Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana Turgut Özal Kaza
Leader01
01-04-2015, 23:15
Turgut özal blv. groseri önünde kaza olmuş eski kasa civic 01 AB 394 müş heralde plakası ölü var deniyor bu resimleri gördüm nette
http://i.hizliresim.com/ZL0Za0.jpg (http://hizliresim.com/ZL0Za0)
http://i.hizliresim.com/oA1jao.jpg (http://hizliresim.com/oA1jao)
Leader01
01-04-2015, 23:18
http://i.hizliresim.com/M6r0Ga.jpg (http://hizliresim.com/M6r0Ga)
MertSerhanÖ.
01-04-2015, 23:21
ooovv bu nedir ya :S Kesin forumdan tanıdık biridir belli :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok kötü..
Çok çok kötü olmuş. İnşallah hayır haber gelir kullanan arkadaşta sağdır.
arkdas bu nedır ya offf.....İnşallah birisine birşey olmamıstır ..
Of çok kötü olmuş.Forumdan tanıyanlar var bildiğim kadarıyla. Ölü varsa Allah rahmet eylesin yaralıysa da acil şifa versin :(
Mehmetmert
01-04-2015, 23:27
Çok kötü haldeydi gerçekten araba,bendede fotoğraflar var ama şimdilik yaymayalım bence.
Haberlere çıkar sanırım gazeteciler vardı.
2 kişilermiş,bir kişi malesef vefat etmiş,aracı sürende hastanede.
Başka bir aracada çarpmış,sonra palmiyeye
Şehir içinde dikkat etmek lazım :(
Çok kötü haldeydi gerçekten araba,bendede fotoğraflar var ama şimdilik yaymayalım bence.
Haberlere çıkar sanırım gazeteciler vardı.
2 kişilermiş,bir kişi malesef vefat etmiş,aracı sürende hastanede.
Başka bir aracada çarpmış,sonra palmiyeye
Şehir içinde dikkat etmek lazım :(
Orası düz yol kaza nasıl olmuş bir bilgin var mı?
Absyrtos
01-04-2015, 23:30
Çok kötü olmuş inaşallah sağ salimdirler..
Shadow_Dancer
01-04-2015, 23:31
Özal zaten bol kırmızı ışıgı olan bir bulvar.. Yeşillere denk geldi sanırım sürekli.. Sürat yüksek demek ki bu hale geldi.. Allah rahmet eylesin vefat eden arkadaşa..
Mehmetmert
01-04-2015, 23:36
Migros ışıklarından doğal parkın oraya kadar ışık yok,ışıklardan kalkıp bassa bile 160-170 rahat görür hafta içi 11 gibi falan boş
Nasıl olmuş bilmiyorum ama savrulmadan önce 15-20metre 2 tane lastik izi var,sonra orta refüjdeki küçük ağaçları devirmiş sonrası palmiye zaten :(
araba feci halde allah rahmet eylesin vefat eden arkadaşa ama hız ve metal parcasıyla göz karartmanın sonu malesef bu
emredağla
01-04-2015, 23:39
Arabanın sahibi çok yakın arkadaşım çok üzüldüm :(
Migros ışıklarından doğal parkın oraya kadar ışık yok,ışıklardan kalkıp bassa bile 160-170 rahat görür hafta içi 11 gibi falan boş
Nasıl olmuş bilmiyorum ama savrulmadan önce 15-20metre 2 tane lastik izi var,sonra orta refüjdeki küçük ağaçları devirmiş sonrası palmiye zaten :(
Orası normalde kalabalık bir yer gece olmasa daha büyük bir felakete yol açabilirdi.Önüne biri mi çıktı yada arabayı mı kırdı acaba çünkü düz yolda başka türlü olamaz ya da söylemek istemiyorum ama makas da olabilir. Umarım şoförden iyi haberler gelir en azından :(
Draniela
01-04-2015, 23:47
Allah rahmet eylesin son zamanlarda olan bitenler keşke herkese ibret olsa artık şehir içinde gaza basarken içime sıkıntı doğuyor kesiyorum hızlanmayı. Hastanede olan arkadaşa da acil şifalar dilerim.
