PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gideri çok abartılan araçlar

Sayfa : 1 2 [3]

ghibli06
05-04-2015, 19:32
27 sayfadır tartışılan nedir anlayamadım? eski teknoloji hiç bir aracın gidişi, günümüzde bizi memnun etmez... bir BMW ci olarak e36 3.20i bana uçak gibi gelirdi zamanında şimdi ne diyeyim 'giderini çok abartmışız' mı??? 321lik M3 benim için Ferrariden sonra en hızlı araçtı, şimdi ona saygısızlık mı edeyim? şu eski araçları günümüze göre değil de, kendi zamanlarına göre değerlendirirseniz 50 sayfa tartışmak zorunda kalmayız, genç arkadaşlar o zamanları bilmiyorlar, burada kısır bir tartışma oluyor sonrasında...

douu
05-04-2015, 20:05
Dostum dizel araca yazılım yapılırken neler yapildigini nelere müdahale edildiğini ben yazdım önceki sayfalara. Bu isi Yapmıyorum. Yapan tanıdıklarım var. Bugüne kadar bindiğim Butun dizel Araçlarda da yazılım vardı. 1.6 tdi Polodan yazılım ve Egzozla 190 hp çıktı. Denemeleri de var. Bu listeye cooler ve emulator ekleyip 200 üstü hic alan da var. DD ve Mustang üzerinde alır mi almaz mi bilmiyorum. Ben alır diyorum. Neyle denediğini biliyoruz Arabanın.

SieRRa
05-04-2015, 20:36
Konu stock gideri abartılan araçlar.
Tdi lara büyük turbolar takıldı, intercooler lar büyütüldü, yazılımlar yapıldı :)
Biri de B16 yı K20 yi turbolasın da zevkli bi deneme olsun :)
Konunun sonu yok gibi saygılar..

zOnstyLe
05-04-2015, 21:27
Konu stock gideri abartılan araçlar.
Tdi lara büyük turbolar takıldı, intercooler lar büyütüldü, yazılımlar yapıldı :)
Biri de B16 yı K20 yi turbolasın da zevkli bi deneme olsun :)
Konunun sonu yok gibi saygılar..

En buyuk cooler Sadıktaydı ne oldu o :(

atituti
05-04-2015, 21:32
herşeyin büyüğü makbuldur diye kandırılıp zenci lobisinin ağına düştü adam

meLaNchoLic
05-04-2015, 21:38
28. sayfaya doğru gidiyoruz hala aynı muhabbetler... herkes koysun giderli araçlarının 0-100 / 0-200 / 100-200 videolarınıda görelim giderlileri :D

Leader01
06-04-2015, 00:11
Sosyal medya da Civic ES7 - FD6 fun sayfalarında uçanlar kaçanlar havada salto atanlar ile dolu,

genel bir kanı var sanırım arabanın önünde Honda logosu olunca istemesinizde arabanın uçacağını sanıyorlar sanırım bizim milletimiz.

Honda diyince B serisi ve K serisi dışında ki motor kullanıcılarında gereksiz performans beklentisi var..

bende de fd6 var, şekli güzel, sorunsuz, yakıtı iyi, orijinal süspansiyonu sert ben eibach yay taktırdım 5 cm araba düştü süspansiyonda bişey değişmedi çok, frenleri hiç iyi değil, arabama bakıyorum temiz kullanırım çok soru soran oldu millette dediğiniz gibi honda logosu varsa uçak sanıyorlar, gücü normal grubundaki arabalarla arasında aman aman bir fark yok, soranlara da artılarını eksilerini hep söylüyorum gözünüzde bu kadar büyütmeyin diye, verim almak için sürekli bağırtmak zorundasın rampa gördüğü zaman yığılıyor arkadan kaptırman lazım, hele ki pozantı rampasında en sol şeritte önündekilerden dolayı yavaşlaman gerekirse hapı yuttun bi daha .ötünü toplayana kadar kaç dk geçiyor, bu yüzden satıp dizel alacağım, bence artık devir tork devri hp bi boka yaramıyor gözümde.

douu
06-04-2015, 00:11
Mehmet kardesim tartışması bol olan Bi arabaya binmek keyifli oluyor dimi :) kazasız belasız maşallah kardesim ��

Tuncay
06-04-2015, 00:12
Gideri cok abarti tek arac civic 1.4 is 1.6 ies sahipleri ucaga biniyo zannediyo :)))))

kurtlukaya
06-04-2015, 00:29
Turkiye de alabileceğimiz en hızlı arabalar yürümüyor mu yani :D
hepsini anlatimda 350z nin sucu neydi

yok yürümüyor anlamında değil verdiğin parayı hak etmiyor bizim ülkemizde , bundan 3 sene öncesindeki fiyatlarla şimdiki fiyatlar aklıma geldi ( ikinci el olarak )

K.Kaan
06-04-2015, 08:51
Gideri cok abarti tek arac civic 1.4 is 1.6 ies sahipleri ucaga biniyo zannediyo :)))))

Tuncay abi 1.6 lar iyi ya yine bak bi tanesi harcıcak beni mesela hafta sonu:)))

İbrahim33
06-04-2015, 09:14

bizde onu diyoruz zaten en başından beri :)

douu
06-04-2015, 09:37
yok yürümüyor anlamında değil verdiğin parayı hak etmiyor bizim ülkemizde , bundan 3 sene öncesindeki fiyatlarla şimdiki fiyatlar aklıma geldi ( ikinci el olarak )

Türkiye'de hangi araba verdiğin parayı hak ediyor ki. O Arabanın sucu degil verginin sucu :)

Tayfun.O
06-04-2015, 09:41

Ona bende katılıyorum da yapıcak bir şey yok. Bundan 10-15 yıl sonra 2. el piyasası araç fazlalığından patlarsa fiyatları anca o zaman iner :)

ronay
06-04-2015, 10:31
Dostum dizel araca yazılım yapılırken neler yapildigini nelere müdahale edildiğini ben yazdım önceki sayfalara. Bu isi Yapmıyorum. Yapan tanıdıklarım var. Bugüne kadar bindiğim Butun dizel Araçlarda da yazılım vardı. 1.6 tdi Polodan yazılım ve Egzozla 190 hp çıktı. Denemeleri de var. Bu listeye cooler ve emulator ekleyip 200 üstü hic alan da var. DD ve Mustang üzerinde alır mi almaz mi bilmiyorum. Ben alır diyorum. Neyle denediğini biliyoruz Arabanın.

basınç açma olayında yanlış anlaşıldım yada yanlış telefuz ettim neyse sorun değil

Bende bu zamana kadar bindiğim bütün araçlara yazılım yaptırdım ve şu an bindiğim araçlarda yazılımlı

beni şaşırtan

1.6 tdi dizel poladan SADECE " yazılım ve egsozla " 190 hp almak gerçekten şaşırtıcı tebrik etmek lazım.

ronay
06-04-2015, 11:00
bu yazlımı kim yapıyor

Suleyman
06-04-2015, 11:02
bu yazlımı kim yapıyor

Megachips Mehmet Gazihan.

