Orijinalini görmek için tıklayınız : Tramer Kaydı Düzeltme
wmehmetw
03-04-2015, 19:05
Arkadaşlar şehir dışından araç aldım, Ankara ya gelince plakayı değiştirmek için internetten plaka ayırtım, emniyete gidip ruhsatı çıkarttım plakayı bastırdım şimdi tramer den sorgulama yaptığımda araç hasarsız olmasına rağmen hasar kaydı çıkıyor 5000 tl lik. Bu hasar kaydını nasıl düzelttirebilirim?
O hasar aldığınız plakanın eski bir araç da olması ve o aracdaki hasar zamanında plaka işlenmiş.
Bende 2 ay sonra düşmüştü kendiliğinden.Maliye kaydindan sonra düşmesi gerekir normalde.
wmehmetw
03-04-2015, 19:46
O hasar aldığınız plakanın eski bir araç da olması ve o aracdaki hasar zamanında plaka işlenmiş.
Bende 2 ay sonra düşmüştü kendiliğinden.Maliye kaydindan sonra düşmesi gerekir normalde.
kesin düşüyor mu ? herhangi bi işlem yapmaya gerek yok yani
Tramer de bazen gariplikler oluyor. Yakin arkadaşımın aracında da yaklaşık 1 yıl sonra devrilme yazan bi miktar hasar belirdi birden. 5664 e ulaşıp durumu bildirdi, cok geçmeden düzelttiler kayıt silindi, deneyin.
Asagidaki linkten düzeltme talep edebilirsiniz.
Hasar Bilgi D (http://www.sbm.org.tr/tr/Sayfalar/Hasar-Bilgi-Düzeltme-(Otokontrol-5664).aspx)
CasabLanca
03-04-2015, 23:10
ortalama 30 gün içerisinde kendiliğinden düzeliyor
MrtYILDIZ
03-04-2015, 23:32
Tramer de bazen gariplikler oluyor. Yakin arkadaşımın aracında da yaklaşık 1 yıl sonra devrilme yazan bi miktar hasar belirdi birden. 5664 e ulaşıp durumu bildirdi, cok geçmeden düzelttiler kayıt silindi, deneyin.
Benimde sattığım araçta 3 yıl sonra 1,350 tl hasar kaydı çıktı bende anlamadım
onn_dear
04-04-2015, 07:37
bilgi@tramer.org
adresine mail gönderin dönüş yapacaklardır konuyla ilgili.
Şimdi sahibinden de bu ibarelere çok rastlarız :)
wmehmetw
19-04-2015, 00:01
bir şey mi ima etmeye çalışıyorsunuz?
wmehmetw
19-04-2015, 00:05
Şimdi sahibinden de bu ibarelere çok rastlarız :)
Bukadar alıngan olmayın . 15 bin aktif üyesi olan bu forumda farkı illerden bir üye şahsınıza ne ima edebilir .
Size bir şey söyleyecek olsam alıntı yapardım değil mi ? Genel konuşmuştum ;)