Beyler doğru haber de konuyu kaldırmanız daha doğru olur su an icin olay taze rica ediyoruz
Arac Ahmet börk'ün aracı, ahmet ağır yaralıymış boynu omzu bacağı falan kırılmış, yanındaki kişiye sağ kapı çıtası saplanmış vefat etmiş adanadaki 38 plakalı saxonun sahibiymiş diyorlar gece gece üzüldüm :(
Mehmetmert
01-04-2015, 23:49
Orası normalde kalabalık bir yer gece olmasa daha büyük bir felakete yol açabilirdi.Önüne biri mi çıktı yada arabayı mı kırdı acaba çünkü düz yolda başka türlü olamaz ya da söylemek istemiyorum ama makas da olabilir. Umarım şoförden iyi haberler gelir en azından :(
Herşey olabilir,umarum sağlığına kavuşur fakat yanındaki arkadaşı(Erkan sanırım adı) malesef vefat etti.Cenaze aracına koydular onu çünkü
Makastır,önüne birşey çıkmıştır...vs herşey olabilir o konu hakkında en ufak fikrim yok,yanlız başka arabalarada çarptıktan sonra ağaca vurmuş.
Yandan vurduğu için ikiye bölünmüş araba,çarpa hızı 80-100 arasıdır bence fazlası yoktur
Arac Ahmet börk'ün aracı, ahmet ağır yaralıymış boynu omzu bacağı falan kırılmış, yanındaki kişiye sağ kapı çıtası saplanmış vefat etmiş adanadaki 38 plakalı saxonun sahibiymiş diyorlar gece gece üzüldüm :(
Ahmetmiş yeni öğrendim :( ama durumu iyi diye okudum konuşuyormuş çok şükür
Bulut Y.
02-04-2015, 00:02
Peynir tenekesi 90 kusur model hondalarla gazlamaktan ne zaman vazgececez merak acaba.????
Vefat eden arkadasa Allahtan rahmet yaralanana da acil sifalar diliyorum.
slowmotion
02-04-2015, 00:18
Ölen kardesimize Allahtan rahmet diliyorum, yarali arkadasimiz ahmetede acil sifalar dilerim. Uzucu Bir durum, araclar cok kotu olmus. Dogukan kardesimin dedigi gibi konu kalkarsa iyi olur
TonyMontana
02-04-2015, 00:42
Cok kotu bir kaza olmus hayatini kaybeden arkadasa allah rahmet eylesin, yaralanan arkadasa acil sifalar diliyorum. Umarim iyi olur
Allah rahmet eylesin. yaralı şöför arkadaşa da Allah şifa ve sabır versin.
BEEPower
02-04-2015, 02:03
Adanaya gittigimde beni öyle bir ağırlamışlardiki hiç unutmam . Cok üzüldüm. İnşallah eskisi gibi kalkar ayağa . Vefat eden kardeşimizin ailesine sabır diliyorum....
westalim
02-04-2015, 02:05
kazada vefat eden kardeşimizin ailesine rabbim sabr versin.. yaralı arkadaş da tez vakitte iyileşir ins. ders cıkarmak lazım gelir...
AyrtonSenna
02-04-2015, 07:19
Vefat eden kardeşimize Allah Rahmet Eylesin ailesine sabır versin,yaralanan arakadaşımızada rabbim şifa versin inşallah
61enes61
02-04-2015, 07:34
Yaralı arkadaşa allah şifa versin. Vefat eden kardeşimize de rahmet eylesin inşallah.
Allah rahmet eylesin yaralı arkadaşımızada gecmiş olsun beyaz golf5
Olaya sebebiyet verdi iddiası var ama şehiricinde gazlamamamız lazım
Aliburakb
02-04-2015, 07:44
oo çok kötü olmuş. vefat eden kardeşimize ALLAH rahmet eylesin ALLAH diğer kardeşimizede acil şifalar versin tez vakitde düzelir inşALLAH. ALLAh geride kalanlarada sabırlar versin.
Ölen arkadaşa Allahtan rahmet diğer arkadaşa da acil şifalar diliyorum çok üzüldüm.
Ahmet şuan yoğun bakımda, dualarımızı eksik etmeyelim. Erkan Kardeşimize de Allah Rahmet eylesin, Yakınlarına sabır versin. Kazaya gelicek olursak, ahmete arkadan birisi takıyor, Ahmette başka arabadan sekip refüje giriyor. makas gazlama falan fıstık söz konusu değil . neyse. Allah hepimize sabır versin.
