yıkama''nın 20 lira alıp ne idüğü belirsin malzemelerle yaptığı, yerlerde duruladıkları bezlerle aracı kuruladıkları yıkamalara gideceğime Superwash'a giderim. 6 lira vs 20 lira.

poseidon
27-03-2015, 07:39
Bezinliklerdeki fırça yıkama işte allayıp pullayıp adına superwash demişler.
Hayalini kurduğun gibi bir yıkama değil yani.
Git herhangi bir benzinlikte 50 tl benzin alana bedava fırça yıkama veriyorlar.
Altına da hortum tut al sana superwash.

Yigit-Y
27-03-2015, 07:43
En iyi yikama makineleri oluyor superwash

Wax ve arabam çizilir filan korkusu olana gelmez

Hediye ise 1 milisaniye düşünmeden yikattir.

Arabana korkma boyası üzerinde çıkar. Ben memnun kalmıştım.

Apaci yikama makinelerine benzemiyor kurutmasini cok sevdim özellikle

AyrtonSenna
27-03-2015, 07:47
En iyi yikama makineleri oluyor superwash

Wax ve arabam çizilir filan korkusu olana gelmez

Hediye ise 1 milisaniye düşünmeden yikattir.

Arabana korkma boyası üzerinde çıkar. Ben memnun kalmıştım.

Apaci yikama makinelerine benzemiyor kurutmasini cok sevdim özellikle
Aynen abi bedava olduğu için düşündüm yoksa makineye bile sokmam ama fırçaları bahsettiğin gibi aracın anasını belleyen fırçalardan değil yumuşak yapıya sahip onun için düşünmüştü 2 senedir alt tarafını hiç yıkatmadım onun için düşündüm bende

G_TT_I
27-03-2015, 08:10
Petrol ofisinde gt'yi satmadan önce sok uştum, anten kırıldı, o boya olan parçaların bazı yerlerinde kılcak matlaş malar oldu yapılan macunun Üstündeki astar çıktı sanki

makif84
27-03-2015, 08:36
Ankara da Dikmen Caddesinde vadi Petrol shelin altındaki Po da var şirket aracını yıkatıyorum,kısa sürede güzel iş çıkarıyor.Alt yıkatmayı denemedim hiç bilmiyorum

Ozan Özer
27-03-2015, 22:27
Orası ultra salaş, kir, pas içinde bir yer; bende o yüzden hiç yıkatmadım. Alt yıkama orada ne kadar?

Benden 50 almıştı..dışını da yıkatmıştım..(kurulatmadan Yıkama)Dediğiniz gibi normalde yıkatılacak yer değil..Altını iyi temizlemişti ama.
En son 60-70tl olarak duymuştum alt yıkamasını

.::EmrE::.
27-03-2015, 22:47
Discovery Channel'da bu fırçalı araç yıkamaların araca zarar vermediğini test edip onaylamışlardı, ama bu nasıldır bilmiyorum, diğer tüm otomatik makinalara göre çok daha profesyonel duruyor.