KMR2-GT
06-04-2015, 11:03
bu yazlımı kim yapıyor

mehmet gazıhan yaptı

serpte 190 verdi mustang dynoda hadı 170 versin hatta 160 versin.gene abartılmış olmuyor bence.hfe fn2 le 180 e kadar hemen hemen aynı gidiyor.gerçekten çok hızlı oluyor kalıbına göre

KMR2-GT
06-04-2015, 11:03
fn2 le denedıgı zaman 170 verıyordu serpte bu arada

Lee-on!
06-04-2015, 12:16
1.6 astra ile (105 hp) 200 de hız sınırlaması var 4 kişi 200 gördüm sanki sınırlama olmasa daha giderdi gibi. Uzun şanzıman ile olmayacak iş değil hafifte eğim varsa. :D

Vallahi 1.5 crdi accent 82 lik zir stock hatta kiralik spec kendi aracımız, soluksuz 210 görüyor.Ha arac oyun hamuru gibi, sanki motorun arabasi var öyle bir sey. Ama inanılacak gibi olmasa da defalarca gördüm. Soluksuz 210a cikiyor. Yol olsa dibini de görür. Şahitlerim de var :D

b.ustaoglu
06-04-2015, 12:52
ilginç valla :) ben dün istanbul yaptım. 1.4 85hp ibiza 160a çıkıyor da 160tan sonra 170-180 gibi hızlara çok zor tırmanıyor. yapsa yapsa 190. o da hani uzun bir düzlük ve rüzgarsız hava olucak. tek dezavantajım 215/40 17 lastik ölçüsü. otobana çıkınca çok aradım cupramı :(

63owen63
06-04-2015, 12:52
Mehmet kardesim tartışması bol olan Bi arabaya binmek keyifli oluyor dimi :) kazasız belasız maşallah kardesim ��

Valla aslına bakarsan, konuşmak tartışmak güzel de , bazı tarzları sevmedigimden olsa gerek, çok hazettigim söylenemez, sagol kardeşim cümlemize öyle olsun, referansın yardım için de teşekkürler, adana ya gelince ugrayacagım bu sefer inşallah .

basınç açma olayında yanlış anlaşıldım yada yanlış telefuz ettim neyse sorun değil

Bende bu zamana kadar bindiğim bütün araçlara yazılım yaptırdım ve şu an bindiğim araçlarda yazılımlı

beni şaşırtan

1.6 tdi dizel poladan SADECE " yazılım ve egsozla " 190 hp almak gerçekten şaşırtıcı tebrik etmek lazım.

Senin aracın güç ne şuan dyno yaptınız mı , basınç ne durumda ?

ronay
06-04-2015, 14:20
Senin aracın güç ne şuan dyno yaptınız mı , basınç ne durumda ?[/QUOTE]

benim araçlarda sadece soft bi yazılım var 140 hp civarında dynoya çıkarmadım bu arada araçlar polo değil biri jetta biri caddy 1.6 tdi

uniquel
06-04-2015, 16:29
Yahu konu basligi gideri abartılan araclar olmasına ragmen hala bazı arkadaslar airbagten, donanımdan, saglamlıktan vs bahsetmiş.
Ayrıca kimse vti gitmiyor dememiş, abartılıyor denilmiş. Ki bence de abartılıyor.
Bmw de aynı şekilde, E36 320 kısa diff oranına ragmen 2.0 motormuş gibi gitmiyor, ama arac icindeki ses ve verdigi haz abartılara neden olabiliyor. Ki gercekten bmw camiasının icindekier 320nin hantal kaldıgını kabullenmiş durumda.
E36 328 gitmeyen bi arac degil, ama 2.8 motordan insan daha fazlasını bekler ama yine de abartılıyor, helikopter sanıyo herkes.

MeRtCaN
06-04-2015, 21:28
Konu Başlıgının ozetı oldu bu polo tdi cok Abarttınız :D

63owen63
06-04-2015, 21:51
Konu Başlıgının ozetı oldu bu polo tdi cok Abarttınız :D

Neyi abarttık mesela ?

MeRtCaN
06-04-2015, 22:34
Neyi abarttık mesela ?

maşallah stock turbo sadece yazılım ıle 190 200 300 hp ler havada ucustu :)

madem polo tdi bu kadar hızlı
stock dsg 90 lık bır polo ıle

stock fıltresı eksozuna kadar bır vtı ıle 70-200 rol yapsa hangısı gecer ?

16EC813
06-04-2015, 22:36
varsa bi polo tdi denerik bizim 25 yıllık gideri abartılmış honda siyarixsimizle :D

atituti
06-04-2015, 22:43
tdida ne tdimış bizim hdilar eşşek üretende eşşoleşşekmiş

63owen63
06-04-2015, 22:51

Şimdi şöyle toparlayayım, Yazılım egzozla tdi'dan stock turbo da 170-180 hp 'ler alınır çok rahat 1.5 bar civarı, hatta emülatör takılıp basınç daha da açılırsa, +2 barlarda 200'ler de görülür, ama turbonun limitleri ne olur.., ömrü ne kadar olur, *****..Sonuçta gündelik araçlar bunlar deneme yanılmayla yakalanan takribi stock turbo sağlık limitleri 170-180 hp civarı..

-manuel için yazıyorum : hard yazılımlı, egzoz ( downpipe dahil ) dpf ,egr iptalli, 22psi civarı stock turboyla basan bir polo tdi takribi 170-180hp (serp) arası çıkartıyor, ( arabanın turbonun vs saglıgına göre.. )

-Dsg ise : kullanılan dsg' limitleri, kavrama mekantronik vs sıkıntıları ya da olası ihtimallerden dolayı, yazılımlı dsg'ler 150-160 hp civarlarında kalıyorlar.
Soruya dönecek olursak ;

Denedigim yada bildigim bazı yazılımlı dsg li tdi'larden pay biçecek olursam, hiç biri sağlıklı bir feh vti 'ı geçemez, sadece bir 2-3 tutunur tdi'lar en iyi ihtimalle.