Düzenleme: Olaya birebir şahit değilim, arkadaslarından duyduğumu aktardım.
fatih_selvi
02-04-2015, 08:22
Ölen arkadaşa Allah rahmet eylesin. Yaralı arkadaşa da Allah acil şifalar versin. Çok talihsiz bir kaza belli ki. Allah hepimizi korusun.
muratburunce
02-04-2015, 08:25
allah ölen arkadaşın ailesine sabır yaralı arkdaşaca acil şifalar versin
Peynir tenekesi 90 kusur model hondalarla gazlamaktan ne zaman vazgececez merak acaba.????
Vefat eden arkadasa Allahtan rahmet yaralanana da acil sifalar diliyorum.
Hondaci degilim ama 170 180 lerden bahsediyolarlar. O hizda hangi arabadan kurtulacaksınız bana bi soleyin ?
ölene allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.. diğerine de allah acil şifalar versin.. üzücü bir durum
orhan_guney
02-04-2015, 08:32
Allah rahmet eylesin. yaralı şöför arkadaşa da Allah şifa ve sabır versin.
Büyük kaza allah rahmet eylesin. Insalllah yarali arkadasta bir an once duzelir
Cage boyle ger arabaya sarttt
tuner faruk
02-04-2015, 08:36
Vefat eden arkadasa Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun yarali olanda tez zamanda iyilesir insallah
SekoLive
02-04-2015, 08:39
allah sabr versn vefat eden arkadaşn yaknlarına
yaralı arkadaşada şifa versin.
cok kötü bi kaza olmus bir kaç internet gazetesi haberinde yazıyor .
başka arac varms kaza işinde ama tam net değil kimin kime vurup bu kazaya yol actıgı
ondertopcu
02-04-2015, 08:52
Allah rahmet eylesin :(
aynı yolda yenı kasa c mercedes le de ölen oldu.her hafta bu tur büyük kaza oluyor.ölen arkadaşın aılesıne sabır :(
Allah rahmet eylesin çok üzücü olay.
mtahakorkmaz
02-04-2015, 08:58
Allah rahmet eylesin vefat eden arkadaşa çok üzücü. yaralı olan arkadaşada bi an önce sağlığına kavuşması dileğiyle. bu yolda galiba bi tanede beyaz evo kaza yapmıştı süren arkadaş vefat etmişti yoksa yanlışmı hatırlıyorum
Allah rahmet eylesin vefat eden arkadaşa çok üzücü. yaralı olan arkadaşada bi an önce sağlığına kavuşması dileğiyle. bu yolda galiba bi tanede beyaz evo kaza yapmıştı süren arkadaş vefat etmişti yoksa yanlışmı hatırlıyorum
Ayni bulvar degil
vefat eden arkadaşa allah rahmet eylesin
yaralı arkadaşada acil şifalar dilerim
bizlerin etten ve kemikten
arabalarında tenekeden olduğunu unutuyoruz malesef
allah yardımcısı olsun
allah rahmet eylesin, ahmete de büyük geçmiş olsun :(
Oyle yarış makas falan haber siteleri abartmış biraz. Arkadaşlar hep beraber oturup kahve içerken kalkmışlar counter oynamaya gitmek icin. Oraya giderken olmuş kaza. Hız oyle 160-170 falan olamaz + Ahmet bilinçsiz adam degil. Gazlar basar arabayla da ayağını çekmesi gerektiği yeri bilir. Bi golf 5 arka tamponuna vurdu bu da savrulup once Toyota'ya sonra palmiyeye vurmuş. Hastane önünde duydugumuz Şekil bu.
ÖmerF.Bayar
02-04-2015, 09:21
Vefaat eden arkadasa rabbimden rahmet, yarali olanada rabbimden sifa dilerim,
Rahmetliyi taniyanlarin ve ailesinin basi sagolsun :(
Allah rahmet eylesın
hastahanedekı olan arkadasımızada acıl sıfalar
Vefat edene arkadaşa Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin, yakınen tanımasamda selamlaşmışlığımız vardı, Ahmet'e acil şifalar akşam konuşuyordu durumu iyi denildi en kısa zamanda aramıza döner işallah
Oyle yarış makas falan haber siteleri abartmış biraz. Arkadaşlar hep beraber oturup kahve içerken kalkmışlar counter oynamaya gitmek icin. Oraya giderken olmuş kaza. Hız oyle 160-170 falan olamaz + Ahmet bilinçsiz adam degil. Gazlar basar arabayla da ayağını çekmesi gerektiği yeri bilir. Bi golf 5 arka tamponuna vurdu bu da savrulup once Toyota'ya sonra palmiyeye vurmuş. Hastane önünde duydugumuz Şekil bu.
fotoğraflar çok net değil ama arka tampon düzgün duruyor, acaba sağ köşeden falan mı taktı acaba, bu şekilde bir savurmaya neden oldu?
hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kalanlara sabır dilerim. yaralı arkadaşa acil şifalar, inş Cumhur gibi yeni bir mucizeye şahit oluruz.
