Orijinalini görmek için tıklayınız : kil de yumusaklik ve sertlik
kurtlukaya
02-04-2015, 12:36
kilin yumusak veya sert olmasinin farki nedir, gyeon un kilini almistim yogururken canimi aliyo resmen
i-vtec07
02-04-2015, 12:42
sert olanların çizme ihtimali daha fazla oluyudu sanırım onun dışında ne fark var bilmiyorum .. bide yumuşak olunca daha kolay yoğurulur tabi :)
Mavi cin mali 3m bile yazmayan kilde de ayni problemim vardi ve resmen yoguramiyordum o kadar sertti. Ilik suda bekletince daha kolay oluyor. Ben de detailing dukkanindan gyeon alicaktim tam da demek o da isimi gormeyecek.
yumuşak kilde çiziyor mu aracı ?
fatihcakin
02-04-2015, 16:57
Kili doğru uygularsanız çizmez, sertlik yumuşaklık farkı ise bildiğim kadarıyla temizleme gücü ile alakalı.
Noname mavi killer ciziyor, bariz ciziyor hemde. Arkasindan polisaj sart. Tavsiyem bilt hammer soft kill, beyaz renk
kurtlukaya
03-04-2015, 00:21
benimde bildiğim temizleme olarak fark oluşması , ama gyeon sertlik olarak orta diye yazıyordu ben alırken , sertini düşünmek dahi istemiyorum , soft 99 un yumuşak heralde ondan da alacağım , ama gyeon da çiziyor çizmiyor değil
Kil çizmez, kile yapışanlar çizer. Onlarında çizmemesi için, ufak alanlarda sık sık kili yoğurarak yapmak daha güvenli :)
academian97
03-04-2015, 16:32
Kil çizmez, kile yapışanlar çizer. Onlarında çizmemesi için, ufak alanlarda sık sık kili yoğurarak yapmak daha güvenli :)
Uzman değilim, ama doğru cevap bu.
Sıcak bir ortamda yumuşak kil pelte pelte oluyor, sert kil sıcakta iş görebilir.