Ha manuel dersen, ben stepne hariç takılı feh vti'ları geçiyorum.

bir kac video var bu konuda hatta fikir vermesi açısından

http://www.techturkey.com/forum/videolar/198572-63owen63s-6r-tdi-vs-cambaz-vti-vs-vti.html

taytay
06-04-2015, 22:58
Vti kullanmak çok keyiflidir. Uçuyor diyip çok fazla inanan yok zaten :). Honda fanlarına laf ediliyorda vag'cılar maşallah çok daha baskın :)

KMR2-GT
06-04-2015, 23:00

Mertcan sen deme bari.ikisinide kullandim neyin ne oldugunu biliyorum.

stock olarak tabiki vti gecer.alinan verimden bahsediyoruz biz.

MeRtCaN
06-04-2015, 23:01
kanka sen kullandında bende neredeyse her hafta 3-4 tane polo tdi yazıyorum :)

neyse Allah kısmet ederse denerız bı gun senın eskı araba ıle :)

KMR2-GT
06-04-2015, 23:05

Polo var polo var :D

63owen63
06-04-2015, 23:06

Senin spec / güç ,ağırlık ne ?

!KO
06-04-2015, 23:13
serpde 190

dd veya mustangde kaç alıyosunuz ?

63owen63
06-04-2015, 23:15
serpde 190

dd veya mustangde kaç alıyosunuz ?

Birkaç bakım işimiz var, bitsin çıkacagım, ben de merak ediyorum.

Oguz.
12-04-2015, 09:15
Vag grubu araclar dısında hepsi abartılıyor infinitisinden cadillac ına kadar zaten bir insan vag grubu varken niye baska marka araba alır anlamıs degilim

taytay
12-04-2015, 09:46
Vag grubu araclar dısında hepsi abartılıyor infinitisinden cadillac ına kadar zaten bir insan vag grubu varken niye baska marka araba alır anlamıs degilim

Peki abi... Biz senin kadar bilemedik pardon , yarın gidip hemen bi vag alıcam.

driftboy
12-04-2015, 09:48
Peki abi... Biz senin kadar bilemedik pardon , yarın gidip hemen bi vag alıcam.

sen ne anlarsın vag dan git şayin al :D

MK8800
12-04-2015, 09:48

1.6 polo varken escaladeye binen insanlari anlamiyorum

ceyhun737
12-04-2015, 09:50

Pardon ya satalım ne var ne yok:D

sagi
12-04-2015, 10:13

adam belki ironi yapıyor mk hemen saldırmayın :D

Octane
12-04-2015, 11:10
Dizel Mercedes Axor 401 hp. Binlerce NMde torku var. Manueli de var otomatiği de. Arkada dorsesi yokken herkesi geçmesi lazım o zaman.

Hız kavramının şanzıman oranı, devirlenme olanağı, torkun gücün devir bandında yayılması, kaç devirde vites atınca kaç devirde başladığı, aracın ağırlığı vs vs gibi sonsuz değişkeni var. 1000 devirle 4000 devir arasında çalışan aracı basınç artırıp 200 hp yapınca herkesi her yol şartında geçmiş millet. Tabi ki normalinden hızlı olur, ama ben böyle inanç görmedim :D Biz gerizekalıyız hızlı gidecez diye 15 lt 20 lt yakıt tüketiyoruz. Yarın gideyim de bitane polo alayım, neymiş o öyle biz bilemedik...

63owen63
12-04-2015, 12:04
Dizel Mercedes Axor 401 hp. Binlerce NMde torku var. Manueli de var otomatiği de. Arkada dorsesi yokken herkesi geçmesi lazım o zaman.

Hız kavramının şanzıman oranı, devirlenme olanağı, torkun gücün devir bandında yayılması, kaç devirde vites atınca kaç devirde başladığı, aracın ağırlığı vs vs gibi sonsuz değişkeni var. 1000 devirle 4000 devir arasında çalışan aracı basınç artırıp 200 hp yapınca herkesi her yol şartında geçmiş millet. Tabi ki normalinden hızlı olur, ama ben böyle inanç görmedim :D Biz gerizekalıyız hızlı gidecez diye 15 lt 20 lt yakıt tüketiyoruz. Yarın gideyim de bitane polo alayım, neymiş o öyle biz bilemedik...

Axor ornegini verecek ya da herkesi hersartta geceriz tarzi bi mesaj mi yazdik ? Nerden hangi mesajdan bunları cikardiniz ?

levent
12-04-2015, 12:09
Sene olmuş 2015 hala 1992 teknolojisi ile 2010 teknolojisi karşılaştırılıyor.

Ericsson A1018 ile IPhone 5 Arasında nasıl teknolojik farklar varsa araçlar Arasında da bu iş öyle.

Yüzlerce değişken var, her dizel üreticisinin de aldığı verim aynı değil, vw bu işi iyi beceriyor diyerek saygı duymayı bilmek Lazım bence.
Yazılım egzoz ile %100 güç artışı olabiliyor hemen hemen, dyno ile video ile de defalarca kanıtlandı izlendi görüldü.. Bence gider abartmak değil hazımsızlık Kaynaklı yorumların bazıları, hatta bazı yorumların sahiplerini görünce şaşırtmıyor değil, yıllardır bu işe Gönül vermiş uğraşan para ve emek harcayan insanlar böyle yazınca fanatizmden başka bir şey görmüyorum şahsen.
Mehmet sen de debriyaj olayını çöz bi Eyüp'te dyno yap DD verisi de olsun. Stok turbo olduğuna da inanmayan işçilik ücretini vs karşılayıp söktürür o kadar meraklı ve iddaa ediyor ise.

fthdrn
12-04-2015, 12:09
adam belki ironi yapıyor mk hemen saldırmayın :D

Bende öyle düşündüm de sonra imzası ile kendi çelişiyor dedim :D

63owen63
12-04-2015, 12:12

1.6 polo varken escaladeye binen insanlari anlamiyorum

http://agorakitapligi.com/wp-content/uploads/2014/07/453-yeni-orta-sinif-sinik-stratejiler.jpg

63owen63
12-04-2015, 12:16
Sene olmuş 2015 hala 1992 teknolojisi ile 2010 teknolojisi karşılaştırılıyor.

Ericsson A1018 ile IPhone 5 Arasında nasıl teknolojik farklar varsa araçlar Arasında da bu iş öyle.

Yüzlerce değişken var, her dizel üreticisinin de aldığı verim aynı değil, vw bu işi iyi beceriyor diyerek saygı duymayı bilmek Lazım bence.
Yazılım egzoz ile %100 güç artışı olabiliyor hemen hemen, dyno ile video ile de defalarca kanıtlandı izlendi görüldü.. Bence gider abartmak değil hazımsızlık Kaynaklı yorumların bazıları, hatta bazı yorumların sahiplerini görünce şaşırtmıyor değil, yıllardır bu işe Gönül vermiş uğraşan para ve emek harcayan insanlar böyle yazınca fanatizmden başka bir şey görmüyorum şahsen.
Mehmet sen de debriyaj olayını çöz bi Eyüp'te dyno yap DD verisi de olsun. Stok turbo olduğuna da inanmayan işçilik ücretini vs karşılayıp söktürür o kadar meraklı ve iddaa ediyor ise.