Çok büyük kaza olmuş. Allah rahmet eylesin ölen arkadaşa. Yaralı arkadaşa da Allahım acil şifalar versin. Allah korusun hepimiz biniyoruz böyle arabalara.
Facebookda gördüm sabah ölen arkadaşa allahtan rahmet diliyorum. Yaralı arkadaşımız da bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Allah rahmet eylesin ... Hastanedeki arkadasa da Allah sifa versin :(
Emre Ekrem
02-04-2015, 10:11
Netten okuduğum kadarı ile başka bir araç "golf" arkasından çarpıp aracı savurmuş, Hayatını kaybeden Allahtan rahmet geride kalanlarına sabır dilerim.
Allah acıl sıfalar versın hastanedekı arkadasa vefat eden arkadasın ailesine Allah sabır versin ...
Arkadan vs. Carpma olmasinin imkani yok arkadaslar dun twitterda biri kaza yerinden canli resimler yollamisti araba on kapilardan arkaya kadar tertemiz
Mehmetmert
02-04-2015, 10:53
Ben arabayi canli gordum arkasinda darbe yoktu
Sol arka jantinin boyalari cikmis,ama done done birsey cikarmis gibiydi.Diger aracin lastigi olabilir ama ne arka tamponda nede sag-sol camurluklarda ben baska bir arabanin boyasini falan gormedim.Umarim suclusu kimse bulunur.
Carpma hizida 100km/h dan fazla degildir bence, 180 falan olsa arabanin parcasi bulunmaz.
Arkadan çarpma isi konusunda net bilgimiz yok. Buyuk bir darbe olup olmama meselesi degil zaten. Kaza yerinin hemen Karsi şeridinde çevirmede Ahmet'in kardeşini polis çevirmiş. Tam evrak Kontrolü bitip hareket ederken Karsi şeritte Ahmet kaza yapmiş. Hastane önünde bu sekilde anlatıldı olay. Bi golf 5 Çarptı denildi ama yandan mi arkadan mi o belirli degil.
İddiaya göre, Ahmet Börk yönetimindeki 01 AB 369 plakalı Otomobil ile , Ercan Bülbül yönetimindeki 01 AGM 68 plakalı otomobil ile yarışmaya başladı. Ahmet Bör, yarıştığı otomobilin sol arka tamponuna çarpıp direksiyon kontrolünü yitirince savrularak refüjdeki palmiye ağacına çarptı...
Başka bır iddia daha var...Ahmet'ın diğer arabaya carpıp kontorolunu kaybettıgı yonunde...
Allah rahmet eylesin.
Kaza tabiki olabilir ama şu arabaları hızlandırmadan önce durdurabilecek şeyler yapsak keşke.
Mehmetmert
02-04-2015, 11:48
OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ 1 ÖLÜ, 1 AÄIR YARALI - Adana Haberleri - Milliyet Adana (http://www.milliyet.com.tr/otomobil-ikiye-bolundu-1-olu-1-agir-adana-yerelhaber-706386/)
Gen (http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/genclerin-yarisi-olumle-bitti-790992/)
Otomobil İkiye Bölündü 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet (http://www.mynet.com/haber/yasam/otomobil-ikiye-bolundu-1-olu-1-agir-yarali-1775588-1)
ardaokkabas
02-04-2015, 12:22
Allah mekanlarını cennet eylesin. Böyle haberler son zamanlarda artmaya başladı insanın arabaya binesi gelmiyor artık..
