PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İbiza Cupra pd130 Debriyaj havası Yardım ..

muhammet yilmaz
30-03-2015, 01:12
S.aleyüm herkeze iyi forumlar . İbiza pd130 debriyaj problemimiz var alt üst merkez değişti . 1 2 hafta sorunusuz bindim ama şimdi sürekli bi hava var saatlerce havasınıda alsam içerideki hava bi türlü bitmiyor . sert vites atınca debriyaj ya o anda dipte kalıyor yada bir sonraki vitesi atınca . bu yüzden şanzıman bile kırdık . başına gelen varmıdır yardımcı olabilirmisiniz . şimdiden teşekkürler

VolkanSrky
30-03-2015, 11:03
Hocam bazı araçlarda vakumlu makineyle havasını alıyorlar başka türlü ayar tutmuyor acaba sizinkide ondan dolayımı sorun çıkartıyordur

KMR2-GT
30-03-2015, 11:07
baskı balatayı da değişmişmiydiniz?

muhammet yilmaz
30-03-2015, 11:21
baskom aynı baskım balatam bronz ama değişmeden öncede böle bi sorunum vardı

oguzedr
30-03-2015, 11:43
kardeşim ankara da şahin usta war bence bir onunla görüş debriyaj konusunda tr daha iyisi yok mutlaka bi şekilde yardımcı olur

Tuncay
30-03-2015, 11:44
Bizim araçlarda stage 3-4-5 merkezleri bozuyor yani sert olduğu için baskı balatadan dolayı devamlı merkez sıkıntısı yaşıyor olabilirsin

muhammet yilmaz
30-03-2015, 16:21
Maslakda yaptırdım balatayı . 15.000 km görmüştü 3 kerede drag görmüştü işciliğini beğendim .

Tuncay abi peki bunun çözümü nedir sürekli merkez mi değişicez ? Pd kullanıcısı bi arkadas var şemsiyeyi çift kat yapınca düzeliyor dedi ama anlamayadım tam olarak .

KMR2-GT
30-03-2015, 16:27
baskı balata takılırken volanın yüzeyini temizledilermi.tork fazla, volan kırılır filan dıye temızlemıyorlar aynı sorun oluyor.ben 3 defa sanzıman ındırdım bunun yuzunden

Tuncay
30-03-2015, 18:01
Maslakda yaptırdım balatayı . 15.000 km görmüştü 3 kerede drag görmüştü işciliğini beğendim .

Tuncay abi peki bunun çözümü nedir sürekli merkez mi değişicez ? Pd kullanıcısı bi arkadas var şemsiyeyi çift kat yapınca düzeliyor dedi ama anlamayadım tam olarak .

Çözümü yok daha yumuşak yaptıracaksın baskı balata set oem kullanmayı dene bir belki biraz kaçırır ama kafan rahat olur bu sıkıntıyı yaşamazsın

muhammet yilmaz
01-04-2015, 00:10
baskı balata takılırken volanın yüzeyini temizledilermi.tork fazla, volan kırılır filan dıye temızlemıyorlar aynı sorun oluyor.ben 3 defa sanzıman ındırdım bunun yuzunden

Volantı taşlama felan yaptırmadım hiç elletmetmedim .. Bi ustamın demesine göre baskının üzerindeki şemsiyeden olur diyor. ya 2 kat şemsiye olucak yada değişicek dedi. bi başka ustam baskıyla alakası yok merkez hortumlarında kacak var dedi baktık yok hava alınan parçanın bozulabiliceğini ordanda hava aldığını dedi . Bulunmayan arızaya uyuz oluyorum diyebilirim :/

muhammet yilmaz
01-04-2015, 00:14
Çözümü yok daha yumuşak yaptıracaksın baskı balata set oem kullanmayı dene bir belki biraz kaçırır ama kafan rahat olur bu sıkıntıyı yaşamazsın

tuncay abi oem le 1 sn ye bile dayanabiliceğini hiç sanmıyorum :/

KMR2-GT
01-04-2015, 08:33
Volantı taşlama felan yaptırmadım hiç elletmetmedim .. Bi ustamın demesine göre baskının üzerindeki şemsiyeden olur diyor. ya 2 kat şemsiye olucak yada değişicek dedi. bi başka ustam baskıyla alakası yok merkez hortumlarında kacak var dedi baktık yok hava alınan parçanın bozulabiliceğini ordanda hava aldığını dedi . Bulunmayan arızaya uyuz oluyorum diyebilirim :/
şemsiye falan alakası yok ya.hava daha mantıklı kalır yanında ama oda degıl dıyorsunuz sorun başka bişi.

peki debriyaj aşağı kaydıgı zaman ayağın debriyaja basılıyken araba hafif hafif hareket edıyor mu

muhammet yilmaz
01-04-2015, 09:59
şemsiye falan alakası yok ya.hava daha mantıklı kalır yanında ama oda degıl dıyorsunuz sorun başka bişi.

peki debriyaj aşağı kaydıgı zaman ayağın debriyaja basılıyken araba hafif hafif hareket edıyor mu

Bazen hafif hafif Gidiyor ayagım dipteyken bazende ayagım dipte ama araba direk gidiyor . Sanırsam kendini yarım debriyaj olarak görüyor , bazende basılı değil diye görüyor ..

Eyup Duygun
01-04-2015, 14:34
balata ıcın ankaraya falan gerek yok bahsı gecen araba muhammed yanlıs yazmıs 25.000 km aynı balatayı kullandı 1 kere debrıyaj kacırmadı 2 kere drag sayısız rollıng gordu o secenegı eleyın lutfen.Suan uzerınde aynı balatadan var.

KMR2-GT
01-04-2015, 15:47
Bazen hafif hafif Gidiyor ayagım dipteyken bazende ayagım dipte ama araba direk gidiyor . Sanırsam kendini yarım debriyaj olarak görüyor , bazende basılı değil diye görüyor ..

bence volanının yuzeyınden alırsanız yanı temızlersenız duzelecek.bendekı birebir sorunu anlatıyorsunuz