Bir iki eksik var, bitsin çıkacagım, ama bir kimseye birşey ispat için degil, farklı dyno güçlerini ben de merak ettigim için.

levent
12-04-2015, 12:20
Bir iki eksik var, bitsin çıkacagım, ama bir kimseye birşey ispat için degil, farklı dyno güçlerini ben de merak ettigim için.

Bro zaten iddaa eden ispat isteyen büyük turbo yoksa onu yapacak masrafı ortaya da koysun hazır sökmüşken büyütürsün :D

63owen63
12-04-2015, 12:33
Bro zaten iddaa eden ispat isteyen büyük turbo yoksa onu yapacak masrafı ortaya da koysun hazır sökmüşken büyütürsün :D

Boklamak bedava, onda limit yok, ama o dedigini yapmak sıkar..

Kakus
12-04-2015, 12:38

Ya yemin ediyorum sentetik uyuşturucuya hayır...

Şu mesajımı yazmadan önce Mehmet abinin bu konuya yazdığı cevapları tekrar bir okudum. Konuyu takip ediyorum başından beri, Mehmet abiyi de takip ederim; yazdıklarını falan... Tanırım yani az çok. Fakat tekrar bir yazdığı mesajlarına baktım emin olmak için böyle bir söylemi olmuş mu diye...

Yok arkadaş. Yani bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Adama herkes yükleniyor, herkes dokunduruyor. Adam senin söylediğin tarza yakın 1 cümle bile kurmamış. Aksine, tüm mesajları ılımlı. Gayet açık ve uygun bir dille söylüyor her şeyi. Geçtiği arabayı yazıyor Specleriyle beraber, geçileceğini bildiği arabayı da yazıyor açık açık. Hazımsızlık mıdır bu sizdeki? Her şeyi geçtim; forumda kimseye laf çarpıtmam, ben burada yazılan en gereksiz-en salakça şeyi bile okumaya çalışıyorum birazCIK da olsa bilgime bir şeyler katabilmek için. O yüzden sözüm meclisten dışarı, fakat öyle tipler var ki iki işlem ile bu kadar güç alsa, kuracağı din için mürid aramaya başlarlar... Adam yine de hangi Dyno'da ölçtüğünü, farklı Dyno'da farklı çıkabileceğini, geçebileceğini, geçilebileceğini... Hepsini böbürlenmeden, güzel bir dille yazmış. El-insaf, biraz ayırt edin.

Gerizekalı mısınız bilemem. Fakat önerim yarın gidip Polo alacağınıza, antidepresan alın. Hem hızlandıramadığınız aracınızın üzerinizde yarattığı kompleksten kurtulursunuz; hem de yürümediğini düşündüğünüz aracınızın boşa yaktığı benzin parası cebinize kalır. Selametle.

Oguz.
12-04-2015, 13:45
az yaksın diyorsan tdi alıcaksın ustune rahatıma duskunum diyosan dsg ile dunyanın en iyi kombinini yapıcaksın hızlı gitsin diyosan tfsi alıcaksın daga bayıra vurucam diyosan quattro alıcaksın para *** rahata duskunum diosanda v12 bentley alıcaksın arkasındanda bi sigara yakıcaksın dunya bu sekılde yasıyor zaten vag satısları gm yi ve toyotayı 2020 ye kadar geciyor zaten ������ millet hondayla toyotoyla fortla senelerdir niye fantezi yapıyor anlamıs degilim ������

Oguz.
12-04-2015, 13:52
senelerdir takip ediyorum dsg ye itafen kotu kelimeler kullanılıyor bu hic etik bir davranıs degil herseyden once dini bir anlamı bile olan bu parca icin boyle kelimeler cumleler kurulması hic hos degil

bkz:https://imageshack.us/i/ey2HX7E2j

Burada papaz dsg sanzımanı kutsuyor vw in KASSEL fabrikasında

kadioglu
12-04-2015, 14:23

Kendi söyleminle çelişiyorsun kardeşim. Dediğin gibi dişli oranı meselesi. Almanlar uzun oranlı araç üretir. Dizel olunca bu oran dahada uzar. Turbo dizel bir araçta yaptığın yazılım nereden baksan %50 beygir getiriyor. Bu sadece yazılım. Hadi %30 getirsin. Bu da arabanın son vitesinde çıkamadığı devirlere çıkmasını ve bu devirlere daha serii çıkmasını sağlar. Yazılımlı bir turbo dizel 3. viteste patinaj etmeye çalışıyor ama elektronik sistemler engelliyor. Sonuç inanılmaz bir gidiş farkı. Bende dacia logan mcv vardı, sadece yazılımla rampa çıkarken 2 vites farketmişti. Yani sözünü ettiğin araba hayal değil. Eğer sana uyduruk geliyorsa yazmayı bırak oku ve bi şeyler öğren.
15-20 litre yakan araba iyi gidecek diyede bir kaide yok. Örneğin hummer. Dünyanın belkide en çok yakan aracıdır. Bunun yanında düzensiz bir şahin doğan da yakar o kadar ve normal yaktığına göre daha kötü gider. Arabanın ne olduğunu belirtirsen yardımcı olabiliriz belki.

Karakuş
12-04-2015, 14:55
@Oğuz. Ciddi misiniz, yoksa bizi biraz olsun güldürmek için mi yazıyorsunuz??

!KO
12-04-2015, 14:57
@Oğuz. Ciddi misiniz, yoksa bizi biraz olsun güldürmek için mi yazıyorsunuz??

ciddiyse çok komik şakaysa hiç komik değil

Octane
12-04-2015, 16:59
Ya yemin ediyorum sentetik uyuşturucuya hayır...

Şu mesajımı yazmadan önce Mehmet abinin bu konuya yazdığı cevapları tekrar bir okudum. Konuyu takip ediyorum başından beri, Mehmet abiyi de takip ederim; yazdıklarını falan... Tanırım yani az çok. Fakat tekrar bir yazdığı mesajlarına baktım emin olmak için böyle bir söylemi olmuş mu diye...

