Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Güvenilir Rent a Car
wmehmetw
26-03-2015, 15:58
Haftasonu arkadaşlarla araç kiralamayı düşünüyoruz. İzmir'de tanıdık, güvenilir rent a car firması önerebilir misiniz? teşekkürler..
Haftasonu arkadaşlarla araç kiralamayı düşünüyoruz. İzmir'de tanıdık, güvenilir rent a car firması önerebilir misiniz? teşekkürler..
Sokak arası yerlerle uğraşmaya, riske girmeye gerek yok. Büyük kurumsal şirketlerden kiralayın. Ben Avis'ten alıyorum ihtiyaç halinde. Kaza bela arıza durumunda başım ağrımıyor. Son model bakımlı araç kiralıyorsunuz.
sürüngen
26-03-2015, 16:07
05332751616 bana ulaşırsanız yardımcı olurum..
wmehmetw
26-03-2015, 16:07
Sokak arası yerlerle uğraşmaya, riske girmeye gerek yok. Büyük kurumsal şirketlerden kiralayın. Ben Avis'ten alıyorum ihtiyaç halinde. Kaza bela arıza durumunda başım ağrımıyor. Son model bakımlı araç kiralıyorsunuz.
2 günlük olunca o firmalar veriyor mu acaba? fiyatları nasıl?
Turkcell Premium yada iştecell kullanıyorsanız SİXT'Rent a carda fiyatlar gerçekten uygun araç sizin olsa o paralara vermezsiniz hem çeşitte cok :)
punto_multijet
26-03-2015, 16:23
avis derim başka birşey demem 1 günde olsa 1 haftada olsa avisten şaşmam ve tavsiye ederim.
2 günlük olunca o firmalar veriyor mu acaba? fiyatları nasıl?
Avis günlük veriyor benim bildiğim. Benim %40 civarı indirimim var aviste. Bi ara avea kampanyası vardı %30 indirim devam ediyorsa araştırın. Ben lancia ypsilon alıyordum genelde. 1.3 mj manuel indirimsiz hali 80 bir şeydi. 50 lira gibi alıyordum indirimlerle. Ayrıca çok cüzi bi rakama full kasko yapıyorlar kafam rahat dolaşıyordum. Bir kere arkadan çarptılar ondada temsilci ikame araçla geldi ben tutanağı tutup yeni gelene binip gittim.
ufuksaracci
26-03-2015, 16:48
Bende Garenta'dan kiraliyorum ihtiyaç halinde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Ucretler çok iyi hatta en son aldığımda 18km'de leon vermişlerdi.
wmehmetw
26-03-2015, 19:19
yok mu arkadaşlar başka yardımcı olabilecek?
AyrtonSenna
27-03-2015, 07:39
Herkese önerisini söylemiş avis,garenta,sixt diye bence en mantıklı araç kiralama yöntemleri küçük yerler allah korusun bir kaza anında aracın parasını söke söke alır diğer firmaların öyle bir sıkıntısı çünkü hepsi şirket adına ve rent a car kaskolu