Orijinalini görmek için tıklayınız : Müdüriyet İlk Klibimiz :)
Merhaba arkadaşlar, bestelerini yaptığımız ve benim basslarını çaldığım Müdüriyet grubumuzla 20 seneden sonra Türkiye'deki ilk blues tarzında olma özelliği taşıyan 3 parçalık albümümüzü çıkardık. İlk klibimizde bu albümle beraber çekildi.Aşağıda linkini gönderiyorum..Beğenilerinize :)
https://www.youtube.com/watch?v=acXHGEyyyR4
LnchCntrl
27-03-2015, 07:55
Çok iyi olmuş, vokal haykoyu anımsattı.
Emeğinize sağlık,umarım herşey gönlünüzce olur.
KA®ANLIK
27-03-2015, 08:03
Sound lar çok güzel,
elinize sağlık.
hayırlı uğurlu olsun..
ilkerist
27-03-2015, 08:04
Bende beğendim,hayırlı olsun.
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
Başarılı. dinlenilir müzik yapmak kolay değil.
Başarılar dilerim...
AyrtonSenna
27-03-2015, 09:40
Bende beğendim başıralarınız dileğiyle
immortalboss
27-03-2015, 09:57
Ben de beğendim.Başarılar dilerim. :) Böyle kişileri bu forumda görünce çok mutlu oluyorum.
Kulağa çok hoş geliyor, başarılar.
Kartal3urak
27-03-2015, 10:01
Vokal'in Sesi Son Dönem Çoğu Sanatçıyı Anımsatıyor :D Gayet Güzel Çalışma Olmuş Go go go !
karsiyakaliozi
27-03-2015, 10:30
başarılar dilerim gayet güzel bence
çok teşekkürler arkadaşlar :)
o hem basscimiz var, hem blues
alirim bir dal:)
o hem basscimiz var, hem blues
alirim bir dal:)
Ahadaranza :) hemencecik damlarım :)
MertSerhanÖ.
27-03-2015, 10:53
Emeğinize sağlık çok güzel gerçekten.Müzik listeme eklendiniz:) Başarılarınızın devamını dilerim:)
darkmoon
27-03-2015, 10:58
çok güzel olmuş emeğinize sağlık özellikle arkadaki solo jingle bayıldım..
şahsen bu tarz pek dinlemem
ama müzik çok hoş olmuş yolunuz açık olsun
cabrioleter
27-03-2015, 11:43
bana blues'dan çok rock gibi geldi =)
klip çok eğlenceli ama istanbul yazan araçta '35' plaka olması gözümden kaçmadı :D
ulasoztas1
27-03-2015, 11:48
normalde dinlediğim bir tarz olmasa da dinlerden sıkmadı hoşuma bile gitti,
Başarılar dilerim umarım büyük başarılara imza atarsınız :)
Emre Ekrem
27-03-2015, 11:52
Başarılı, beğendim. :)
Başarılı olmuş abi elinize sağlık başarılar
herkese çok teşekkür ederim :) parça 80'lerin ballad soundları tadında bestelendi.. diğer parçalarımız ise daha blues ezgileri taşıyan eserler..beğenmenize çok sevindim gerçekten :)
ALPER-VNS
28-03-2015, 03:33
keyifli şarkı olmuş sevdim.. Bi de hiç yaşlanmıyosun şahan yav :D
Elinize, emeğinize sağlık. Güzel olmuş.
melihyilmaz
28-03-2015, 07:46
benimde tarzım değil ama keyifli olmuş dinlenir bu şarkı...
keyifli şarkı olmuş sevdim.. Bi de hiç yaşlanmıyosun şahan yav :D
Alpercim ruh gıdası ya müzik onunla ilgili :) çok teşekkür ederim..
Ben beğenmedim :) :D şaka şaka çok beğendim. :) İzmir'e gelirseniz canlı canlı dinlemek isterim. Başarılarınızın devamını dilerim. (Konser Takvimi varsa paylaşırmısınız)
herkese teşekkür ederim..
Ben beğenmedim :) :D şaka şaka çok beğendim. :) İzmir'e gelirseniz canlı canlı dinlemek isterim. Başarılarınızın devamını dilerim. (Konser Takvimi varsa paylaşırmısınız)
1. planda İzmir planımız yok hocam ne yazıkki :( ama Ankara'ya gelirseniz her cuma programımız mevcut.. en kısa zamanda 31 Mart Salı günü IF 'de albüm lansman konserimiz var..
Bu arada gelişmeleri takip etmek için https://www.facebook.com/muduriyet06 facebook sayfamızı beğenebilirsiniz..
wiesmann
28-03-2015, 11:19
tebrikler güzel olmuş çok beğendim. yanlış hatırlıyor olabilirim Tapas' ta çıktınız mı daha önce?
tebrikler güzel olmuş çok beğendim. yanlış hatırlıyor olabilirim Tapas' ta çıktınız mı daha önce?
Tapas'da uzun yıllar vokalimiz kendi grubu ile program yaptı. Muhtemelen oradan hatırlıyorsunuz.