Yok arkadaş. Yani bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Adama herkes yükleniyor, herkes dokunduruyor. Adam senin söylediğin tarza yakın 1 cümle bile kurmamış. Aksine, tüm mesajları ılımlı. Gayet açık ve uygun bir dille söylüyor her şeyi. Geçtiği arabayı yazıyor Specleriyle beraber, geçileceğini bildiği arabayı da yazıyor açık açık. Hazımsızlık mıdır bu sizdeki? Her şeyi geçtim; forumda kimseye laf çarpıtmam, ben burada yazılan en gereksiz-en salakça şeyi bile okumaya çalışıyorum birazCIK da olsa bilgime bir şeyler katabilmek için. O yüzden sözüm meclisten dışarı, fakat öyle tipler var ki iki işlem ile bu kadar güç alsa, kuracağı din için mürid aramaya başlarlar... Adam yine de hangi Dyno'da ölçtüğünü, farklı Dyno'da farklı çıkabileceğini, geçebileceğini, geçilebileceğini... Hepsini böbürlenmeden, güzel bir dille yazmış. El-insaf, biraz ayırt edin.

Gerizekalı mısınız bilemem. Fakat önerim yarın gidip Polo alacağınıza, antidepresan alın. Hem hızlandıramadığınız aracınızın üzerinizde yarattığı kompleksten kurtulursunuz; hem de yürümediğini düşündüğünüz aracınızın boşa yaktığı benzin parası cebinize kalır. Selametle.

Gencligine, toyluguna, saflığına, hevesine verip karşılık vermiyorum. Bir daha bana gerizekalı, uyuşturucu müptelası gibi sözler söylersen hiç üşenmem o çok yakan aracıma biner yanına gelirim, sözle uyarmam.

Mehmet Gazihan'ı iyi tanırım. Lafım da ona değildi. O kadar güç çıkmaz tarzı bir şey de söylememişim. O kadar gücü o kadar verimli kullanamayacağını söylemişim. Bazıları dizel poloyla type-r falan geçmiş. Bunlar Gazihan'ın kendi yazıları degil, müşterilerinin yazıları. Müsterisinin böyle bir söylemi Gazihan'a bir şey denmesini gerektirmez.

Uyarımı dikkate al. Beni savcıyla polisle uğraştırma.

63owen63
12-04-2015, 17:22
Gencligine, toyluguna, saflığına, hevesine verip karşılık vermiyorum. Bir daha bana gerizekalı, uyuşturucu müptelası gibi sözler söylersen hiç üşenmem o çok yakan aracıma biner yanına gelirim, sözle uyarmam.

Mehmet Gazihan'ı iyi tanırım. Lafım da ona değildi. O kadar güç çıkmaz tarzı bir şey de söylememişim. O kadar gücü o kadar verimli kullanamayacağını söylemişim. Bazıları dizel poloyla type-r falan geçmiş. Bunlar Gazihan'ın kendi yazıları degil, müşterilerinin yazıları. Müsterisinin böyle bir söylemi Gazihan'a bir şey denmesini gerektirmez.

kim kimi geçmiş ?

Mutlu Değerli
12-04-2015, 17:27
HONDA'yı ne ezdiniz be... Ne bu çekememezlik

Tekrardan bi paylaşasım geldi. ANLAYAMAZSINIZ
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10847769_397127240455621_1520840113156280158_n.jpg ?oh=bcb50783ca74667b2994db2b6bc99a9c&oe=55B36B12&__gda__=1437051562_f2a687aa5f5174053a6f13378f796e6 d

Sert@ç
12-04-2015, 17:32

[IG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10847769_397127240455621_1520840113156280158_n.jpg ?oh=bcb50783ca74667b2994db2b6bc99a9c&oe=55B36B12&__gda__=1437051562_f2a687aa5f5174053a6f13378f796e6 d[/IMG]

Mutlu merak ettim şuan ki aracın ne ?
Honda amca çok dönekmiş :)

Kakus
12-04-2015, 18:21

Yalvarıyorum hemen gel.

Trance-R
12-04-2015, 18:47
hep derim, devlet şu araç politikasını değiştirmedikçe; tenekeler, dikiş makineleri, çöp kutuları, gezici tabutlar prim yapmaya devam edecek.

KMR2-GT
12-04-2015, 19:27
Hay o polonunda yazdigim postunda allah belasini versin ya.

ProdriveSTI
12-04-2015, 19:42

[G]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10847769_397127240455621_1520840113156280158_n.jpg ?oh=bcb50783ca74667b2994db2b6bc99a9c&oe=55B36B12&__gda__=1437051562_f2a687aa5f5174053a6f13378f796e6 d[/IMG]

Sende fazla saçmalamaya başladın.Hiç lüks bir otomobile bindin mi ya da sürdün mü ?

Honda'yı bende seviyorum ama panamera'mı accord'mu diye bir seçenek sunsalar gidip'te accord demezsin kendini kandırma.Bırakın fanatikliği artık.

fthdrn
12-04-2015, 20:03
olur mu forumda honda fanı olursan popi olursun.

Mutlu Değerli
12-04-2015, 20:32
Panamera verseler tabi alıp binerim o şansı tepmem :D Aracım 1.4iS (gitmiyor)

Şaka bi yana ciddi abartılıyorlardı iS olsun, iES olsun. HONDA'nın devir çevirebilen araçları hariç olanlar söylendiği kadar gitmiyor orada bende hem fikirim. Bi Accord 320D'yle kafa kafa gidiyor mesela. Ama anlatan insanlardan bi duysanız sanarsın V8 5L makina var içinde...

Mutlu Değerli
12-04-2015, 20:36
3.20'leri, 5.20'leri de çok abartıyolar gidiyo ediyo diye ama iES'e geçiliyolar. Var yani farklı farklı örnekler

Sadık Özyer
12-04-2015, 20:54
ve Mutlu 9 lt intercoolerı olan 206 da k24 leri geçiyor. adfhdfghfg

oabayram
12-04-2015, 21:32
1.8 t grubu.

Abi niye oyle diyosun 1.4 tsi, 1.8t den hizli arac varmi sanki?

