Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmlerine Dikkat Edelim
Herkese merhaba hayırlı günler dilerim, bu sabah Marmara Forum'un karşısın da trafik polisi çevirdi aracım beyaz renk master cam filmi var 2 numara, daha ışıklardan beni gözlüyordu zaten, beyaz arabada da filmler belli oluyor..
Her neyse aracı durdurup ehliyet-ruhsat aldıktan sonra dedi ki ben sizin aracınızı cam filmi var diye çevirdim öncelikle, öyleydi şöyleydi böyleydi derken,
Ankara'dan emir geldiğini, bundan sonra trafikte ki cam filmli araçlara müsaama edilmeyeceğini, kendi arabalarında ki filmleri bile söktüklerini söylediler..
Ondan sonra tam cezayı yazmaya koyulmuşken orda ki komisere binbir rica etmem sonucu kemerden yazdıttırdım.
Aklınızda bulunsun bu aralar filmli arabalara takmışlar kafayı, özellikle bu geçen hafta Vatanda ki emniyet müdürlüğüne saldırı olduktan sonra yoğunlaşmışlar.
Polisin bana dediği 1 yıldır kimseye karışmıyorduk ama artık denetimler sıkılaştı dedi.
Aklınızda bulunsun diye söyleyim dedim çevirmeye girince şaşırmayalım sonra...
Herkese kazasız belasız cezasız yolculuklar dilerim:)
her zaman ki hikayeler :D
63owen63
05-04-2015, 13:20
Daha ön yanlara çektirecektim, yaz geldi ya, alırlar şimdi herkesin bir kaç yüz lirasını.
Yakalanınca yırtmak çoook zor.
Bir de öyle birşey ki memur öyle bir sakin dille söylüyor ki film cezasını bişey de diyemedim orada çünkü yasak olduğunu bildiğim için.. Harbiden de insanın nutku tutuluyor orada :D
mstfcn28
05-04-2015, 13:43
Eskişehirde son 1 aydır çok sıkı denetim var sadece film çevirmesi yapıyorlar.
2 numara cam filmine bende karşıyım , ama 0.75 ve 1 için aynı fikirde değilim. Dışardan bakıldığında görünüyorsa her iki taraf içinde sorun olmamalı.
Ama polis ile cezayı kestikten sonra el sıkışarak ayrıldık çok beyefendi birisiydi insan gibi kibarca söyledi durumu izah etti, ben de çok diretmedim ama komisere ricam ile kemerden yazdıttırıdım şansıma.
Ama ne yalan söyleyeyim ufak araba da 2 yıldır film var minibüs te 10 aydır, filmlerden sıkılmadım desem yalan olur.. Yani yarın öbür gün gelecek bir film cezasına üzüleceğimi sanmıyorum.. Artık sıkıldım çünkü filmlerden :)
demin boğaz koprusu beşiktaş girişinde sadece filmlileri çeviriyodu polis , görevini gururuyla yapmanın özgüveni içinde devlet üstün hizmet madalyası bekler vaziyetteydi.ne günlere kaldık
1 numara cam filmlerimizi ceza yazmayla tehdit edip söktürmüşler bugün babama,yazıklar olsun yine vatandaşla uğraşmaya başladılar.
Emniyet vs. gidip düzelttirmeden filmi sökmeden cezasını iptal edebilen biri varsa ücreti mukabilinde mesaj atsın :)
Geçende beni durdurdular incirlide ön camda film var diye. yanlara bir şey demiyoruz ama ön cam sıkıntı aracın resmini çekip bağlıyacağız dediler. caddede esnaf olduğum için uyarıp bıraktılar.
ÜSTÜNERC
05-04-2015, 16:49
1 numara cam filminden bile ceza yazılıyor.Kısacası tamamen polisin ruh haline kalmış durum.Sadece arka camlarda bile olsa yine yazan var.
GuneyOnur
05-04-2015, 17:00
Yine aynı hikâyelerden devam zaten beşiktaş girişi hep çevirme oluyor sürekli orda flimden ceza yazıyorlar ben zifiri karanlık ceedle 7-8 ay gezdim gündüz gece farketmeksizin çok çevirmeye girdim ama biriside çıkıp birşey demedi yeni araç aldım oda aynı şekilde ve haftaiçi haftasonu farketmeksizin sürekli trafikteyim anadolu-avrupa.. Ama birazda şans meselesi.
Gerçekten de biraz şans meselesi, benim de ufak arabada 2 yıldır film var 2 numara ( çok abartı bir şekilde değil gerçi ) ama bir kere bile bu zamana kadar filmlerden sıkıntı olmadı..
Bu arada tam kavşaktan sola dönücem bugün ışığı bekliyorum trafik polisini farkettim yolun sağında ileri de, baktım komiser ile polis ikisi de bana bakıyor uzaktan bişey konuşuyorlar :) :)
Ben hissettim o anda çevireceklerini ama bozuntuya vermedim :D Hemen ışık yanar yanmaz ikisi de gel işareti yapıyorlar bana elleriyle :D
Ben arkalar orjinal karartma üstünE ön camlar filmli vaziyette egsoz sesli olmasına rağmen kaç kez çevirmeye girdim hiç bir zaman ceza yada uyarı almadım.
Cok koyuya bencede gerek yokta 1 numarayada yazmasinlar ... Yazin cok cekilmez oluyor. Hele deri koltuk guneste kaldiyda gecmis olsun...
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.