Orijinalini görmek için tıklayınız : Detailing başlangıç çeyizi :)
mirafiori
31-03-2015, 08:23
Detailing merakım vardı adım atma zamanı gelmişti ufaktan malzemelerimizi aldık eksiklerimizi zamanla tamamlayacağım.
Listemiz :
Einhell polisaj makinesi
Meguiars 205 polish
Meguiars 105 polish
Meguiars Hi-tech Yellow wax
Atas vinet
Atas For-est
Glassguard
İpa
Kil
Turtle wax wax polish
Maskeleme bantı
Mikro fiber bezler
Sünger uçlu detay fırçası
Meguiars El ile uygulama pedi
Würth cam suyu katkısı
Uygulama şişeleri
http://i.hizliresim.com/7o3kQW.jpg
http://i.hizliresim.com/gkM5bR.jpg
Emre Ekrem
31-03-2015, 08:53
Hayırlısı olsun. :)
byspeedman
31-03-2015, 09:00
Virüs bulaşmış kolay gelsin
mirafiori
31-03-2015, 17:21
:) öyle oldu biraz
Allah kurtasın diyeceğim zor :D
VolkanSrky
31-03-2015, 18:23
Bunların maliyeti size ne oldu banada virüs bulaşıcak sanırım antivirüs zor engelliyor :D
Bende merak sardım ama amatör olarak. Polish makinası falan almıcam.
Meguiars yerine neden Atas?
Fiyat olarak mutlaka uygundur ama tek artısı fiyat mı atas'ın?
kurtlukaya
31-03-2015, 21:36
Fiyat olarak mutlaka uygundur ama tek artısı fiyat mı atas'ın?
zaten öyle oluyo hep bir süre sonra amatörlükte yetmiyor :)
atas ın bazı alanlardaki ürünleri meguiars tan iyi , bazıları ise fiyatına göre performansı yüksek olduğundan atas candır
Hayırlı olsun, bende bu aralar uykuya dalmadan önce hangi ürünü alsam nasıl kullansam diye düşünmekten uyuyamaz oldum. Yakın gelecekte benzer bir çeyiz edinebilirim. 1 ay önce hiçbi fikrim yokken bu konularda şimdi baya baya ürünleri öğrendim neyin nasıl kullanılacağını falan biliyorum. Tabi henüz eksik çok araştırmaya devam. Kolay gelsin.
LnchCntrl
31-03-2015, 21:50
Tam virüs bu iş. Kolaylık dilerim
LnchCntrl
31-03-2015, 21:51
Meg yün pad listeye eklenmeli ayrıca. :)
Kendinizi çeyiz düzücem diye sıkmayın sonu yok :) Başlangıç yıkama eldiveni, kaliteli bir şampuan, kurulama havlusu, hızlı cila.Sonra ikinci adıma geçin.Evde ürün koyacak yer kalmadı hala alıyorum.Hatta şuan bir arkadaşım ürün getiriyor mal konteynerde hangi üründen alsam diye düşünüyorum :D
Kendinizi çeyiz düzücem diye sıkmayın sonu yok :) Başlangıç yıkama eldiveni, kaliteli bir şampuan, kurulama havlusu, hızlı cila.Sonra ikinci adıma geçin.Evde ürün koyacak yer kalmadı hala alıyorum.Hatta şuan bir arkadaşım ürün getiriyor mal konteynerde hangi üründen alsam diye düşünüyorum :D
Abi seni takip ediyorum zaten farklı bir boyuttasın :) 1-2 konuda fikir danışmak için rahatsız edebilirim 1 aya kadar Cem abi.
immortalboss
31-03-2015, 22:24
Virüs bulaşmış kolay gelsin
Aynen hocam.Bu arada einhell polisajı nereden ve ne kadara aldınız öğrenebilir miyim?
Abi seni takip ediyorum zaten farklı bir boyuttasın :) 1-2 konuda fikir danışmak için rahatsız edebilirim 1 aya kadar Cem abi.
Her zaman beklerim :)
mirafiori
01-04-2015, 08:33
Allah kurtasın diyeceğim zor :D
:D böyle mutluyum :) Maşallah diyelim :)
Bunların maliyeti size ne oldu banada virüs bulaşıcak sanırım antivirüs zor engelliyor :D
300 TL civarı tuttu fotoğraftakilerin totali :)
Meguiars başlangıç olduğu için tercih ettim el alışkanlığı kazanmak için, çok çok daha iyi ürünler var :) Atasın vineti meşhurdur çok başarılıdır, meguiarstan daha iyi olduğu için tercih ettim :)
mirafiori
01-04-2015, 08:37
Meg yün pad listeye eklenmeli ayrıca. :)
Farklı bir marka tercih edeceğim sanırım :)