Sert@ç
12-04-2015, 23:28
Panamera verseler tabi alıp binerim o şansı tepmem :D Aracım 1.4iS (gitmiyor)

Şaka bi yana ciddi abartılıyorlardı iS olsun, iES olsun. HONDA'nın devir çevirebilen araçları hariç olanlar söylendiği kadar gitmiyor orada bende hem fikirim. Bi Accord 320D'yle kafa kafa gidiyor mesela. Ama anlatan insanlardan bi duysanız sanarsın V8 5L makina var içinde...
Mutlu her konuda gorus bildirmek gibi bir zorunluluk yok ustte Murat'da soylemis hala accord is ies 320d diyosun
Hangi accord 320 dizeli geciyor cok merak ediyorum
Bokladigin araba accordun sifirini 2 kere suanki 1.4 is aracini 10 kere mustang 5.0 v8 desen onuda 2-3 kere satin alir
Ama alanlar mal dimi gidip 320d aliyolar (trafikdeki araclarin %90nindan hizli bi arac)

onur_S
13-04-2015, 00:39

Uyarımı dikkate al. Beni savcıyla polisle uğraştırma. sifir bmw alan salaklardan biriyim gecen yazdim cevap alamadim. , Emek mh Ertas cd, no:41 , eskisehir merkez, is yeri adresim. Cay icmeye beklerim.
Kendine yapilmasini istemedigin davranisi baskasina yapma, insanlari salak diye yargilarken bir daha dusun bak sende sinirlenmissin ;)

Sadık Özyer
13-04-2015, 00:50
Konuyu ilk gören yönetici kilitleyebilir mi ? Kişilerin tartışmaya girmesi hiç hoş değil.

MertSerhanÖ.
13-04-2015, 00:56
evet yine bi konunun daha tartışamadan sonuna geldik :)

Mutlu Değerli
13-04-2015, 01:02
Böle iyidik ya :D

3.20ye de bokluyosun dediniz ya tamam ben bişey demiyorum. Hayalimdeki kasayı ve arabayı bokladım okeyy :D :D Kıyaslamak boklamak değildir lütfen yanlş anlamayın yazılanları. Ben orda işten anlamayan insanlar ''Accord'u çok büyütüyor'' anlamında bişey yazdım. Sonrada bi 320 kıyası verdim... Neyse hadi iyi geceler

Oguz.
13-04-2015, 15:15
cok merak ettim hangi yuklenmemis ies 520 veya 320 gecmis bol keseden sallıyosunuz rastgele

63owen63
13-04-2015, 19:55
Hondacilar yine kendilerine guldurduler :)

atituti
13-04-2015, 20:06
beyle ies vs bmw x.20 meselesi dogrudur , bendeki 5.20 yi ies ilk 3-4 vites ayırıyodu sonrası ***** üstlerinden atlıyordum

16EC813
13-04-2015, 20:36
bu konu daha kapanmadı mı :D o zaman kapanmadan kapanışı ben yapam varsa hızlı 3,20d bmw si olan bursaya bekleriz ,üstüne bide bursa kebap söylerim :D

STP
13-04-2015, 20:48
Cok bilmis sertac bey sormus hangi accord 320d geciyomus diye :) avatarimdaki geciyo :) TaGo tarkaninda accordu geciyodu 320d yi :)

TaGo
13-04-2015, 20:58
Videoları bilem duruyor yahu :)

MK8800
13-04-2015, 21:02
Cok bilmis sertac bey sormus hangi accord 320d geciyomus diye :) avatarimdaki geciyo :) TaGo tarkaninda accordu geciyodu 320d yi :)

Stock accord geciyor mu?

gp74
13-04-2015, 21:08
su videolari gormemiz mumkun mu ?
Gercekten merak ettim

TaGo
13-04-2015, 21:19
Arkadaşlar tech tede var. Aratsanız çıkar. Youtube dada mevcut. Stok accord ile stok 3000 km de 6 ileri 2012 bmw 320d. Hemde 2012 de :)

STP
13-04-2015, 22:10
Stock accord geciyor mu?

Stockunun ne yaptigini yazmis TaGo :) benimki not stock

STP
13-04-2015, 22:16
2.4 accord vs e92 184 hp Bmw: https://youtu.be/0tzGbT_yAF4

Mutlu Değerli
13-04-2015, 22:22
https://www.youtube.com/watch?v=0tzGbT_yAF4

https://www.youtube.com/watch?v=0tzGbT_yAF4

https://www.youtube.com/watch?v=FGg3ap_p1p4

https://www.youtube.com/watch?v=FGg3ap_p1p4

https://www.youtube.com/watch?v=1HK5u3gp1Uw

https://www.youtube.com/watch?v=1HK5u3gp1Uw

https://www.youtube.com/watch?v=QwNtexrUbOQ

https://www.youtube.com/watch?v=QwNtexrUbOQ

bunlar hep bol keseden... (Ben kendi örnegimde M50 150hp otomatik E46'yı kast etmek istemiştim. Çünkü denedik gördük baya bi geride kalıyolar. Manuel E36'da videodaki kadar geride kalıyosa otomatik ve ağır kasası ne kadar fark yer tahmin edebilirsiniz)

ronay
13-04-2015, 22:24
Uuuuu bu ağır oldu işte :D

MK8800
13-04-2015, 22:37
Honda sevmem ama gectigini de kabullenmek lazim valla aradaki kac yillik kondisyon farki ve teknik verilerde 320nin onde olmasina ragmen

Sert@ç
13-04-2015, 22:59

Aferin stp madalyayı ne zaman takayım ? :)
Bahsettiğim f30 kasaydı ancak e92yi geçmesi şaşırttı ne diyim tebrikler

16EC813
13-04-2015, 23:06
Aferin stp madalyayı ne zaman takayım ? :)
Bahsettiğim f30 kasaydı ancak e92yi geçmesi şaşırttı ne diyim tebrikler

hondacıları izlemeye devam et onlar hep şaşırtırlar :D

Sert@ç
13-04-2015, 23:12
hondacıları izlemeye devam et onlar hep şaşırtırlar :D
İnsan hayret ediyor
https://scontent-bru.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/205681_10150151825723405_6319418_n.jpg?oh=e56235b9 bff480de2e69128f0116068c&oe=55A518D0

MeRtCaN
13-04-2015, 23:14
İnsan hayret ediyor
https://scontent-hotos-xfa1/v/t1.0-9/205681_10150151825723405_6319418_n.jpg?oh=e56235b9 bff480de2e69128f0116068c&oe=55A518D0

sertaç ne alaka kardesım bu fotograf ?

hıc mı bı araba kaza yapmaz ?