OTOMOBİL İKİYE BÖLÃÅ“NDÃÅ“ 1 ÖLÃÅ“, 1 AÄIR YARALI - Adana Haberleri - Milliyet Adana (http://www.milliyet.com.tr/otomobil-ikiye-bolundu-1-olu-1-agir-adana-yerelhaber-706386/)
Gen (http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/genclerin-yarisi-olumle-bitti-790992/)
Otomobil İkiye Bölündü 1 Ölü, 1 AÄŸır Yaralı Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet (http://www.mynet.com/haber/yasam/otomobil-ikiye-bolundu-1-olu-1-agir-yarali-1775588-1)
İddiaya göre otomobil tutkunu olan ve sık sık gece yarış yapan Ahmet Börk (25)....
Bu ne terbiyesizce bir haber içeriğidir böle ya ayıp hakkaten bu internet haberlerini yazan stajyer bebelere çok sövüyorum.
Allah rahmet eylesin çok üzucu bir durum. Yaralı arkadasta sağlığına kavusur insallah.
Habercilikte yeni moda bu zaten. gir facebooka bizak bak sonra uygur biseyler.
Allah korusun bizimde basimiza bi kaza gelse yapacaklari haber ayni.Bide video bulurlar eskilerden.Bakin gece yaris yapıyormus diye.
Allah rahmet eylesin, üzücü bir durum..
Mehmetmert
02-04-2015, 12:59
Valla tanimam kendilerini ama haberler gercekten cok sinir bozucu ve sacma.Iddiada bulunuyorsun tamam ama sallama bari
vefat eden arkadasın ailesine allah sabır versin diğer arkadaşada allah acil şifalar versin inş en kısa sürede burada görürüz kendisini
AhmetKaratay
02-04-2015, 13:02
Allah rahmet eylesin yaralı arkadaşa da Allah acil şifalar versin bundan sonra onun için çok zor sonuçta Arkadaşı yanında vefaat etmiş çok kötü bi vicdan azabı Allah kimseye yaşatmasın
canozgur106
02-04-2015, 13:03
Ahmete Allah acil şifa versin hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rahmet dileyelim ailelerine sabır..Dikkat etmeliyiz şehir içinde olacak kazalar bazen çok daha kötü sonuçlar doğurabiliyor..
orfozvolkan
02-04-2015, 13:09
Cok aci allah kimsenin basina vermesin boyle bir olay olen arkadasimizin mekani cennet olsun inşallah.....
gokcell13
02-04-2015, 13:44
Allah yardımcıları olsun vefat eden arkadaşa allah rahmet eylesin.Araç kullanırken 2 kere düşünüp 1 kere gaza basalım.
MR.TurboALİ
02-04-2015, 13:50
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim geride kalanlara sabır versin.
Ahmet Yoğun Bakımdan Çıkmış, Durumu İyiymiş Çok Şükür. En Kısa Zamanda Sağlığına Kavuşman Dileğiyle Kardeşim ..
O haber sitelerinin ciddiyetine sokayım ben! Yazdıkları plaka Toyota'ya bile ait degil ki..
Ölene rahmet eylesin rabbim, yaralı olan arkadaşa acil şifalar.
bora1311
02-04-2015, 18:34
vefat eden arkadaşa allah rahmet eylesin, yaralı olan arkadaşa allah acil sifalar versin...
Phenomenal
02-04-2015, 20:15
bizim oralar geçmiş olsun süratlıymış anlaşılan
Ölen arkadaşa allah rahmet eylesin yaralı arkadaşa geçmiş olsun. Yanlış anlaşılmasın ama hiç düzgün gidilerek yapılıcak bi kazaya benzemiyor.
Fotolarda ön taraf yok hiç kendimi kopmuş sonradan mı kesmişler acaba baya kötü durumda araç
kelalper
05-04-2015, 22:37
O haberi yazan gazetecinin klavyesini bi tarafına sokmak geldi içimden.
Geçmiş olsun.
lethaldoze
05-04-2015, 22:46
Çok kötü olmuş malesef. Çok üzücü.
Vefat eden kişiye Allah Rahmet Eylesin. Hastanedeki arkadaşada acil şifalar diliyorum.
Allah rahmet eylesin , yaralıya acil şifalar ..
Ölen arkadaşa allah rahmet eylesin yaralı arkadaşa geçmiş olsun. Yanlış anlaşılmasın ama hiç düzgün gidilerek yapılıcak bi kazaya benzemiyor.
Fotolarda ön taraf yok hiç kendimi kopmuş sonradan mı kesmişler acaba baya kötü durumda araç
araci itfaye ekipleri kesmis arac ikiye bolundu vs ne kadar bos haberler dolasiyor yarali arkadasin durumu iyi