PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatı sanal olmayan bir şekilde yaşamak senin elinde !

Vtec21
26-03-2015, 09:50
Videoyu internete yükleyip izlemek, işin ayrı bir ironisi olsa da bazı noktalarda hak veriyorum adama :icon_tup:

https://www.youtube.com/watch?v=Mc1BuTUL7xI

https://www.youtube.com/watch?v=Mc1BuTUL7xI

evrendogu
26-03-2015, 10:20
kimseye imkanlarından vazgeç diyemeyiz. Dijital dünyayı aza indirgeyerek gerçek hayatı çoğaltabiliriz. Dengeyi kurmak, sadece bir hayatın olduğunu hatırlamak kişinin kendi elinde. Düşünmeden, ezbere yaşamaktan vazgeçip düşünün..

XoR
26-03-2015, 10:25
Alevli lüle *** logosu iyiymiş :D

Berkan
26-03-2015, 10:30
cocuklarla ilgili son kısma katılmadan edemiyorm ben eve girmezdim top, saklanbac, yakalamac vs gibi türevleri oynamaktan :D

Vtec21
26-03-2015, 10:36
Alevli lüle *** logosu iyiymiş :D

Ahahah :D
Benimde gözümden kaçmamıştı :D

Shadow_Dancer
26-03-2015, 10:37
Valla çok iyi videoymuş, hayatlarımızı genel olarak özetliyor.. Özellikle İstanbul gibi deplasmanda yaşıyorsan.

TigeR
26-03-2015, 12:53
Malesef gerçekler böyle.Arkadaşlarla buluştuğumuzda bazen bırakıyorum telefonu sohbet edelim diyorum bakıyorum millet telefona gömülmüş ya da bi konu anlatırken bi dinliyor bir mesaj atıyor öyle olunca mecbur sende telefona dönüyorsun

fkocak
26-03-2015, 13:46
çok bi yaşım yok ama digital dünyanın hayatımıza tam anlamıyla girmediği zamanlarda çocukluğumu yaşadım ve bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum. refüjdeki iki ağaç bizim için kale direğiydi kimi zaman bulabildiğimiz iki şekilsiz taş. bisikletle gidemediğimiz yer yoktu. saklambaçtan, birdirbir, yağlı kayış vs sayısız oyun oynadık vaktimizin çoğu sokakta geçiyordu.

kuzenimin oğlu okula yeni başladı elinden tableti düşmez, geçenlerde misafirliğe geldiler çocuk kola içerken kuzenimin ilk defa içiyosun değil mi diye sorması ve inşallah sevip alışmassın demesi garibime gitti (kola=kötü bişeydir alışmasan iyi edersin biz iyi anne baba olarak seni çok düşünüyoruz) ama çocuk ne bisiklet sürmeye ne arkadaşlarıyla oyun oynamaya hevesli. varsa yoksa tableti. çünkü alışmış böyle.