MeRtCaN
13-04-2015, 23:14
Allaha sukurler olsun o arabadan kaza yapan kardesımız sag cıkmıstı hatırlatmak ısterım

16EC813
13-04-2015, 23:16
İnsan hayret ediyor
https://scontent-bru.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/205681_10150151825723405_6319418_n.jpg?oh=e56235b9 bff480de2e69128f0116068c&oe=55A518D0

alkollü forum kullanmak yasakk :D sen ne içip içip bu foruma giriyon be güzel kardeşim o içtigin herneyse söylede bizde içek yaww :D

kadioglu
13-04-2015, 23:25
Honda sevmem ama gectigini de kabullenmek lazim valla aradaki kac yillik kondisyon farki ve teknik verilerde 320nin onde olmasina ragmen
Ben de 3. videonun sonundaki konuşmanın devamını merak ediyorum. Ama tahminimce bmw ci 2. viteste 60 la giderken yürümek istemiş.Bu durumda honda geçtiğine göre 3. viteste 60 la başlamışlar. Ya da ona yakın bir şey. Rollinglerde hız aynı vites farklı olmazsa teknik verileri iyide olsa bir araba geçilebilir. Her sürücü istediği viteste yürümelidir ki Araba gücünü gösterebilsin. Mesela bir dizel 3. viteste 40-50 ile bir benzinliden iyi yürür. Bunu . vites 50 yaparsan kesinlikle dizel geçer gibi :) Teknik verinin bir önemi kalmıyor. 100 beygirlik bir arabayla 60-160 yapsan ve 3. vites 60 ta yürümeye başlarsan 150 beygirlik bir arabayı geçme şansın vardır gibi. Bir 1.5 gls hyundai accent'e şehiriçinde bir 32-.20 nin yetişememesi gibi :)
İşte böyle kurnazlıklar sonucu rollinglerin bitiminde bir sürü tantana çıkıyor maalesef.

Anıl E.
13-04-2015, 23:27
Ne yani parçalanan bmw yok mu ? Geçen gün lambo kaza yapıp yandı . Biraz çok sevmediğinden , honda ya olan gıcıklığından dolayı öyle yapmış galiba Sertaç ama yanlış olmuş :)

Serhat Y.
13-04-2015, 23:35
hiç accord kullanmadım içindede bulunmadım biri gazlarken ama f30 kullanıcısıyım 320d. hiç sanmıyorum nedense geçebileceğini accordun. benim araç mperformance. deneyebiliriz varsa accord.

Sert@ç
13-04-2015, 23:35
sertaç ne alaka kardesım bu fotograf ?

hıc mı bı araba kaza yapmaz ?
Durmadan alakasız mesajlardan bıktığım için alakasız bi cevap veriyim dedim

Allaha sukurler olsun o arabadan kaza yapan kardesımız sag cıkmıstı hatırlatmak ısterım
Geçmiş olsun arkadaşa

alkollü forum kullanmak yasakk :D sen ne içip içip bu foruma giriyon be güzel kardeşim o içtigin herneyse söylede bizde içek yaww :D
Bi hondacı yine şaşırttı :)

Ne yani parçalanan bmw yok mu ? Geçen gün lambo kaza yapıp yandı . Biraz çok sevmediğinden , honda ya olan gıcıklığından dolayı öyle yapmış galiba Sertaç ama yanlış olmuş :)
Anıl yukarıda açıkladım
Aslına bakarsan gıcıklığım yok sadece bu uçar kaçar diyenlerden her konunun hondaya dönmesinden bıktım
Geçen bi konuda e55 ile civic kıyaslanıyodu...

kadioglu
13-04-2015, 23:41
6-7 yıl önceydi galiba. İngilterede bir bmw gaz pedalı takılı kaldığı için 200 le takla atmıştı. Sahibi arabadan sağ çıkıp verdiği demeçte tekrar bmw alacağını çünkü arabadan sağ kurtulduğunu söylemişti. Bu o zaman bizlere çok ironik gelmişti. Çünkü adam arabanın gaz pedalının takıldığına kızmak yerine arabanın kasasının sağlam olduğuna seviniyordu. Her araba kaza yapar ama bence aktif güvenlik donanımı iyi olan araçlar daha iyidir.

özcan07
13-04-2015, 23:45
Yanlış anlamayın arkadaşlar ama bu konu 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış olayına dönmüş:)

Anıl E.
13-04-2015, 23:47
O konuda haklısın Sertaç . Yarın en alakasız konu bile açılsa ucu yine honda ya gelecek diye düşünüyor insan artık :)

fthdrn
13-04-2015, 23:51
O zaman 35 bin liraya kadar güvenlik paketli ies arıyorum. Max 300 bin kmde olmak kaydı ile

mert_can 41
13-04-2015, 23:59
O zaman 35 bin liraya kadar güvenlik paketli ies arıyorum. Max 300 bin kmde olmak kaydı ile

kanka kol dayamasıda olsun ama satarken 2 bini banko :D

bymurat___61
14-04-2015, 00:15
o deılde bu cekemmezlık ne tamam abartılıyor eywallah bunu fanatık olmayan herkes kabullenıyor. Şimdi kımse kusura bakmasın 200 km ustu vti lar hala cayır cayır yuruyolar gazlanıyorlar devir ceviriyorla.

turkıye kaç tane vti girdiyse ve bunların hepsi yasıyo. FArklı bedende yasıyorlar ama yasıyorlar.

Bakın emsallerıne spor arac olarak uretılenlerıne (marka vermıyorum burda) hangileri yasıyor?. polemık ıcın demıyorum. Kı vti da spor arac kategorisinde uretılemedı hıc bı zaman.

Konu harbı b**ka sarıp sarıp duruyo.

Sadık Özyer
14-04-2015, 00:20
yanlış anlamayın arkadaşlar ama bu konu 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış olayına dönmüş:)

gene mİ delİ olduk :d

Mutlu Değerli
14-04-2015, 00:22
İnsan hayret ediyor

Sürücünün burnu bile kanamadı. Foruma da üye ayrıca

fthdrn
14-04-2015, 00:27
gene mİ delİ olduk :d

kOnU aÇıyORsUn, dElİsiN sAnıYoRLaR xde

Sadık Özyer
14-04-2015, 00:34
kOnU aÇıyORsUn, dElİsiN sAnıYoRLaR xde

SeN İsTe hAyAtıMı bAshThaNNNn yASHayyaYYımMmmm !!

taytay
14-04-2015, 07:40
o kazalı resimdeki vtec'in motoru su an eg lerin birinde swap cayır cayır gazlıyor :D :D

Berkan
14-04-2015, 07:47
o deılde bu cekemmezlık ne tamam abartılıyor eywallah bunu fanatık olmayan herkes kabullenıyor. Şimdi kımse kusura bakmasın 200 km ustu vti lar hala cayır cayır yuruyolar gazlanıyorlar devir ceviriyorla.

turkıye kaç tane vti girdiyse ve bunların hepsi yasıyo. FArklı bedende yasıyorlar ama yasıyorlar.

Bakın emsallerıne spor arac olarak uretılenlerıne (marka vermıyorum burda) hangileri yasıyor?. polemık ıcın demıyorum. Kı vti da spor arac kategorisinde uretılemedı hıc bı zaman.

Konu harbı b**ka sarıp sarıp duruyo.

götürmekte sorun yok ne araçları ne hallederden yapıyolar topluyorlar o konu cok zor değil. ama kaçtanesi fabrikadan cıktıgı motorla gidiyor kacının bedeni yada ruhu ****** olmuş acaba

Sezgin
14-04-2015, 07:53
götürmekte sorun yok ne araçları ne hallederden yapıyolar topluyorlar o konu cok zor değil. ama kaçtanesi fabrikadan cıktıgı motorla gidiyor kacının bedeni yada ruhu ****** olmuş acaba
Otomobillere fısıldayan adam, şiir gibi bir anlatım tarzı, takdir ediyorum :D:D

M3CSL
14-04-2015, 10:29
Anlatamazsınız:):) Ben 10 kusur yıldır anlatırım yok, devir değişir kişiler değişir sonuç aynı:):) honda best..

BARR
14-04-2015, 10:56
Herkes Honda alsa Hondacılar ne alıcak bu sefer ben onu merak ediyorum :D

TaGo
14-04-2015, 11:16
Ben Hondacı değilim bu arada he :D Sadece biryerde geçmiş Accord 2.4 , 320d geçebiliyormu diye. Ona cevaben yazdım.

Yoksa günahım kadar sevmem Hondayı. Bana göre binilecek tek arabası Accord ve s2k. Oda s2k bu paraya değil tabi

EmrE-35
14-04-2015, 11:41
Tarkan abinin honda accord benim INFINITI FX 30D S i de geçmişti bir-iki boy. 245HP 550 NM makineydi.

tuner faruk
14-04-2015, 11:53
http://www.wreckedexotics.com/newphotos/exotics2011jan31/2m3_20110124_1.jpg
http://www.wreckedexotics.com/newphotos/exotics2011jan31/2m3_20110124_2.jpg

Hondacı olduğumdan değilde Sertaç kaza Honda yada Bmw dinlemiyo koyduğun fotoğraf çok alakasız geldi

TaGo
14-04-2015, 12:30
Bak Emre kardeşim onu hatırlamıyorum bile :) maaşallah ben geriye dönük accord için telif isteyeyim bari

burak_2885
14-04-2015, 13:05

Kardeşim zaten o arabalar max. 180 bin km de falan :D

STP
14-04-2015, 14:24
hiç accord kullanmadım içindede bulunmadım biri gazlarken ama f30 kullanıcısıyım 320d. hiç sanmıyorum nedense geçebileceğini accordun. benim araç mperformance. deneyebiliriz varsa accord.

Mperformance ? intercooler filtre ve yazilimli 320d den bahsetmiyoruz farkindaysan stock 320d konumuz. Bi 30shot nos sikayim bende oyle deneyelim ozaman ne dersin :)

kadioglu
14-04-2015, 15:05
Tarkan abinin honda accord benim INFINITI FX 30D S i de geçmişti bir-iki boy. 245HP 550 NM makineydi.
Accordun verilerini biliyormusun? Çok garibime gitti doğrusu.

Anıl E.
14-04-2015, 15:16
Yav boşverin şu muhabbetleri gelin bunu izleyin az gülelim bari .

Dans Pistinde Kopan Teyzeler - Video - Alk (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/254327/dans-pistinde-kopan-teyzeler)

63owen63
14-04-2015, 15:52
stock accordla , f30 320d deneyen oldu mu hiç ? Nasıl sonuç çıktı ?

EmrE-35
14-04-2015, 16:07
2.4 otomatik Accord du işte egzos bile yoktu sanırım ama kaput altında std harici birşey var mıydı bilmiyorum Tarkan abi cevaplarsa daha iyi olur...üçkuyulardan narlıdere gişelere kadar sıkmıştık.

gp74
14-04-2015, 16:21
Varsa denemek isteyen accord yada 320d ayarliyabiliriz

kadioglu
14-04-2015, 16:22
2.4 otomatik Accord du işte egzos bile yoktu sanırım ama kaput altında std harici birşey var mıydı bilmiyorum Tarkan abi cevaplarsa daha iyi olur...üçkuyulardan narlıdere gişelere kadar sıkmıştık.
Normalmiş geçmesi. İnfiniti ne öyle 2050 kilo. Acoordun 0-100 üde son süratide daha iyi teknik verilerine göre

63owen63
14-04-2015, 16:28
Varsa denemek isteyen accord yada 320d ayarliyabiliriz

Sen denedin mi abi ? dieselpowaa ile:)

Serhat Y.
14-04-2015, 16:50
Mperformance ? intercooler filtre ve yazilimli 320d den bahsetmiyoruz farkindaysan stock 320d konumuz. Bi 30shot nos sikayim bende oyle deneyelim ozaman ne dersin :)
intercooler ve beyin bide pervaneler degisiyor mperf.paket iste :)
Selcuk sanki senin arac full stock oole bi konusmusunki nos basiim gelliim falan:) dbn aldinmi hic? Benimki 50-150 10sec.yuruyor suan.

gp74
14-04-2015, 17:13
@serhat Y. musait oldugunda denemek isterim senin 320d ile...

gp74
14-04-2015, 17:16
Sen denedin mi abi ? dieselpowaa ile:)

Denemek kismet olmadi hic stock yada yazilimli 184 luk dizelle...

STP
14-04-2015, 18:35
intercooler ve beyin bide pervaneler degisiyor mperf.paket iste :)
Selcuk sanki senin arac full stock oole bi konusmusunki nos basiim gelliim falan:) dbn aldinmi hic? Benimki 50-150 10sec.yuruyor suan.

Cai hdr egzoz var baska bisi yok, 184 luk 320d o listenle kac hp ve tork aliyor fikrin vardir herhalde dimi :) konu stocklardi tago stock olarak gecti ben zaten geciyorum :) nos basayim dedim aynen :) senin listenle aldigin hp kafadan 40 torkta neredeyse 70 :) 30shot siksam o gucu alamam :)

Sadık Özyer
15-04-2015, 10:01
Cai hdr egzoz var baska bisi yok, 184 luk 320d o listenle kac hp ve tork aliyor fikrin vardir herhalde dimi :) konu stocklardi tago stock olarak gecti ben zaten geciyorum :) nos basayim dedim aynen :) senin listenle aldigin hp kafadan 40 torkta neredeyse 70 :) 30shot siksam o gucu alamam :)

gizli specli hondacilar sizii

63owen63
26-04-2015, 12:08
http://i.ytimg.com/vi/o-AjeX_Ga2g/hqdefault.jpg

onur_S
26-04-2015, 17:23

20 hp farki var abi mperformance in, senin arabada o kadar farketmistir zaten

TLH
27-04-2015, 10:24

Abi ver elinden öpeyim ya